nikolas81 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Epitelous paidia einai diathesimi i kainouria ekdosi tou filware gia to w800i sto site tis Sony Ericsson.Gia dite edw http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245 emena mou bgazei auto 404 Not Found /updateservice/nocache/10245/stepCheck.jsp was not found on this server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 λοιπον καμια εξελιξη σχετικα με το θεμα της αναβαθμισης??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Ισχύει,η Υπηρεσία Ενημέρωσης είναι διαθέσιμη και μπορείς να κάνεις update. Όποιος το έχει κάνει ή πρόκειται να το κάνει ας αναφέρει τις εντυπώσεις του. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Ισχύει,η Υπηρεσία Ενημέρωσης είναι διαθέσιμη και μπορείς να κάνεις update. Όποιος το έχει κάνει ή πρόκειται να το κάνει ας αναφέρει τις εντυπώσεις του. :) ωραια νεα...περιμενω εντυπωσεις αναλυτικοτατες... :O Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 re paidia egw pou to dokimasa den ginetai!!!ase pou piga kai sto global site tis ericsson kai leei oti den einai dia8esimi i uperesia!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 To link λειτουργεί. Η υπηρεσία μοιάζει να είναι διαθέσιμη edit. Μάλλον είμαστε βιαστικοί. Στην αναζήτηση της υπηρεσίας δεν φτάνει κανείς στην αναβάθμιση! (Ελληνική υποστήριξη). Και όση ώρα γράφω εμφανίστηκε στην global άρα ΤΩΡΑ ενημερώνουν του site. Περιμένετε μέχρι αύριο, μάλλον θα έχουν ολοκληρωθεί οι αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Παίδες το πήρα και εγώ (από την μοναδική voda που το είχε στη Σαλονίκη...). Έκανα φόρτιση όλη τη νύχτα ένα 8ωρο και τώρα παίζω με τα μενού...δε μου λέτε για tips να το μάθω έχουμε κάνα thread εκτός το "ότι χρειάζεστε για το κ750 και W800" ; Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rerresv Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 παιδια γεια σας παλι στο nokia 6600 που εχω εβαλα το προγραμμα για να γυριζω τα video μου σε 3gp κτλ. με το smartmovie converter υπαρχει κατι αντοιστοιχο για το w800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Παίδες το πήρα και εγώ (από την μοναδική voda που το είχε στη Σαλονίκη...). Έκανα φόρτιση όλη τη νύχτα ένα 8ωρο και τώρα παίζω με τα μενού...δε μου λέτε για tips να το μάθω έχουμε κάνα thread εκτός το "ότι χρειάζεστε για το κ750 και W800" ; F.A.Q.: Sony Ericsson Κ750i (last update: 04-10-2005) (ότι ισχύει για το Κ750 ισχύει και για το W800) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 παιδια γεια σας παλι στο nokia 6600 που εχω εβαλα το προγραμμα για να γυριζω τα video μου σε 3gp κτλ. με το smartmovie converter υπαρχει κατι αντοιστοιχο για το w800 Ρίξε μία ματιά στο ImTOO 3GP Video Converter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Loipon i ypiresia enimeroshs einai pleon etimi.Opote exw xrono tha kanw mia anavathmish kai tha sas pw evtipwshs :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Εγω μολις την εκανα..οποτε ακομα δεν ειδα καμια διαφορα..ισως στο βιντεο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 mipos einai kairos na ftiaksoume kai emeis 1 thread online update w800i; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Και εγώ έκανα προ ολίγου την αναβάθμιση σε R1N035 χωρίς πρόβλημα. Το βίντεο σίγουρα καλύτερο (bitrate 180 kbits/sec ενώ προηγουμένως ήταν γύρω στα 70 kbits/sec).Μέχρι τώρα φαίνεται ότι όλα λειτουργούν στο τηλέφωνο κανονικά.Αλλαγές ταχύτητας δεν παρατήρησα.Για ποιότητα φωτο θα δω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 paidia mporei kapoios na grapsei ta bhmata ths anabathmishs?profanws kanw kati lathos giati me bgazei sth selida pou tha eprepe na xekinhsei to update kai de kanei tipota Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Στο world clock που έχει το τηλέφωνο στις εφαρμογές μου βγαζει ώρα Αθήνας 3 ώρες πιο αργά από την κανονική. π.χ. όταν η ώρα είναι 5:00 το world clock δείχνει 8:00. Ξέρεται πως μπορώ να διορθώσω την ώρα στο world clock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Και εγώ έκανα προ ολίγου την αναβάθμιση σε R1N035 χωρίς πρόβλημα. Το βίντεο σίγουρα καλύτερο (bitrate 180 kbits/sec ενώ προηγουμένως ήταν γύρω στα 70 kbits/sec).Μέχρι τώρα φαίνεται ότι όλα λειτουργούν στο τηλέφωνο κανονικά.Αλλαγές ταχύτητας δεν παρατήρησα.Για ποιότητα φωτο θα δω αύριο. μπορεις σε παρακαλω να μας πεις αναλυτικοτερα τις διαφορες απο την παλια εκδοση στην καινουργια ειτε εσυ ειτε οποιος αλλος εχει κανει την αναβαθμιση.εκεινο που με καιει ειναι η ποιοτητα του βιντεο.βελτιωθηκε η τιποτα???εγινε σαν του Κ750?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 re paidia egw den mporw na kanw anavatmisi,mou bgazei to eksis mhnyma: auti ti stigmi den uparxei upiresia gia siskeues i opoia na anikei sto forea ekmetaleusis tou diktiou sas!!!! giati?????????? :( :( :( :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techboy82 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 otan katebei to arxeio kai patate to koumpi "anabathmisi" meta ti kanete???lelei na bgalo to kinito apo to usb.to bgazo alla den sinexizei meta.dokimasa 3ana kai to afisa pano.pali dn kanei tipota.kolaei sto 0%.kamoia idea??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 diabase to link pou exoun dwsei poio panw gia odhgies gia to k750, pou einai akribws ta idia....Re seis an den exeis dsl kanei polyyyy wra na teleiwsei h anaba8mish, 20 mb katebase synolika...ouaou.... Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Ase emena mou vgike i psixi na kanw anavathmisi me tin 56 kolosindesi mou.1 wra na katevei to arxeio kai mia wra na ginei h anavathmisi.Oi diafores pou paratisa einai sto video pros to kalitero.H taxitita anagnoshs tis kartas mnimis einai i idia morw na pw.Enw an pate sto kinito na dite tin ekdosi logismikou meta to update tha paratirisete oti h ekdosi logismikou tis kameras apo 4.4 pige sta 4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 telika ta katafera kai egw,hthela na egatasthsw th java ,diafores de prosexa, Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 diabase to link pou exoun dwsei poio panw gia odhgies gia to k750, pou einai akribws ta idia... re paidia help... 11. Μόλις τελειώσει αυτό το σημείο σας ζητάει να αποσυνδέσετε το κινητό σας από το καλώδιο, να το απενεργοποιήσετε, να περιμένετε 20", να πατήσετε το "C" (στο κινητό) και να συνδέσετε το καλώδιο emena anabei kanokika to mpastardo... kai mou zitaei pin... Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 re paidia help... 11. Μόλις τελειώσει αυτό το σημείο σας ζητάει να αποσυνδέσετε το κινητό σας από το καλώδιο, να το απενεργοποιήσετε, να περιμένετε 20", να πατήσετε το "C" (στο κινητό) και να συνδέσετε το καλώδιο emena anabei kanokika to mpastardo... kai mou zitaei pin... ok to kana... apla den eixa balei ton driver gia tin usb... Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipvl Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 re paidia ena problima pou antimetopizo ego einai me ta themes.exo balei mesa polla kai diafora kai ta perisotera otan ta epilego molis ta fortosei den mou ta bgazei olokliromena,diladi xoris tis eikones, se alla themata mou bgazei tis mises eikones kai merikes alles fores to idio thema pou prin den edeixne tipota tora to emfanizei kanonika kai pliros...ti simbainei? to exei pathei kanenas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts