Jump to content

tourist

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tourist

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

tourist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα εχω ενα htc advantage X7500 απο Αγγλια και δεν εχω ελληνικα στο πληκρολογιο ξερεις κατι?

    Ευχαριστω

  2. Δεν παθαίνουν τίποτα. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος φύλαξης. Μέσα στο κουτί τους και σε ένα νορμάλ από άποψη θερμοκρασίας-υγρασίας χώρο φύλαξης (π.χ. συρτάρι)
  3. Ή minidv ή σκληρό δίσκο. Αν δεις και τα καλύτερα μοντέλα σε αυτά τα δύο παίζουν
  4. Ναι, οπωσδήποτε backup. Θα σου σβηστούν τα πάντα.. Σε προειδοποιεί βέβαια, αλλά καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος..:)
  5. Παιδιά χαλαρώστε.. Για το σεβασμό προς τον καταναλωτή μιλάμε και όχι για το αν είναι η καλύτερη συσκευή ή αν τα wm θέλουν ψάξιμο ή όχι..
  6. Φίλε δεν το θάβω.. Το ίδιο ακριβώς λέμε..
  7. 1ον: Έχω χρόνια wm κινητό κι έχω παίξει-πειραματιστεί-εγκαταστήσει πολλά. Τα περισσότερα όμως αφορούν σε εφαρμογές που είναι επιλογή μου να έχω στο κινητό μου και όχι σε βασικές λειτουργίες. 2ον: Τη λύση και μάλιστα τη free, όπως λες για το πληκτρολόγιο, δεν στη δίνει η ίδια η SE. Τη βρίσκεις μόνος σου ρωτώντας και ψάχνοντας και υπάρχουν πολλοί που πάνω στη μη εξοικίωσή τους κάνουν και λάθη.. 3ον: Και στο κάτω-κάτω γιατί μου πουλάνε το πληκτρολόγιο αφού δεν μπορούν να το υποστηρίξουν;; Και ναι, είναι πρόβλημα ως προς τους πελάτες, να βγάζεις κάτι έξω, υπερτιμημένο και χωρίς να μπορείς να το υποστηρίξεις.. Το πουλάς σαν κινητό και όχι σαν GPS, φωτογραφική μηχανή κλπ. Αν το πουλούσαν π.χ. σαν συσκευή για πλοήγηση και όχι σαν κινητό, τότε δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.. 4ον: Εννοείται πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Απλά, μια προσωπική γνώμη λέω και μάλιστα για μια εταιρεία που πάντοτε συμπαθούσα και υποστήριζα με τις αγορές μου..
  8. Η έλλειψη και μάλιστα σε κάτι τόσο σημαντικό είναι πρόβλημα...;)
  9. Καλά, είναι φοβερή κοροϊδία...:mad: Δεν θα τους τα 'σκαγα με ΤΙΠΟΤΑ.. Χάρη μας κάνουν;;; Είναι δυνατόν να διαθέτεις προβληματικό προϊόν στην αγορά, να μου λες και πότε θα το διορθώσεις και να το δίνεις και σε τέτοια τιμή;;; Πες: Είναι beta, δοκιμαστικό ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Εσείς έχετε ξανααγοράσει άλλη συσκευή (από κατσαρόλα μέχρι αυτοκίνητο..) που να σας λένε από την αρχή ότι έχει κάποιο πρόβλημα και θα διορθωθεί στο μέλλον (αδιευκρίνιστο το πότε..), εντούτοις η τιμή να είναι ίδια και τώρα και μετά;; Για κινητό μιλάμε... Καλά τα Gps, καλές οι φωτογραφικές, καλά όλα, αλλά τα SMS είναι βασική λειτουργία σε ένα κινητό... Η' βγαίνεις στην αγορά και είσαι έτοιμος ή δεν βγαίνεις... Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εγώ κάτι παθαίνω όταν μια εταιρεία υποτιμά τόσο πολύ τους πελάτες της και τη νοημοσύνη τους... Είχα στο παρελθόν sony-ericsson και τα ευχαριστήθηκα πολύ. Αλλά αυτό το πράγμα είναι τουλάχιστον γελοίο...:blink:
  10. Το έχω το αρχείο. Δεν το ήξερα όμως αυτό που λέει ο athanaso77 και μάλλον έχει δίκιο. Αν θες πάντως, μπορώ να σου τη στείλω. Είναι 7,38ΜΒ
  11. Σπάνια, ελάχιστες φορές χρειάστηκε να το "σφάξω"... Την κατεβάζεις από εδώ http://www.htc.com.gr/advantage.html (download center) αφού πρώτα φυσικά έχεις κάνει registration. Εκεί θα δεις ό,τι επίσημο διατίθεται για τη συσκευή σου.
  12. Έχω την επίσημη ελληνική αναβαθμισμένη: X7500_0.2.3.2GR_WM6. Δεν μου παίρνει πάνω από λεπτό για να κλειδώσει. Μόνο όταν το πρωτοανοίγω σε άλλη χώρα ή κατά την επιστροφή μου εδώ. Τότε μόνο κάνει 2-3 λεπτά (μπορεί και λιγότερο..) για να κλειδώσει.
  13. Βρε παιδιά, μόνο σε εμένα δουλεύει;;; Το χρησιμοποιώ σ υ χ ν ό τ α τ α και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό και δεν έχω πρόβλημα.. Δεν κλειδώνει στο 1 sec, αλλά μου φαίνεται νορμάλ ο χρόνος που σταθεροποιείται... Τί να πω;; Και δεν το έχω δοκιμάσει με εξωτερική GPS κεραία.. Γενικά, θέλω να το ξαναπώ: Την έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ τη συσκευή. Καλύτερη θήκη να είχε μόνο και φωτογραφική μηχανή.. Αλλά και πάλι δεν το πήρα για τη φωτογραφική του..
  14. Εγώ έχω να το φορτίσω από την προηγούμενη εβδομάδα.. Ξέχασα τί μέρα ήταν.. Το χρησιμοποίησα κυρίως για πλοήγηση μέσα στο αυτοκίνητο. Ακόμα δεν έχει φτάσει ούτε στη μέση::)
  15. Λογικά, είναι σε κάρτα 8GB γιατί οι χάρτες δεν είναι απλοί, είναι φωτογραφίες... Πάντως πράγματι, αυτό είναι το επόμενο βήμα στη χαρτογράφηση. Η ρεαλιστική απεικόνιση.. Φαντάζεσαι να βγουν χάρτες για ημέρα και νύχτα; Δηλαδή με φωτογραφίες τραβηγμένες και το πρωί, αλλά και το βράδυ, με φώτα κλπ;; :cool: Άντε μετά να πεις ότι χάθηκες..:O
×
×
  • Create New...