Jump to content

skivalo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by skivalo

  1. Ελεος..τραγικος!!Σ αυτον θα αναφερεται το συνθημα "ουζο μυριζει η διαιτησια"!!:lol:
  2. Εγω ειδα το revolver κ απο τα 3/4 της ταινιας κ μετα δεν καταλαβα τιποτα α π ο λ υ τ ω ς.....Οποιος εχει καμια ιδεα για το τι γινεται στο τελος κ ποιος ηταν ποιος ας με διαφωτισει...:O
  3. skivalo

    Camping

    Πηγα το προηγουμενο καλοκαιρι στο Καλαμιτσι:πολυ ωραιο μερος,φοβερη παραλια,πολυ κοσμος αλλα απο ζωη μην περιμενεις κ πολλα πολλα.Το καμπινγκ εχει μονο ενα μπιτς μπαρ αλλα εχει πολλα μερη κοντα με καλη ζωη(40 λεπτα με αμαξι αν θυμαμαι καλα)που μπορειτε να πατε ακομα κ βραδυ καθως δε θυμαμαι να υπαρχει αυστηρο ωραριο για το βραδυ.Παντως φετος θα δοκιμασω Αρμενιστη καθως εχω ακουσει τα καλυτερα!!!!
  4. Εγω θα ελεγα George Best γιατι τα ειχε ολα:ηταν απιστευτος,χαρισματικος παιχτης με τεραστια καριερα αλλα και με ολες τις αδυναμιες που χαρακτηριζουν ενα ανθρωπο:γυναικες,ποτα,εξωγηπεδικη ζωη.Οπως κ ο Μαραντονα,ειναι τα απολυτα αυτοκαταστροφικα ειδωλα:ειχαν αυτο το εξωπραγματικο χαρισμα που τους δοθηκε αλλα ταυτοχρονα ηταν ανθρωποι με αδυναμιες που ποτε δεν εκρυψαν κ δεν φοβηθηκαν να κανουν οτι επιλογες(σωστες η λαθος)ηθελαν κ να ζησουν τη ζωη τους.Φανταστειτε τι καριερα θα ειχε κανει ο Best αν ειχε λιγο περισσοτερο μυαλο στο κεφαλι του...
  5. Το ειδα κ εγω το funny games στο σινεμα(δυστυχως)κ ειλικρινα πιστευω οτι δεν προκειται να δω χειροτερη ταινια στη ζωη μου...Απαισια!!!Πραγματικα οποιος θελει να το δει απλα κ μονο απο περιεργεια για το ποσο χαλια μπορει να ειναι μια ταινια!Α κ να το συστησετε σε οσους δε χωνευετε:p!!!
  6. Σημερα μου αρεσει η Στουτγγαρδη 1,Μαντσεστερ under κ Λυων over.Κ για την πλακα θα παιξω να σκοραρουν κ ολες οι ομαδες στο CL σημερα!!!(αποδοση στη sportingbet 67:wacko:!!!)
  7. Παντως κ εγω το διπλο της Ρεαλ στο 2 για ευκαιρια;) το κοβω θα το χτυπησω!Α κ κατι αλλο ξερει κανεις τι παιζει με τη ladbrokes;Δινει μπονους εγγραφης ενα ποσο στο λογαριασμο σου η πρεπει να παιξεις ολοκληρο το ποσο του μπονους σ ενα στοιχημα:confused:;
  8. Αυτο το εχω διαβασει κ εγω!Ειχαν κανει ενα πειραμα σε κινηματογραφους στην Αμερικη οπου αναμεσα στις σκηνες περνουσαν τα εν λογω καρε που λες(drink coca cola και eat pop-corn)κ παρατηρηθηκε οτι η καταναλωση αυτων των προιοντων στα σινεμα που γινοταν αυξηθηκε πανω απο 50%:X!
  9. Φιλε porc ειμαστε ακριβως αντιθετοι!Εγω πιστευω 1 Μπενφικα κ Πορτο χ κ under!Παντως ενας απ τους 2 μας(εγω:p!)θα πληρωθει:lol:!!Κ απο τωρα ενα αυριανο Μπορντο 1!Αντε να σπασει η γκαντεμια:cry:...
  10. Επειδη δεν γινεται να βγουν ολα τα φαβορι ποιο ειναι το πιθανοτερο να σπασει??Νομιζω οτι η Φενερ εχει περισσοτερες πιθανοτητες απ τις αποδοσεις που δινουν κ αν αντεξει στην αρχη δεν πιστευω να χασει!Ευκαιρια να σπασει κ η καλη εδρα της Αιντχοφεν μια φορα...ΠΑντως δεν ειναι κ για πολλα πολλα τα ματσακια ολο φαβορι κ αποδοσεις της πλακας δεν αξιζει για παιχνιδι..Αυριο θα ναι καλυτερα!Αντε καλη επιτυχια στις επιλογες σας:happy:!!
  11. Ρε παιδια ξερει κανεις που θα βρω στο ιντερνετ ενα παιχνιδακι που εισαι σ ενα δωματιο κ προσπαθεις να βγεις εξω??Το παιξα μια φορα(φοβερο:cool:!!)κ τωρα δεν μπορω να θυμηθω τ ονομα:wacko:!Ξερει κανεις για τι μιλαω???
  12. Γεια σ ολους!!:)Αυριο βλεπω 2 χιναρια Λεβερκουζεν(το πιο δυσκολο) κ την Μπετις(ισχυρο)!Ακομα την Οσασουνα under κ την Μπενφφικα 2(ηδη η bwin το χει ριξει;)...
  13. Θελω να παω κ εγω!Ειναι σιγουρο το οριο ηλικιας???
  14. Αν δεν βρισεις κ δεν τσακωθεις δεν παιρνεις τιποτα!Αυτο θα κανω κ εγω:D!Thanks toympas επιστρεφω αυριο με τις προτασεις!Οχι αλλος κουβας!:p
  15. Μπραβο σ ολες τις ομαδες μας:yahoo::yahoo: για τις μεγαλες προκρισεις τους!Σημερα η μερα δεν προσφεροταν ιδιαιτερα κ προσωπικα εβγαλα με ενα δελτιακι κατι παραπανω απο το πονταρισμα.Να σε ρωτησω κατι toympas η bwin μηπως δινει κ μπονους εγγραφης?Για αυτο με τους φιλους ξερω παντως οτι ισχυει!
  16. Τρελλος,απιστευτος κουβας κ σημερα:cry::cry::cry:.......... Δεν παει αλλο!απο το σαβ/κο εχω χασει καμια εκατοσταρα...Σημερα ειχα μια καλη ευκαιρια να παρω κατι αλλα με εκαψε το Χ της Μιλαν..Αυριο ελπιζω να παρουμε τιποτα!!
  17. Τρελος κουβας χτες:cry:!Ελπιζω να ρεφαρω σημερα με Χ Πιερικο-Πας.Τριπολη 1 κ αυριο Ναντ Χ!Καλη επιτυχια σ ολους:happy:!!
  18. Μετα απο μακρα αποχη απ το ιντερνετ(δουλειες,δουλειες!!:lol:)επιστρεφω δριμυτερος:Βολφσμπουργκ 2(ανετο με την προπονηταρα 0-2:p τελικο σκορ)κ 1 την Λεβερκουζεν!Καλες ομαδες που τις βρισκεις ανετα σε τεραστιες αποδοσεις αξιζει το ρισκο..Χ Ντορτμουντ κ Αρσεναλ,κ σκεφτομαι την Σαντελραντ αλλα δε μπορω ν αποφασισω 1 η Χ!Α κ κατι αλλο γιατι ο ΟΠΑΠ δεν εχει τον αγωνα Βεροια-Ξανθη:blink:??
  19. Καλα μεγαλη ζημια κ σημερα!Δεν ειχα κ εμπνευση αλλα της εριξα πολολα λεφτα κ πηγα σ ενα πελωριο κουβα..Αυριο ρεφαρω με τη μεγαλη Ντιναμο του Ζαγκρεμπ!ΘΑ παιξω κ τον Αρη:love: 1 κλασσικα καθε χρονο μια ισπανικη ομαδα κανει πατατες στο ουεφα ελπιζω να την κανει με μας..Απλα ελπιζω!!:)
  20. Τι να κανουμε αυτα χρησιμοποιει ο λαος!!!:lol:
  21. Καλα toympas με εστειλες με αυτα που επιασες:blink: :wacko: :hypno:!!!!!Φοβερος...Ειδικα με την Τσελσι(ενταξει κ το 4-5..)!!Προσωπικα δεν με εμπνεουν τα σημερινα μαλλον καμια Λανς 1 κ το Ρειντζερς-Στουτγγαρδη το βλεπω πολυ κλειστο under..Περιμενω κανενα καλο σημειο αλλιως θα σας ριξω κανεναν ιο!!:p:p
  22. Η εφημεριδα(αθλητικη)ειναι εθισμος!:hypno:Κ να μην αγορασω μια μερα παντα κοιταω πρωτοσελιδα στο περιπτερο...Ειναι μια καλη απασχοληση για οσους ασχολουνται με τ αθλητικα αλλα οι περισσοτερες δεν ειναι αντικειμενικες...Αυτο μ ενοχλει!:mad:Παντως ο καθενας διαβαζει οτι θελει.Κ οσο για αυτα που λεγατε πριν για τους δημοσιογραφους σωστα να μην τους βαζουμε ολους σ ενα καζανι αλλα ανθρωποι που το επαγγελμα τους (οπως κ οι δικηγοροι)προυποθετει το ψεμα,διαπλεκομενα συμφεροντα,διαστρεβλωση της αληθειας κ την αναζητηση των αρνητικων σ οποιοδηποτε θεμα ειναι λιιιιιγο εκνευριστικοι κ αντιπαθητικοι:rolleyes:...(ειδικα οι δημοσιογραφοι της τηλεορασης με τρελαινουν:angry:!!!!)
  23. Γκοοολ:yahoo:η Ντερμπυ στο 40!Ελπιζω να μεινει ετσι γιατι τον βαρεθηκα τον κουβα!:cry:
  24. Μισο λεπτο να κατεβασω μια γερη γουλια κ ποσταρω κ εγω!!!:rolleyes::D:D:p
  25. Εγω Νιουκαστλ σε τετοια αποδοση δεν παιζω..προτιμω την "τελειωμενη":blink: Ντερμπυ!!!Παμε με ψυχη ορε παλικαρια:yahoo: κ ας φαμε κ τεσσερα!!!(αποδοση ανω του 4,5 στο ιντερνετ)
×
×
  • Create New...