mpompa Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Καλησπέρα.δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί,μπορώ να βάλω ρουτίνα να το φορτίζω ασύρματα το βράδυ και να σταματάει μόνο του? Αυτή η ρουτίνα είναι σωστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 19 minutes ago, mpompa said: Καλησπέρα.δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί,μπορώ να βάλω ρουτίνα να το φορτίζω ασύρματα το βράδυ και να σταματάει μόνο του? Αυτή η ρουτίνα είναι σωστή? Πιστεύω το μόνο που θα κάνει είναι να σταματήσει τη γρήγορη ασύρματη φόρτιση αλλά η αργή θα παραμένει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 25 minutes ago, mpompa said: Καλησπέρα.δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί,μπορώ να βάλω ρουτίνα να το φορτίζω ασύρματα το βράδυ και να σταματάει μόνο του? Αυτή η ρουτίνα είναι σωστή? Νομίζω αυτό πρέπει να ειναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 10 minutes ago, Andreaszel said: Νομίζω αυτό πρέπει να ειναι Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.αυτο γίνεται και με την ώρα? Δλδ αν επιλέξω από της 12 το βράδυ μέχρι της 3 το πρωί να το φορτίσει μέχρι τα 100 και να σταματήσει το ίδιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 1 hour ago, mpompa said: Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.αυτο γίνεται και με την ώρα? Δλδ αν επιλέξω από της 12 το βράδυ μέχρι της 3 το πρωί να το φορτίσει μέχρι τα 100 και να σταματήσει το ίδιο είναι? Η γρήγορη ασύρματη φόρτιση θες να είναι απενεργοποιημένη μόνο το βράδυ; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 13 minutes ago, Strofigkas said: Η γρήγορη ασύρματη φόρτιση θες να είναι απενεργοποιημένη μόνο το βράδυ; Πχ γυρίζω στο σπίτι 12 το βράδυ με 20% μπαταρια έχω τον ασύρματο φορτιστή και θέλω να το φορτίσω μέχρι το 85% και να διακοπή η φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 9 minutes ago, mpompa said: Πχ γυρίζω στο σπίτι 12 το βράδυ με 20% μπαταρια έχω τον ασύρματο φορτιστή και θέλω να το φορτίσω μέχρι το 85% και να διακοπή η φόρτιση. Άρα αυτό που σου είπα...το βάζεις φόρτιση σταματάει στο 85 % το πρωί το βγαζεις 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 16 minutes ago, Andreaszel said: Άρα αυτό που σου είπα...το βάζεις φόρτιση σταματάει στο 85 % το πρωί το βγαζεις Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leongr188 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Φοράει κάποιος tempered glass που να λειτουργεί το fingerprint; έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικές μάρκες αλλά σε κανένα δεν δουλεύει σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Καλημέρα.εχω μεγάλη πτώση σε απόδοση μπαταρίας τις τελευταίες μέρες.Εχασε 10% σε 5 ώρες το βράδυ με το κινητό σε πτήση .Να βρω ποια εφαρμογή κάνει δουλειά από πίσω πώς μπορώ;Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) Στα στατιστικα δεν σου εμφανιζει κατι περιεργο? Υπαρχουν πολλες εφαρμογες. Πχ Accubattery Αρχικα θα βοηθουσε να εκανες ενα clear cache απο το revovery. Edited March 15, 2023 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Στα στατιστικα δεν σου εμφανιζει κατι περιεργο? Υπαρχουν πολλες εφαρμογες. Πχ Accubattery Αρχικα θα βοηθουσε να εκανες ενα clear cache απο το revovery.Τι σβήνει από κει;θέλει στήσιμο μετά απο την αρχή;Βλέπω υπηρεσίες google play να τρέχουν από πίσω κ είναι ψηλά στα στατιστικά Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Σκουπιδια σβηνει. Δεν χανεις τιποτα.απολυτως. Ισως με αυτο στρωσουν και τα services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.gpstestΈχοντας κλείσει πάνω από 200 ώρες από το τελευταιο restart, δεν βλέπω πρόβλημα με το GPS. (Με την εφαρμογή GPS test). Βλέπει 35 δορυφόρους και in use έχει πάνω από 25 με ακρίβεια στα 3 μέτρα. Όλα αυτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και σε μπαλκόνι, όχι έξω.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 3 ώρες πριν, ddr2 said: Έχοντας κλείσει πάνω από 200 ώρες από το τελευταιο restart, δεν βλέπω πρόβλημα με το GPS. (Με την εφαρμογή GPS test). Βλέπει 35 δορυφόρους και in use έχει πάνω από 25 με ακρίβεια στα 3 μέτρα. Όλα αυτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και σε μπαλκόνι, όχι έξω. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Μακάρι τελικά να είναι η ιδέα μου, αλλά δύσκολο. Προσπαθώ να δώ μήπως κάποιο από τα προγράμματα για GPS που χρησιμοποιώ δημιουργεί πρόβλημα, αλλά προς το παρόν δεν έχω καταλήξει κάπου. 1 Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Παιδια εχω ενα θεμα με το κινητό κανει επανεκκίνηση στα καλα καθούμενα μπορει να περάσουν 2 μερες και να κανει εχει τύχη να περάσουν και 5 και να κανει δεν εχω βαλει να κανει αυτόματα τι μπορει να φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 18 minutes ago, panos93gr said: Παιδια εχω ενα θεμα με το κινητό κανει επανεκκίνηση στα καλα καθούμενα μπορει να περάσουν 2 μερες και να κανει εχει τύχη να περάσουν και 5 και να κανει δεν εχω βαλει να κανει αυτόματα τι μπορει να φταίει Μήπως έχεις βάλει αυτόματη βελτιστοποίηση ενεργό κ κανει μόνο του?? κοίτα καμία εφαρμογή που έβαλες ίσως τελευταία κ σου κανει το θέμα. μετά θα δοκιμάσεις σε safe mode το κινητό να δεις αν κανει κ εκεί restart..αν δε στο κανει σε safe mode μάλλον κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί τα ρεσταρτ..αν στο κανει κ σε safe mode τότε μάλλον είναι θέμα hardware 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 On 15/3/2023 at 8:56 ΠΜ, griniaris said: Καλημέρα.εχω μεγάλη πτώση σε απόδοση μπαταρίας τις τελευταίες μέρες.Εχασε 10% σε 5 ώρες το βράδυ με το κινητό σε πτήση .Να βρω ποια εφαρμογή κάνει δουλειά από πίσω πώς μπορώ; Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δες αν είναι το Contacts Storage, εμένα μου δημιουργεί τρομερό battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Τί θα γίνει με το update του Μαρτίου στις ελληνικές συσκευές; Νομίζω έχει καθυστερήσει αρκετά συγκριτικά με τις άλλες χώρες.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 46 minutes ago, Cadfael said: Τί θα γίνει με το update του Μαρτίου στις ελληνικές συσκευές; Νομίζω έχει καθυστερήσει αρκετά συγκριτικά με τις άλλες χώρες. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Από που είναι αγορασμένο; Δύο συσκευές S22 U από Γερμανό έχω και εγώ και ακόμα δεν έχουν πάρει ενημέρωση Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Από που είναι αγορασμένο; Δύο συσκευές S22 U από Γερμανό έχω και εγώ και ακόμα δεν έχουν πάρει ενημέρωση Μαρτίου.Το δικό μου, αγορασμένο από τη samsung έχει πάρει το update Μαρτίου από τις 6 του μηνός αν θυμάμαι καλά.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Τι CSC εχουν αυτες που δεν εχει ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Εμένα είναι CosmoteSent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Απο οτι θυμαμαι και απο παλιοτερες συσκευες παντα τα branded cosmote καθυστερουσαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 2 ώρες πριν, GMF80 said: Απο οτι θυμαμαι και απο παλιοτερες συσκευες παντα τα branded cosmote καθυστερουσαν... Αυτό γινόταν παλιά, τώρα είναι κοινές οι ενημερώσεις και τις παίρνουν όλοι σχεδόν ταυτόχρονα. Με την ενημέρωση Μαρτίου έχει καθυστερήσει αλλά δεν ξέρω γιατί. 2 ώρες πριν, GMF80 said: Τι CSC εχουν αυτες που δεν εχει ερθει? EUX/COS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts