kotsianis7 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Σε θέμα κάλυψης εκτός πόλεων η Vodafone έχει κάνει πασαλημα με το 4g στα 3 σημεία που πήγα πολύ πρόσφατα εκτός Αθηνών. Είναι ανύπαρκτη και απαράδεκτη. Ομοίως το 3g σέρνεται στα εν λόγο σημεία. Είναι καλή για χρήση για αυτόν που μένει επί το πλείστον μέσα σε πόλεις και όταν βγαίνει δεν τον ενδιαφέρει να έχει ταχύτητα για να κάνει την δουλειά του. Είναι ξεκάθαρα αυτή με την μικρότερη γεωγραφική κάλυψη 4g. Πώς γίνεται η VF να έχει συνολικά περισσότερους σταθμούς (τόσο στο σύνολο όσο και στους αναβαθμισμένους) και να τη βγάζεις με μικρότερη κάλυψη, μόνο εσύ το γνωρίζεις. Όσοι δηλαδή έχουμε κανονικότατα κάλυψη στην επαρχία με VF (και CA, επίσης) ζούμε σε άλλη χώρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Πώς γίνεται η VF να έχει συνολικά περισσότερους σταθμούς (τόσο στο σύνολο όσο και στους αναβαθμισμένους) και να τη βγάζεις με μικρότερη κάλυψη, μόνο εσύ το γνωρίζεις. Όσοι δηλαδή έχουμε κανονικότατα κάλυψη στην επαρχία με VF (και CA, επίσης) ζούμε σε άλλη χώρα:)Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα. Πες μου τώρα ότι φταίει και το κινητό μου. Η Vodafone ιδιαίτερα βόρεια είναι ανύπαρκτη στο εκτός πόλης με μονοψήφιες ταχύτητες 4g. Εδώ πάνω στην Αττική οδό έχει πρόβλημα που έκανα την διαδρομή επί 2 μήνες κάθε μέρα. Μην χρυσωνουμε το χάπι στο εκτός είναι υποδεέστερη και από την wind. Οι χάρτες κάλυψης έχουν δόση αλήθειας. Ένα μικρο δείγμα από τα βόρεια στο εκτός πόλης πάνω σε κεντρικούς δρόμους. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 22, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Άρα, για να μην έχει πρόβλημα το δικό σου κινητό, πρέπει να παραδεχθούμε οι υπόλοιποι πως έχει πρόβλημα το δικό μας. ΟΚ, ας το δεχτώ για τα βόρεια (χωρίς να το δένω και κόμπο). Αλλά για πιο κάτω, δεν το δέχομαι, διότι απλά το βλέπω στην καθημερινότητά του. Αλλά και έτσι να είναι στα βόρεια, όπως λες, προφανώς υπάρχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Προτεραιότητα της VF και της Cosmote, προφανώς, είναι να υπάρχει και διαθεσιμότητα δικτύου και ανεκτή ποιότητα. Προτεραιότητα της Wind φαίνεται να είναι απλά η b20, με κάθε τίμημα. Το γεγονός των καλύτερων ταχυτήτων στα βόρεια, σε καποιες περιοχές, μάλλον έχει να κάνει με το ότι έχει τη μικρότερη χρήση όλων. Το να νομίζει κανείς ότι μπορεί να κάνει κάτι μαγικό η Wind και όχι η Cosmote ή η VF, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Άρα, για να μην έχει πρόβλημα το δικό σου κινητό, πρέπει να παραδεχθούμε οι υπόλοιποι πως έχει πρόβλημα το δικό μας. ΟΚ, ας το δεχτώ για τα βόρεια (χωρίς να το δένω και κόμπο). Αλλά για πιο κάτω, δεν το δέχομαι, διότι απλά το βλέπω στην καθημερινότητά του. Αλλά και έτσι να είναι στα βόρεια, όπως λες, προφανώς υπάρχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Προτεραιότητα της VF και της Cosmote, προφανώς, είναι να υπάρχει και διαθεσιμότητα δικτύου και ανεκτή ποιότητα. Προτεραιότητα της Wind φαίνεται να είναι απλά η b20, με κάθε τίμημα. Το γεγονός των καλύτερων ταχυτήτων στα βόρεια, σε καποιες περιοχές, μάλλον έχει να κάνει με το ότι έχει τη μικρότερη χρήση όλων. Το να νομίζει κανείς ότι μπορεί να κάνει κάτι μαγικό η Wind και όχι η Cosmote ή η VF, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας:) Μάλλον δεν διαβάζεις τι γράφω. Η Cosmote είναι έτη φωτός σε όλα τα επίπεδα ποιο μπροστά από τις άλλες εταιρίες. Απλά δεν μπορώ να διαβάζω τις ανακρίβειες για τα αλλά δίκτυα. Ναι η Vodafone κάνει δουλειά μέσα στις πόλεις και μπορούσε να είναι το δδγρηγοροτερο δίκτυο μέσα στην χώρα με βάση το φάσμα που έχει αυτήν την στιγμή. Στην πράξη βλέπω όμως ότι ανά περιοχές της χωράς είναι χειρότερη από την wind στο εκτός. Τα χάλια της wind τα ξέρουμε τι γίνεται μέσα στην Αθήνα αλλά να μάθουμε και τα της Vodafone. Ξενέρωσα πραγματικά γιατί μου έκαναν μια φοβερή προσφορά από την Vodafone και δυστυχώς χρειάζομαι κάλυψη και σχετικά καλές ταχύτητες και εκτός πόλεων. Οπότε η cosmote παραμένει μονόδρομος. Όσο για την καραμέλα του Β20 μόνο η Vodafone έχει αποκλειστικά b20 σε όλους τους νομούς εκτός πόλεων στα 4 γεωγραφικά διαμερίσματα που επισκέφτηκα. Η μόνη που είχε CA εκτός πόλης είναι η cosmote με 800 + 1800. Edited October 22, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Στην πράξη βλέπω όμως ότι ανά περιοχές της χωράς είναι χειρότερη από την wind στο εκτός. Ανά περιοχές. Το λες και μόνος σου. Αλλά το ότι είναι συνολικά 3η στην κάλυψη, επειδή, όπως λες, έχει λιγότερη κάλυψη σε 2-3 νομούς απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Εκτός και αν έχεις χρησιμοποιήσει τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι πάροχοι για να δεις το ποσοστό κάλυψης ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο για την καραμέλα του Β20 μόνο η Vodafone έχει αποκλειστικά b20 σε όλους τους νομούς εκτός πόλεων στα 4 γεωγραφικά διαμερίσματα που επισκέφτηκα. Η μόνη που είχε CA εκτός πόλης είναι η cosmote με 800 + 1800. Κρίμα. Δεν θα άνοιξαν ακόμη CA εκεί. Γιατί προς τα νότια συνήθως υπάρχει b3 + b20 στην επαρχία. Και b7 + b3 κυρίως, στις πόλεις. Δεν πειράζει, θα το ανοίξουν σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Τα ίδια Παντελακη μου, τα ίδια Παντελή μου... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Ανά περιοχές. Το λες και μόνος σου. Αλλά το ότι είναι συνολικά 3η στην κάλυψη, επειδή, όπως λες, έχει λιγότερη κάλυψη σε 2-3 νομούς απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Εκτός και αν έχεις χρησιμοποιήσει τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι πάροχοι για να δεις το ποσοστό κάλυψης ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κρίμα. Δεν θα άνοιξαν ακόμη CA εκεί. Γιατί προς τα νότια συνήθως υπάρχει b3 + b20 Ο καθένας παραθέτει τις εμπειρίες του και δεν είναι το πρόβλημα μόνο σε 4 νομούς στην υπηρετική Ελλάδα αλλά στους περισσοτέρους. Δεν τα λέω εγώ τα λένε και άλλοι εδώ μέσα. Η εταιρία κοιτάει την πληθυσμιακή κάλυψη με καλές ταχύτητες και οι ποιο έξω ότι πάρουν. Δεν είναι κακό αυτό απεναντίας είναι πολύ καλο που έχει χαράξει μια συγκεκριμένη στρατηγική. Έτσι βοηθάει να επιλέξεις καλυτέρα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Απλά έχω την αίσθηση ότι αν Vodafone + Wind γινόταν μια εταιρία αύριο πάλι υποδεέστερη θα ήταν σε σχέση με το δίκτυο της Cosmote. Βόρεια δεν πρόκειται να ανοίξουν τίποτα. Εδώ τον Έβρο τον έχουν αφήσει χωρίς 4g και βόρεια της Ξανθης στα πομακοχωρια είναι σχεδόν ανύπαρκτη όπως και βόρεια των σαπων και το χάλι αυτό συνεχίζεται σε βασικά σημεία και προς την δυτική Ελλάδα στο εκτός πόλης. Τα ίδια και στην ΕΟ Αθήνας – Θεσσαλονίκης σε πολλά σημεία μη λειτουργικό 3g γιατί για 4g δεν υπάρχει παντού. Edited October 22, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekons Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 http://p3-networkanalytics.com/wp-content/uploads/2019/10/20191014_P3-Certificate-Greece_2019.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 http://p3-networkanalytics.com/wp-content/uploads/2019/10/20191014_P3-Certificate-Greece_2019.pdf Ναι την ξέρω την μελέτη. Εύχομαι την άλλη φορά να καλύψουν και τα υπόλοιπα σημεία της χώρας που λείπει πχ η Θράκη ολόκληρη και τα νησιά (στο Drive route). Εκεί η cosmote θα τους πάρει και τα σώβρακα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Στο νόμο μαγνησίας η Vodafone έχει αναβαθμίσει όλους τους σταθμούς. Και έχει βάλει και B3 σχεδόν παντού. Με άλλα λόγια στο νόμο μαγνησίας είναι 1 Cosmote 2 Vodafone 3 Wind. Πέρυσι ήταν 1 Wind 2 Cosmote 3 Vodafone. Να αναγνωρίζουμε τη δουλειά που γίνεται. Όπως αναπτύσσεται η wind, ανάλογες επενδύσεις κάνουν και οι άλλες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Ναι την ξέρω την μελέτη. Εύχομαι την άλλη φορά να καλύψουν και τα υπόλοιπα σημεία της χώρας που λείπει πχ η Θράκη ολόκληρη και τα νησιά (στο Drive route). Εκεί η cosmote θα τους πάρει και τα σώβρακα. Κρήτη πάντως η vodafone έχει ανέβει κατακόρυφα στην κάλυψη.Τα τελευταία 2 χρόνια μεγάλη διαφορά. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στο νόμο μαγνησίας η Vodafone έχει αναβαθμίσει όλους τους σταθμούς. Και έχει βάλει και B3 σχεδόν παντού. Με άλλα λόγια στο νόμο μαγνησίας είναι 1 Cosmote 2 Vodafone 3 Wind. Πέρυσι ήταν 1 Wind 2 Cosmote 3 Vodafone. Να αναγνωρίζουμε τη δουλειά που γίνεται. Όπως αναπτύσσεται η wind, ανάλογες επενδύσεις κάνουν και οι άλλες. Κρήτη πάντως η vodafone έχει ανέβει κατακόρυφα στην κάλυψη.Τα τελευταία 2 χρόνια μεγάλη διαφορά. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Μακάρι να επεκταθούν και στα υπόλοιπα σημεία με σωστές ταχύτητες και κάλυψη εκτός αστικών περιοχών. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Επειδή εχω Cosmote και Vodafone πλέον σε φοιτητικά καρτοκινητα με κύριο της πράσινης έχω την εξής εικόνα. Ενώ η πράσινη εχει wifi calling+VoLTE το ίντερνετ χωρίς 4G είναι άθλιο. Οι ταχύτητες είναι απο μονοψήφια μέχρι 60Mbps. Για να δω τέτοια ταχύτητα...πρέπει να είμαι 3 το βράδυ στο σπίτι. Παρασκευή-Σαββατο που βγαίνουν οι φοιτητές για ποτό/φαγητό/καφέ στη πλατεία και γύρω από αυτή το 4G της Cosmote σε εσωτερικό χώρο δεν υπαρχει. Και το 3G είναι με 3-4Mbps το μέγιστο. Η Vodafone συνολικά είναι εξίσου καλή,με ικανοποιητικό 4G και οι κλήσεις βγαίνουν χωρις θέματα. Αλλά σε θάλασσα και σε παραλίες που είναι βραχώδεις και απόκρημνες το κινητό δείχνει μονο Edge. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 (edited) Δεν ξέρω τι λέμε αλλά αυτή είναι η επίσημη κατάσταση που δηλώνουν οι εταιρίες με την κάλυψη. Πρέπει να τους κάνουμε δώρο από μια βούρτσα. Η μόνη εταιρία που έχει χάρτη μεγάλης ανάλυσης στο site είναι η cosmote για να μπορείς να δεις ποιο συγκεκριμένα. H Vodafone έτσι όπως τον έχει κάνει είναι δύσκολο να τον κάνεις capture γιατί ζουμάρει κατευθείαν για να κρύβει τα χάλια της :lol: με την μικρότερη επίσημα δηλωμένη γεωγραφική κάλυψη και η wind τον έχει σε ενδιάμεση ανάλυση για να δεις στο πολύ περίπου χωρίς να μπορείς να ζουμάρεις μέσα στις πόλεις για να δεις τα δικά της χάλια :lol: . Edited October 24, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Το θέμα είναι, τι εννοούν με την κάλυψη οι χάρτες. Πληθυσμιακή, γεωγραφική; Επίσης σε τι επάνω, στην ομιλία ή στο ίντερνετ ή και τα δύο μαζί; Το διευκρινίζουν αυτό στους χάρτες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Το θέμα είναι, τι εννοούν με την κάλυψη οι χάρτες. Πληθυσμιακή, γεωγραφική; Επίσης σε τι επάνω, στην ομιλία ή στο ίντερνετ ή και τα δύο μαζί; Το διευκρινίζουν αυτό στους χάρτες; Είναι εξωτερική γεωγραφική κάλυψη 4G. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Έχει πλάκα πάντως, που η WIND "την έχει δει" δικτυάρα (σε κινητή και σταθερή) και πουλάει τα συνδυαστικά πακέτα κατά πολύ ακριβότερα από τη Vodafone! :lol: :rotfl: Ούτε 30€ δε θα έδινα για το πακέτο της WIND (και το έχει 53!!)... https://ibb.co/DGZv1Xx https://ibb.co/nbgYQwb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 παντως εχω σοβαρο παραπονο απο τη wind, εχει με αποσταση τη χειροτερη τηλεφωνικη εξυπηρετηση πελατων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ειναι που η wind εγινε το δεύτερο δίκτυο εδω στα βορεια ...Στο σπιτι μου η wind (σερρες καρα κεντρο) η wind ειναι με -111 umts και ισως κατι 800αρες στα -124...την ωρα που η cosmote παιζει με -70 σε b3 η -85 και -83 αντίστοιχα σε b7+3 ...η Vodafone και αυτη 2 Ca (b3+20)με σημα γύρο στο -110 ..Τει Σερρων μπορει να παραπονιεμαι για τα χαλια της cosmote αλλα η wind ειναι μακραν χειροτερη , με ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ σημα μεν αλλα ταχυητες κατω του 1 mbps ( εκτος και αν κανει ca με την 7 και πιασουμε κατι παραπανω πράγμα δυσκολο) ...το μονο θετικο ειναι στην.ομιλοα που τα παει εξερετικα οταν εχεξ hd codec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ειναι που η wind εγινε το δεύτερο δίκτυο εδω στα βορεια ...Στο σπιτι μου η wind (σερρες καρα κεντρο) η wind ειναι με -111 umts και ισως κατι 800αρες στα -124...την ωρα που η cosmote παιζει με -70 σε b3 η -85 και -83 αντίστοιχα σε b7+3 ...η Vodafone και αυτη 2 Ca (b3+20)με σημα γύρο στο -110 ..Τει Σερρων μπορει να παραπονιεμαι για τα χαλια της cosmote αλλα η wind ειναι μακραν χειροτερη , με ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ σημα μεν αλλα ταχυητες κατω του 1 mbps ( εκτος και αν κανει ca με την 7 και πιασουμε κατι παραπανω πράγμα δυσκολο) ...το μονο θετικο ειναι στην.ομιλοα που τα παει εξερετικα οταν εχεξ hd codec Τι είναι το ca; Το βλέπω και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των τηλεφώνων, αλλά δεν κατάλαβα τι είναι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Τι είναι το ca; Το βλέπω και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των τηλεφώνων, αλλά δεν κατάλαβα τι είναι! Οτι ενώνει τις συχνότητες για καλυτερες ταχύτητες Carrier aggregation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 WIND και Vodafone, τραγικές στα Βριλήσσια... Οριακό 3G/4G σε εξωτερικό χώρο (νομίζω βρισκόμουν στην οδό Αναλήψεως), που σε γυρίζει πανεύκολα σε EDGE. Δε θέλω να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στα σπίτια (παίζει να μην έχουν καν σήμα)... :down: Vodafone 2G: WIND 4G από μακρινή 800αρα, που με γύρισε σε 2G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 WIND και Vodafone, τραγικές στα Βριλήσσια... Οριακό 3G/4G σε εξωτερικό χώρο (νομίζω βρισκόμουν στην οδό Αναλήψεως), που σε γυρίζει πανεύκολα σε EDGE. Δε θέλω να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στα σπίτια (παίζει να μην έχουν καν σήμα)... :down: Vodafone 2G: WIND 4G από μακρινή 800αρα, που με γύρισε σε 2G... Χάλια μαυρα και οι δύο....τράτζικ Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Κεντρική πλατεία Σπάρτης (Αγίου Γεωργίου). Και οι 2 εταιρείες με B3, αλλά η Vodafone με 2πλασιο φάσμα (20 MHz). Επίσης, δεν αποκλείεται της Vodafone να είναι microcell, καθώς η συγκεκριμένη κεραία δεν πιάνει σε ακτίνα μεγαλύτερη των 300-400 μέτρων και το upload δεν πάει ποτέ πάνω από 10 Mbps, οπότε υπάρχει υποψία για 100αρα VDSL (ή 50x2)... Όπως και να χει όμως, η διαφορά είναι μεγάλη... Στο υπόλοιπο της πόλης όμως και οι 2 είναι τραγικές με μακρινές 800αρες που σέρνονται (1-3 Mbps τα μεσημέρια)... :down: WIND Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Cosmoτετούρα σε γενικές γραμμές μακράν του ανταγωνισμού Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts