cmvr Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Γράφουμε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του για το ποιο νομίζουμε ότι είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής ανάλογα με την περιοχή που μένει και μόνο έτσι πρέπει να το βλέπει ο καθένας ανάλογα με την περιοχή που μένει. Ότι και να λέμε όσο και να χει κάποιες περιοχές θεματάκια το απόλυτο δίκτυο παραμένει η Cosmote ιδιαίτερα τώρα που βλέπω ότι πετάει την επέκταση του 5g σαν μανιτάρια παντού ήδη κάλυψε στο τσακ μπαμ την Ανατολική Αττική έδωσε σε πολλές επαρχιακές πόλεις με μεγάλη διαφορά από τους άλλους που οι άλλοι δεν φαίνεται να ακολουθούν σε καμία περίπτωση ούτε καν μέσα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και μη γελιόμαστε είναι η μόνη που έχει σήμα στα πιο περίεργα σημεία τόσο σε θάλασσα τόσο σε βουνό τόσο σε δύσκολα πραγματικά σημεία με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Δίνει 5g σε σημεία που οι άλλοι δεν έχουν ούτε 2G και μιλάμε για Αττική δεν μιλάμε για Κολοκοτρωνίτσι στην άκρη του πουθενά. Τώρα για τους άλλους δύο παίκτες είμαι πλήρως απογοητευμένος από τη Vodafone και ο χάρτης της είναι πραγματικότητα έχει τη μικρότερη γεωγραφική κάλυψη 4G και από τις τρεις. Στο κέντρο στην Αθήνα Χίλτον caravel Παγκράτι τα μονοψήφια πάνε σύννεφο με μία κεραία 1.800 διαθέσιμη και δεν έχει δικαιολογία γιατί μπορεί να βάλει μαζί με τη wind που εκεί πάει πάρα πολύ καλά δεν πάει σε επίπεδο cosmote που έχει 5G και αναβαθμισμένο 4G αλλά τρέχει καμία σχέση. Για Πέραμα και γενικότερα σε σημεία περίεργα μόλις φεύγεις έξω από κεντρικούς άξονες κουκουρούκου μάντολες η όλη κατάσταση. και κάτι κοινό που έχουν με τη wind σε πολλά σημεία ιδιαίτερα στα βόρεια πολλές διάσπαρτες 800αρες με μονοψήφιες ταχύτητες στα εκτός πόλης. τώρα για την wind έχει κάνει είπαμε μεγάλη πρόοδο σε σχέση με το παρελθόν αλλά ακόμα έχει πολλές πληγές να καλύψει και εύχομαι να τις καλύψει μαζί με τη Vodafone χέρι-χέρι αφού πλέον ουσιαστικά υπόκεινται κάτω από ενιαίο φορέα τα άλλα είναι απλώς όμορφα λόγια για να χαϊδεύουμε τα αυτιά μας. Είναι καλύτερη από τη Vodafone σε γεωγραφική κάλυψη όπως είπα και πιο πριν αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσουν και οι δύο μαζί στη γεωγραφική την cosmote. Τώρα από άποψη τιμών ακόμα συνεχίζεται αυτό το παρατράγουδο και γελοίο πράγμα στη χώρα μας να έχουμε άλλες τιμές στα site και να δίνουμε άλλες προσφορές τηλεφωνικά και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πρωταθλητής των συνδυαστικών πακέτων είναι η wind κακά τα ψέματα και μιλάμε με βάση το τι βάζει στο site όχι τι μιλάνε μετά από πίσω στα τηλέφωνα είπαμε 65 ευρουλάκια κατοστάρα γραμμούλα στο σπίτι απεριόριστα κινητά απεριόριστα σταθερά και κινητό απεριόριστα όλα και ομιλία και δεδομένα και τα λοιπά. η Vodafone έδωσε κάποιες συνδυαστικές αλλά από αυτά που πήρε το αυτί μου από φίλους και γνωστούς κτλ δεν είδα κάτι σούπερ ντούπερ και έχει ακριβώς την ίδια πολιτική με την cosmote τα κάνει μόνο στο μιλητό ή στο application. Τώρα η cosmote είπαμε στο μιλητό ή στο application οι προσφορές και αρκετοί που έβαλαν σταθερή συνδυαστικά πήραν πχ απεριόριστο στα 50 ευρώ το οποίο είναι ότι καλύτερο για τους λόγους που αναφέραμε στην αρχή θέμα δικτύου και 5G. Για μένα και με τις συνδυαστικές της παραμένει η πιο ακριβή με διαφορά σε σχέση με τα άλλα δίκτυα είπαμε όμως αντιστάθμιση δίκτυου vs τιμών. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 (edited) @cmvr Σωστός. Συμφωνώ με όλα. Η Vodafone είναι η μεγάλη απογοήτευση, καθώς παρόλο που διαθέτει πολύ bandwidth και χρήμα, σε γενικές γραμμές είναι κατώτερη σε κάλυψη από τη WIND και πιο ακριβή. Αλλά σε ταχύτητες είναι συνήθως καλύτερη από την άλλη. (καλά, στο σπίτι μου η WIND είναι τούμπανο, θα πιάνει 300 σε λίγο με B1) Η Cosmote, όχι πως δεν έχει προβλήματα, αλλά γενικά στο δίκτυο παίζει μπάλα μόνη της. Υ.Γ. Σημεία όπως το Κάραβελ, όπου η Vodafone σέρνεται, υπάρχουν εδώ και χρόνια... Άλλο που θυμάμαι είναι στον Χολαργό, κάπου στην πλατεία Παπαφλέσσα. Η WIND και η Cosmote έχουν κεραία στο ίδιο σημείο, πίσω στο λόφο, σε εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ. Η Vodafone δεν έχει, με αποτέλεσμα σε εσωτερικό χώρο η WIND να έχει φουλ σήμα 4G και η VF 1 μπάρα EDGE. Έχω καιρό να περάσω από εκεί όμως, δεν ξέρω αν έχει κάνει τίποτα να το φτιάξει. Αναρωτιέμαι όμως, πόσο δύσκολο είναι να πάει να βάλει μαζί με τη WIND... Edited February 27, 2021 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 @cmvr Σωστός. Συμφωνώ με όλα. Η Vodafone είναι η μεγάλη απογοήτευση, καθώς παρόλο που διαθέτει πολύ bandwidth και χρήμα, σε γενικές γραμμές είναι κατώτερη σε κάλυψη από τη WIND και πιο ακριβή. Αλλά σε ταχύτητες είναι συνήθως καλύτερη από την άλλη. (καλά, στο σπίτι μου η WIND είναι τούμπανο, θα πιάνει 300 σε λίγο με B1) Η Cosmote, όχι πως δεν έχει προβλήματα, αλλά γενικά στο δίκτυο παίζει μπάλα μόνη της. Υ.Γ. Σημεία όπως το Κάραβελ, όπου η Vodafone σέρνεται, υπάρχουν εδώ και χρόνια... Άλλο που θυμάμαι είναι στον Χολαργό, κάπου στην πλατεία Παπαφλέσσα. Η WIND και η Cosmote έχουν κεραία στο ίδιο σημείο, πίσω στο λόφο, σε εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ. Η Vodafone δεν έχει, με αποτέλεσμα σε εσωτερικό χώρο η WIND να έχει φουλ σήμα 4G και η VF 1 μπάρα EDGE. Έχω καιρό να περάσω από εκεί όμως, δεν ξέρω αν έχει κάνει τίποτα να το φτιάξει. Αναρωτιέμαι όμως, πόσο δύσκολο είναι να πάει να βάλει μαζί με τη WIND... Γενικά εκεί θα πάνε voda και wind γιατί είναι μονόδρομος να καλύψουν και περιοχές που δεν έχουν καν σήμα μέσα στον νομό Αττικής. Το ευτύχημα είναι ότι τουλάχιστον βγήκε απεριόριστο κινητής έστω με προσφορά στο site της wind στο πενηντάρικο από 70 θεωρητικά αλλά τουλάχιστον υπάρχει σαν επίσημη τιμή αυτό είναι καλό άντε και σε κάνα εξάμηνο να φτάσουν στο σαραντάρι επίσημα με 12μηνη προσφορά και όχι 24μηνη και μπούρδες. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Γράφουμε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του για το ποιο νομίζουμε ότι είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής ανάλογα με την περιοχή που μένει και μόνο έτσι πρέπει να το βλέπει ο καθένας ανάλογα με την περιοχή που μένει. Ότι και να λέμε όσο και να χει κάποιες περιοχές θεματάκια το απόλυτο δίκτυο παραμένει η Cosmote ιδιαίτερα τώρα που βλέπω ότι πετάει την επέκταση του 5g σαν μανιτάρια παντού ήδη κάλυψε στο τσακ μπαμ την Ανατολική Αττική έδωσε σε πολλές επαρχιακές πόλεις με μεγάλη διαφορά από τους άλλους που οι άλλοι δεν φαίνεται να ακολουθούν σε καμία περίπτωση ούτε καν μέσα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και μη γελιόμαστε είναι η μόνη που έχει σήμα στα πιο περίεργα σημεία τόσο σε θάλασσα τόσο σε βουνό τόσο σε δύσκολα πραγματικά σημεία με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Δίνει 5g σε σημεία που οι άλλοι δεν έχουν ούτε 2G και μιλάμε για Αττική δεν μιλάμε για Κολοκοτρωνίτσι στην άκρη του πουθενά. Τώρα για τους άλλους δύο παίκτες είμαι πλήρως απογοητευμένος από τη Vodafone και ο χάρτης της είναι πραγματικότητα έχει τη μικρότερη γεωγραφική κάλυψη 4G και από τις τρεις. Στο κέντρο στην Αθήνα Χίλτον caravel Παγκράτι τα μονοψήφια πάνε σύννεφο με μία κεραία 1.800 διαθέσιμη και δεν έχει δικαιολογία γιατί μπορεί να βάλει μαζί με τη wind που εκεί πάει πάρα πολύ καλά δεν πάει σε επίπεδο cosmote που έχει 5G και αναβαθμισμένο 4G αλλά τρέχει καμία σχέση. Για Πέραμα και γενικότερα σε σημεία περίεργα μόλις φεύγεις έξω από κεντρικούς άξονες κουκουρούκου μάντολες η όλη κατάσταση. και κάτι κοινό που έχουν με τη wind σε πολλά σημεία ιδιαίτερα στα βόρεια πολλές διάσπαρτες 800αρες με μονοψήφιες ταχύτητες στα εκτός πόλης. τώρα για την wind έχει κάνει είπαμε μεγάλη πρόοδο σε σχέση με το παρελθόν αλλά ακόμα έχει πολλές πληγές να καλύψει και εύχομαι να τις καλύψει μαζί με τη Vodafone χέρι-χέρι αφού πλέον ουσιαστικά υπόκεινται κάτω από ενιαίο φορέα τα άλλα είναι απλώς όμορφα λόγια για να χαϊδεύουμε τα αυτιά μας. Είναι καλύτερη από τη Vodafone σε γεωγραφική κάλυψη όπως είπα και πιο πριν αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσουν και οι δύο μαζί στη γεωγραφική την cosmote. Τώρα από άποψη τιμών ακόμα συνεχίζεται αυτό το παρατράγουδο και γελοίο πράγμα στη χώρα μας να έχουμε άλλες τιμές στα site και να δίνουμε άλλες προσφορές τηλεφωνικά και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πρωταθλητής των συνδυαστικών πακέτων είναι η wind κακά τα ψέματα και μιλάμε με βάση το τι βάζει στο site όχι τι μιλάνε μετά από πίσω στα τηλέφωνα είπαμε 65 ευρουλάκια κατοστάρα γραμμούλα στο σπίτι απεριόριστα κινητά απεριόριστα σταθερά και κινητό απεριόριστα όλα και ομιλία και δεδομένα και τα λοιπά. η Vodafone έδωσε κάποιες συνδυαστικές αλλά από αυτά που πήρε το αυτί μου από φίλους και γνωστούς κτλ δεν είδα κάτι σούπερ ντούπερ και έχει ακριβώς την ίδια πολιτική με την cosmote τα κάνει μόνο στο μιλητό ή στο application. Τώρα η cosmote είπαμε στο μιλητό ή στο application οι προσφορές και αρκετοί που έβαλαν σταθερή συνδυαστικά πήραν πχ απεριόριστο στα 50 ευρώ το οποίο είναι ότι καλύτερο για τους λόγους που αναφέραμε στην αρχή θέμα δικτύου και 5G. Για μένα και με τις συνδυαστικές της παραμένει η πιο ακριβή με διαφορά σε σχέση με τα άλλα δίκτυα είπαμε όμως αντιστάθμιση δίκτυου vs τιμών. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελπιζω η Vodafone να έχει καταλάβει πλέον ότι δεν είναι wind ...Ένα πρωτοφανές πράγμα είναι να τη εμπιστεύονται οι Σερραιοι που μένουν σα χωριά με αποτέλεσμα να έχει μαζέψει πολύ κόσμο ...Μαντέψτε τι ταχύτητες έχει με 10mhz 4G ...Και εδώ και 3 χρόνια το μόνο που έκαναν είναι να βάλουν μια b7 ατο σταθμό που παίζει πάνω στο λόγο του Άι Γιάννη . Πέρασα όλη την Ελλάδα φέτος και υπάρχουν ακόμα σημεία που είναι στάσιμα εδώ και 3 χρόνια . Κράζω την Vodafone γιατί και bandwidth έχει και περισσότερα λεφτά και κανονικά η wind θα έπρεπε να βάζει στους σταθμούς της και ΠΧΙ η Vodafone σε αυτής ...Ναι okay την δουλειά σπυ την κανείς τις περισσότερες φορές αλλά όχι πάντα , και σίγουρα τα λεφτά που ζητάει σε σχέση με την ποιότητα παροχών της COSMOTE είναι πολλά ..Πάλι καλά ππυ κατάλαβαν ποσό σάπιο δίκτυο έχουν στην μισή χώρα και δίνουν απεριόριστα με τον Κούβα ...Και μην μου πείτε ότι αντέχει γιατί στις περισσότερες περιοχές είναι πίτα .Η COSMOTE το έχει άλλου το πράγμα ,με μια καλή συσκευή , κάθε μέρα θα μένει ολοένα και περισσότερο έκπληκτος ...τετεια εποχή ήταν που έκραζε την cosmote πέρυσι για τα χάλια της στην μισή βόρεια Ελλάδα , αλλά εκεί που είχαν πρόβλημα τσουπ το Λύσαν...Χωρίς να λέω ότι δεν έχει προβλήματα , overall πμως είναι καλύτερη ...Υπάρχουν σημεία στα οποία δεν παίζει ππυ καλά όπως σε αρκετά σημεία πάνω στην Ιονία οδο , φέτος που ξαναπέρασα όμως τα μισά τα έχει καλύψει με σταθμούς . Τώρα η wind είναι μοα φάση μόνη της , πυτε πολλούς συνδρομητές έχει αλλά και πο συνδρομητές της δεν φαίνεται να έχουν τρελές απατήσεις ..Ναι γ wind είναι καλύτερη από την Vodafone σε πολλά μέρη ( definitely not μέσα στις Σέρρες) . Το 5G και των δυο είναι ανύπαρκτο οσο και να το διαφημίζουν , ενώ η COSMOTE δίνει 5G στην μαύρο θάλασσα Σερρών (μια κωμόπολη με λόγους κατοίκους) . Και συνεχίζει , η Θεσσαλονίκη είναι πλήρης αναβαθμισμένη εκτός από τα micro , και απλά είναι μια κατηγορία μόνη της ..Απλά Δεν την πιάνει καμία ,ειδικά η vodafone με τα 10 mbps στην αριστοτελους. Αθήνα δεν μπορώ. Α εκφράσω άποψη καθώς δεν είναι προορισμός που επισκέπτομαι τακτικά , αλλά για την υπόλοιπη Ελλάδα έχω βγάλει συμπεράσματα , όσο κακα και να είναι αυτά για την κυρία κόκκινη , ανακουφιστικά για την wind , και με καλά για την COSMOTE . Έχουμε μάθει πλέον μέσα στο σπίτι νου να κάνουμε ζογκλερικά για να καταφέρουμε να μιλήσουμε με Vodafone . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 (edited) Ελπιζω η Vodafone να έχει καταλάβει πλέον ότι δεν είναι wind ...Ένα πρωτοφανές πράγμα είναι να τη εμπιστεύονται οι Σερραιοι που μένουν σα χωριά με αποτέλεσμα να έχει μαζέψει πολύ κόσμο ...Μαντέψτε τι ταχύτητες έχει με 10mhz 4G ...Και εδώ και 3 χρόνια το μόνο που έκαναν είναι να βάλουν μια b7 ατο σταθμό που παίζει πάνω στο λόγο του Άι Γιάννη . Πέρασα όλη την Ελλάδα φέτος και υπάρχουν ακόμα σημεία που είναι στάσιμα εδώ και 3 χρόνια . Κράζω την Vodafone γιατί και bandwidth έχει και περισσότερα λεφτά και κανονικά η wind θα έπρεπε να βάζει στους σταθμούς της και ΠΧΙ η Vodafone σε αυτής ...Ναι okay την δουλειά σπυ την κανείς τις περισσότερες φορές αλλά όχι πάντα , και σίγουρα τα λεφτά που ζητάει σε σχέση με την ποιότητα παροχών της COSMOTE είναι πολλά ..Πάλι καλά ππυ κατάλαβαν ποσό σάπιο δίκτυο έχουν στην μισή χώρα και δίνουν απεριόριστα με τον Κούβα ...Και μην μου πείτε ότι αντέχει γιατί στις περισσότερες περιοχές είναι πίτα .Η COSMOTE το έχει άλλου το πράγμα ,με μια καλή συσκευή , κάθε μέρα θα μένει ολοένα και περισσότερο έκπληκτος ...τετεια εποχή ήταν που έκραζε την cosmote πέρυσι για τα χάλια της στην μισή βόρεια Ελλάδα , αλλά εκεί που είχαν πρόβλημα τσουπ το Λύσαν...Χωρίς να λέω ότι δεν έχει προβλήματα , overall πμως είναι καλύτερη ...Υπάρχουν σημεία στα οποία δεν παίζει ππυ καλά όπως σε αρκετά σημεία πάνω στην Ιονία οδο , φέτος που ξαναπέρασα όμως τα μισά τα έχει καλύψει με σταθμούς . Τώρα η wind είναι μοα φάση μόνη της , πυτε πολλούς συνδρομητές έχει αλλά και πο συνδρομητές της δεν φαίνεται να έχουν τρελές απατήσεις ..Ναι γ wind είναι καλύτερη από την Vodafone σε πολλά μέρη ( definitely not μέσα στις Σέρρες) . Το 5G και των δυο είναι ανύπαρκτο οσο και να το διαφημίζουν , ενώ η COSMOTE δίνει 5G στην μαύρο θάλασσα Σερρών (μια κωμόπολη με λόγους κατοίκους) . Και συνεχίζει , η Θεσσαλονίκη είναι πλήρης αναβαθμισμένη εκτός από τα micro , και απλά είναι μια κατηγορία μόνη της ..Απλά Δεν την πιάνει καμία ,ειδικά η vodafone με τα 10 mbps στην αριστοτελους. Αθήνα δεν μπορώ. Α εκφράσω άποψη καθώς δεν είναι προορισμός που επισκέπτομαι τακτικά , αλλά για την υπόλοιπη Ελλάδα έχω βγάλει συμπεράσματα , όσο κακα και να είναι αυτά για την κυρία κόκκινη , ανακουφιστικά για την wind , και με καλά για την COSMOTE . Έχουμε μάθει πλέον μέσα στο σπίτι νου να κάνουμε ζογκλερικά για να καταφέρουμε να μιλήσουμε με Vodafone .Καλημέρα. Όπως είπα και ποιο πριν η κατάσταση για vodafone wind έπρεπε να έχει αλλάξει άρδην και δεν νομίζω ότι η επιτροπή τηλεπικοινωνιών θα τους έκανε κάποιο ιδιαίτερο θέμα αν προχωρούσαν και σε ποιο κάθετη ενοποίηση των υποδομών τους. Αφού ξέρουμε πλέον ότι και τα δύο δίκτυα ανοίκουν σε επίπεδο διαχείρισης παθητικής υποδομής για σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας στην TowerCo. Το παθητικής μπορεί να γίνει και ενεργής υποδομής. Αλλιώς τους Γερμανούς δεν πρόκειται να τους πιάσουν ούτε στον ύπνο τους στο θα του 5G. Η cosmote θα έχει πάει από nsa σε sa με μεγάλη πληθυσμιακή κάλυψη και αυτοί θα παλεύουν να καλύψουν 5 σημεία μέσα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Για τα θέματα γεωγραφικής και σε 4G μέρα με την νύχτα με τους άλλους που βάφουν με μπατανοβουτσα τους χάρτες κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Πάντως είμαι περίεργος αν ανοίξει η cosmote την n28 στα μέρη σας ανατολική Μακεδονία και Θράκη τώρα που απελευθερώθηκε το φάσμα των 70Mhz τι τεράστια διαφορά θα κάνει από τον ανταγωνισμό. Είναι που είναι με ύφος 1000 καρδιναλίων όταν ζητάς καλύτερη τιμή τώρα θα το καβαλήσουν δικαίως το καλάμι. Από την άλλη μερί ή Wind και η Vodafone να βάλουν 5G ιδιαίτερα στα βόρεια η Cosmote θα αρχίζει να βγάζει 6G :lol: Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 28, 2021 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 (edited) Κατέβηκα Αθήνα και από τα λίγα που είδα η Cosmote είναι αξιοπρεπής στην εθνικη,η Vodafone πιο σταθερή στο 4G. Αθήνα Κέντρο σε Σύνταγμα,Μοναστηράκι,βραχάκια Ακρόπολης και στην Ερμού η Vodafone έπαιζε άριστα. Πραγματικά τέτοιο δίκτυο δεν έχω ξαναδεί και να έχω καλές ταχύτητες ειδικά στο Σύνταγμα στη πλατεία. Ήταν 188Mbps Download και 52 Upload. Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη επίσης καλά μόνο στα τούνελ πριν την Καβάλα είχα Edge και Αλεξανδρούπολη επίσης στο κέντρο είδα μια χαρά. Θέλει βελτίωση·στο bandwidth γιατί έχει πολύ κόσμο. Αν βάλει και B1 μαζί με B7 παντού θα έχει διαφορά. Γιατί παντού έχει B3 στα 20Mhz και B20 στα 10Mhz. Επίσης στην Αθήνα πέρασα από Βασιλισσης Σοφίας στο ύψος του Χιλτον,σταθμό Μέγαρο μουσικής και στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα μια χαρά. εθνική οδός,από το ύψος του Σείριου μέχρι τις τρεις γέφυρες μια χαρά καθώς και στη συνέχεια στην Πλατεία Καραϊσκάκη,Καρολου καθώς και στα στενά μέχρι την Βαρβάκειο και το Δήμαρχειο Αθηναίων στην Πλατεία Κοτζια Μετρήσεις δεν έκανα πολλές,η εμπειρία χρήσης η ίδια και η Vodafone ήταν ευχάριστη έκπληξη στην απόδοση του δικτύου. Αλλά οι χαμηλές ταχύτητες είναι μάστιγα Edited March 1, 2021 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Βρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Ειμαι συνδρομιτης vodafone και σκεφτομαι να παω στην wind αλλα το μονο που με απασχολει ειναι η καλυψη του δικτύου της στην Αρτα και στα ορεινα χωρια που πηγαινω λογω δουλειας. Πως μπορω να δω εκει που πηγαινω αν η wind εχει σημα και αν μπορω να μπω στο ιντερνετ; Υπαρχει καποια εφαρμογη να κατεβασω ωστε να μου λεει ακριβως τι δικτυο υπαρχει ακριβως στο σημειο που ειμαι και κυριως την ενταση του σηματος του δικτυου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Βρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Ειμαι συνδρομιτης vodafone και σκεφτομαι να παω στην wind αλλα το μονο που με απασχολει ειναι η καλυψη του δικτύου της στην Αρτα και στα ορεινα χωρια που πηγαινω λογω δουλειας. Πως μπορω να δω εκει που πηγαινω αν η wind εχει σημα και αν μπορω να μπω στο ιντερνετ; Υπαρχει καποια εφαρμογη να κατεβασω ωστε να μου λεει ακριβως τι δικτυο υπαρχει ακριβως στο σημειο που ειμαι και κυριως την ενταση του σηματος του δικτυου;Πάρε έναν φίλο σου που έχει Q/wind μαζί σου ή δανείσου το κινητό του ή πάρε μία νέα σιμ, δοκιμάζεις και αν είσαι ευχαριστημένος κάνεις φορητότητα. Έτσι είσαι σίγουρος ότι δουλεύει ή όχι στην πράξη εκεί που πηγαίνεις. Αν θες να φύγεις, στην Q έχεις και το κονέ και τις οικονομικότερες λύσεις αν σε ενδιαφέρει η οικονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Βρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Ειμαι συνδρομιτης vodafone και σκεφτομαι να παω στην wind αλλα το μονο που με απασχολει ειναι η καλυψη του δικτύου της στην Αρτα και στα ορεινα χωρια που πηγαινω λογω δουλειας. Πως μπορω να δω εκει που πηγαινω αν η wind εχει σημα και αν μπορω να μπω στο ιντερνετ; Υπαρχει καποια εφαρμογη να κατεβασω ωστε να μου λεει ακριβως τι δικτυο υπαρχει ακριβως στο σημειο που ειμαι και κυριως την ενταση του σηματος του δικτυου; Πάρε ένα καρτοκινητό Wind και τέσταρε την περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Καταλαβα, αρα η μονη λυση ειναι η αγορα σιμ της wind και τεσταρω ακριβως της περιοχες που πηγαινω. Ελεγα μηπως μπορω να το κανω αυτο μεσω καποιας εφαρμογης αλλα δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Καταλαβα, αρα η μονη λυση ειναι η αγορα σιμ της wind και τεσταρω ακριβως της περιοχες που πηγαινω. Ελεγα μηπως μπορω να το κανω αυτο μεσω καποιας εφαρμογης αλλα δεν. Ναι η μόνη λύση είναι να πάρεις κάρτα SIM. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Κατέβηκα Αθήνα και από τα λίγα που είδα η Cosmote είναι αξιοπρεπής στην εθνικη,η Vodafone πιο σταθερή στο 4G. Αθήνα Κέντρο σε Σύνταγμα,Μοναστηράκι,βραχάκια Ακρόπολης και στην Ερμού η Vodafone έπαιζε άριστα. Πραγματικά τέτοιο δίκτυο δεν έχω ξαναδεί και να έχω καλές ταχύτητες ειδικά στο Σύνταγμα στη πλατεία. Ήταν 188Mbps Download και 52 Upload. Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη επίσης καλά μόνο στα τούνελ πριν την Καβάλα είχα Edge και Αλεξανδρούπολη επίσης στο κέντρο είδα μια χαρά. Θέλει βελτίωση·στο bandwidth γιατί έχει πολύ κόσμο. Αν βάλει και B1 μαζί με B7 παντού θα έχει διαφορά. Γιατί παντού έχει B3 στα 20Mhz και B20 στα 10Mhz. Επίσης στην Αθήνα πέρασα από Βασιλισσης Σοφίας στο ύψος του Χιλτον,σταθμό Μέγαρο μουσικής και στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα μια χαρά. εθνική οδός,από το ύψος του Σείριου μέχρι τις τρεις γέφυρες μια χαρά καθώς και στη συνέχεια στην Πλατεία Καραϊσκάκη,Καρολου καθώς και στα στενά μέχρι την Βαρβάκειο και το Δήμαρχειο Αθηναίων στην Πλατεία Κοτζια Μετρήσεις δεν έκανα πολλές,η εμπειρία χρήσης η ίδια και η Vodafone ήταν ευχάριστη έκπληξη στην απόδοση του δικτύου. Αλλά οι χαμηλές ταχύτητες είναι μάστιγα Αυτό είναι το θέμα , ενώ έχει bandwidth γιατί δεν το χρησιμοποιεί ....Στις εθνικές δεν έχει θέμα στο σήμα , και γενικά έχει ποιο ισχυρό σήμα από την cosmote , αλλά Η cosmote overall έχει καλύτερη κάλυψη . Ειδικά σε σημεία στην Εγνατία (λίγα) είναι η μόνη που έχει σήμα της προκοπής ...Όμως ρε παιδιά για ποιον λόγο εν έτη 2021 στα τούνελ από Γρεβενά μέχρι και Μέτσοβο δεν ρ ΕΙ καμία σήμα ...Δηλαδή έλεος... τουλάχιστον με το που βγεις από το τούνελ η cosmote σε γυρνάει σε 4G με 250 down . Θα βγω σήμερα μια βόλτα κέντρο Θεσσαλονίκη να δω μπάς και έκαναν καμία βελτίωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Αυτό είναι το θέμα , ενώ έχει bandwidth γιατί δεν το χρησιμοποιεί ....Στις εθνικές δεν έχει θέμα στο σήμα , και γενικά έχει ποιο ισχυρό σήμα από την cosmote , αλλά Η cosmote overall έχει καλύτερη κάλυψη . Ειδικά σε σημεία στην Εγνατία (λίγα) είναι η μόνη που έχει σήμα της προκοπής ...Όμως ρε παιδιά για ποιον λόγο εν έτη 2021 στα τούνελ από Γρεβενά μέχρι και Μέτσοβο δεν ρ ΕΙ καμία σήμα ...Δηλαδή έλεος... τουλάχιστον με το που βγεις από το τούνελ η cosmote σε γυρνάει σε 4G με 250 down . Θα βγω σήμερα μια βόλτα κέντρο Θεσσαλονίκη να δω μπάς και έκαναν καμία βελτίωση Ακριβώς η Vodafone ακόμα και στο Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη έχει σημεία με Edge το ίδιο και στο Θεσσαλονίκη-Ιωάννινα που περνάω διότι κατεβαίνω Κεφαλονιά. Και στο νησί επίσης έχει σημεία που βλέπω ένα ωραίο E στο κινητό. Εκεί η Cosmote έχει 4G σταθερά...άλλο επίπεδο κάλυψης. Αξίζει τα 5€ παραπάνω από το να χαλάω την ψυχική μου ηρεμία και μετά τη λήξη των συμβολαίων μπορεί να ξαναγυρίσω στη Cosmote. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταλαβα, αρα η μονη λυση ειναι η αγορα σιμ της wind και τεσταρω ακριβως της περιοχες που πηγαινω. Ελεγα μηπως μπορω να το κανω αυτο μεσω καποιας εφαρμογης αλλα δεν. Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις,δεν υπάρχει καλύτερη λύση ώστε να ελέγξεις την κάλυψη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Βρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Ειμαι συνδρομιτης vodafone και σκεφτομαι να παω στην wind αλλα το μονο που με απασχολει ειναι η καλυψη του δικτύου της στην Αρτα και στα ορεινα χωρια που πηγαινω λογω δουλειας. Πως μπορω να δω εκει που πηγαινω αν η wind εχει σημα και αν μπορω να μπω στο ιντερνετ; Υπαρχει καποια εφαρμογη να κατεβασω ωστε να μου λεει ακριβως τι δικτυο υπαρχει ακριβως στο σημειο που ειμαι και κυριως την ενταση του σηματος του δικτυου; Υπάρχει το Cellmapper, αλλά τα δεδομένα που έχει για WIND στην Άρτα προς το παρόν είναι ελάχιστα και τις κεραίες τις δείχνει όπου να ναι. Καλύτερα πάρε ένα καρτοκινητο όπως λένε και τσέκαρε μόνος σου τα σημεία που σε ενδιαφέρουν. Αν και δεν νομίζω ότι θα έχει τρομερή διαφορά με Vodafone. https://ibb.co/SPRVhWg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Πήγα μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Η Vodafone πάνω στην εγνατια από κάμαρα μέχρι και αριστοτελπυς είναι σκέτη απογοήτευση μονοψήφια . Στην Αγία Σοφία 15mbps ...Μέσος όρος ταχυτήτων : 25.3 down ( και γύρω στις 10 μετρήσεις σε διαφορά μέρη στο κέντρο ). Το χαμηλότερο που είδα είναι 8mbps down και το καλύτερο 51 down Η cosmote δεν έχω να πω κάτι όπως πάντα εξερετικη στο κέντρο . 232 μέσος όρος ταχύτητων με το καλύτερο να είναι 620down (5G n78) και το χειρότερο 78down στην κάμαρα (7+3 microcell) Στο ίδιο σημείο με iPhone 12 θα κάνω πολλές μετρήσεις και σε αλλά μέρη την πόλης και θα ανεβάσω ένα συγκριτικ βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 (edited) ΚΤΕΛ Μακεδονία Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458180553 Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/i/4458172428 (4G παλιός εξοπλισμός ) One Salonica Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458166940 Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/i/4458168365 (5G) Γήπεδα Αμπελόκηπων Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458210315 Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/i/4458211226 Λαγκάδα στο ύψος του ΟΤΕ Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458215690 Cosmotehttps://www.speedtest.net/my-result/i/4458217310 Edited March 4, 2021 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 ΚΤΕΛ Μακεδονία Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458180553 Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/i/4458172428 (4G παλιός εξοπλισμός ) One Salonica Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458166940 Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/i/4458168365 (5G) Γήπεδα Αμπελόκηπων Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458210315 Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/i/4458211226 Λαγκάδα στο ύψος του ΟΤΕ Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458215690 Cosmotehttps://www.speedtest.net/my-result/i/4458217310Καμία σχέση τα δίκτυα ίδιες τιμές .... Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Καμία σχέση τα δίκτυα ίδιες τιμές .... Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βούλγαρη Θεσσαλονίκη στο σπίτι έχω από 5 έως 25Mbps Download το βράδυ και με την Cosmote έχω από 85-90 έως 180Mbps αργά το βράδυ. https://www.speedtest.net/my-result/i/4459239520 Το χαμηλότερο τώρα το πρωί https://www.speedtest.net/my-result/i/4459788055 Αλεξάνδρου Παπαναστασιου Χαριλάου στο ύψος της στροφής Πανοράματος πριν το γήπεδο του Αρη. https://www.speedtest.net/my-result/i/4458301166 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Βούλγαρη Θεσσαλονίκη στο σπίτι έχω από 5 έως 25Mbps Download το βράδυ και με την Cosmote έχω από 85-90 έως 180Mbps αργά το βράδυ. https://www.speedtest.net/my-result/i/4459239520 Το χαμηλότερο τώρα το πρωί https://www.speedtest.net/my-result/i/4459788055 Αλεξάνδρου Παπαναστασιου Χαριλάου στο ύψος της στροφής Πανοράματος πριν το γήπεδο του Αρη. https://www.speedtest.net/my-result/i/4458301166 5 με 25 με ποιά εταιρεία έχεις; Πάντως κι εγώ κοντά στη Βούλγαρη μένω και οι ταχύτητες 4G+ είναι παρόμοιες με Cosmote. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Το να έχει σε κάποια σημεία δεν λέει τίποτα. Μια στα ύψη και μια μονοψήφιες. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 5 με 25 με ποιά εταιρεία έχεις; Πάντως κι εγώ κοντά στη Βούλγαρη μένω και οι ταχύτητες 4G+ είναι παρόμοιες με Cosmote. Vodafone...το καλύτερο έχω δει στα 40-50Mbps στην αερογέφυρα επάνω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Πάντως από 19 Μαρτίου θα έχουμε επαναπρογραμματισμό στα κανάλια από την Digea εδώ Θεσσαλονίκη. Ίσως τότε να βελτιωθεί το σήμα της κινητής κι άλλο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 ΚΤΕΛ Μακεδονία Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458180553 Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/i/4458172428 (4G παλιός εξοπλισμός ) One Salonica Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458166940 Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/i/4458168365 (5G) Γήπεδα Αμπελόκηπων Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458210315 Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/i/4458211226 Λαγκάδα στο ύψος του ΟΤΕ Vodafone https://www.speedtest.net/my-result/i/4458215690 Cosmotehttps://www.speedtest.net/my-result/i/4458217310 Στα γήπεδα εννοείς στη Μενεμένη στα σύνορα με Ευοσμο σωστα; Στην Λεωφ.Δενδροποτάμου... εκεί η vodafone πριν 5 χρόνια σε γύριζε σε edge απο το στρατόπεδο μέχρι την αερογεφυρα πρίν το Αστυν.Μέγαρο Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Πάντως για 70 ευρώ της Vodafone το unlimited δεν λέει με την καμία αν συμπεριλάβουμε και την κάλυψη εκτός αστικών κέντρων με τις μονοψήφιες ταχύτητες εντός αυτών τουλάχιστον στις περιοχές που κινούμαι στην Αττική. Για 38 ευρώ που το έδωσαν στο black friday καταπίνεται. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Γράφουμε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του για το ποιο νομίζουμε ότι είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής ανάλογα με την περιοχή που μένει και μόνο έτσι πρέπει να το βλέπει ο καθένας ανάλογα με την περιοχή που μένει. Ότι και να λέμε όσο και να χει κάποιες περιοχές θεματάκια το απόλυτο δίκτυο παραμένει η Cosmote ιδιαίτερα τώρα που βλέπω ότι πετάει την επέκταση του 5g σαν μανιτάρια παντού ήδη κάλυψε στο τσακ μπαμ την Ανατολική Αττική έδωσε σε πολλές επαρχιακές πόλεις με μεγάλη διαφορά από τους άλλους που οι άλλοι δεν φαίνεται να ακολουθούν σε καμία περίπτωση ούτε καν μέσα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και μη γελιόμαστε είναι η μόνη που έχει σήμα στα πιο περίεργα σημεία τόσο σε θάλασσα τόσο σε βουνό τόσο σε δύσκολα πραγματικά σημεία με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Δίνει 5g σε σημεία που οι άλλοι δεν έχουν ούτε 2G και μιλάμε για Αττική δεν μιλάμε για Κολοκοτρωνίτσι στην άκρη του πουθενά. Τώρα για τους άλλους δύο παίκτες είμαι πλήρως απογοητευμένος από τη Vodafone και ο χάρτης της είναι πραγματικότητα έχει τη μικρότερη γεωγραφική κάλυψη 4G και από τις τρεις. Στο κέντρο στην Αθήνα Χίλτον caravel Παγκράτι τα μονοψήφια πάνε σύννεφο με μία κεραία 1.800 διαθέσιμη και δεν έχει δικαιολογία γιατί μπορεί να βάλει μαζί με τη wind που εκεί πάει πάρα πολύ καλά δεν πάει σε επίπεδο cosmote που έχει 5G και αναβαθμισμένο 4G αλλά τρέχει καμία σχέση. Για Πέραμα και γενικότερα σε σημεία περίεργα μόλις φεύγεις έξω από κεντρικούς άξονες κουκουρούκου μάντολες η όλη κατάσταση. και κάτι κοινό που έχουν με τη wind σε πολλά σημεία ιδιαίτερα στα βόρεια πολλές διάσπαρτες 800αρες με μονοψήφιες ταχύτητες στα εκτός πόλης. τώρα για την wind έχει κάνει είπαμε μεγάλη πρόοδο σε σχέση με το παρελθόν αλλά ακόμα έχει πολλές πληγές να καλύψει και εύχομαι να τις καλύψει μαζί με τη Vodafone χέρι-χέρι αφού πλέον ουσιαστικά υπόκεινται κάτω από ενιαίο φορέα τα άλλα είναι απλώς όμορφα λόγια για να χαϊδεύουμε τα αυτιά μας. Είναι καλύτερη από τη Vodafone σε γεωγραφική κάλυψη όπως είπα και πιο πριν αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσουν και οι δύο μαζί στη γεωγραφική την cosmote. Τώρα από άποψη τιμών ακόμα συνεχίζεται αυτό το παρατράγουδο και γελοίο πράγμα στη χώρα μας να έχουμε άλλες τιμές στα site και να δίνουμε άλλες προσφορές τηλεφωνικά και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πρωταθλητής των συνδυαστικών πακέτων είναι η wind κακά τα ψέματα και μιλάμε με βάση το τι βάζει στο site όχι τι μιλάνε μετά από πίσω στα τηλέφωνα είπαμε 65 ευρουλάκια κατοστάρα γραμμούλα στο σπίτι απεριόριστα κινητά απεριόριστα σταθερά και κινητό απεριόριστα όλα και ομιλία και δεδομένα και τα λοιπά. η Vodafone έδωσε κάποιες συνδυαστικές αλλά από αυτά που πήρε το αυτί μου από φίλους και γνωστούς κτλ δεν είδα κάτι σούπερ ντούπερ και έχει ακριβώς την ίδια πολιτική με την cosmote τα κάνει μόνο στο μιλητό ή στο application. Τώρα η cosmote είπαμε στο μιλητό ή στο application οι προσφορές και αρκετοί που έβαλαν σταθερή συνδυαστικά πήραν πχ απεριόριστο στα 50 ευρώ το οποίο είναι ότι καλύτερο για τους λόγους που αναφέραμε στην αρχή θέμα δικτύου και 5G. Για μένα και με τις συνδυαστικές της παραμένει η πιο ακριβή με διαφορά σε σχέση με τα άλλα δίκτυα είπαμε όμως αντιστάθμιση δίκτυου vs τιμών. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑς φτιάξει πρώτα το δίκτυο να μπορούμε να μιλάμε στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος της Βουλιαγμένης, χωρίς να αρχίζουμε τα "ναι, με ακούτε" και μετά μιλάμε για τα 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts