zerokill Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Ταχύτητες απο το μέλλον.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 16 minutes ago, zerokill said: Ταχύτητες απο το μέλλον. Sent from my iPhone using Tapatalk Για γέλια και για κλάματα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Για γέλια και για κλάματα!Και γώ σήμερα βρήκα μια καλή τρύπα που δεν βγάζεις κλήση καν ενώ δειχνει 1 γραμμή 4G σου γυρνάει 1-2 γραμμες 3G.Είναι ο δρόμος που πάει απο ΒΟΑΚ στο Ακρωτήρι και με Cosmote εκεί μιλούσα μια χαρά τώρα η Vf σε εκείνο το σημείο ζορίζεται ιδιαιτέρως.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 1 minute ago, zerokill said: Και γώ σήμερα βρήκα μια καλή τρύπα που δεν βγάζεις κλήση καν ενώ δειχνει 1 γραμμή 4G σου γυρνάει 1-2 γραμμες 3G. Είναι ο δρόμος που πάει απο ΒΟΑΚ στο Ακρωτήρι και με Cosmote εκεί μιλούσα μια χαρά τώρα η Vf σε εκείνο το σημείο ζορίζεται ιδιαιτέρως. Sent from my iPhone using Tapatalk Η μπλέ ζορίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Η μπλέ ζορίζεται;Δεν έχω ιδέα.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 1 ώρα πριν, zerokill said: Ταχύτητες απο το μέλλον. Sent from my iPhone using Tapatalk Η διαφορά με την Cosmote στα εκτός πόλης..εκει ζορίζονται οι άλλες 2 τουλάχιστον στην περιοχή μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 2 ώρες πριν, George6633 said: Η διαφορά με την Cosmote στα εκτός πόλης..εκει ζορίζονται οι άλλες 2 τουλάχιστον στην περιοχή μου. Παντού ζοριζονται στο εκτός πόλης οι άλλες δυο από βόρεια Ελλάδα έως Αττική. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 (edited) 9 minutes ago, cmvr said: Παντού ζοριζονται στο εκτός πόλης οι άλλες δυο από βόρεια Ελλάδα έως Αττική. Παντως για μέσα για την πόλη έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό προς το καλό με τη Wind.. Μέχρι και 2 βδομάδες πριν έκανα τεστ με ένα F2G και μετά αφού δεν είχα MB το άφησα,τώρα με το unlimited που ξεκίνησα να μετράω πάλι βλέπω τις διπλάσιες ταχύτητες και πολύ καλές..Την πρώτη μέρα που συνδέθηκα στο W unlimited είδα να με πετάει σε H+ από το 4G και το 5G και γενικά αστάθεια.. Μίλησα με την εταιρία να το ελέγξουν και μου ήρθε ένας κωδικός καταγραφής.Απο την επόμενη μέρα δεν είχα ξανά τέτοιο θέμα και άρχισα να βλέπω πολύ καλύτερες ταχύτητες.. Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ,μπαίνει κόφτης στο F2G?Υπήρξε κάποιο θέμα το τελευταίο διάστημα και λύθηκε;;Έπεσα σε φάση αναβάθμισης και τώρα βλέπω παραπάνω με συμβόλαιο;Έγιναν όλα πάνω σε φάση που δεν μπορώ να καταλάβω...Αυτο που με απασχολεί πιο πολύ από όλα είναι μην και τυχόν υπάρχει κόφτης στο F2G σε σχέση με τα συμβόλαια,αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο γενικά από κάποιον εδώ μέσα. Edited May 2, 2022 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 Καλημέρα φίλε, δεν υπάρχει κόφτης. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 (edited) 56 minutes ago, p_k said: Καλημέρα φίλε, δεν υπάρχει κόφτης. Ακόμα υπάρχει και σε νέα συμβόλαια στη Wind. Τσεκαρισμένο έκτος από το techmaniacs και από συνδρομητές του περιβάλλοντος μου. Απλά τηλεφωνείς και κράζεις και σου δίνουν άλλα 500gb. Για τον μέσο χρήστη είναι πολλά. 6 ώρες πριν, George6633 said: Παντως για μέσα για την πόλη έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό προς το καλό με τη Wind.. Μέχρι και 2 βδομάδες πριν έκανα τεστ με ένα F2G και μετά αφού δεν είχα MB το άφησα,τώρα με το unlimited που ξεκίνησα να μετράω πάλι βλέπω τις διπλάσιες ταχύτητες και πολύ καλές..Την πρώτη μέρα που συνδέθηκα στο W unlimited είδα να με πετάει σε H+ από το 4G και το 5G και γενικά αστάθεια.. Μίλησα με την εταιρία να το ελέγξουν και μου ήρθε ένας κωδικός καταγραφής.Απο την επόμενη μέρα δεν είχα ξανά τέτοιο θέμα και άρχισα να βλέπω πολύ καλύτερες ταχύτητες.. Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ,μπαίνει κόφτης στο F2G?Υπήρξε κάποιο θέμα το τελευταίο διάστημα και λύθηκε;;Έπεσα σε φάση αναβάθμισης και τώρα βλέπω παραπάνω με συμβόλαιο;Έγιναν όλα πάνω σε φάση που δεν μπορώ να καταλάβω...Αυτο που με απασχολεί πιο πολύ από όλα είναι μην και τυχόν υπάρχει κόφτης στο F2G σε σχέση με τα συμβόλαια,αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο γενικά από κάποιον εδώ μέσα. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά πράγματα. Το θέμα είναι ότι απολαμβάνεις ταχύτητες που σε ικανοποιούν. Η Wind κανει φιλότιμες προσπάθειες και σίγουρα είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Vodafone τουλάχιστον βόρεια αλλά το θέμα γεωγραφικής δεν το έχει σε σχέση με την Cosmote ακόμα και στα προβληματικά σημεία της δεύτερης. Edited May 3, 2022 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 1 ώρα πριν, cmvr said: Ακόμα υπάρχει και σε νέα συμβόλαια στη Wind. Τσεκαρισμένο έκτος από το techmaniacs και από συνδρομητές του περιβάλλοντος μου. Απλά τηλεφωνείς και κράζεις και σου δίνουν άλλα 500gb. Για τον μέσο χρήστη είναι πολλά. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά πράγματα. Το θέμα είναι ότι απολαμβάνεις ταχύτητες που σε ικανοποιούν. Η Wind κανει φιλότιμες προσπάθειες και σίγουρα είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Vodafone τουλάχιστον βόρεια αλλά το θέμα γεωγραφικής δεν το έχει σε σχέση με την Cosmote ακόμα και στα προβληματικά σημεία της δεύτερης. Το Techmaniacs έκανε ξανά ή έχει μείνει σε αυτό που είχαν συνάψει και είχε κόφτη;Γιατί τώρα τελευταία μετά από καταγγελίες λένε ότι δεν υπάρχει αλλά αφού μιλάς και για ανθρώπους του περιβάλλοντος σου πάω πάσο,πάντως αν το απλό F2G δεν έχει όπως έγραψε ένα παλικάρι που ξεπέρασε τα 500,τότε είναι μεγάλο φάουλ.Οσο για τις ταχύτητες ναι εκεί που κινούμαι είμαι παραπάνω από καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 11 ώρες πριν, George6633 said: Το Techmaniacs έκανε ξανά ή έχει μείνει σε αυτό που είχαν συνάψει και είχε κόφτη;Γιατί τώρα τελευταία μετά από καταγγελίες λένε ότι δεν υπάρχει αλλά αφού μιλάς και για ανθρώπους του περιβάλλοντος σου πάω πάσο,πάντως αν το απλό F2G δεν έχει όπως έγραψε ένα παλικάρι που ξεπέρασε τα 500,τότε είναι μεγάλο φάουλ.Οσο για τις ταχύτητες ναι εκεί που κινούμαι είμαι παραπάνω από καλά! Έχει μείνει σε αυτό και οι άνθρωποι που έκαναν προσφορά συμβόλαιο το δοκίμασαν. Τι να πω μπορεί στα νεότερα συμβόλαια να το βγάλουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 1 hour ago, cmvr said: Έχει μείνει σε αυτό και οι άνθρωποι που έκαναν προσφορά συμβόλαιο το δοκίμασαν. Τι να πω μπορεί στα νεότερα συμβόλαια να το βγάλουν. Σύμφωνα με ένα παλικάρι που είναι πωλητής της Wind και γράφει σε ένα άλλο forum έχει όριο στα 512GB και μετά σε ρίχνει στα 6mbps και το γράφει στους όρους του συμβολαίου λέει (αλλαγή από 1mbps που ήταν πέρυσι).Αλλα αν πάρεις στην εξυπηρέτηση σου ανοίγουν ακόμα 512Gb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 On 2/5/2022 at 10:57 ΜΜ, George6633 said: Η διαφορά με την Cosmote στα εκτός πόλης..εκει ζορίζονται οι άλλες 2 τουλάχιστον στην περιοχή μου. Το ίδιο και στην Κεφαλονιά που είμαι εγώ, ζορίζονται στα χωριά οι άλλες δυο και επειδή κάνω δοκιμή σε κλήση με κοσμοτε βγαίνουν 10 στα 10 και δεν κόβεται ούτε drop calls,παρά μόνο στα κενά κάλυψης. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 3 minutes ago, Nikolas14 said: Το ίδιο και στην Κεφαλονιά που είμαι εγώ, ζορίζονται στα χωριά οι άλλες δυο και επειδή κάνω δοκιμή σε κλήση με κοσμοτε βγαίνουν 10 στα 10 και δεν κόβεται ούτε drop calls,παρά μόνο στα κενά κάλυψης. Θεμα με κλήσεις δεν έχω να σου πω την αλήθεια,το ίντερνετ όμως παίζει χαμηλά γενικά εκτός πόλης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 (edited) 1 hour ago, George6633 said: Θεμα με κλήσεις δεν έχω να σου πω την αλήθεια,το ίντερνετ όμως παίζει χαμηλά γενικά εκτός πόλης. Την ίδια εικόνα έχω και εγώ από Αττική έως Έβρο. Η Cosmote τώρα που θα δώσει πολλά για την επέκταση fiber εκεί θα ανοίξει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα με τον ανταγωνισμό έχοντας τις υποδομές για ευκολότερη αναβάθμιση σε rural περιοχές. Edited May 3, 2022 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 1 ώρα πριν, cmvr said: Την ίδια εικόνα έχω και εγώ από Αττική έως Έβρο. Η Cosmote τώρα που θα δώσει πολλά για την επέκταση fiber εκεί θα ανοίξει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα με τον ανταγωνισμό έχοντας τις υποδομές για ευκολότερη αναβάθμιση σε rural περιοχές. Και η United θα δώσει επίσης για το fiber.😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Και η United θα δώσει επίσης για το fiber.😉 Σε πολύ μικρότερο βαθμό από δικό της δίκτυο. Τους Γερμανούς σε επενδύσεις δεν τους πιάνει κανείς. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 (edited) On 4/5/2022 at 12:56 ΠΜ, cmvr said: Την ίδια εικόνα έχω και εγώ από Αττική έως Έβρο. Η Cosmote τώρα που θα δώσει πολλά για την επέκταση fiber εκεί θα ανοίξει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα με τον ανταγωνισμό έχοντας τις υποδομές για ευκολότερη αναβάθμιση σε rural περιοχές. Πολλές τρύπες δεν έχουν . Στην Πέλλα έχουν κάνει φιλότιμες προσπάθειες να βάλουν μέσα στα χωρια σταθμούς , (το enb ξεκινάει από 4χχχχ η από 14χχχχ) Αν κάνουν αυτό και στα υπόλοιπα χωρια στα βόρεια (με τις υποδομές fiber η μικροκυματικων και τα καταστήματα OTE που έχουν ) έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό μηα για πάντα Edited May 5, 2022 by georgebad 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Γαλάνη φοβερό χωριό μέσα στα Τέμπη του Νέστου Cosmote https://www.speedtest.net/result/a/8362042244.png wind από το mifi Της wind είναι πραγματικά άδεια 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Στη Σταυρούπολη να πάτε! Εκεί να δείτε ομορφιές. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Το χωριό λέγεται Φλαμουλακι Τρικάλων,είναι 2,5-3 χιλιόμετρα έξω από την πόλη στο δρόμο που φεύγει από Τρίκαλα προς Πύλη,Ελατη κλπ. Αυτή είναι η διαφορά της Cosmote με τις άλλες 2 στα εκτός πόλης.Εκει η μπλε δίνει γύρω στα 8-9mbps. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Τελικα το κινητο σου δεν δειχνει σωστα το 5G (τουλαχιστον στο netmonster) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Just now, doganos said: Τελικα το κινητο σου δεν δειχνει σωστα το 5G (τουλαχιστον στο netmonster) Τι μπορεί να φταίει;Έχω το Xiaomi Redmi Note 9T από αλυσίδα,ποια είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κοιτάξω;Εκτός αν είναι θέμα της Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Ό,τι και να φταίει εσύ δε μπορείς να επέμβεις. Είναι θέμα της εφαρμογής που δεν δείχνει σωστά τα δεδομένα που δίνει ο Mediatek CPU. Δοκίμασε να βάλεις το G-MoN Pro, έχω δει από άλλους ότι τα δείχνει καλύτερα σε MediatekPoco X3 Pro 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts