Kostas_Ts_86 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Όντως πιο παλιά είχαν διαθεσιμότητα και τις τοποθετουσαν κιόλας. Όταν είχα το S22U και πήγα 2-3 φορές από εκεί, δεν είχαν μου είπαν. Δεν ξέρω τι παίζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Εγω παω σε i-repair μια φορα το χρονο και ειμαι μια χαρα. Η τελευταια που μου εβαλαν με 10 ευρω αρχες Φλεβαρη ειναι ακομα αψεγαδιαστη παρα τα 40 τουλαχιστον μπανια σε παραλιες με αμμο (αρεσουν στην κορη οποτε....) φετος το καλοκαιρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 4 ώρες πριν, GMF80 said: Εγω παω σε i-repair μια φορα το χρονο και ειμαι μια χαρα. Η τελευταια που μου εβαλαν με 10 ευρω αρχες Φλεβαρη ειναι ακομα αψεγαδιαστη παρα τα 40 τουλαχιστον μπανια σε παραλιες με αμμο (αρεσουν στην κορη οποτε....) φετος το καλοκαιρι... εβαλα απο i repair αλλα δε μαρεσε γιατι πιανει πολυ βρωμα συνεχεια, και χαλαει πολυ τα χρωματα της οθονης. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Δεν εχω προσεξει κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Στα I-repear έχουν διάφορες ποιότητες. Εγώ βάζω στο i-repear του Γέρακα και έχουν μια που μετά την τοποθέτηση την περνάει από μηχάνημα UV, θα έχει και αλλού φαντάζομαι, όχι παντού γιατί σε άλλο μαγαζί που είχα ρωτήσει δεν είχαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 1 ώρα πριν, vastegial_74 said: Στα I-repear έχουν διάφορες ποιότητες. Εγώ βάζω στο i-repear του Γέρακα και έχουν μια που μετά την τοποθέτηση την περνάει από μηχάνημα UV, θα έχει και αλλού φαντάζομαι, όχι παντού γιατί σε άλλο μαγαζί που είχα ρωτήσει δεν είχαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πριν κανένα 6μηνο που είχα ρωτήσει να μου βάλουν με αυτό τον τρόπο την ζελατίνα τους που είναι ελάχιστα ποιο ακριβή μου είπαν ότι πλέον δεν θα ξανά φέρουν να τοποθετήσουν με αυτόν τον τρόπο (Κορυδαλλός) πραγματικά δεν ξέρω τι ισχύει. Κ έχω πάρει διάφορες ζελατίνες από το διαδίκτυο για τις συσκευές κ όσο αντέξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου (edited) Αυτές είχα τότε και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Τα έχει και όλα x3 μέσα η συσκευασία. Edit: Δυστυχως βλέπω ότι δεν είναι διαθέσιμες για αποστολή σε Ελλαδα. Edited 23 Αυγούστου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου Πλεον εγινε το μακροβιοτερο smartphone που εχει μεινει στα χερια μου... Εκλεισε 26 μηνες ξεπερνωντας τους 25 του S20+... Ελπιζω να το κρατησω αλλους τοσους.... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου (edited) Για τις μεμβρανες που λεγαμε, σημερα ξαφνικα ξεκολλησε απο το πλαι του irepair. 7 μηνες την ειχα χωρις το παραμικρο θεμα. Την ξεκολλησα καθως δεν εχω καμια ορεξη να ασχολουμαι να την φτιαχνω συνεχεια... Edited 12 Σεπτεμβρίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου (edited) Εσκασε ενημερωση για One UI Edited 23 Σεπτεμβρίου by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Την εγκαθιστούμε ή ΟΧΙ???? Έβγαλε σε κανένα προβλήματα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Την έχω περάσει, δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Τελικά την πέρασα και εγώ και τώρα κάνω βελτιστοποίηση εφαρμογών με το galaxy app booster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κανενα προβλημα με το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Προς το παρόν έχει γίνει πιο γρήγορο και πιο smooth (συγγνώμη αλλά φαίνεται να "φυσάει" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου (edited) Σκεφτομαι να την κανω την ενημερωση σημερα βραδυ..Όσοι πέρασαν το update είδατε διαφορά στην κάμερα? Edited 23 Σεπτεμβρίου by mpompa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Είδε κανένας το πρόβλημα που υπάρχει στην κάμερα (κυρίως στο S23U) σε zoom μεταξύ 10,1 και 19,9 που εμφανίζει ένα είδος "νέφους"; Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου (edited) Το dynamic Wallpaper, με τον καιρο, σας δουλεύει? (Στην 6.1.1) Edited 24 Σεπτεμβρίου by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου On 24/9/2024 at 8:49 ΠΜ, steliosk said: Το dynamic Wallpaper, με τον καιρο, σας δουλεύει? (Στην 6.1.1) Άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 53 minutes ago, Anlibafojo said: Άψογα. Πώώώςςς γίνεται αυτό???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Anlibafojo said: Άψογα. Μήπως μπορείς να δώσεις οδηγίες σε παρακαλώ; Δεν βλέπω καν την επιλογή Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου (edited) Στο S24 Ultra υπαρχει σιγουρα, στο δικο μας δεν εχω δει την επιλογη. Στο S24U ειναι στα advanced features-labs (συνθετες λειτουργιες-εργαστηρια). Edited 25 Σεπτεμβρίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, GMF80 said: Στο S24 Ultra υπαρχει σιγουρα, στο δικο μας δεν εχω δει την επιλογη. Στο S24U ειναι στα advanced features-labs (συνθετες λειτουργιες-εργαστηρια). Στο δικό μου (s22u και fold 4) δεν υπάρχει η επιλογή αυτή. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου (edited) Προφανως ουτε και σε μενα. Σε βιντεακι το ειδα και δειχνει στο S24U πως το ενεργοποιεις. Edited 25 Σεπτεμβρίου by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, GMF80 said: Στο S24 Ultra υπαρχει σιγουρα, στο δικο μας δεν εχω δει την επιλογη. Στο S24U ειναι στα advanced features-labs (συνθετες λειτουργιες-εργαστηρια). 6 ώρες πριν, steliosk said: Στο δικό μου (s22u και fold 4) δεν υπάρχει η επιλογή αυτή. 3 ώρες πριν, GMF80 said: Προφανως ουτε και σε μενα. Σε βιντεακι το ειδα και δειχνει στο S24U πως το ενεργοποιεις. Είναι στις ρυθμίσεις, wallpaper and style, change wallpaper. κάνεις scroll προς τα κάτω και θα βρεις wallpaper services εκεί είναι το dynamic wallpaper. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts