Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

On 10/2/2026 at 3:39 ΜΜ, TziMmys79 said:

Όχι, λέει πως η κάρτα δεν ειναι εγγεγραμένη στο δύκτυο. Όπως είπα, σε άλλο κινητό παίζει κανονικά.

Γεια σου φίλε μου, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε προχθές και στο s22 u του γιου μου.

Τσεκάρεις αν δουλεύει η esim?

Δεν το έχει πάει ακόμα στο service γιατί θέλει να αντιγράψει τα δεδομένα του.

• Απαντήσεις 9,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μηπως εχει χαλασει το πορτακι της sim και δεν μπορει να τη διαβασει? Και στο δικο μου κοπηκε μεσα και εβαλα esim πριν μηνες... Αγορασα ενα αλλο πορτακι  απο temu και δοκιμασα με φυσικη sim αλλα και παλι δεν τη διαβαζε ....

Edited by GMF80

1 ώρα πριν, GMF80 said:

Μηπως εχει χαλασει το πορτακι της sim και δεν μπορει να τη διαβασει? Και στο δικο μου κοπηκε μεσα και εβαλα esim πριν μηνες... Αγορασα ενα αλλο πορτακι  απο temu και δοκιμασα με φυσικη sim αλλα και παλι δεν τη διαβαζε ....

Γιατί βγάζουν καποιο πρόβλημα το πορτάκι;  και δεν διαβάζει η σιμ . ; τι πρέπει να προσέχουμε για πες 

Δεν ειναι και το ποιοτικοτερο σημειο της συακευης... Θελει προσοχη. Εγω μια φορα το εβαλα λιγο στραβα και κοπηκε.

• 3 weeks later...

Απο οτι καταλαβα η ενημερωση Φεβρουαριου θα ειναι και η τελευταια μηνιαια που λαμβανει η συσκευη. Μεχρι τον Φλεβαρη του 27 θα δεχεται ανα τριμηνο και μεχρι το καλοκαιρι θα παρει το One UI 8.5 που θα ειναι και η τελευταια μη ενημερωση ασφαλειας που θα παρει...

Edited by GMF80

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

• 2 weeks later...

Κρίσιμη ερώτηση!!! 

Η μύτη από το πενάκι μας αλλάζει ή όχι (πάει όλο μαζί) ??? Έχει αλλάξει κανείς για να μας πει??? 

Στο tablet της samsung αλλάζουν, μην την τραβήξω και χαλάσω το πενάκι. Οι μύτες είναι ίδιες με αυτών του tablet??? 

Edited by alex61

H μυτη αλλαζει, εαν ειχες σειρα ΝΟΤΕ πιο πριν η samsung εδινε μαζι  με το τηλεφωνο ανταλλακτικες μυτες + το εργαλειο που τις αλλαζεις, εγω ετσι την αλλαξα.

Edited by Viper71ms

16 minutes ago, alex61 said:

Κρίσιμη ερώτηση!!! 

Η μύτη από το πενάκι μας αλλάζει ή όχι (πάει όλο μαζί) ??? Έχει αλλάξει κανείς για να μας πει??? 

Στο tablet της samsung αλλάζουν, μην την τραβήξω και χαλάσω το πενάκι. Οι μύτες είναι ίδιες με αυτών του tablet??? 

Αλλάζουν οι μύτες, τις τραβάς και βγαίνουν, αν δεν βρίσκεις online πας σε ενα κατάστημα samsung και έχουν εκεί ανταλλακτικά. 

46 minutes ago, alex61 said:

Κρίσιμη ερώτηση!!! 

Τι σου έχει πάθει και θέλεις να το αλλάξεις; Τι μπορεί να πάθει μία μύτη να θέλει αλλαγή; Ρωτάω γιατί εγώ πρώτη φορά που έχω πενάκι στο κινητό και αναρωτιέμαι τι μπορεί να πάει η στραβά..

24 minutes ago, LELELO said:

Τι σου έχει πάθει και θέλεις να το αλλάξεις; Τι μπορεί να πάθει μία μύτη να θέλει αλλαγή; Ρωτάω γιατί εγώ πρώτη φορά που έχω πενάκι στο κινητό και αναρωτιέμαι τι μπορεί να πάει η στραβά..

Εγω σε spen στο ταμπλετ που το χρησιμοποιώ σε σημειώσεις εχω αλλάξει 2 φορές μύτη, χαλάει απο την χρήση ή αν το πατάς με περισσότερη δύναμη. Πιστεύω αντίστοιχα και στο κινητό χαλάει με ανάλογη χρήση. Βέβαια στο κινητό το spen δεν το χρησιμοποιώ πολύ, για να φτάσει να θέλει αλλαγή. 

17 minutes ago, dimitris1090T said:

Εγω σε spen στο ταμπλετ που το χρησιμοποιώ σε σημειώσεις εχω αλλάξει 2 φορές μύτη, χαλάει απο την χρήση ή αν το πατάς με περισσότερη δύναμη. Πιστεύω αντίστοιχα και στο κινητό χαλάει με ανάλογη χρήση. Βέβαια στο κινητό το spen δεν το χρησιμοποιώ πολύ, για να φτάσει να θέλει αλλαγή. 

Σωστόόόςςς, λες να είναι ίδιες με αυτές των tablet??? Αλλάζει όμως τελικά στο κινητό ???? Α ναι θα ψάξω για video στο net

Edited by alex61

1 ώρα πριν, dimitris1090T said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. κάποια στιγμή ένας φίλος που του έδειξα το spen και αυτός έχει spen για το tablet του, το πήρε και το πάταγε στην οθόνη και λέω πάει θα χαλάσει αυτό.. ευτυχώς δουλεύει κανονικά.. και εγώ η χρήση που του κάνω στο κινητό είναι πολύ μικρή αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει και το χρησιμοποιώ αρκετά..

Edited by LELELO

2 ώρες πριν, alex61 said:

Σωστόόόςςς, λες να είναι ίδιες με αυτές των tablet??? Αλλάζει όμως τελικά στο κινητό ???? Α ναι θα ψάξω για video στο net

Λοιπόν με έβαλες στον πειρασμό να βγάλω τις μύτες να δω, σε s23 ultra (που λογικά φοράει ίδιες μύτες με το s22 ultra) και σε galaxy tab s8 οι μύτες ειναι ίδιες παρόλο που το πενάκι είναι πιο χοντρό στο ταμπλετ. 

20260324_182250.jpg

Edited by dimitris1090T

4 ώρες πριν, dimitris1090T said:

Λοιπόν με έβαλες στον πειρασμό να βγάλω τις μύτες να δω, σε s23 ultra (που λογικά φοράει ίδιες μύτες με το s22 ultra) και σε galaxy tab s8 οι μύτες ειναι ίδιες παρόλο που το πενάκι είναι πιο χοντρό στο ταμπλετ. 

20260324_182250.jpg

Ευχαριστώ πολύ για το "πείραμα", θα το κάνω και εγώ και θα σας ενημερώσω 

8 ώρες πριν, LELELO said:

Οι μύτες τρώγονται με τη χρήση. Ειδικά οι μαύρες. Ή μπορεί η άκρη τους να χαλάσει και να κουνιέται λίγο. 

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τελικά, επιβεβαιώθηκε και από εμένα - οι μύτες στο s pen του s22ultra τουλάχιστον - μπορούν να αλλάξουν. Μόλις την άλλαξα (έτσι για), υπόψιν μπορείτε να βάλετε την μαύρη (είναι πιο μαλακή - με ότι συνεπάγεται αυτό) ή την γκρι η οποία είναι πιο σκληρή 

10 ώρες πριν, alex61 said:

Τελικά, επιβεβαιώθηκε και από εμένα - οι μύτες στο s pen του s22ultra τουλάχιστον - μπορούν να αλλάξουν. Μόλις την άλλαξα (έτσι για), υπόψιν μπορείτε να βάλετε την μαύρη (είναι πιο μαλακή - με ότι συνεπάγεται αυτό) ή την γκρι η οποία είναι πιο σκληρή 

Αν η οθόνη είναι χωρίς προστασία ή με tempered glass, η μαύρη μύτη έχει καλύτερη αίσθηση. Αν είναι με ζελατίνα, τότε προτιμήστε την πιο σκληρή, γκρι μύτη για να γλιστράει καλύτερα. 

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• 1 month later...

Γειά σας  μετά από 4 χρονια το είχα σαν δεύτερο αλλά δυστυχώς σήμερα μου εμφάνισε πράσινη γραμμή.

S22ultra.jpg