mic31a Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου On 10/2/2026 at 3:39 ΜΜ, TziMmys79 said: Όχι, λέει πως η κάρτα δεν ειναι εγγεγραμένη στο δύκτυο. Όπως είπα, σε άλλο κινητό παίζει κανονικά. Γεια σου φίλε μου, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε προχθές και στο s22 u του γιου μου. Τσεκάρεις αν δουλεύει η esim? Δεν το έχει πάει ακόμα στο service γιατί θέλει να αντιγράψει τα δεδομένα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) Μηπως εχει χαλασει το πορτακι της sim και δεν μπορει να τη διαβασει? Και στο δικο μου κοπηκε μεσα και εβαλα esim πριν μηνες... Αγορασα ενα αλλο πορτακι απο temu και δοκιμασα με φυσικη sim αλλα και παλι δεν τη διαβαζε .... Edited 17 Φεβρουαρίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, GMF80 said: Μηπως εχει χαλασει το πορτακι της sim και δεν μπορει να τη διαβασει? Και στο δικο μου κοπηκε μεσα και εβαλα esim πριν μηνες... Αγορασα ενα αλλο πορτακι απο temu και δοκιμασα με φυσικη sim αλλα και παλι δεν τη διαβαζε .... Γιατί βγάζουν καποιο πρόβλημα το πορτάκι; και δεν διαβάζει η σιμ . ; τι πρέπει να προσέχουμε για πες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Δεν ειναι και το ποιοτικοτερο σημειο της συακευης... Θελει προσοχη. Εγω μια φορα το εβαλα λιγο στραβα και κοπηκε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Ηρθε ενημερωση ασφαλειας Φεβρουαριου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Απο οτι καταλαβα η ενημερωση Φεβρουαριου θα ειναι και η τελευταια μηνιαια που λαμβανει η συσκευη. Μεχρι τον Φλεβαρη του 27 θα δεχεται ανα τριμηνο και μεχρι το καλοκαιρι θα παρει το One UI 8.5 που θα ειναι και η τελευταια μη ενημερωση ασφαλειας που θα παρει... Edited 14 Μαρτίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Έτσι δείχνει. https://www.sammyfans.com/2026/02/25/samsung-announces-one-ui-8-5-update-rollout/ Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) Κρίσιμη ερώτηση!!! Η μύτη από το πενάκι μας αλλάζει ή όχι (πάει όλο μαζί) ??? Έχει αλλάξει κανείς για να μας πει??? Στο tablet της samsung αλλάζουν, μην την τραβήξω και χαλάσω το πενάκι. Οι μύτες είναι ίδιες με αυτών του tablet??? Edited 24 Μαρτίου by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper71ms Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) H μυτη αλλαζει, εαν ειχες σειρα ΝΟΤΕ πιο πριν η samsung εδινε μαζι με το τηλεφωνο ανταλλακτικες μυτες + το εργαλειο που τις αλλαζεις, εγω ετσι την αλλαξα. Edited 24 Μαρτίου by Viper71ms 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 16 minutes ago, alex61 said: Κρίσιμη ερώτηση!!! Η μύτη από το πενάκι μας αλλάζει ή όχι (πάει όλο μαζί) ??? Έχει αλλάξει κανείς για να μας πει??? Στο tablet της samsung αλλάζουν, μην την τραβήξω και χαλάσω το πενάκι. Οι μύτες είναι ίδιες με αυτών του tablet??? Αλλάζουν οι μύτες, τις τραβάς και βγαίνουν, αν δεν βρίσκεις online πας σε ενα κατάστημα samsung και έχουν εκεί ανταλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 46 minutes ago, alex61 said: Κρίσιμη ερώτηση!!! Η μύτη από το πενάκι μας αλλάζει ή όχι (πάει όλο μαζί) ??? Έχει αλλάξει κανείς για να μας πει??? Στο tablet της samsung αλλάζουν, μην την τραβήξω και χαλάσω το πενάκι. Οι μύτες είναι ίδιες με αυτών του tablet??? Τι σου έχει πάθει και θέλεις να το αλλάξεις; Τι μπορεί να πάθει μία μύτη να θέλει αλλαγή; Ρωτάω γιατί εγώ πρώτη φορά που έχω πενάκι στο κινητό και αναρωτιέμαι τι μπορεί να πάει η στραβά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 24 minutes ago, LELELO said: Τι σου έχει πάθει και θέλεις να το αλλάξεις; Τι μπορεί να πάθει μία μύτη να θέλει αλλαγή; Ρωτάω γιατί εγώ πρώτη φορά που έχω πενάκι στο κινητό και αναρωτιέμαι τι μπορεί να πάει η στραβά.. Εγω σε spen στο ταμπλετ που το χρησιμοποιώ σε σημειώσεις εχω αλλάξει 2 φορές μύτη, χαλάει απο την χρήση ή αν το πατάς με περισσότερη δύναμη. Πιστεύω αντίστοιχα και στο κινητό χαλάει με ανάλογη χρήση. Βέβαια στο κινητό το spen δεν το χρησιμοποιώ πολύ, για να φτάσει να θέλει αλλαγή. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) 17 minutes ago, dimitris1090T said: Εγω σε spen στο ταμπλετ που το χρησιμοποιώ σε σημειώσεις εχω αλλάξει 2 φορές μύτη, χαλάει απο την χρήση ή αν το πατάς με περισσότερη δύναμη. Πιστεύω αντίστοιχα και στο κινητό χαλάει με ανάλογη χρήση. Βέβαια στο κινητό το spen δεν το χρησιμοποιώ πολύ, για να φτάσει να θέλει αλλαγή. Σωστόόόςςς, λες να είναι ίδιες με αυτές των tablet??? Αλλάζει όμως τελικά στο κινητό ???? Α ναι θα ψάξω για video στο net Edited 24 Μαρτίου by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, dimitris1090T said: Εγω σε spen στο ταμπλετ που το χρησιμοποιώ σε σημειώσεις εχω αλλάξει 2 φορές μύτη, χαλάει απο την χρήση ή αν το πατάς με περισσότερη δύναμη. Πιστεύω αντίστοιχα και στο κινητό χαλάει με ανάλογη χρήση. Βέβαια στο κινητό το spen δεν το χρησιμοποιώ πολύ, για να φτάσει να θέλει αλλαγή. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. κάποια στιγμή ένας φίλος που του έδειξα το spen και αυτός έχει spen για το tablet του, το πήρε και το πάταγε στην οθόνη και λέω πάει θα χαλάσει αυτό.. ευτυχώς δουλεύει κανονικά.. και εγώ η χρήση που του κάνω στο κινητό είναι πολύ μικρή αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει και το χρησιμοποιώ αρκετά.. Edited 24 Μαρτίου by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, alex61 said: Σωστόόόςςς, λες να είναι ίδιες με αυτές των tablet??? Αλλάζει όμως τελικά στο κινητό ???? Α ναι θα ψάξω για video στο net Λοιπόν με έβαλες στον πειρασμό να βγάλω τις μύτες να δω, σε s23 ultra (που λογικά φοράει ίδιες μύτες με το s22 ultra) και σε galaxy tab s8 οι μύτες ειναι ίδιες παρόλο που το πενάκι είναι πιο χοντρό στο ταμπλετ. Edited 24 Μαρτίου by dimitris1090T 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 4 ώρες πριν, dimitris1090T said: Λοιπόν με έβαλες στον πειρασμό να βγάλω τις μύτες να δω, σε s23 ultra (που λογικά φοράει ίδιες μύτες με το s22 ultra) και σε galaxy tab s8 οι μύτες ειναι ίδιες παρόλο που το πενάκι είναι πιο χοντρό στο ταμπλετ. Ευχαριστώ πολύ για το "πείραμα", θα το κάνω και εγώ και θα σας ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 8 ώρες πριν, LELELO said: Τι σου έχει πάθει και θέλεις να το αλλάξεις; Τι μπορεί να πάθει μία μύτη να θέλει αλλαγή; Ρωτάω γιατί εγώ πρώτη φορά που έχω πενάκι στο κινητό και αναρωτιέμαι τι μπορεί να πάει η στραβά.. Οι μύτες τρώγονται με τη χρήση. Ειδικά οι μαύρες. Ή μπορεί η άκρη τους να χαλάσει και να κουνιέται λίγο. 1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Τελικά, επιβεβαιώθηκε και από εμένα - οι μύτες στο s pen του s22ultra τουλάχιστον - μπορούν να αλλάξουν. Μόλις την άλλαξα (έτσι για), υπόψιν μπορείτε να βάλετε την μαύρη (είναι πιο μαλακή - με ότι συνεπάγεται αυτό) ή την γκρι η οποία είναι πιο σκληρή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 10 ώρες πριν, alex61 said: Τελικά, επιβεβαιώθηκε και από εμένα - οι μύτες στο s pen του s22ultra τουλάχιστον - μπορούν να αλλάξουν. Μόλις την άλλαξα (έτσι για), υπόψιν μπορείτε να βάλετε την μαύρη (είναι πιο μαλακή - με ότι συνεπάγεται αυτό) ή την γκρι η οποία είναι πιο σκληρή Αν η οθόνη είναι χωρίς προστασία ή με tempered glass, η μαύρη μύτη έχει καλύτερη αίσθηση. Αν είναι με ζελατίνα, τότε προτιμήστε την πιο σκληρή, γκρι μύτη για να γλιστράει καλύτερα. 1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Γειά σας μετά από 4 χρονια το είχα σαν δεύτερο αλλά δυστυχώς σήμερα μου εμφάνισε πράσινη γραμμή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Ναι κλασική περίπτωση βλάβης της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts