Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

Λαγκ τι λαγκ? Θυμαμαι καποιον που πριν χρονια ελεγε την ατακα. Smooth σαν Lurpac! 🤣

Και χωρις προστασια (οθονης....🫣) ειναι μεγαλυτερη η απολαυση!

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 9,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κάποιον να έχει πρόβλημα με τις κλήσεις και το ίντερνετ μέσω δεδομένων; Τις τελευταίες 3-4 μέρες το s22 ultra της συζύγου μου, ενώ δείχνει να έχει καλό σήμα δεν κάνει κλήσεις. Όπως επίσης δεν μπορει και να σερφάρει ενώ με wifi δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Έχουμε καταλήξει ότι δεν φταίει η cosmote αλλά μάλλον κάποιο θέμα έχει το τηλέφωνο. Έχω κάνει επανεκκίνηση, επαναφορά των ρυθμίσεων αλλά κανένα αποτέλεσμα. Κάποια ιδέα;;;

Πιθανον να ειναι αυτο που ειπες αλλα για να βεβαιωθεις δεν υπαρχει καποια sim απο αλλη εταιρεια που να βαλεις και να δοκιμασεις? Μου εχει τυχει για λιγο αυτο που περιεγραψες αλλα ηταν σφαλμα δικτυου. Φαινοταν να εχει σημα αλλα ηταν εικονικο. Λιγα μετρα πιο κατω εφτιαξε ..

Ναι, θα δοκιμάσω μια Sim της Vodafone η οποία έχει και χειρότερο σήμα στην περιοχή και θα δω...αν και είμαι πεπεισμένος ότι φταίει η συσκευή..

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δεν εχω ασχοληθει ποτε να δω. Γινεται αυτοματα καποια στιγμη οποτε δεν με απασχολει.

1 hour ago, alex61 said:

Σας ήρθε αναβάθμιση Οκτωβρίου Google play???? 

Όχι ακόμα Σεπτεμβρίου είναι.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Απο χθες εχω διπλα διπλα S22 U και S25 U. Οι διαφορες στην δικη μου χρηση απλα ειναι ανυπαρκτες. Σε αποδοση σε αυτα που κανω δεν βλεπω καμια διαφορα.

Στις λιγες φωτος που εχω βγαλει και με τα 2 το 25αρι υπερεχει στις λεπτομερειες στην νυχτερινη καμερα και στο ζουμ.

Εκει που σαφως υπαρχει διαφορα και λογικο ειναι η μπαταρια. Αν ειχα καινουργια στο S22 ισως και εκει παλι να μην εβλεπα κατι.

Σε μεγεθος και κρατημα στο χερι παλι το ιδιο ειναι....

Οχι οτι δεν αξιζει το 25αρι καθε αλλο. Αλλα 4 χρονια σχεδον μετα το 22αρι παραμενει μια πολυ δυνατη συσκευη...που θα συνεχισω να χρησιμοποιω ως 1η. Θα μου πειτε καλα πηρες το 25αρι να το εχεις 2ο κινητο? Το πηρα γιατι με "εξυνε ο κ.... μου" μαλλον! Χαμενο δεν θα παει, θα φαει λιγο παγκο και μετα θα γινει βασικο...

S22U Νυχτερινη +100 ζουμ

20251206_172806.jpg

20251207_145718.jpg

S25 U Νυχτερινη +100 ζουμ

20251206_172821.jpg

20251207_145805.jpg

Edited by GMF80

• 2 weeks later...
On 7/12/2025 at 2:16 ΜΜ, GMF80 said:

Απο χθες εχω διπλα διπλα S22 U και S25 U. Οι διαφορες στην δικη μου χρηση απλα ειναι ανυπαρκτες. Σε αποδοση σε αυτα που κανω δεν βλεπω καμια διαφορα.

Στις λιγες φωτος που εχω βγαλει και με τα 2 το 25αρι υπερεχει στις λεπτομερειες στην νυχτερινη καμερα και στο ζουμ.

Εκει που σαφως υπαρχει διαφορα και λογικο ειναι η μπαταρια. Αν ειχα καινουργια στο S22 ισως και εκει παλι να μην εβλεπα κατι.

Σε μεγεθος και κρατημα στο χερι παλι το ιδιο ειναι....

Οχι οτι δεν αξιζει το 25αρι καθε αλλο. Αλλα 4 χρονια σχεδον μετα το 22αρι παραμενει μια πολυ δυνατη συσκευη...που θα συνεχισω να χρησιμοποιω ως 1η. Θα μου πειτε καλα πηρες το 25αρι να το εχεις 2ο κινητο? Το πηρα γιατι με "εξυνε ο κ.... μου" μαλλον! Χαμενο δεν θα παει, θα φαει λιγο παγκο και μετα θα γινει βασικο...

S22U Νυχτερινη +100 ζουμ

20251206_172806.jpg

20251207_145718.jpg

S25 U Νυχτερινη +100 ζουμ

20251206_172821.jpg

20251207_145805.jpg

Σωστά τα λες αλλά άλλο ο Snapdragon και άλλο ο exynos. Το βλέπω στο S21ultra της γυναίκας μου. Μαλλον θα πάω σε s26u, περιμένω με "αγωνία" να δω διαφορές 

Αυτό για τον Snapdragon ισχύει, εγώ που έχω s22u με Snapdragon ακόμα η μπαταρία του είναι Βράχος. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

@Alex61 οι διαφορες πλεον απο χρονο σε χρονο ειναι απειρολαχιστες. Marketing των εταιριων να σε βαζουν να αλλαζεις κινητα συνεχεια. Επεσα και εγω θυμα τους παλιοτερα αλλα οχι πλεον. Κινητο ανα 4 ετια και παλι δεν ειναι οτι ειναι τεραστια η διαφορα.. Αν δεν ειχα λιγο ακομα την καψα της αλλαγης θα αλλαζα μπαταρια στο 22αρι και θα πηγαινε 6ετια.

Edited by GMF80

27 minutes ago, GMF80 said:

@Alex61 οι διαφορες πλεον απο χρονο σε χρονο ειναι απειρολαχιστες. Marketing των εταιριων να σε βαζουν να αλλαζεις κινητα συνεχεια. Επεσα και εγω θυμα τους παλιοτερα αλλα οχι πλεον. Κινητο ανα 4 ετια και παλι δεν ειναι οτι ειναι τεραστια η διαφορα.. Αν δεν ειχα λιγο ακομα την καψα της αλλαγης θα αλλαζα μπαταρια στο 22αρι και θα πηγαινε 6ετια.

ΝΑ σου πω δεν έχεις και άδικο, το έχω 4 χρόνια το s22u (θα κλείσει οσονούπω) και πηγαίνοντας για αλλαγή οθόνης είπα να την αλλάξω την μπαταρία αλλά από το service μου είπαν ότι είναι στο 90-95% και δεν χρειάζεται. Αν το s26u έχει μεγαλύτερη οθόνη, ταχύτερη φόρτιση, μεγαλυτερη μπαταρια μάλλον πάω για αλλαγή και το s22u για backup. Το χρησιμοποιώ στη δουλειά (το CamScanner με έσωσε+ επεξεργασία με πενακι) 

Edited by alex61

10 ώρες πριν, alex61 said:

Σωστά τα λες αλλά άλλο ο Snapdragon και άλλο ο exynos. Το βλέπω στο S21ultra της γυναίκας μου. Μαλλον θα πάω σε s26u, περιμένω με "αγωνία" να δω διαφορές 

Όπως τα λέει ο φίλος ο GMF80 να είχαμε να λέγαμε.  Εχω αυτή την στιγμή σπίτι το 21 το 24 κ το 25 κ στα 3τρια  τρομερή η μπαταρία τους αν κ μακράν πολύ καλύτερη το 25αρι επειδή είναι κ καινούργιο αλλά στην καθημερινότητα είναι σαν να μην αλλαξα συσκευή.  Κανένα από τα τρία δεν έχει σηκώσει θερμοκρασία ακόμα κ σε αυτό το διαμάντι το 21υ που είχα κάνει συγκριτικά με τον A52S για το ποιο έχει καλύτερο σήμα που λέγανε για τον exynos κ άλλες τέτοιες βλακειες.  Τα έχουμε μπροστά μας τα βλέπουμε κάθε μέρα, είναι θέμα μάρκετινγκ κ παίζουν με την νοημοσύνη του κάθε ανθρώπου . Εχω ανεβάσει κάτι sot με το 21 τότε με την καραντίνα 8 ωρες με 4g κ λέγανε μας πως...  εγώ δεν κοιτάω επεξεργαστές και τέτοια μου αρέσει να κρατάω την συσκευή , την αγοράζω κ την χαίρομαι.  Κάτι ακούγεται για exynos στο 26, τι θα κάνουμε ;θα το δικασουμε κλασικά προτού βγει και θα ξεκινήσει η κλάψα.  Συγγνώμη για το σεντόνι απλά επειδή έχω συσκευές με exynos τα μεγαλοποιουν 

Και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά,η "χρυσή τομή" με το 23 ουλτρα εγώ στην 12/512 έκδοση να διανύω το τρίτο έτος μαζί του.. 

Konakis.

Δεν μπορω να καταλαβω παντως πως εγω που φορτιζα παντα προσεκτικα (ειδικα τα πρωτα 2 χρονια), ελαχιστες φορες κατω απο 10 και λιγες πληρεις φορτισεις κατεληξα με 73% υγιεια μπαταριας στην 3ετια. Γρηγορη φορτιση αρχισα παλι μετα τα 2 χρονια να χρησιμοποιω... 

Τωρα στα 3μιση χρονια ειμαι στο 72% με 830 κυκλους φορτισεων.

Με snap η exynos ποτε δεν ασχοληθηκα παντως... Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι καλυτερος ο Snapdragon σε θεματα οπως διαχειριση μπαταριας βεβαια...

Edited by GMF80

50 minutes ago, GMF80 said:

Δεν μπορω να καταλαβω παντως πως εγω που φορτιζα παντα προσεκτικα (ειδικα τα πρωτα 2 χρονια), ελαχιστες φορες κατω απο 10 και λιγες πληρεις φορτισεις κατεληξα με 73% υγιεια μπαταριας στην 3ετια. Γρηγορη φορτιση αρχισα παλι μετα τα 2 χρονια να χρησιμοποιω... 

Τωρα στα 3μιση χρονια ειμαι στο 72% με 830 κυκλους φορτισεων.

Με snap η exynos ποτε δεν ασχοληθηκα παντως... Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι καλυτερος ο Snapdragon σε θεματα οπως διαχειριση μπαταριας βεβαια...

Πώς "ανακάλυψες" το ποσοστό της μπαταρίας σου? Πήγες service? Εγώ το φορτίζω και το φόρτιζα με αργή ασύρματη φόρτιση κάθε βράδυ αλλά άμα γέμιζε το "έβγαζα" από πριζα 

Edited by alex61

Με την εφαρμογη a battery σε συνδιασμο με αλλη μια εφαρμογη που λεγεται shizuku. Θελει λιγη δουλιτσα να τα συνδιασεις και οταν το πετυχεις διαβαζει ποσοστο υγειας και κυκλους φορτισης. Ποσοστο υγιειας διασταυρωσα με accu battery και ειναι το ιδιο.

@GMF80 εμένα να σου πω την αλήθεια οταν άλλαξα την οθόνη που είναι 1 χρόνο ποιο παλιό  απο το δικό σου, μου την έβγαλαν 89% κ μου είπαν αν θέλω να την αλλάξω προληπτικά.  

21 minutes ago, challenge143 said:

@GMF80 εμένα να σου πω την αλήθεια οταν άλλαξα την οθόνη που είναι 1 χρόνο ποιο παλιό  απο το δικό σου, μου την έβγαλαν 89% κ μου είπαν αν θέλω να την αλλάξω προληπτικά.  

Ισως να επεσα σε προβληματικη μπαταρια, τι να πω? Μεχρι παντως την 3ετια δεν καταλαβαινα οτι εχει μεγαλη πτωση. Τους τελευταιους 3 μηνες το εβλεπα σιγα σιγα...

Σημερα πηρα στην δουλεια το S25 U να το δω πως συμπεριφερεται σε μια μερα με τυπικη χρηση σαν 1ο κινητο... Και τα αποτελεσματα ειναι σουπερ... Με το S22 U τωρα τελευταια ηθελα 60% σε τοσες ωρες οθονης...

Screenshot_20251217_160806_Device care.jpg

Είναι δυνατό το 25αρι όταν το κάνεις βασικό για καθημερινή χρήση και μάθει τις λειτουργίες θα σε εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο όσον αφορά την μπαταρία και εν μέρει στην συνολική χρήση μιας και ήδη δουλεύεις ναυαρχίδα της ίδιας εταιρείας ανεξάρτητα αν είναι τρεις γενιές πίσω, εγώ για αυτό παίζω εναλλάξ με τον Κινέζο για να αλλάζω περιβάλλον χρήσης... 

Konakis.

6 ώρες πριν, challenge143 said:

Συγγνώμη για το σεντόνι απλά επειδή έχω συσκευές με exynos τα μεγαλοποιουν

Έχοντας το S24 (το μικρό) με exynos θα συμφωνήσω απόλυτα. Ένα χρόνο το έχω και πάει σφαίρα. Ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει ούτε η μπαταρία έχει θέματα. Επίσης έχω και το μικρό S21 (το λατρεύω σαν σχεδίαση και το δουλεύω ακόμη ως δεύτερο) και κρατάει μια χαρά κι αυτό.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.