Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω απο τη μια σκεφτομαι τη θεοπουλα...αλλα μετα λεω ειναι δυνατον?πως θα ζησει μετα η σοφια?

ομως μετα σκεφτομαι τον αλεξη..αν προσεξατε στο επεισοδιο το προσφατο ο παπας ειπε στη νταλια"ακομα κι αν χωρισετε,ακομα κ αν ο ενας φυγει μακρια,παλι μαζι θα ειστε...".Κ μαλιστα η νταλια τα ξανασκεφτοταν αυτα τα λογια μετα...θεωρω λοιπον πολυ πιθανον να σκοτωθει για να σωσει τη νταλια..μακαρι να βγω λαθος..

Aυτο δυστυχως φοβαμαι πως θα γινει κ εγω...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω απο τη μια σκεφτομαι τη θεοπουλα...αλλα μετα λεω ειναι δυνατον?πως θα ζησει μετα η σοφια?

ομως μετα σκεφτομαι τον αλεξη..αν προσεξατε στο επεισοδιο το προσφατο ο παπας ειπε στη νταλια"ακομα κι αν χωρισετε,ακομα κ αν ο ενας φυγει μακρια,παλι μαζι θα ειστε...".Κ μαλιστα η νταλια τα ξανασκεφτοταν αυτα τα λογια μετα...θεωρω λοιπον πολυ πιθανον να σκοτωθει για να σωσει τη νταλια..μακαρι να βγω λαθος..

Αν και 16 στο τελευταία σου μήνυμα...άψογο το σκεπτικό σου...:cool:

paidia as eimaste ligo pio prosextikoi sayta pou leme ok?

Lerris tha soy steilo to video tis ekpompis tou arnaoutoglou kai an vreis ton kapoutzidi na leei oti aytos/ayti pou pethainei einai agapimeno prosopo ego na katso na vlepo tolmi kai goiteia ena mina xoris dialeimma gia xes*mo!

oso gia to telos tis seiras exo na po to eksis: o kapou mas exei ekpliksei toses fores me to xioumor tou meso ton keimenon tou, ayto deixnei oti einai eksypnos anthropos! den mporei na exei afisei to telos na diareysei kai sigoura den mporei na skeftike na mas pasarei ena telos pou to eidame prosfata!

ypomoni kai sovarotita loipon giati to xoume parakanei!

btw o aleksis DEN pethainei!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Lerris tha soy steilo to video tis ekpompis tou arnaoutoglou kai an vreis ton kapoutzidi na leei oti aytos/ayti pou pethainei einai agapimeno prosopo ego na katso na vlepo tolmi kai goiteia ena mina xoris dialeimma gia xes*mo!

Έτσι δεν είπε; Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά κατά 90% ναι. Εκτός αν το είδα στον ύπνο μου, γιατί εκείνη τη στιγμή ξύπνησα κ ανοιξα αμέσως την ΤV και πέτυχα τη συνομιλία τους. :lol: :lol: (Πλάκα κάνω! Είμαι σίγουρος ότι είπε πως θα είναι αγαπητό πρόσωπο.)

edit: sorry guys, o lerris είμαι, απλώς έχει μπει ο φίλος μου προηγουμένως απ'το pc μου με τον κωδικό του κ ξέχασα ότι είναι αυτουνού ο λογαριασμός log in. :O

Ειδα τι λεει το blog και εχω να πω προς το παρον μη μασατε. Το εγραψε καποιος που διαβασε το Atonement ("Eξιλεωση") του Ιαν ΜακΓιούαν προσφατα και αποφασισε να το συνδεσει με το Παρα 5. Αυτα που λεει ειναι καρμπον η τελικη εξελιξη στο μυθιστορημα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Atonement_%28novel%29

Ο Καπουτζιδης εχει αποδειξει οτι εχει περισσοτερη φαντασια και δε νομιζω να τελειωσει το σηριαλ ετσι.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Ας κανει καποιος ενα copy paste για εμας που δε μπορουμε να ανοιγουme blogs...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Ας κανει καποιος ενα copy paste για εμας που δε μπορουμε να ανοιγουme blogs...

Ετσι τελειώνει το «Παρά πέντε»;

Αμα είναι αλήθεια, θα λιποθυμάω συνέχεια σαν τη Ζουμπουλία, φωνάζοντας ιιιιι! Εκείνοι που μου το είπαν, όμως, ορκίζονται ότι έτσι θα τελειώσει το «Παρά πέντε». Πώς; Με την αποκάλυψη πως οι πέντε δεν υπήρξαν παρά μόνο στη φαντασία της Ντάλιας, που αποφάσισε να γράψει ένα σήριαλ και να τους συμπεριλάβει σε αυτό. Αυτό το σήριαλ, υποτίθεται, βλέπαμε τόσον καιρό στην τηλεόρασή μας, ένα σήριαλ που γράφτηκε για να κατασιγαστούν οι τύψεις της.

Δεν θα σας πω περισσότερα, αφήνοντας κάποια πράγματα κρυφά, ώστε να μη μοιάζω με την κακεντρεχή ταξιθέτρια που μόλις μπει ο θεατής του θρίλερ, του ψιθυρίζει ποιος είναι ο δολοφόνος. Αλλά, θα ρωτήσω με πόνο και σπαραγμό ψυχής:

Δεν υπάρχει ο Σπύρος;

Δεν υπάρχει ο Φώτης;

Δεν υπάρχει η Αγγέλα;

Δεν υπάρχει η τρομερή και πολυαγαπημένη Ζουμπουλία;

Και- το κυριότερο: δεν υπάρχει η φοβερή Θεοπούλα;

Ε, δεν υπάρχει θεός…

posted by advocatus diaboli at 6:23 μμ

Αυτά γράφει στο blog.

Το προγραμμα του mega δεν λεει τιποτα για Πολυ Την Κυριακη.Προς το παρον ειναι κανονικα προγραμματισμενο Παρα5 για την επομενη Δευτερα.

Απο κει και περα,νομιζω οτι το επεισοδιο μας αφησε με μια απορια.Ποιος ηταν εκεινος που τους παρακολουθουσε με το αυτοκινητο την ωρα που ο Τζουμανης τους ενημερωνε καπου εξω για τον Σαρρη?

Το είπε την Κυριακή το βράδυ στο ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ , ο Γρηγόρης Αρναούτογλου....Οπότε ισχύει...Δεν μπορεί να τα βγάζει αυθαίρετα μόνος του...Εχει γινει κι αλλαγη στο προγραμμα ηδη...Οι εξελίξεις παντως ειναι ωραίες και συναρπαστικές...Ελπίζω πάντως να μήν επαληθευτεί το προηγούμενο blog, γιατί θα είναι η απόλυτη ξενέρα! Ειδικά τώρα που το μάθαμε!:X :X :X :X :X :D :D :D

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

αυτο που αναφερεται στο blog ειναι πολυ τραβηγμενο!δεν νομιζω ο καπουτζιδης να εχει σκεφτει αυτην την πατατα!απο που εγινε γνωστο αυτο γραφεται στο blog?

Πάντως η επιτυχία του τελευταίου επεισοδίου φαίνεται και από τον αυξημένο αριθμό των posts μας. Τέτοια συμμετοχή-υποθέσεις-συζητήσεις κλπ. είχαν να γίνουν από πέρσι.:happy:

Κι εγώ νομίζω ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο Χρήστος.

Το μυαλό μου όμως πάει και στον Μανοβυρωγιαννάκη (έτσι γράφεται???)...

Δεν θυμάστε όταν έφυγε από το σπίτι που ήταν δεμένος, ότι τους είπε πως θα ψάξει να τους βρει και ότι θα προσπαθήσει να ξανάρθει σε επαφή μαζί τους;

Σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνει την εμφάνισή του και ίσως είναι αυτός που θα τους δώσει την απάντηση για το Δημήτρης-Χρήστος (ή οτιδήποτε άλλο)-Τάκης και το ποιος είναι τελικά ο πέμπτος...:ninja:

αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να δουμεεεεεεεεεεε τι θα γινει την δευτεραααααα :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να δουμεεεεεεεεεεε τι θα γινει την δευτεραααααα :-)

Εννοείς την άλλη Δευτέρα γιατί αυτή θα έχει Αρναούτογλου και επίσημα πια από το site του mega..

Δε θα υπάρξει άλλη σειρά σαν το παρά πέντε....

Δε θα υπάρξουν όλοι αυτοί οι μοναδικοί χαρακτήρες μαζί...

:( :(

"There's a story still unread"

Κοίταξε είναι υποκειμενικό αυτό, γιατί ας πούμε το ίδιο λέω και εγώ αλλά για ένα άλλο σίριαλ που και αυτό τελειώνει φέτος...

Θα υπάρξει άλλο που θα σε γεμίσει σίγουρα κάποια στιγμή...αν όχι την επόμενη χρονιά μπορεί την μεθεπόμενη...:cool:

Κοίταξε είναι υποκειμενικό αυτό, γιατί ας πούμε το ίδιο λέω και εγώ αλλά για ένα άλλο σίριαλ που και αυτό τελειώνει φέτος...

Θα υπάρξει άλλο που θα σε γεμίσει σίγουρα κάποια στιγμή...αν όχι την επόμενη χρονιά μπορεί την μεθεπόμενη...:cool:

H αλήθεια είναι ότι είχα να γελάσω τόσο από τα "Εγκλήματα"

Eξαιρετικό σε σύλληψη και χαρακτήρες επίσης :D

"There's a story still unread"

me tin idia logiki legame:

- den 8a yparxoun pia alloi xaraktires san tous aparadektous

- den 8a yparxoun san tis ellados ta paidia

- den 8a yparxoun san ta eglimata

- den 8a yparxoun san tous dyo ksenous

ktl. ktl.

panta otan zousa mesa stin doksa mias seiras tote evgene mai kainouria pio kali (an ekseresoume tous aparadektous pou kaliteri akoma den bgike)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Πόσο πιθανόν είναι ο θάνατος να είναι μούφα; Απλώς να πουν ότι πέθανε κάποιος (πχ η Αγγέλα που την κυνηγάει η αστυνομία) για να σταματήσουν να τον κυνηγάν;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

το οτι καποιος θα σκοτωθει ειναι σιγουρο!το ποιος κ με ποιο τροπο ειναι το ζητουμενο!μαλλον ο φωτης!

Γιατί το λες αυτό?

Ναι αλλά γιατί ο φώτης? Η αμαλία αν θυμάμαι καλά δεν είχε πει ότι θα πεθάνει κάποιος αλλά ότι στο τέλος θα είναι 4 πάνω σε ένα πλοίο.. Δε σημαίνει ότι σίγουρα κάποιος θα πεθάνει..

Ίσως είναι η Αγγέλα που θα την έχουν φυλακισμένη μέχρι να αποδειχτεί ότι είναι αθώα..