georgeavl3 Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 Πιστεύω πως σίγουρα έχει να κάνει και η συσκευή. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά ο φίλος μου με τον οποίο μιλούσα σήμερα έχει ένα αντίστοιχο Huawei σαν αυτό που αναφέρεις. Αντίθετα πρίν από λίγο καιρό είχα μιλήσει με άλλο άτομο που είχε πάρει κάποιο Pixel που δεν υποστηρίζει VoLTE και τον ρώτησα πως είναι η ομιλία και μου απάντησε πως δεν είχε ιδιαίτερο θέμα. Και πράγματι κι εγώ τον άκουγα θα έλεγα τέλεια. Νομίζω πως τεχνικά γίνεται να έχεις HD voice και κάτω από 2G δίκτυο, αλλά ίσως εξαρτάται και από την συσκευή και τι codecs μπορεί να υποστηρίξει για τον ήχο.Η Cosmote είχε άθλια ομιλία στο 2G από αυτό που θυμάμαι πριν ένα χρόνο. Το καλοκαίρι αναφέρθηκε εδώ μέσα ότι ο codec άλλαξε και ότι είναι πολύ καλύτερα. Βέβαια δε μπορείς να έχεις internet έστω και Edge και τηλέφωνο ταυτόχρονα. Εννοείται πως παίζει ρόλο και η ποιότητα κατασκευής της συσκευης.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 (edited) 36 minutes ago, Mark_K said: Νομίζω πως τεχνικά γίνεται να έχεις HD voice και κάτω από 2G δίκτυο, Η wind έχει εδώ και πολλά χρόνια hd voice στο 2g. Το nsa 5g φαίνεται σαν ξεχωριστή επιλογή στο χειροκίνητο δίκτυο ή είναι το 4g? Edited October 31, 2022 by dasnowy Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 4 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 5 ώρες πριν, CosMap said: Υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές που ενώ υποστηρίζουν volte επιμένει η cosmote να λέει ότι δεν είναι συμβατό και γίνεται της τραμπας sim σε μένα για activation 😂 Και μετά εννοείται όλα καλώς 🙂 Μέχρι και σε google pixel 3 by lg δουλεύει κανονικότητα! edit: το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι τα μηνύματα τα δέχεται επιτυχώς για ενεργοποίηση σε κάτι καινούργια ΝΟΚΙΑ που έχουν volte! Πρέπει επιτέλους να καταργήσει τα όρια και να γίνεται με μήνυμα σε όλα τα κινητά χωρίς όριο ή να γίνει αυτομάτως σε όλους ενεργοποίηση χωρίς μηνύματα να τελειώνουμε επιτέλους. Υπάρχει τόσος κόσμος εκεί έξω που ενώ έχει 4G ακόμα κάνει κλήσεις με 2G! Η απορία μου είναι αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα τι όφελος έχει να μη βάζει όλες τις συσκευές στη λίστα των συμβατών? Μήπως η πατέντα του να βάζεις τη σιμ σε συμβατή συσκευή για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα μακροπρόθεσμα πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Ξεκινάει σιγά σιγά η κατάργηση του 3g από τη wind. https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526321095426/ 1 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 (edited) 49 minutes ago, dasnowy said: Ξεκινάει σιγά σιγά η κατάργηση του 3g από τη wind. https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526321095426/ Στο καλό να πάει να και χρησιμοποιηθεί το φάσμα στο 5g Edited November 1, 2022 by cmvr 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Ήταν πολύ θετικό για το 4G/5G η κατάργηση του 3G και η ταυτόχρονη αύξηση του Bandwidth στην Β1 στα 20MHz στην Κέρκυρα. Έχουμε κεραία που παίζει μόνο 1-3-20 και από τα 90-100 περίπου ανέβηκε στα 200Mbps μόνο από αυτή την αλλαγή.Poco X3 Pro via Tapatalk 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 1 1 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 (edited) 20 minutes ago, georgeavl3 said: Ήταν πολύ θετικό για το 4G/5G η κατάργηση του 3G και η ταυτόχρονη αύξηση του Bandwidth στην Β1 στα 20MHz στην Κέρκυρα. Έχουμε κεραία που παίζει μόνο 1-3-20 και από τα 90-100 περίπου ανέβηκε στα 200Mbps μόνο από αυτή την αλλαγή. Poco X3 Pro via Tapatalk 200? Που παίρνουμε σειρά για την κατάργηση του 3g? Edited November 1, 2022 by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 39 minutes ago, dasnowy said: Ξεκινάει σιγά σιγά η κατάργηση του 3g από τη wind. https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526321095426/ 35 minutes ago, cmvr said: Στο καλό να πάει να και χρησημοποιηθει το φασμα στο 5g 2 minutes ago, CosMap said: 7/12/22 είναι ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την VODAFONE τελευταία ενημέρωση πριν λίγο από τα εσωτερικά. GoodBye 3G δεν θα μας λείψεις καθόλου. @scream προλαβαίνεις να κάνεις αποχαιρετιστήριο βίντεο με τα speedtest πριν φύγει. Οπότε GoodBye και από την wind τον άλλο μήνα, μαζί με αυτήν κλείνει και η vodafone... Η τρύπα δεν κλείνει. Ήρθε η ώρα να κάνω σύνδεση στα Σκόπια 🥺 1 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 (edited) 13 minutes ago, CosMap said: 7/12/22 είναι ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την VODAFONE τελευταία ενημέρωση πριν λίγο από τα εσωτερικά. GoodBye 3G δεν θα μας λείψεις καθόλου. @scream προλαβαίνεις να κάνεις αποχαιρετιστήριο βίντεο με τα speedtest πριν φύγει. H Vodafone μόνο Μακεδονία ή και Θράκη ; Στο καλό να πάει δε θα μας λείψει καθόλου. Edited November 1, 2022 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 3 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 (edited) 12 minutes ago, andreasomageiras said: Οπότε GoodBye και από την wind τον άλλο μήνα, μαζί με αυτήν κλείνει και η vodafone... Η τρύπα δεν κλείνει. Ήρθε η ώρα να κάνω σύνδεση στα Σκόπια 🥺 Θα φανεί σύντομα αν θα τους πιέσει να αναβαθμίσουν άμεσα. Πάντως, η Cosmote που το έκοψε στη Θράκη υπέφεραν στο Ιασμο. Edited November 1, 2022 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 10 minutes ago, CosMap said: Με το volte δεν συμβιβάζεσαι; Αν το θες πιο πολύ για ομιλία δούλεψε με 2G και όταν θες data τότε ανοίγεις το 4G. Έτσι κι αλλιώς στο χώρο της δουλειάς έχει το WiFi. Εκτός αν για κάποιο λόγο δεν σε καλύπτει ούτε το WiFi calling! Η Θράκη λίγο πιο μετά θα βγεί νέο πρόγραμμα τον άλλο μήνα. Αν αναφέρεται σε εμάς ο αξιότιμος συνομιλητής Δεν έχουμε δίκτυο στην δουλειά καρδιά μου.. 😥 Στο χάρτη "βγάζει πιξελ" όταν φτάσεις πάνω από το γραφείο μου 😁 10 minutes ago, cmvr said: Θα φανεί σύντομα αν θα τους πιέσει να αναβαθμίσουν άμεσα. Πάντως, η Cosmote που το έκοψε στη Θράκη υπέφεραν στο Ιασμο. Και στο Πολύκαστρο ο "εξαψαλμος" πάει σύννεφο, ακόμα και μέσα στο Πολύκαστρο όχι μόνο στα "πιξελ" όλοι όμως βαριούνται να κάνουν παράπονα "οι εσύ που έκανες τι έγινε;". Αυτοί είμαστε... 5 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 1 1 1 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 (edited) 15 minutes ago, CosMap said: Αποκλείεται να μην πιάνει έστω 2G καμία από τις 3 εκεί μέσα. Όσες φορές είχα έρθει εκεί παντού full. Το πολύ πολύ γιατί εκεί στην δουλειά δεν βάζετε ένα repeater; Τον τελευταίο καιρό όλα τα εργοστάσια βάζουν τέτοια είναι πλέον της μόδας. Πιξελ σε λέω μάνα μου, πιξελ στο google maps 😉 Θα σε το κάνω αύριο λιανά 😁 Edited November 1, 2022 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Γιατί τα κινητά με MediaTek έχουν κάτι νούμερα ping κάτω από 10 συνέχεια; Τουλάχιστον με N78. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Vodafone 5G Αρχαιολογικο ΜΟΥΣΕΊΟ Πειραια με - 92 dbm ενταση 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 15 minutes ago, CamuCamu said: Vodafone 5G Αρχαιολογικο ΜΟΥΣΕΊΟ Πειραια με - 92 dbm ενταση Τελειοοο 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Το ξερω φιλε μου σημερα έβαλα CU και κενταει στην γειτονιά μου πρακτικά ευτυχώς δεν χρειαστηκε να κανω τίποτα διότι η κοσμοτε με αφηνει nsa disconnected λογω ασυμβατότητας συσκευης 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 4 ώρες πριν, CamuCamu said: Το ξερω φιλε μου σημερα έβαλα CU και κενταει στην γειτονιά μου πρακτικά ευτυχώς δεν χρειαστηκε να κανω τίποτα διότι η κοσμοτε με αφηνει nsa disconnected λογω ασυμβατότητας συσκευης Μια χαρά είσαι! 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 Αυτό που παρατηρώ πια είναι ότι εκτός από την επαρχία που κάνουν συνεγκατασταση και οι τρεις εταιρίες σε πολλά σημεία και στην Αθήνα τρέχουν πολλές αναβαθμίσεις ιδιαίτερα από τις victusσιανες που το είχαν και περισσότερη ανάγκη. Όσο κλείνει η ψαλίδα τόσο καλύτερα για όλους. Υπάρχουν πια σημεία που εξυπηρετούν αυτές καλύτερα σε σχέση με την παλαιά παντοδύναμη Cosmote. Μακάρι να κλείσουν και όλο τον νομό Αττικής και την επαρχία που είναι ποιο εύκολα τα πράγματα. 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yuri Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 Καλησπέρα, στην περιοχή που θα μετακομίσω το δίκτυο είναι χάλια. Γραμμή σταθερή έως 24mbps μπορώ να έχω και αυτό με ταβάνι τα 12.6 mbps. Σκέφτομαι να πάρω πρόγραμμα της cosmote στα 35 ευρώ με απεριόριστα data και να το χρησιμοποιώ για ίντερνετ και στις άλλες συσκευές μου μέσω hotspot του κινητού. Θα λειτουργήσει όλο αυτό ή να πάρω πακέτο με απεριόριστα της vodafone στα 28 ευρώ και να βάλω την έξτρα sim που δίνουν στην συσκευή mifi που επίσης παρέχουν δωρεάν; Δώστε τα φώτα οι ειδικοί!😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 (edited) 8 minutes ago, yuri said: Καλησπέρα, στην περιοχή που θα μετακομίσω το δίκτυο είναι χάλια. Γραμμή σταθερή έως 24mbps μπορώ να έχω και αυτό με ταβάνι τα 12.6 mbps. Σκέφτομαι να πάρω πρόγραμμα της cosmote στα 35 ευρώ με απεριόριστα data και να το χρησιμοποιώ για ίντερνετ και στις άλλες συσκευές μου μέσω hotspot του κινητού. Θα λειτουργήσει όλο αυτό ή να πάρω πακέτο με απεριόριστα της vodafone στα 28 ευρώ και να βάλω την έξτρα sim που δίνουν στην συσκευή mifi που επίσης παρέχουν δωρεάν; Δώστε τα φώτα οι ειδικοί!😀 Τα πράγματα είναι απλά. Δοκιμάζεις με τις δυο εταιρίες με καρτοκινητό και όποια παίζει καλύτερα στο σπίτι σου κάνεις συμβόλαιο σε αυτήν. Τα δωρεαν mifi είναι για τα πανηγύρια. Επένδυσε σε ενα ZTE MU5001 για να έχεις σοβαρές ταχύτητες της vodafone είναι ξεκλείδωτο και γλυτώνεις και ένα 50ρικο. Edited November 4, 2022 by cmvr 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 Καλησπέρα, στην περιοχή που θα μετακομίσω το δίκτυο είναι χάλια. Γραμμή σταθερή έως 24mbps μπορώ να έχω και αυτό με ταβάνι τα 12.6 mbps. Σκέφτομαι να πάρω πρόγραμμα της cosmote στα 35 ευρώ με απεριόριστα data και να το χρησιμοποιώ για ίντερνετ και στις άλλες συσκευές μου μέσω hotspot του κινητού. Θα λειτουργήσει όλο αυτό ή να πάρω πακέτο με απεριόριστα της vodafone στα 28 ευρώ και να βάλω την έξτρα sim που δίνουν στην συσκευή mifi που επίσης παρέχουν δωρεάν; Δώστε τα φώτα οι ειδικοί!Το mifi το παίρνεις δωρεάν μόνο αν βάλεις και σταθερή vodafone.Μόνο με unlimited δεν δίνουν δωρεάν MiFiSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts