hurin Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 3 ώρες πριν, vastegial_74 said: Το εταιρεία έχεις; αν είσαι με Vodafone δεν σου εμφανίζει την ένδειξη volte στη status bar και ας δουλεύει. Στις κλήσεις WiFi τι έχεις βάλει ως προτίμηση WiFi ή mobile network; Cosmote έχω. Από τον Μάιο που το πήρα δεν είχα θέματα, τις τελευταίες 4 μέρες μου κάνει κόλπα. Δεν είχα ενεργοποιημένο ούτε το VOLTE ούτε το VOWIFI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 Είναι ok τώρα; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 1 hour ago, seranata said: Είναι ok τώρα; Δυσκολεύεται στις κλήσεις, πρέπει να πάρω 2 και 3 φορές για να καλέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 Δεν είναι θέμα κινητού. Είχα και εγω δυστυχώς αρκετά θέματα με κλήσεις , λόγω κατάργησης του 3g. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία , έφυγα από cosmote πήγα Vodafone και ησύχασα.Μίλα με Cosmote μήπως βγάλεις άκρη. Βάλε πρώτα τη sim και σε άλλο κινητό να αποκλείσεις θέμα κινητού.Αν σε άλλο κινητό δεν έχεις θέμα , μίλα με Samsumg να πάει για ελεγχο.Φυσικα όλα αυτά μετά από επαναφορά εργοστασιακών! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 (edited) Αν ειναι θεμα σηματος κινητης τι να κανει η Samsung.... Επαναφορα εργοστασιακων δεν χρειαζεται πλεον οταν το δωσεις στο service. Edited January 16, 2023 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmagandr Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 (edited) Μετά την αναβάθμιση του Δεκεμβρίου, με διπλό πάτημα στην οθόνη με Nova Launcher κλειδώνει το τηλέφωνο, αλλά δεν σβήνει η οθόνη. Το θέμα δεν διορθώθηκε με την αναβάθμιση του Ιανουαρίου. Γνωρίζει κανείς κάτι; Edited January 16, 2023 by kmagandr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 1 ώρα πριν, GMF80 said: Αν ειναι θεμα σηματος κινητης τι να κανει η Samsung.... Επαναφορα εργοστασιακων δεν χρειαζεται πλεον οταν το δωσεις στο service. Αν πάει για θέμα που καλύπτεται από εγγύηση, γίνεται υποχρεωτικά επαναφορά εργοστασιακών 😉 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 10 ώρες πριν, hurin said: Δυσκολεύεται στις κλήσεις, πρέπει να πάρω 2 και 3 φορές για να καλέσει. Για αρχή δοκίμασε σε μέρος με καλό σήμα να μην παίζει 4g και H+ να έχεις καλό σταθερό σήμα, αν δουλεύει έτσι σωστά, προχωράς στα υπόλοιπα που είπαν τα παιδιά. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Έχω βάλει μεμβράνη σε κατάστημα wind, έχει μηχάνημα που βγάζει μεμβράνη για όλα τα κινητά, την έχω ούτε ξέρω πόσο καιρό, απολύτως κανένα θέμα. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 ΗΡΘΕ και σε ελληνικό (επιτέλους χαχαχαχα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 ΗΡΘΕ και σε ελληνικό (επιτέλους χαχαχαχα) Τι ήρθε; Αν εννοείς ενημέρωση λογισμικού έχει έρθει εδώ και κάτι μέρες. Τι άλλο έχει έρθει;Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 2 ώρες πριν, costsa41 said: Τι ήρθε; Αν εννοείς ενημέρωση λογισμικού έχει έρθει εδώ και κάτι μέρες. Τι άλλο έχει έρθει; Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την ενημέρωση λογισμικού θα λέει και εμένα σήμερα ήρθε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Εμένα ακόμα όχι... Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 (edited) Καλησπέρα σας, Πως βλέπετε αυτόν τον ασύρματο φορτιστή; Είναι καλός για το s22 ultra; Θέλω να τον πάρω δώρο και το budget είναι έως 35! Καταλαβαίνετε στη συσκευασία να έχει μέσα τον 25w φορτιστή τοίχου; https://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charger-pad-quick-charge-15w-with-wall-charger-ta-ep-p2400tb-black-p-TEL.200799 Edited January 17, 2023 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 https://techmaniacs.gr/exynos-2200-toy-galaxy-s22-ultra-kerdizei-ton-snapdragon-8-gen-2-telika/ 4 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Καλησπέρα σας, Πως βλέπετε αυτόν τον ασύρματο φορτιστή; Είναι καλός για το s22 ultra; Θέλω να τον πάρω δώρο και το budget είναι έως 35! Καταλαβαίνετε στη συσκευασία να έχει μέσα τον 25w φορτιστή τοίχου; https://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charger-pad-quick-charge-15w-with-wall-charger-ta-ep-p2400tb-black-p-TEL.200799Φυσικά θα φορτίζει κανονικά , απλά αργεί στη φόρτιση, όπως όλοι οι ασύρματοι φορτιστές. Έχω όμως την εντύπωση ότι στο skroutz είναι πιο φτηνός. Δες το μήπως κάνω λάθος. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 γίνεται στο brief pop up να βλέπουμε πιο πολύ περιεχόμενο του μηνύματος;με ενδιαφέρει πιο πολύ με κλειστή οθόνη που ανάβει μόνο το pop up όχι όλη η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω ακριβώς το υπόλοιπο εγγύησης ?καποιο σάιτ? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Ενα τηλ στη Σμαρτεκ. Δινεις το imei κ σου λενε. Παλιοτερα θυμομαι οτι υπηρχε site αλλα αν δεν κανω λαθος πλεον ειναι επι πληρωμη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, nikolasn80 said: Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω ακριβώς το υπόλοιπο εγγύησης ?καποιο σάιτ? Από το τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς (στο οποίο αναγράφεται το IMEI) θα υπολογίσεις 2 χρόνια. Αν δεν το έχεις τότε επικοινωνείς με Σμάρτεκ και δίνεις το IMEI.... Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και σε αυτό το site αλλά δεν είνια κάτι official από τη Sammy.... https://www.imei.info/ Edited January 18, 2023 by thabull 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Exynos 2200 του Galaxy S22 Ultra: Κερδίζει τον Snapdragon 8 Gen 2 τελικά 1 Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 (edited) 16 minutes ago, baspats said: Exynos 2200 του Galaxy S22 Ultra: Κερδίζει τον Snapdragon 8 Gen 2 τελικά Οχι ρε το σαπακι!!! Πλακα κανω βεβαια και μου ειναι τελειως αδιαφορο... Τα benchmarks τα θεωρω αχρηστα.... Edited January 19, 2023 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Καλησπέρα. Γίνεται και σε εσας το πρώτο γράμμα της πρότασης μικρό με το μαμα πληκτρολόγιο (όταν πατήσεις κενό και κάνει την ορθογραφικη διόρθωση); Αν ξέρει κάποιος πως το διορθώνω θα του ημουν υπόχρεος. Εχει αρχίσει και με εκνευριζει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Συνεχεια ανοιχτό το wifi...ακόμα κ στον ύπνο. 60 hz οθονη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Αργη μερα στη δουλεια σημερα οποτε του εδωσα λιγο πονο. Ηρθα με 85%. Τωρα στο 42% με 4 ωρες και 10 λεπτα οθονης και 10 λεπτα κλησεων. QWHD+ 120Hz σε λειτουργια πτησης (λογω κακου σηματος στο κτηριο) και wifi calling.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts