Jump to content

techboy82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About techboy82

  • Ημ. Γέννησης 26/01/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

techboy82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τέλειο δώρο!Καλή μας επιτυχία λοιπόν!
  2. Το κατάστημα ειναι το Kaizer Shop. Στην ερωτηση μου αν το κινητο ειναι unbranded ο τυπος απαντησε " οχι μαλλον". Δηλαδη ουτε και αυτοι που το πουλανε δεν ξερουν χαχα. Ολες οι εφαρμογες βγαινουν, μονο μια δεν με αφησε να βγαλω αλλα την εκανα απενεργοποιηση. Τωρα σκεφτομαι μηπως του περασω την ελληνικη rom η τελος παντων μια unbranded. Καπου υπηρχε ενας οδηγος...πρεπει να διαβαζω λιγο πισω.Αληθεια ποια rom ειναι συνηθως γρηγορη στις αναβαθμισεις?
  3. Καλησπέρα και απο μενα! Μια γρηγορη ερώτηση! Μολις παρελαβα την κινηταρα σε μπλε χρωμα αλλα ειναι t mobile. Περαν απο κατι εφαρμογές που βγαινουν και τις αναβαθμίσεις που θα αργουν ενδεχομένως, θα εχω κανενα αλλο θεμα?? Εγγύησης ίσως? Ευχαριστω!
  4. Καλημέρα και απο μένα.Και εγω παω για το Note 3 τρέχωντας! :) .Εχετε καμοια ιδεα για το i-buy.gr?Απο Γερμανια τα φερνει απο οτι μου πε.
  5. Αλλαξε την γλώσσα του κινητού από ελληνικά σε αγγλικά.Σε εμένα έπιασε!!
  6. Παιδιά Όλα Καλά!!θα μου κάνουν αντικατάσταση αύριο γιατί δεν είχαν άλλη συσκευή σήμερα. Φυσικά αν δεν φωναζα δεν θα εβγαζα άκρη :)
  7. Καλησπέρα!Μόλις σήμερα πήρα το κινητό και ειναι πραγματικά φανταστικό!Ομως με το που πατάω την κάμερα μου βγάζει ¨σφάλμα κάμερας"!! Τι μπορω να κάνω εκτόσ απο reset που ήδη έκανα!Οχι τιποτε αλλο αλλα μου είπαν από την vodafone οτι δεν κανουν άμεση αντικατάσταση και θέλει 2 βδομάδεσ για να φτιαχτέι αν έχει πρόβλημα!!!
  8. Καλησπέρα!Εχω ένα 3GS με IOS4.0.1 και το έκανα jailbreak με τον γνωστό τρόπο! Οταν έβαλα το sbsettings απο cydia μου εξαφανίστηκαν όλοι οι φακέλοι με τισ εφαρμογες.Εχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτο??Καμοια λύση??
  9. Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354183023381896 Ευχαριστω
  10. Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου Ν95 8gb με IMEI: 354829021032341 Ευχαριστώ πολύ!! :)
  11. Καλησπερα.Μολις πηρα το 7390 και παρατηρω οταν παιζει mp3 σε μερικα(σχεδον στα πιο πολλα) τριζει το ηχειο ακομα και να το βαλω στην ενταση 6 με 7.Εχω προβλημα στο ηχείο???
  12. Καλησπέρα.Να ρωτήσω κατι ασχετο!Ξέρει κανεις καποιο προγραμμα για φαξ που να λειτουργει σε δίκτυο?Σαν το παλιο Faxnow.Δηλαδη να εχουμε σε ενα pc στημενο ενα modem και μεσω αυτου τα αλλα pc που ειναι σε δικτυο να στελνουν και αυτα φαξ.τα εισερχομενα φαξ θα να τα βλεπουν ολοι ενω τα εξερχομενα ο καθενας οτι εχει στειλει.Ευχαριστω :)
  13. Καλησπερα.Ειμαι ενας πανευτυχής κατοχος του κ610ι.Το μονο προβλημα που εντοπισα και θελω να ρωτησω αμα το εχουν και αλλοι ειναι οτι ενω ακουω ενα mp3 απο τον media player τελεια, οταν το βαζω ηχο κλησης ακουγεται σαν τσιριχτο χωρις μπασα και πολυ πριμα.το εχει αλλος αυτο το προβλημα???Ολα τα mp3 μου ετσι ακουγονται.
  14. otan katebei to arxeio kai patate to koumpi "anabathmisi" meta ti kanete???lelei na bgalo to kinito apo to usb.to bgazo alla den sinexizei meta.dokimasa 3ana kai to afisa pano.pali dn kanei tipota.kolaei sto 0%.kamoia idea???
×
×
  • Create New...