alex61 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Την έκανα και εγώ, προς το παρόν no problem όλα οκ, την AOD την πρόσεξα και εγώ, είμαι με nova, μου πρόσθεσε μια γραμμή κάτω κάτω για το circle and search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 1 hour ago, Andreaszel said: Δεν αλλάζει η φωτεινότητα πλέον στην aod. Πάει ανάλογα με την αυτόματη φωτεινότητα .τα ίδια κ στο s23 με την 6.1 Ναι ισχύει το ίδιο κ σε 24υ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου (edited) 2 ώρες πριν, challenge143 said: Ναι ισχύει το ίδιο κ σε 24υ Και όμως υπάρχει πιστεύω "θεραπεία". Good lock->lockStar-> uncheck κατω κάτω Edited 10 Μαΐου by alex61 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 1 hour ago, alex61 said: Και όμως υπάρχει πιστεύω "θεραπεία". Good lock->lockStar-> uncheck κατω κάτω Thanks for the tip Α Ψ Ο Γ Ο Σ 😍 Η επιλογή για την προστασία μπαταρίας την σταματάει στο 80% τη φόρτιση πλέον όχι στο 85 όπως πριν!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Ενα προβλημα που ειχα και διορθωθηκε με το One UI 6.1. Σε wificalling με vodafone. Σε παραλληλη χρηση με λειτουργιας πτησης ηθελε επανεκκινηση το κινητο για να δουλεψει σε wifi 6. Τωρα δουλευει απευθειας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Και δηλαδή αυτή η γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης δεν μπορεί να φύγει τώρα; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μετά την ενημέρωση..δεν μου χτυπάει με ήχο καμια ειδοποίηση (email, viber, sms). Έχω μόνο δόνηση. Οι ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες κανονικά από τις ρυθμίσεις. Έκανα clear catche αλλά αρνείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 hour ago, ddr2 said: Και δηλαδή αυτή η γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης δεν μπορεί να φύγει τώρα; https://www.sammobile.com/news/how-to-get-samsung-navigation-gestures-back-on-one-ui-6-1/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 26 minutes ago, Anlibafojo said: https://www.sammobile.com/news/how-to-get-samsung-navigation-gestures-back-on-one-ui-6-1/ Ευχαριστώ αλλά εγώ θέλω να μην υπάρχει τίποτα κάτω. Ούτε navigation bar ούτε η γραμμή στη μέση, όπως το είχα πριν την 6.1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 46 minutes ago, ddr2 said: Ευχαριστώ αλλά εγώ θέλω να μην υπάρχει τίποτα κάτω. Ούτε navigation bar ούτε η γραμμή στη μέση, όπως το είχα πριν την 6.1 Στο τέλος του άρθρου σου δίνει τη λύση που θες. Διάβασέ το όλο. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 hour ago, Anlibafojo said: Στο τέλος του άρθρου σου δίνει τη λύση που θες. Διάβασέ το όλο. Α, μαγικό!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Εχω την εντυπωση οτι εχει και λιγο καλυτερη αυτονομια το One UI 6.1 (λαμβανοντας υποψη την κατασταση της υγιειας της μπαταριας του καθενως βεβαιως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Αν ενδιαφέρεται κανείς για S22 ultra Ελληνικό μαύρο από Κωτσόβολο το δίνω 480€ σε άριστη κάσταση με εγγύηση μερικές μέρες ακόμα!! Μαζί θήκες φόρτιση κλπ Δε με αφήνει να μπω στις αγγελίες.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 2 minutes ago, manan69t said: Αν ενδιαφέρεται κανείς για S22 ultra Ελληνικό μαύρο από Κωτσόβολο το δίνω 480€ σε άριστη κάσταση με εγγύηση μερικές μέρες ακόμα!! Μαζί θήκες φόρτιση κλπ Δε με αφήνει να μπω στις αγγελίες.. Χωρητικότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante897 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου On 11/5/2024 at 9:55 ΠΜ, GMF80 said: Ενα προβλημα που ειχα και διορθωθηκε με το One UI 6.1. Σε wificalling με vodafone. Σε παραλληλη χρηση με λειτουργιας πτησης ηθελε επανεκκινηση το κινητο για να δουλεψει σε wifi 6. Τωρα δουλευει απευθειας. Εγώ έκλεισα το Wifi calling επειδή πολύ συχνά ενώ μπορούσα να δεχτώ και να κάνω κλήσεις, όταν απαντούσα/το σήκωναν, δεν άκουγα ούτε με άκουγαν. Κλείνω wifi calling, όλα καλά, κι εγώ με Voda. Είχες κάτι παρόμοιο; Δεν δοκίμασα ποτέ να κάνω κλήση παράλληλα με λειτουργία πτήσης αλλά γενικά το βάζω airplane mode το βράδυ, μήπως σχετίζονται κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 51 minutes ago, bilibina said: Χωρητικότητα? 12/256 Έχω ανεβάσει και σε διπλανό φόρουμ αγγελία γιατί εδώ δεν με άφηνε. 1 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 16 ώρες πριν, manan69t said: 12/256 Έχω ανεβάσει και σε διπλανό φόρουμ αγγελία γιατί εδώ δεν με άφηνε. Παιδιά το κινητό δώθηκε. Δε θα είμαι πλέον ενεργό μέλος αλλά θα σας παρακολουθώ γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το κινητό μας το οποίο είναι πολύ έντιμο και αξιοπρεπές ακόμα και τώρα. Άσε που σε εμφάνιση δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από το s23 ultra ίσως στο πίσω μέρος και από την 24 εν μέρη. Ο λόγος που το έδωσα είναι ότι πάω για 24 ultra το πιο πιθανό το οποίο το είχα ξαναπάρει το Φλεβάρη αλλά δεν το κράτησα γιατί η γυναίκα μου είχε πει, έδωσες τόσα λεφτά διαφορά για σχεδόν ίδιο κινητό!! Τέλος πάντων πάθη είναι αυτά. Αν είχε εγγύηση θα το κρατούσα κι άλλο αλλά φοβάμαι την περίπτωση κάποια στραβής. Το επόμενο τόσο ακριβό κινητό που θα πάρω θα είναι οπωσδήποτε με επέκταση εγγύησης αν την προσφέρει ακόμη τότε η samsung για άλλα δύο χρόνια γιατί αξίζει να κρατάς τουλάχιστον 3ετία μη σου πω και τετραετία τέτοια κινητά καθώς οι διαφορές από τα καινούργια δεν είναι μεγάλες!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 17 ώρες πριν, dante897 said: Εγώ έκλεισα το Wifi calling επειδή πολύ συχνά ενώ μπορούσα να δεχτώ και να κάνω κλήσεις, όταν απαντούσα/το σήκωναν, δεν άκουγα ούτε με άκουγαν. Κλείνω wifi calling, όλα καλά, κι εγώ με Voda. Είχες κάτι παρόμοιο; Δεν δοκίμασα ποτέ να κάνω κλήση παράλληλα με λειτουργία πτήσης αλλά γενικά το βάζω airplane mode το βράδυ, μήπως σχετίζονται κάπως. Στη δουλεια εχω τραγικο σημα οποτε το εχω παντα σε λειτουργια πτησης με wificalling. Εχει χασει κλησεις καποιες φορες αλλα τιποτα τρομερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου On 11/5/2024 at 11:29 ΠΜ, kiriakos_tjet said: Εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μετά την ενημέρωση..δεν μου χτυπάει με ήχο καμια ειδοποίηση (email, viber, sms). Έχω μόνο δόνηση. Οι ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες κανονικά από τις ρυθμίσεις. Έκανα clear catche αλλά αρνείται... εγω απενεργοποιησα τον συγχρονισμό δόνησης με τον ηχο κλησης . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Καλησπέρα! Ξέρετε με την 6.1 πως γίνεται η εφαρμογή του Α.Ι στην επεξεργασία των φωτογραφιών? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante897 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 21 minutes ago, steliosk said: Καλησπέρα! Ξέρετε με την 6.1 πως γίνεται η εφαρμογή του Α.Ι στην επεξεργασία των φωτογραφιών? Πας όπως πάντα να πειράξεις μια φωτογραφία, κάτω αριστερά θα δεις ένα νέο κουμπί που μοίαζει με μαγεία. Για τα generative wallpapers, πας να αλλάξεις wallpaper απο τις ρυθμίσεις και έχει μια νέα κατηγορία Creative. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 8 ώρες πριν, dante897 said: Πας όπως πάντα να πειράξεις μια φωτογραφία, κάτω αριστερά θα δεις ένα νέο κουμπί που μοίαζει με μαγεία. Για τα generative wallpapers, πας να αλλάξεις wallpaper απο τις ρυθμίσεις και έχει μια νέα κατηγορία Creative. Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν το βλέπω το κουμπί αυτό... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter61 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Παιδια καλημερα εχω ενα προβλημα με το ξυπνητηρι μετα την αναβαθμηση δεν χτυπαει με τον ηχο που του εχω και κανει ενα συντομο πμι πμι δωστε λυση στο προβλημα μου .ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimixanovios Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Χαιρετώ! Είναι να αγοράσω ένα samsung s22 ultra με root στο λογισμικό. Το παιδί που το δίνει μου είπε ότι αν κάνω επαναφορά ρυθμίσεων ίσως να κλειδώσει η κάρτα Sim και να μην πιάνει μετά δίκτυο κινητής. Ερωτήσεις: 1) Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω με ένα τέτοιο κινητό; 2) Είναι δύσκολο να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή με stock λογισμικό; 3) Υπάρχει περίπτωση να brickάρω με κάποιον τρόπο τη συσκευή αν κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 22 minutes ago, dimixanovios said: Χαιρετώ! Είναι να αγοράσω ένα samsung s22 ultra με root στο λογισμικό. Το παιδί που το δίνει μου είπε ότι αν κάνω επαναφορά ρυθμίσεων ίσως να κλειδώσει η κάρτα Sim και να μην πιάνει μετά δίκτυο κινητής. Ερωτήσεις: 1) Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω με ένα τέτοιο κινητό; 2) Είναι δύσκολο να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή με stock λογισμικό; 3) Υπάρχει περίπτωση να brickάρω με κάποιον τρόπο τη συσκευή αν κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ πολύ Μην το κοιτάς καθόλου, ψάξε για άλλο. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts