psolee Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 WIND στο χαλαρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Cosmote,σημα καμπανα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Πανελλαδικά που γυρνούσα λόγω εργασίας θα πω Wind και Vodafon η άλλη απλά έχει μαζέψει τους πελάτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Για μένα λόγω των πολύ καλών οικονομικά πακέτων αλλά και λόγω του ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το σήμα κλπ, θα πω η Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notios7 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 vodafone και δεν το συζητω!εντος Σαρωνικου δεν εχω μεινει ποτε απο ιντερνετ.οι εχοντες κοσμοτε.....στο καταρτι....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Αν και έχω cosmote, νομίζω την καλύτερη κάλυψη την έχει η wind... Όποτε έτυχε η cosmote να μην έχει σήμα σε απομακρυσμένες περιοχές ή χωριά η wind σχεδόν πάντα είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Κανένα. Η cosmote έχει καλύτερο δίκτυο 3g, μετά έρχεται η wind και τελευταία η vodafone στις περιοχές όπου κινούμαι. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αν και έχω cosmote, νομίζω την καλύτερη κάλυψη την έχει η wind... Όποτε έτυχε η cosmote να μην έχει σήμα σε απομακρυσμένες περιοχές ή χωριά η wind σχεδόν πάντα είχε. Δεν ισχύει αυτό που λες.Eιδικά στα απομακρυσμενα χωρια ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ η cosmote σε 2G αλλά και σε 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αν και έχω cosmote, νομίζω την καλύτερη κάλυψη την έχει η wind... Όποτε έτυχε η cosmote να μην έχει σήμα σε απομακρυσμένες περιοχές ή χωριά η wind σχεδόν πάντα είχε. Αντε, το ακουσαμε και αυτο! Με την καμμία, δηλαδη!!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Περασα απο ολες τις εταιριες και σε διαφορα μερη,μεχρι χωρια και θαλασσες και βουνα. Παντου η wind με ξελασπωσε,στα κουφα μερη,ειχα δικτυο και πολλες φορες και 3g. Αναφερομενος κυριως σε Βορεια Ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasch2 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Γενικά και εγώ πιστεύω ότι η cosmote έχει καλύτερο σήμα μιλώντας εκ πείρας. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Cosmote καλυτερο σημα.Wind κορυφαιες τιμες.CU τα συνδιαζει και τα 2 χωρις να ειναι καλυτερη απο wind/cosmote.Η cosmote επαιξε εξυπνα και κερδισε οταν εδινε με 3/5 ευρο για 2 χρονια 1000/1500 λεπτα προς whats up και 1000/1500 sms και πηγαν ολοι εκει.Τωρα ειναι η πιο ακριβη αλλα για να αλλαξουν παλι ολοι δυσκολα.Αυτο θα πει πονηρη κινηση με μακροπροθεσμα οφελη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Περασα απο ολες τις εταιριες και σε διαφορα μερη,μεχρι χωρια και θαλασσες και βουνα. Παντου η wind με ξελασπωσε,στα κουφα μερη,ειχα δικτυο και πολλες φορες και 3g. Αναφερομενος κυριως σε Βορεια Ελλαδα Οτι πείτε παιδια! ΟΚ και εγω μαζι σας! Και σε χωρια και σε θαλασσες και σε βουνα!!! Και σε κουφα μερη! Και στην Βορεια Ελλαδα, κιολας! ΟΚ! :cool: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Οτι πείτε παιδια! ΟΚ και εγω μαζι σας! Και σε χωρια και σε θαλασσες και σε βουνα!!! Και σε κουφα μερη! Και στην Βορεια Ελλαδα, κιολας! ΟΚ! :cool: Σε κάποιες περιπτώσεις έχει πιο δυνατό σήμα από τις άλλες οι οποίες εύκολα γυρίζουν σε περιαγωγή (πχ αν είσαι βόρεια της Κέρκυρας η Cosmote γυρίζει σε AMC Albania) ενώ η WIND για να σου δείξει Turkcell πρέπει να μην έχει καθόλου σήμα. Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω την μεταστροφή πολλών κι εκτός φόρουμ σχετικά με το σήμα της WIND. Για παράδειγμα, γνωστοί μου που έβριζαν για το ανεπαρκές σήμα, μετά από λίγες μέρες που έπαιρναν επί καθημερινή βάση bonus (ανανέωσης, log n win κλπ), άρχισαν να λένε ότι η WIND είναι η καλύτερη και πόσο τέλειο σήμα έχει ενώ την ώρα που το έλεγαν, έπεφτε η γραμμή. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει, placebo effect; Ίσως. :rolleyes: Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Σε κάποιες περιπτώσεις έχει πιο δυνατό σήμα από τις άλλες οι οποίες εύκολα γυρίζουν σε περιαγωγή (πχ αν είσαι βόρεια της Κέρκυρας η Cosmote γυρίζει σε AMC Albania) ενώ η WIND για να σου δείξει Turkcell πρέπει να μην έχει καθόλου σήμα. Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω την μεταστροφή πολλών κι εκτός φόρουμ σχετικά με το σήμα της WIND. Για παράδειγμα, γνωστοί μου που έβριζαν για το ανεπαρκές σήμα, μετά από λίγες μέρες που έπαιρναν επί καθημερινή βάση bonus (ανανέωσης, log n win κλπ), άρχισαν να λένε ότι η WIND είναι η καλύτερη και πόσο τέλειο σήμα έχει ενώ την ώρα που το έλεγαν, έπεφτε η γραμμή. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει, placebo effect; Ίσως. :rolleyes: Απο το "καποιες περιπτωσεις...." εως το "χωρια και θαλασσες και βουνα. Παντου η wind ...." νομιζω οτι ειναι ....... ΤΟ ΧΑΟΣ!!!!!!!! Και μετα βλεπω και αυτα στο FB απο Σπετσοπουλα! [ATTACH]46505[/ATTACH] Και λεω ΟΚ, οτι πείτε εσεις παιδια! Σε χωρια, σε θαλασσες, σε βουνα? Wind? ...... Αμε!!!!! Wind!!!!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Η Wind για μένα είναι κορυφαία, λόγω τιμών και γενικότερα το δίκτυο της έχει βελτιωθεί αισθητά τον τελευταίο χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Οτι πείτε παιδια! ΟΚ και εγω μαζι σας! Και σε χωρια και σε θαλασσες και σε βουνα!!! Και σε κουφα μερη! Και στην Βορεια Ελλαδα, κιολας! ΟΚ! :cool: Φιλε μου,αν και η ειρωνεια σου ξεχιλιζει,επειδη δεν λειτουργω με βαση το τι εχω,τι ακουσα,τι μου ειπαν, σου τονιζω οι αναφερομαι για σημεια μεχρι ακριβως συνορα με βουλγαρια,πανω στα βουνα Δραμας,Σερρων,Χαλκιδικης και σε πολλα σημεια παραθαλασσια απο αμμολοφους,κατερινη και χαλκιδικη και κεντρικη μακεδονια.και βουνα προς Εδεσσα. Οπου εχω παει λοιπον και ειναι πολλα.σημεια,οταν ειχα 2 συσκευες με 3 sim ταυτοχρονα και στην συντριπτικη πλειοψηφια,η wind ειχε καλυτερο σημα,τοτε με βεβαιοτητα μιλαω και ας μην σ αρεσει. Να μην μιλησω για θεσσαλονικη που κοσμοτε κεντροδυτικα υπαρχει προβλημα. Αν στα δικα σου μερη,εχεις κοσμοτε,καλα κανεις και το αναφερεις αλλα δεξου και μια αντιθετη αποψη και φυσικα με τον τροπο που τονιζεις το ποστ μου,αφηνεις να εννοηθει οτι μιλαω για παντου,σε ολα τα μερη και σε αυτα που δεν εχω προσωπικη εμπειρια. Κατι το οποιο εκ των πραγματων δεν ξερει και δεν μπορει να το πει ΚΑΝΕΙΣ. Μιλησα και μιλαω για οπου ζω και εχω κινηθει. Και να σου πω και κατι,δεν θα χαλασουμε καρδιες για το σημα. Αυτοι πληρωνονται απο εμας και εμεις θα μαλωνουμε γι αυτους? Να φροντισουν να βελτιωθουν μεσα απο τις δικες μας.παρατηρησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Φιλε μου,αν και η ειρωνεια σου ξεχιλιζει,επειδη δεν λειτουργω με βαση το τι εχω,τι ακουσα,τι μου ειπαν, σου τονιζω οι αναφερομαι για σημεια μεχρι ακριβως συνορα με βουλγαρια,πανω στα βουνα Δραμας,Σερρων,Χαλκιδικης και σε πολλα σημεια παραθαλασσια απο αμμολοφους,κατερινη και χαλκιδικη και κεντρικη μακεδονια.και βουνα προς Εδεσσα. Οπου εχω παει λοιπον και ειναι πολλα.σημεια,οταν ειχα 2 συσκευες με 3 sim ταυτοχρονα και στην συντριπτικη πλειοψηφια,η wind ειχε καλυτερο σημα,τοτε με βεβαιοτητα μιλαω και ας μην σ αρεσει. Να μην μιλησω για θεσσαλονικη που κοσμοτε κεντροδυτικα υπαρχει προβλημα. Αν στα δικα σου μερη,εχεις κοσμοτε,καλα κανεις και το αναφερεις αλλα δεξου και μια αντιθετη αποψη και φυσικα με τον τροπο που τονιζεις το ποστ μου,αφηνεις να εννοηθει οτι μιλαω για παντου,σε ολα τα μερη και σε αυτα που δεν εχω προσωπικη εμπειρια. Κατι το οποιο εκ των πραγματων δεν ξερει και δεν μπορει να το πει ΚΑΝΕΙΣ. Μιλησα και μιλαω για οπου ζω και εχω κινηθει. Και να σου πω και κατι,δεν θα χαλασουμε καρδιες για το σημα. Αυτοι πληρωνονται απο εμας και εμεις θα μαλωνουμε γι αυτους? Να φροντισουν να βελτιωθουν μεσα απο τις δικες μας.παρατηρησεις. Ναι, δεν το κρύβω οτι εχει ειρωνεία η απάντησή μου. Και πως να μην εχει άλλωστε αφου το γραπτό σου ακομη εκει ειναι για να το ξαναδιαβασεις και εσυ ο ιδιος. Που διευκρινιζεις οτι αναφερεσε στα μερη που εσυ κινήσε? Γενικευεις! Παντου! Σε θαλασσες, σε βουνα κλπ! Πεντε λεξεις μονο που λες για βόρειο Ελλαδα αλλα και αυτο παλι ειναι γενικευση. Και εγω λοιπον λογο δουλειας, κινουμε πολύ. Παρα πολύ. Και κατα περιεργο τρόπο η κατασταση που αναφερεις ειναι η εντελως αναποδη. Πως λοιπον να εκλαβω το μυνημα σου? Οφειλω παντως να ομολογήσω οτι τον τελευταιο καιρο εχουν βελτιωθει αρκετα τα πραγματα με την wind και κατα πασα πιθανοτητα αυτο οφςιλεται στην ενοποιηση των δικτυων μεταξύ wind voda, που ακομη ομως ειναι σε εξέλιξη. Υπερβολη λοιπον στην υπερβολη. Μην διαμαρτύρεσαι και μην εξαπτεσαι λοιπον αφου προφανως ο ολοκληρωτισμός που περνας απο το μυνημα σου ηταν έκδηλος και σίγουρα μελετημενος. Και το αφηνω ςδω απο πλευρας μου τουλαχιστον, μιας και οσοι μετακινούνται συχνά ξερουν πολυ καλα τι γινεται απο τις 3 εταιρίες. Δεν περιμενουν απο εμας να τους πουμε. Οταν ομως υπερβάλλουμε εμεις, να περιμενουμε και την υπερβολη απο την απεναντι πλευρα. Αν και δεν ξερω κατα το ποσο ειναι υπερβολή, αφου εβαλα και φωτο απο speedtest στην Σπετσοπουλα. Περι θαλάσσης ο λογος, ε? ....... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Eννοειται Vodafone ;) Κορυφαιο σημα 2G/3G/4G , πολλα οικονομικα προγραμματα και προσφορες σε ομιλια και internet , την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εξυπηρετηση πελατων απο ολες τις υπολοιπες , περισσοτερα Vodafone shops σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλαδα και ΦΥΣΙΚΑ εχει μια ποιοτητα σε ΟΛΑ της που οι αλλες , ΔΕΝ εχουν . Vodafone , you are THE BEST , i LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEE you :) <3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Vodafone,σε κάλυψη είναι η καλύτερη στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Wind τέλειες τιμές, μέτρια προς χάλια κάλυψη. Cosmote πολύ ακριβή αλλά με κάλυψη παραπάνω από τέλεια και ικανοποιητικη! Vodafone δεν αξίζει γι αυτά που προσφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Cosmote στο Κορωπί, αυτη την στιγμή. %5BATTACH%5D59911%5B/ATTACH%5D Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Feel the COSMOTE 4G POWER ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Αν και έχω cosmote, νομίζω την καλύτερη κάλυψη την έχει η wind... Όποτε έτυχε η cosmote να μην έχει σήμα σε απομακρυσμένες περιοχές ή χωριά η wind σχεδόν πάντα είχε. Δεν ισχύει αυτό που λες.Eιδικά στα απομακρυσμενα χωρια ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ η cosmote σε 2G αλλά και σε 3G. Περασα απο ολες τις εταιριες και σε διαφορα μερη,μεχρι χωρια και θαλασσες και βουνα. Παντου η wind με ξελασπωσε,στα κουφα μερη,ειχα δικτυο και πολλες φορες και 3g. Αναφερομενος κυριως σε Βορεια Ελλαδα Οτι πείτε παιδια! ΟΚ και εγω μαζι σας! Και σε χωρια και σε θαλασσες και σε βουνα!!! Και σε κουφα μερη! Και στην Βορεια Ελλαδα, κιολας! ΟΚ! :cool: Απο το "καποιες περιπτωσεις...." εως το "χωρια και θαλασσες και βουνα. Παντου η wind ...." νομιζω οτι ειναι ....... ΤΟ ΧΑΟΣ!!!!!!!! Και μετα βλεπω και αυτα στο FB απο Σπετσοπουλα! [ATTACH]46505[/ATTACH] Και λεω ΟΚ, οτι πείτε εσεις παιδια! Σε χωρια, σε θαλασσες, σε βουνα? Wind? ...... Αμε!!!!! Wind!!!!! Χθες ημουν 3ημερη Καστορια και στις Πρεσπες,Καστορια και περιχωρα ειχα καλο σημα H και H+ με Q.Δεν τολμησε η Q να με βγαλει περιαγωγη με τιποτα.Μονο η Cosmote ακουσα οτι κανει θεματα. Δειτε τα screenshots στο forum της Wind για την καλυψη 3G. ;) Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsisman41 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Vodafone χαλαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts