Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν walkman το W800 πως θα το βαθμολογούσατε σαν σύνολο, από πλευράς ποιότητας αναπαραγωγής mp3 και ποιότητας των stock ακουστικών? Είναι εφάμιλο ενός καλού mp3 player με καλά ακουστικά ή αν είμαι απαιτητικός στον ήχο καλύτερα να μείνω σε stand alone mp3 player?
Sent neither from iphone nor android phone

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

loipon ola ta parapanw erathmata exoun apanth8ei, en syntomia loipon,

a) Oxi otan kanoume anaba8mish den xanoume tipota, gia leptomereies koita3te to forum gia thn anaba8mish tou w800 ka8ws kai tou k750

b) exei foberei poiothta anaparagwghs mp3, kai apo ta akoustika akoma kalyterh, ta akoustika pou dinei einai ligo idiotropa alla einai poly apodotika, apla kata thn gnwmh mou prepei na prose3eis na mhn ta xrhsimopoeis poly wra sto terma giati 8a bouizoun ta aytia sou meta. Exoun to pleonekthma oti bgazoun sthn akrh tous minijack, opote mporeis na baleis kai ta dika sou akoustika

c)karta mpnhmhs 512mb ms duo, kalwdio syndeshs me pc usb kai cd me software ka8ws kai handfree.

make god laugh...

Λοιπον και για να μπουνε τα πράμματα στη θέση τους!Το κινητό άν έχετε επιδότηση απο την VODAFON και το έχετε ενεργοποιηση συνδεση 1 χρόνο πριν απο καταστημα της vodafon α το βρειτε πολύ δυσκολα!Ο λογος ειναι απλός!"ΔΕν συμφέρει τα καταστήματα που κάνουν φρανσαιζινκ μεσω βονταφον να δινουν το κινητο με επιδότηση διότι χάνουν!Εγω το βρήκα φανταστήτε αφού πήρα τηλέφωνο στην εταιρία και παραπονέθηκα οτι ενω το έχουν τα καταστήματα ΔΕΝ μου το δίνουν!Φυσικά η εταιρία μου συν΄'εστησε καταστημα!Απλα σας το λέω οτι 'οσοι έχουν επιδότηση θα δυσκολευτουν για το συγκεκριμένο κινητό!

Επισεις!

Κάποιες εταιρίες έχουν σκοπό την χρησιμοποιηση δικου τους λογισμικού στο κινητό αυτό!Οποτεκαλα θα κάνετε να προλάβετε τα τορινά μοντέλα διότι τα επόμενα θα έχουν βονταφον μενου κτλ κτλ!Κια όσοι έχουν το 750i me vodafon μενου βλέπουν τις διαφορες.....!

καλα ολα αυτα π λες αλλα δν τα κανεις λιγο πιο λιανα ?????? :(

- O2 specific firmware?

- Improved battery life over R1N035

- Audio improvements τι ειναι ολα αυτα ???λετε να αξιζει το νεο firmaware???

καλα ολα αυτα π λες αλλα δν τα κανεις λιγο πιο λιανα ?????? :(

- O2 specific firmware?

- Improved battery life over R1N035

- Audio improvements τι ειναι ολα αυτα ???λετε να αξιζει το νεο firmaware???

Improved battery life over R1N035 Περισότερη διάρκεια η Μπαταρία.

Audio improvements Καλύτερο Ηχο. Αυτά για την ώρα υπάρχουν στο Esato.

μπορει δηλ ο καθενας μας να κατεβασει την νεα εκδοση ??? δν πιστευω κανοντας αναβαθμιση να χαλασει η καλη ποιοτητα βιντεο της εκδοσης Ρ1Ν035 ε ???

μπορει δηλ ο καθενας μας να κατεβασει την νεα εκδοση ??? δν πιστευω κανοντας αναβαθμιση να χαλασει η καλη ποιοτητα βιντεο της εκδοσης Ρ1Ν035 ε ???

Κάνε το Update χωρίς φόβο.

Οδηγίες εγκατάστασης Update Service USB driver

1. Kατεβάστε τους drivers

2. Unzip σε ένα προσωρινό φάκελο.

3. Ανοίξτε το κινητό σας.

4. Συνδέστε το USB καλώδιο με τον υπολογιστή (όχι με το κινητό).

5. Κρατήστε το "C" (στο κινητό) πατημένο και συνδέστε το καλώδιο στο κινητό.

6. Αυτο θα ξεκινήσει τον οδηγό εγκατάστασης νέου hardware

7. Ακολουθήστε τις οδηγίες, και κάνετε εγκατάσταση τους drivers που κατεβάσατε

Εγκατάσταση JAVA

Αν δεν έχετε υποστήριξη για java στο pc σας πρέπει να την κατεβάσετε

Αναβάθμιση

1. Η αναβάθμιση γίνεται από το http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245

2. Πιέστε "Ξεκινήστε τώρα"

3. Διαλέγετε "Λειτουργία αυτόματης επιβεβαίωσης" και κάνετε κλικ στο "Επόμενο"

4. Τα διαλέγετε όλα και κάνετε κλικ στο "Επόμενο"

5. Κάνετε κλικ στο "Επόμενο"

6. Κάνετε κλικ στο "Αποδέχομαι"

7. Κατεβάζετε το "SEUS" και κάνετε εγκατάσταση

8. Αρχίζετε από το βήμα 1 πάλι και στο βήμα 7 θα ανοίξει μόνο του το SEUS (παίρνει λίγα λεπτά και το κινητό πρέπει να είναι συνδεμένο στο PC για να ανοίξει το SEUS και συνήθως πρέπει να κάνετε ελαχιστοποίηση τον browser)

9. Αφου ανοίξει πιέζετε "Επόμενο" και "ΟΚ"

10. Κατεβάζετε τα αρχεια στο PC

11. Μόλις τελειώσει αυτό το σημείο σας ζητάει να αποσυνδέσετε το κινητό σας από το καλώδιο, να το απενεργοποιήσετε, να περιμένετε 20", να πατήσετε το "C" (στο κινητό) και να συνδέσετε το καλώδιο

12. Το κινητό δεν ανοίγει μόνο του αυτή τη φορά, και μετά από λίγα λεπτά αρχίζει η αναβάθμιση.

13. Περιμένετε.... και αυτο ήταν περιμένουμε την καινούργια αναβάθμιση για να ξανακάνουμε τα ίδια

μεγαλε νομιζω οτι ξεχασες να βαλεις τον συνδεσμο...... α κ κατι αλλο η ιδεα μ ειναι η αυτη την στιγμη δν δουλευει το link της site sony ericsson για την αναβαθμηση???

μαγκες το βρηκα τελικα μαλακια μ αλλα οταν ανοιγοι το παραθυρο κ παω για την αναβαθμιση μ λεει πως ειναι ηδη ενημερωμενο...........ενω εγω εχω την εκδοση R1N035...

Λοιπον και για να μπουνε τα πράμματα στη θέση τους!Το κινητό άν έχετε επιδότηση απο την VODAFON και το έχετε ενεργοποιηση συνδεση 1 χρόνο πριν απο καταστημα της vodafon α το βρειτε πολύ δυσκολα!Ο λογος ειναι απλός!"ΔΕν συμφέρει τα καταστήματα που κάνουν φρανσαιζινκ μεσω βονταφον να δινουν το κινητο με επιδότηση διότι χάνουν!Εγω το βρήκα φανταστήτε αφού πήρα τηλέφωνο στην εταιρία και παραπονέθηκα οτι ενω το έχουν τα καταστήματα ΔΕΝ μου το δίνουν!Φυσικά η εταιρία μου συν΄'εστησε καταστημα!Απλα σας το λέω οτι 'οσοι έχουν επιδότηση θα δυσκολευτουν για το συγκεκριμένο κινητό!

Επισεις!

Και εγω τα εχω πάρει με την Vodafone... Τοσα λεφτα τους δεινουμε και μας παραμυθιαζουν οτι εχει ελειψη η sony erricson λεει και δεν τους δεινει κινητα..!!!! :w00t: :w00t: :cry: :cry: :X :X :X :X :X

Ελεος.... ποιον πηρες τηλ και μιλησες?? για να παρω και εγω να τους πω κατι....

μεγαλε νομιζω οτι ξεχασες να βαλεις τον συνδεσμο...... α κ κατι αλλο η ιδεα μ ειναι η αυτη την στιγμη δν δουλευει το link της site sony ericsson για την αναβαθμηση???

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245

μαγκες το βρηκα τελικα μαλακια μ αλλα οταν ανοιγοι το παραθυρο κ παω για την αναβαθμιση μ λεει πως ειναι ηδη ενημερωμενο...........ενω εγω εχω την εκδοση R1N035...

Αυτή η αναβάθμιση είναι ειδικά για W800 της Ο2 Αγγλίας ( σαν την Vodafone),

αφού γράφει "O2 specific firmware".

Και εγω τα εχω πάρει με την Vodafone... Τοσα λεφτα τους δεινουμε και μας παραμυθιαζουν οτι εχει ελειψη η sony erricson λεει και δεν τους δεινει κινητα..!!!! :w00t: :w00t: :cry: :cry: :X :X :X :X :X

Ελεος.... ποιον πηρες τηλ και μιλησες?? για να παρω και εγω να τους πω κατι....

Φίλε μου στην εξυπηρέτηση πελατων πήρα και τους ειπα σε ποια συγκεκριμένα καταστήματα πηγα και ειπαν οτι δεν το έχουν!Ετσι αυτοι μουείπαν να πάω σε συγκεκριμένο καταστημα που το έιχε και αν έλεγε το καταστημα οτι δεν το ειχε να τους επερνα τηλέφωνο!

Καντο αλλα φρόντισε να κρατισεις το όνομα του υπαλλήλου της εξυπηρέτησης πελατων ωστε αν δεν βρεις το κινητο να έχεις το πάτημα την επόμενη φορά που θα πάρεις!Δεν ειναι όλοι τοσο εξυπηρετικοί!!!

Καλησπέρα παιδιά! Σε λίγο καιρό θα έχω μια καλή αναβάθμιση από τη Vodafone και σκέφτομαι το W800i ή το K750i. Ξέρω ότι με εξαίρεση το σχεδιασμό τους και το walkman στυλ του πρώτου, τα τηλέφωνα είναι ίδια. Θα ήθελα όμως τη γνώμη σας για το ποιό από τα 2 να αγοράσω, καθώς είναι διαφορετικό να σου λένε και 2-3 σχετικοί άνθρωποι την άποψή τους. Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά να σας κάνω. Είδα πως λόγω κάποιου θέματος με το firmware η ποιότητα του video στο W800i δεν είναι τόσο καλή όσο στο Κ750i. Ισχύει ακόμη αυτό ή έχει λυθεί το θέμα με αναβάθμιση του firmware; Επίσης, ξέρετε αν το W800i μπαίνει στο Vodafone Live όπως και το άλλο; Μπορώ να πω ότι προσανατολίζομαι περισσότερο προς το W800i, αλλά διστάζω ακόμα, καθώς η προηγούμενη εμπειρία μου από τη Sony Ericsson (V800) ήταν λίγο... πικρή! Αυτή τη φορά ψάχνω ένα τηλέφωνο που να με εντυπωσιάσει από την πρώτη φορά. Αν προτιμήσω το Κ750i φοβάμαι πως, λόγω Vodafone θα το βρω μόνο branded, ε;

Οι απαντήσεις σας, αλλά και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία πιστεύετε ότι θα μου είναι χρήσιμη, είναι ευπρόσδεκτες.

Καλησπέρα παιδιά! Σε λίγο καιρό θα έχω μια καλή αναβάθμιση από τη Vodafone και σκέφτομαι το W800i ή το K750i. Ξέρω ότι με εξαίρεση το σχεδιασμό τους και το walkman στυλ του πρώτου, τα τηλέφωνα είναι ίδια. Θα ήθελα όμως τη γνώμη σας για το ποιό από τα 2 να αγοράσω, καθώς είναι διαφορετικό να σου λένε και 2-3 σχετικοί άνθρωποι την άποψή τους. Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά να σας κάνω. Είδα πως λόγω κάποιου θέματος με το firmware η ποιότητα του video στο W800i δεν είναι τόσο καλή όσο στο Κ750i. Ισχύει ακόμη αυτό ή έχει λυθεί το θέμα με αναβάθμιση του firmware; Επίσης, ξέρετε αν το W800i μπαίνει στο Vodafone Live όπως και το άλλο; Μπορώ να πω ότι προσανατολίζομαι περισσότερο προς το W800i, αλλά διστάζω ακόμα, καθώς η προηγούμενη εμπειρία μου από τη Sony Ericsson (V800) ήταν λίγο... πικρή! Αυτή τη φορά ψάχνω ένα τηλέφωνο που να με εντυπωσιάσει από την πρώτη φορά. Αν προτιμήσω το Κ750i φοβάμαι πως, λόγω Vodafone θα το βρω μόνο branded, ε;

Οι απαντήσεις σας, αλλά και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία πιστεύετε ότι θα μου είναι χρήσιμη, είναι ευπρόσδεκτες.

Κοιταξε να δεις!

Το συγκεκριμενο κινητό (ειδικα αν εχεις την ατυχια να εισαι συνδορμητης της Βονταφον) ειναι απο τα λιγα καλά κινητα που δεν εχει το βονταφον μενου!Αυτο για τους συνδρομητες της Βονταφον τα λεει ολα!

Σαν κινητο τωρα!

Εχει εναν πολυ καλο mp3 player kai eκπλικτικό για κινητό ήχο.

Εχει πολυ καλο ραδιοφωνο με ακουστικα που αν οδηγας μηχανακι θα σε βολεψουν πολύ!

Η φωτογραφικη μηχανή ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει!Τραβαει απιστευτα καλες φωτογραφιες για κινητο που ειδικα αν τις εκτυπωσεις θα καταλαβεις τι εννοω!

Το βιντεο του που όλοι εκθιαζουν ειναι σαν όλα τα αλλα!Μετριο!Εχω δει και καλύτερα!Ασχημη ποιότητα!Δεν αγγιζει με τίποτε τα sharp που φυσικά ειναι περισότερο καμερες παρα κινητά!

Θα μπορουσε να εχει καλύτερη ποιότητα βιντεο!Εχω κανει το updating παρεπιπτοντος!

Στα υπερ του ειναι το οτι το κινητο αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη σαν σκληρος δισκος με αποτέλεσμα να εχει πολυ γρηγορη ανταποκριση!

Ειναι 3 σε ενα βασικα!

Κινητο με πανευκολο μενου και ανυπαρκτα για την ωρα bugs, rαδιο και mp3 player με πολυ καλο ηχο και φυσικα μια καλη κάμερουλα για φωτος περισσότερο και λιγοτερο για βιντεο!

Θα μπορουσε να ταν και φθινοτερο!!!

Α ναι η καρτα ειναι 512!Πολυ καλο αυτο!

Κοιταξε να δεις!

Το συγκεκριμενο κινητό (ειδικα αν εχεις την ατυχια να εισαι συνδορμητης της Βονταφον) ειναι απο τα λιγα καλά κινητα που δεν εχει το βονταφον μενου!Αυτο για τους συνδρομητες της Βονταφον τα λεει ολα!

Σαν κινητο τωρα!

Εχει εναν πολυ καλο mp3 player kai eκπλικτικό για κινητό ήχο.

Εχει πολυ καλο ραδιοφωνο με ακουστικα που αν οδηγας μηχανακι θα σε βολεψουν πολύ!

Η φωτογραφικη μηχανή ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει!Τραβαει απιστευτα καλες φωτογραφιες για κινητο που ειδικα αν τις εκτυπωσεις θα καταλαβεις τι εννοω!

Το βιντεο του που όλοι εκθιαζουν ειναι σαν όλα τα αλλα!Μετριο!Εχω δει και καλύτερα!Ασχημη ποιότητα!Δεν αγγιζει με τίποτε τα sharp που φυσικά ειναι περισότερο καμερες παρα κινητά!

Θα μπορουσε να εχει καλύτερη ποιότητα βιντεο!Εχω κανει το updating παρεπιπτοντος!

Στα υπερ του ειναι το οτι το κινητο αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη σαν σκληρος δισκος με αποτέλεσμα να εχει πολυ γρηγορη ανταποκριση!

Ειναι 3 σε ενα βασικα!

Κινητο με πανευκολο μενου και ανυπαρκτα για την ωρα bugs, rαδιο και mp3 player με πολυ καλο ηχο και φυσικα μια καλη κάμερουλα για φωτος περισσότερο και λιγοτερο για βιντεο!

Θα μπορουσε να ταν και φθινοτερο!!!

Α ναι η καρτα ειναι 512!Πολυ καλο αυτο!

Όλα αυτά που αναφέρεις, εκτός από την κάρτα είναι ακριβώς τα ίδια και στα δυο κινητά.

Δεν είναι υποχρεωτικό να το πάρει live ακόμα και αν είναι συνδρομητής vodafone. Εκτός αν το πάρει από vodafone shop.

• The title was changed to Sony Ericsson W800i