Jump to content

_Eva_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About _Eva_

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

_Eva_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχως ουτε αυτο λεω :( Η μελωδια του ειναι ισως απο τις πιο γνωστες μελωδιες ever !Κι ομως δεν το βρισκω με τπτ!!:cry: Σαν στυλακι μοιαζει καπως με αυτο : ισπανικη δλδ μουσικη αλλα μπιτακι!
  2. Οσες φορες το εχω πετυχει,ειναι μονο μουσικη!Απ'οτι ειδα στο σαιτ του Σκαι,ειχε αγωνες ποδοσφαιρου με ισπανικες ομαδες,οποτε φανταζομαι το εβαλαν στο τρειλερ για αυτους τους αγωνες.
  3. Οχι..!Ειναι καθαρα ισπανικο το τραγουδι και ειναι σε διαφημιση για καποιο αγωνα που θα δειξει ο Σκαι!
  4. Γεια σας παιδια! Ψαχνω ενα σχετικα παλιο αλλα παρα πολυ γνωστο τραγουδι. Παλιοτερα πρεπει να επαιζε συχνα σε καποια διαφημιση αλλα δεν θυμαμαι καθολου σε ποια! Το παιζουν καμια φορα και σε καρναβαλια και τελευταια το ακουω σε σποτακι στο Σκαι για εναν αγωνα ποδοσφαιρου!Χαρακτηριστικο του ειναι η ισπανικη κιθαρα σε γρηγορο ρυθμο.. Δινω ελαχιστες πληροφοριες το ξερω..αλλα ειναι παρα πολυ γνωστος ηχος,δεν παιζει να μην το εχετε ακουσει! Ευχαριστω εκ των προτερων!:)
  5. Ναι απλα για την συγκεκριμενη σειρα ακουγοταν πολυ εντονα οτι επειδη ακριβως εχει αυτο το σεναριο δεν επρεπε να το συνεχισουν..σε αυτο διαφωνω γιατι προσωπικα απο το 1ο μεχρι το τελευταιο επεισοδιο το εβλεπα με την ιδια αγωνια..αλλα για 7 σαιζον και εμενα μου φαινεται καπως..
  6. Ενταξει καλως ή κακως
  7. Το λεμε με βαση οτι εχει ηδη χασει πολλους φαν που πιστευουν οτι απο το 2ο κιολας κυκλο η σειρα εχει ξεχειλωσει...
  8. Παρ'ολο οτι μεχρι τωρα ημουν απο τους φαν της σειρας που μεχρι και την 3η σαιζον την θεωρουν απιστευτα καλη..αν παει 7 σαιζον θα χαλασει 100%...θα χασει πολυ και ειναι κριμα.. ....οχι οτι θα σταματησω να την βλεπω βεβαια:p
  9. Ειδε κανεις το 12? Απλα απιστευτο φιναλε σ'αυτο το επεισοδιο....:respect:για τον Νταν:D
  10. Και εμενα λιγο με νευριαζει το σκηνικο οπου κανεις δεν εξηγει ευθεως για την νταντα και ειναι ολο με μισολογα...οπως και μου φανηκε καπως που αυτη που πρωτη θα βαλει τελοςη οποια απο την αρχη υποστηριζε αυτο το ζευγαρι πιο πολυ απ'ολους.
  11. Εγω παλι την θεωρω απιστευτα σεξυ την φωνη της :happy:
  12. Οντως για να περναει η ωρα ειναι μια χαρα..επισης αλλο ενα θετικο που εχει ειναι εχω βρει πολλους γνωστους που ειχα χασει.
  13. To ιδιο ειναι νομιζω..το ειχει δειξει στο επεισοδιο που ελεγε πως εγιναν ολα κτλ.. Οκ ολα τα αλλα για την Χειλι..αλλα ανακατωσουρα απο που και ωσπου?:worry:
  14. Α και που να ερθει ο αρχηγος Lerris!:happy:
×
×
  • Create New...