doganos Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 το ειχα κανει Γαλλικο (SFR) και ακομα δεν πηρε αναβαθμιση βλεπω.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, ilka71 said: ρε παιδιά μετά την αναβάθμιση παρατήρησα ότι οι φώτο που στέλνω η μου στέλνουν στο viber δεν φαίνονται στην συλλογή ούτε του κινητού ούτε στο Google photos! πήγα στα permissions του viber και είδα ότι είχε απενεργοποιησει την άδεια photos, videos! πήγα να την ενεργοποιησω και λέει ότι δεν υποστηρίζει αυτή την έκδοση android! το ίδιο και στο whatsapp. είναι δυνατόν? Tωρα μολις το δοκιμασα, φαινεται κανονικα η φωτο που μου εστειλαν...και στο Gallery και στο Google Photos και σε αλλη εφαρμογη που εχω (Gallery Pro) στον φακελο του viber...Με τo τελευταιο update... Edited November 26, 2022 by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Tωρα μολις το δοκιμασα, φαινεται κανονικα η φωτο που μου εστειλαν...και στο Gallery και στο Google Photos και σε αλλη εφαρμογη που εχω (Gallery Pro) στον φακελο του viber...Με τo τελευταιο update... οκ. τελικά έκανα επανεγκατασταση whatsapp, viber και tiktok που είχαν το ίδιο θέμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Όσοι έχετε κάνει απελευθέρωση χώρου με το onedrive για να μην πιάνουν χώρο οι φωτογραφίες και τα βίντεο στην συσκευή, έχετε βρει τρόπο να εμφανίζονται σε διάφορες εφαρμογές; γιατί θέλω να στείλω μια φωτογραφία στο Whatsapp και πρέπει να πάω να την κατεβάσω για να φαίνεται και να την στείλω... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 stacked widgets έφερε το one ui 5 /android 13 ;πως νόμιζα ναι OK το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) On 24/11/2022 at 9:08 ΜΜ, spinemm said: Edited November 26, 2022 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο gallery app που να δίνει δυνατότητα shared albums με Microsoft work account και onedrive;Sent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 48 minutes ago, Sofos_5 said: Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο gallery app που να δίνει δυνατότητα shared albums με Microsoft work account και onedrive; Sent from my SM-G996B using Tapatalk Η συλλογή της Samsung το έχει αυτό Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Η συλλογή της Samsung το έχει αυτό Επιτρέπει μόνο απλού χρήστη Onedrive, δυστυχώς όχι work/school account :Sent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Επιτρέπει μόνο απλού χρήστη Onedrive, δυστυχώς όχι work/school account :Sent from my SM-G996B using TapatalkΔυστυχως, ετσι ειναι.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Όταν απενεργοποιω την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση από τις ρυθμίσεις μπαταρίας, το τηλέφωνο φορτίζει με κανονική φόρτιση και όχι με την γρήγορη που έχω τικαρει, συμβαίνει και σε εσάς αυτό;Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 29 minutes ago, Stef08 said: Όταν απενεργοποιω την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση από τις ρυθμίσεις μπαταρίας, το τηλέφωνο φορτίζει με κανονική φόρτιση και όχι με την γρήγορη που έχω τικαρει, συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τι φορτιστή τον γνήσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Με τι φορτιστή τον γνήσιο; Γνήσιο 45wΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Όταν απενεργοποιω την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση από τις ρυθμίσεις μπαταρίας, το τηλέφωνο φορτίζει με κανονική φόρτιση και όχι με την γρήγορη που έχω τικαρει, συμβαίνει και σε εσάς αυτό;Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι συμβαίνει. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 (edited) Λειρουργει με φορτιστη που υποστηριζει γρηγορη φορτιση με usb το c καλωδιο μονο αυτη η επιλογη. Στην ουσια ειναι ελαχιστα πιο γρηγορη φορτιση απο την κανονικη. Edited November 27, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Λειρουργει με φορτιστη που υποστηριζει γρηγορη φορτιση με usb το c καλωδιο μονο αυτη η επιλογη. Στην ουσια ειναι ελαχιστα πιο γρηγορη φορτιση απο την κανονικη.Έχω και ένα γνήσιο 25w με καλώδιο c to c που το φορτίζει μια χαρά με γρήγορη φόρτιση Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Αρα προφανως ειναι θεμα να το υποστηριζει ο φορτιστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 2 ώρες πριν, Stef08 said: Όταν απενεργοποιω την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση από τις ρυθμίσεις μπαταρίας, το τηλέφωνο φορτίζει με κανονική φόρτιση και όχι με την γρήγορη που έχω τικαρει, συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε εμένα πάντως λειτουργεί γρήγορη φόρτιση με απενεργοποιημενη την πολύ γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Αρα προφανως ειναι θεμα να το υποστηριζει ο φορτιστης.Είναι πολύ περίεργο παντως φορτιστής 45w να μην υποστηρίζει την γρήγορη φόρτιση και να υποστηρίζει πολύ γρήγορη, μιας και όπως φαίνεται είναι θέμα software της συσκευής και όχι του φορτιστή σου σου δίνει την δυνατότητα να την ενεργοποίησεις μέσα από τις ρυθμίσεις τηςΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Γνωρίζει κανείς πως να σώσω τα app data μέσω adb? Γνωρίζει κανείς πως να αλλάξω CSC? Με τον τρόπο με το samkey δεν βρίσκω πλέον που να αγοράσω credits. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 17 minutes ago, stelios_85_07 said: Γνωρίζει κανείς πως να σώσω τα app data μέσω adb? Γνωρίζει κανείς πως να αλλάξω CSC? Με τον τρόπο με το samkey δεν βρίσκω πλέον που να αγοράσω credits. Για Csc είναι αυτό το βίντεο χωρίς credits, έτσι αλλάζουμε όλοι https://youtu.be/A9LRnRvuee4 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 απεγκατεστησα το nicelock και το home up που έγινε επιλογή παραπάνω από 5 εικονίδια στο dock αλλά και πάλι βλέπω ότι παίρνει τα 7 που έχω. έτσι είναι; και χωρίς home up 7 είναι οι θέσεις στο dock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 (edited) Μια ερώτηση παιδιά, αν εχω μια υπεύθυνη δήλωση, πως μπορώ να την υπογράψω χρησιμοποιώντας το πενάκι? γίνεται? Edited November 27, 2022 by steliosk 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 (edited) Deleted Edited November 27, 2022 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 6 ώρες πριν, Stef08 said: Όταν απενεργοποιω την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση από τις ρυθμίσεις μπαταρίας, το τηλέφωνο φορτίζει με κανονική φόρτιση και όχι με την γρήγορη που έχω τικαρει, συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειδα οτι εχεις τον γνησιο, εγω επειδη εχω απενεργοποιησει την πολυ γρηγορη φορτιση και το εχω στη γρηγορη, κανει περιπου μια ωρα και 20λεπτα για να φορτισει. Αρα εκτιμω οτι το φορτιζει γρηγορα, εσενα ποση ωρα κανει? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts