Jump to content

taxtax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by taxtax

  1. Για εμένα η κατανάλωση είναι πολύ καλή όπως και ήταν και πρίν. Απο το 80% στο 15% (δηλαδή με το 65% της μπαταρίας) μου έδωσε 1μέρα και 17 ώρες λειτουργίας εκ των οποίων 6ώρες και 13 λεπτά SOT. Τις περισσότερες ώρες βέβαια στο σπίτι με wifi και με λίγο χρόνο ομιλίας.
  2. Βγήκε 848€ το S23U 12/512Gb από το αγγλικό Amazon. Και βέβαια με το Amazon μπορείς σε ένα μήνα απο την παραλαβή να το επιστρέψεις, ακόμα κι αν απλά δεν σου άρεσε. Η εγγύηση απ'οσο ξέρω ισχύει κανονικά. Βέβαια η Samsung Αγγλίας, που το πουλάει μέσα απο το Amazon, δίνει extended εγγύηση (3 χρόνια) που υποθέτω δεν θα ισχύει στην Ελλάδα. Το κακό είναι ότι μου έλεγε αποστολή σε 1-3 εβδομάδες και ήδη έχουν περάσει οι 2. Τράβηξαν όμως ήδη τα χρήματα από την κάρτα, οπότε λογικά θα το στείλουν.
  3. Χαίρομαι που διαβάζω τόσο θετικά σχόλια για το S23Ultra, γιατί κι εγώ πούλησα το S22U που ποτέ δεν το συμπάθησα, γύρισα προσωρινά στο αγαπημένο μου Note 9, και παρήγγειλα και περιμένω από το Amazon το S23U. Η ταχύτητα όμως που αναφέρεις για το 4G δεν νομίζω να είναι θέμα συσκευής αλλά δικτύου(εκτός αν με την προηγούμενη συσκευή δεν είχες καλό σήμα). Όπως βλέπεις ακόμα και με το πολύ παλιό Note 9 πιάνω αντίστοιχη και καλύτερη ταχύτητα. Παρεμπιπτόντως ένας από τους λόγους που δεν με βόλεψε το S22U ήταν το μέτριο ξεκλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα. Το παλιό Note 9 που είχε τον αναγνώστη στην πλάτη ήταν άψογο. Ελπίζω στο S23U να είναι καλύτερα τα πράγματα.
  4. Η επιλογή "γρήγορη φόρτιση" είναι για τα 15W. Από κάτω έχει και την επιλογή "εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση". Την έχεις ενεργοποιημένη? Πέρα από αυτό, τώρα το καλοκαίρι, βλέπω ότι το κινητό δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί πλήρως ακόμη και τον 15W φορτιστή. Όταν δεν έχω ανοιχτό το κλιματιστικό και με 30βαθμούς στο δωμάτιο, ξεκινάει να φορτίζει με 15W (9V/1,6A) και μετά από λίγο κατεβαίνει στα 9W (9V/1A). Ακόμα και με 29βαθμούς στο δωμάτιο ανεβοκατεβαίνει ανάμεσα στα 15W και στα 9W. Με το κλιματιστικό ανοιχτό φορτίζει με 15W κανονικά.
  5. Η cube acr μέχρι και την τελευταία αναβάθμιση δούλευε αλλά την φωνή του ανταποκριτή σου την έγγραφε χαμηλά. Με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής στο Google Play δεν δουλεύει γιατί αναγκάστηκαν απο την Google να μην χρησιμοποιούν τα accessibility services για την εγγραφή. Σου προτείνουν ως λύση, να κατεβάσεις την εφαρμογή απο το site τους που δουλεύει όπως πριν. Δες εδώ: https://cubeacr.app/latest-update.html Επίσης αν προτιμάς μπορείς να δοκιμάσεις απο το Goole Play το Talker ACR που είναι το δίδυμο του Cube ACR. Μέχρι στιγμής δεν το έχουν αναβαθμίσει και δουλεύει (με την φωνή του ανταποκριτή χαμηλά κι αυτό εννοείται): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.talker.acr
  6. Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Μακάρι τελικά να είναι η ιδέα μου, αλλά δύσκολο. Προσπαθώ να δώ μήπως κάποιο από τα προγράμματα για GPS που χρησιμοποιώ δημιουργεί πρόβλημα, αλλά προς το παρόν δεν έχω καταλήξει κάπου.
  7. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.gpstest
  8. Όταν δουλεύει κανονικά, κλειδώνει αμέσως την θέση, με 24-30 δορυφόρους σε εξωτερικό χώρο. Κάθε μερικές μέρες, κάποια στιγμή ξαφνικά δείχνει να δυσκολεύεται και τελικά κλειδώνει με 12-15 δορυφόρους το πολύ. Με επανεκκίνηση του κινητού επανέρχεται. Στην πράξη, έστω και όταν έχει πρόβλημα έχει ικανοποιητική ακρίβεια(σε εξωτερικό χώρο) για να σε πάει στον προορισμό σου και πιθανόν να μην καταλάβεις και τίποτα. 'Ομως έχουμε ένα GPS που στα χαρτιά είναι πολύ καλό, χρησιμοποιεί τα 4 συστήματα: USA(L1 και L5 μπάντες), Ευρωπαικό, Ρώσσικο, Κινέζικο) και στην πράξη όταν είναι στα κάτω του πιάνει όσους δορυφόρους έπιανα πριν 10χρόνια με το Note2. Το GPS του Note 9 που το έχω ακόμα, ποτέ δεν μου παρουσίασε πρόβλημα.
  9. Δυστυχώς το GPS εξακολουθεί και με την 5.1 να χρειάζεται κάθε μερικές μέρες επανεκκίνηση για να δουλέψει σωστά. Πέρα από αυτό δεν αντιμετωπίζω κάποιο άλλο εμφανές πρόβλημα με το S22U.
  10. Ευχάριστη εξέλιξη με την 5.1, επιτέλους: - το 1ο και το 3ο έφτιαξαν. - και το GPS μέχρι στιγμής δείχνει να έχει φτιάξει. Δουλεύει σωστά τώρα.
  11. Στις κλήσεις δεν έχω κανένα θέμα. Στο GPS αν απλά χρησιμοποιείς το google maps σε εξωτερικό χώρο(αυτοκίνητο) για να πάς κάπου, δεν θα καταλάβεις κάποιο πρόβλημα. Ίσως κάποια στιγμή να σου βγάλει για 2-3sec κάποιο μήνυμα για χαμηλή ακρίβεια. Αν όμως χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα που σου δείχνει δορυφόρους, ακρίβεια κλπ, θα δείς ότι κάτι δεν πάει καλά και κάποιες φορές χρειάζεται επανεκκίνηση για να στρώσει. Ίσως για τους περισσότερους δεν είναι σημαντικό, αλλά όταν το παλιό 4ετίας Samsung μου έχει άψογο GPS, μου κακοφαίνεται να βλέπω ότι στο καινούργιο κάτι δεν πάει καλά.
  12. Τα bugs που έχω δεί εγώ και δεν έχουν διορθωθεί: -Το γνωστό πρόβλημα με το κεφαλαίο πρώτο γράμμα στο πληκτρολόγιο της Samsung που το κάνει μικρό. -Το GPS κάποιες φορές δεν δουλεύει σωστά (πιάνει λίγους δορυφόρους) και χρειάζεται επανεκκίνηση το κινητό. Κάποιοι άλλοι όπως φαίνεται δεν έχουν το πρόβλημα, ή το πιθανότερο χρησιμοποιούν μόνο το google maps και δεν έχουν παρατηρήσει κάτι. -Αν χρησιμοποιείς τα "Πλαίσια Edge" και έχεις ενεργοποιήσει την καρτέλα "εργαλεία", αν ξεκινήσεις με αυτήν, η πυξίδα είναι κολλημένη-ακίνητη. Πρέπει να κάνεις εναλλαγή των καρτελών για να ξεκολλήσει. (Όποιος το δοκιμάσει, να έχει περάσει λίγη ώρα από το προηγούμενο άνοιγμα, αν το κάνεις αμέσως δεν κολλάει.) Ίσως δεν είναι σημαντικά bugs, αλλά ήρθα στο S22 Ultra απο το παλιό Note 9 που μου δούλευαν όλα τέλεια και έχω λίγο ξενερώσει. Να σημειώσω από την άλλη, ότι εγώ (αντίθετα με κάποια σχόλια που διαβάζω) ,είμαι ενθουσιασμένος με την μπαταρία του S22 Ultra.
  13. Στο Note 9 με Android 10, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ηχογράφηση κλήσης. Χρησιμοποιώ το CubeACR στην απλή (μη πληρωμένη) έκδοση και καλύπτει μια χαρά τις ανάγκες μου. Η ηχογράφηση κλήσεων δουλεύει άψογα. Εδώ και κάποιες μέρες άλλαξα κινητό και πήγα σε Android 13, οπού εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και πάλι ο συνομιλητής ακούγεται αλλά χαμηλά.
  14. Αν αναφέρεσαι σε εμένα και σε αυτό που γράφω παραπάνω, το router είναι της Vodafone. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε Android 10, χρησιμοποιώ αυτό και δουλεύει μιά χαρά. (Το αυθεντικό, τα τελευταία σπασμένα που κυκλοφορούν δεν δουλεύουν καλά).
  15. Μπορείς να δοκιμάσεις με το GSAM Battery Monitor. Για να μπορέσει να σου δώσει την πλήρη ανάλυση, θα χρειαστεί να του δώσεις πρόσβαση με κάποιες εντολές μέσω ADB (εκτός βέβαια αν το κινητό σου είναι rootαρισμένο). Πάντως για να καταλάβεις ότι μπορεί να φταίει το οτιδήποτε: Είχα κι εγώ είχα κάποια στιγμή μεγάλη κατανάλωση και έψαχνα μία εβδομάδα να δώ ποιο πρόγραμμα φταίει. Δεν έφταιγε κανένα πρόγραμμα. Τελικά μετρώντας την κατανάλωση με usb tester (αφού φόρτισα full την μπαταρία) είδα ότι το πρόβλημα ήταν στο Wifi. Μετά είδα ότι αν συνδεόμουν με το router στους 5Ghz ήταν όλα καλά. Αν συνδεόμουν στους 2,4Ghz είχα μεγάλη κατανάλωση. Τελικά η λύση στο πρόβλημά μου ήταν απλά μία επανεκκίνηση του router. Και εγώ μία εβδομάδα έψαχνα ποιό πρόγραμμα τρώει την μπαταρία.
  16. Πήγαινε: Ρυθμίσεις/Wi-Fi , Πάτα menu/Για προχωρημένους/Διατηρήστε ενεργοποιημένο το Wifi..... Αλλαξέ το απο "Πάντα" σε "Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο"
  17. Μήπως το πρόβλημα στην εμβέλεια του bluetooth το έχουν όσοι κράτησαν τον (χωρίς knox) mj5 bootloader της 4.3? Και μήπως αντίστοιχα αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα είναι αυτοί που έχουν τον κανονικό bootloader της 4.4.2?
  18. Δοκίμασα να πάρω στο 1277 (υποστήριξη εταιρικών πελατών) που ήταν μέχρι τώρα το τηλέφωνο που εξυπηρετούσε και εμάς. Τελικά δεν μας εξυπηρετεί πιά το 1277 αλλά μας έβαλαν στο 1250 το οποίο είναι με χρέωση. Αρχίζει να μου την δίνει η Wind.:angry::angry::angry:
  19. Μήπως η 4.2.2 ROM που έχεις είναι η Maximus HD 10.0; Γιατί αν έχεις αυτήν, τότε πράγματι υπάρχει ένα πρόβλημα στην ποιότητα του ήχου στις κλήσεις. Τουλάχιστον έτσι λένε στο thread της ROM: εδώ Εγώ πάντως που την έχω δεν καταλαβαίνω να είναι κάτι πραγματικά ενοχλητικό.
  20. Πως να βγάλουν αναβάθμιση για τον S4; Θα πέσουν πάνω τους όσοι έχουν τον S3 να τους φάνε. Οπότε άφησαν την αναβάθμιση για τον S4 να "διαρρεύσει". (ευτυχώς για όσουν έχουμε τον S4).
  21. Μήπως τελευταία άλλαξες θήκη? Ειχα παρόμοιο πρόβλημα και ήταν απο την θήκη.
  22. Για να βάλεις ευρωπαϊκό firmware (επίσημο) πρέπει το κινητό σου να έχει ευρωπαϊκό CID. Είσαι σίγουρος ότι οι φίλοι σου έχουν ελληνικά στα κινητά τους; Αυτοί μπορούν να στέλνουν ελληνικά ο ένας στον άλλο (και να διαβάζονται);
  23. Είδες στις ρυθμίσεις των μυνημάτων αν έχει κάποια επιλογή για κωδικοποίηση 7bit ή unicode? Αν έχει δοκίμασε αρχικά με 7bit και μετά με unicode. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις απο το Google Play το πληκτρολόγιο Greek Input Method.
  24. Για όσους έχουν S4 της Tmobile Γερμανίας, και ενώ θέλουν να κάνουν s-off διαπίστωσαν ότι δεν γίνεται με την facepalm μέθοδο. Βγήκε η μέθοδος moonshine:http://moonshine.io/ Σήμερα ζήτησα την υποστήριξη του κινητού μας και συγκεκριμένα για το τελευταίο firmware 3.16.111.10. Τους έστειλα τα OTA updates που μου ζήτησαν, και το απόγευμα ανέβασαν την έκδοση για το κινητό μας (με την ένδειξη testing) Το δοκίμασα (την windows version) και δούλεψε τέλεια με την πρώτη. Τώρα είμαι επιτέλους s-off δηλαδή πραγματικά κάτοχος του κινητού μου.:):):):):):):):)
  25. Ναι, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες. Έκανα και επαναφορά με nandroid backup στην 4.0.4 , δοκίμασα και με αυτήν και δεν έγινε τίποτα.
×
×
  • Create New...