challenge143 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 1 hour ago, petpapoy said: Απλά υπάρχει ένα θέμα. Δεν δουλεύει σωστά η μπαταρία. Δευτέρα βράδυ, στον ασύρματο φορτιστή (Samsung 3πλος για κινητό, ρολόι, ακουστικά) εχθές το πρωί που ξύπνησα είχε 89% και όχι 100%. Σήμερα είχε 85%. Εχθές το φόρτισα με τον ενσύρματο φορτιστή από το 52% και έκανε περίπου 2 ώρες καίγοντας πολύ. 45W φορτιστή Samsung. Ίσως έκανα βλακεια που όταν ήρθε δεν έκανα hard reset αλλά το έστησα αμέσως από backup που είχα κρατήσει. Καμία ιδέα; Η μπαταρία επειδή είναι καινούργια σίγουρα θα θέλει προσαρμογή. Δες αν το έχεις βάλει στην γρήγορη φόρτιση γιατί δεν δικαιολογεί τόση ώρα. Ειδάλλως όπως προτείνει ο winer είναι ο σωστός τρόπος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 6 minutes ago, challenge143 said: Η μπαταρία επειδή είναι καινούργια σίγουρα θα θέλει προσαρμογή. Δες αν το έχεις βάλει στην γρήγορη φόρτιση γιατί δεν δικαιολογεί τόση ώρα. Ειδάλλως όπως προτείνει ο winer είναι ο σωστός τρόπος Η δική σου πρόταση είναι πολύ πιο σωστή και η δικιά μου επιλογή σαν τελευταία αν δεν φτιάξει κάτι. 1 Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Απλά υπάρχει ένα θέμα. Δεν δουλεύει σωστά η μπαταρία. Δευτέρα βράδυ, στον ασύρματο φορτιστή (Samsung 3πλος για κινητό, ρολόι, ακουστικά) εχθές το πρωί που ξύπνησα είχε 89% και όχι 100%. Σήμερα είχε 85%. Εχθές το φόρτισα με τον ενσύρματο φορτιστή από το 52% και έκανε περίπου 2 ώρες καίγοντας πολύ. 45W φορτιστή Samsung. Ίσως έκανα βλακεια που όταν ήρθε δεν έκανα hard reset αλλά το έστησα αμέσως από backup που είχα κρατήσει. Καμία ιδέα; Ο τριπλός ασύρματος φορτιστής φορτίζει αργά πολύ ότι και να επιλέξεις στο τηλέφωνο. Φυσικά ανεβάζοντας πολύ τη θερμοκρασία ανάλογα με αυτή στο περιβάλλον. Ο 45 της Samsung δεν ανεβάζει θερμοκρασία Ο ενσύρματος αλλά θέλει δύο ώρες όταν δεν είναι στην πολύ γρήγορη φόρτιση. Αν το αλλάξεις στο τηλέφωνο θα αλλάξει και ο χρόνος όπου θα μειωθεί πάρα πολύ. Το μόνο που προβληματίζει είναι η θερμοκρασία που γράφεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι λογικά ειδικά αν έχεις επιλέξει την αργή φόρτιση. Η λογική λέει ότι η καινούρια μπαταρία είναι απλά καινούρια και δεν έχει πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Παιδιά σου για το άσχετο,έχει κανείς samsung τηλεόραση να ρωτήσω κάτι; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 10 minutes ago, Strofigkas said: Παιδιά σου για το άσχετο,έχει κανείς samsung τηλεόραση να ρωτήσω κάτι; Ναι φίλε ρωτα Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 11 minutes ago, winer said: Ναι φίλε ρωτα Πήρα σήμερα μια και έχει αυτο Τι είναι; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 (edited) 9 minutes ago, Strofigkas said: Πήρα σήμερα μια και έχει αυτο Τι είναι; Καλοριζικη! Σορυ φίλε αλλά εμένα είναι κοντά στα 10 χρόνια και δεν έχει τέτοιο ίσως μας απαντήσει κάποιος άλλος. Edited August 10, 2022 by winer 1 Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 11 minutes ago, winer said: Καλοριζικη! Σορυ φίλε αλλά εμένα είναι κοντά στα 10 χρόνια και δεν έχει τέτοιο ίσως μας απαντήσει κάποιος άλλος. Είναι κάτι σαν υποδοχή για κάρτα αλλά που κουμπώνει δεν μπόρεσα να βρω 1 Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 30 minutes ago, Strofigkas said: Πήρα σήμερα μια και έχει αυτο Τι είναι; Το εγχειρίδιο δε λέει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 21 minutes ago, Anlibafojo said: Το εγχειρίδιο δε λέει τίποτα; Προσαρμογέας κάρτας CI card γραφει ,μόνο αυτό.απ ότι έψαξα στο google είναι για κάρτα για δορυφορικά καναλια 1 Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 31 minutes ago, Strofigkas said: Προσαρμογέας κάρτας CI card γραφει ,μόνο αυτό.απ ότι έψαξα στο google είναι για κάρτα για δορυφορικά καναλια Έχει μια υποδοχή με καπάκι το οποίο το ξεκουμπωνεις από την τηλεόραση κ την βάζεις . Όντως ci card είναι εγώ δεν την έχω βάλει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 17 minutes ago, challenge143 said: Έχει μια υποδοχή με καπάκι το οποίο το ξεκουμπωνεις από την τηλεόραση κ την βάζεις . Όντως ci card είναι εγώ δεν την έχω βάλει. Ισχύει αυτό ακριβώς και δεν νομίζω ότι μας χρειάζεται σε κάτι! 6 ώρες πριν, costsa41 said: Ο τριπλός ασύρματος φορτιστής φορτίζει αργά πολύ ότι και να επιλέξεις στο τηλέφωνο. Φυσικά ανεβάζοντας πολύ τη θερμοκρασία ανάλογα με αυτή στο περιβάλλον. Ο 45 της Samsung δεν ανεβάζει θερμοκρασία Ο ενσύρματος αλλά θέλει δύο ώρες όταν δεν είναι στην πολύ γρήγορη φόρτιση. Αν το αλλάξεις στο τηλέφωνο θα αλλάξει και ο χρόνος όπου θα μειωθεί πάρα πολύ. Το μόνο που προβληματίζει είναι η θερμοκρασία που γράφεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι λογικά ειδικά αν έχεις επιλέξει την αργή φόρτιση. Η λογική λέει ότι η καινούρια μπαταρία είναι απλά καινούρια και δεν έχει πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό πάλι δεν ισχύει στο ότι φορτίζει αργά πολύ. Αργά ναι, πολύ αργά όχι. Πριν σπάσει, απο το 0% (κλειστό) στο 100% έκανε 1:20. Εννοείται μόνο του το τηλ. πάνω χωρίς τίποτα άλλο. Φυσικά είναι ενεργοποιημένες όλες οι γρήγορες φορτίσεις απο την επαναφορά του backup. Ωστόσο, το συνέδεσα με smartswitch στο laptop να κρατήσω backup τις φωτός και τα βίντεο μου για να τα επαναφέρω μετά (κακούργοι που αφαίρεσαν την sd), ιστορικό κλήσεων και sms για να κάνω απο την αρχή στήσιμο. Αλλά μου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση 8GB. OTA δεν την εμφάνισε πουθενά. Να σημειώσω ότι έχω αλλάξει σε SEK για να έχω την ηχογράφηση και το τσέκαρα το Update και αναφέρει επίσης το SEK. Φοβήθηκα μην είναι EUR μιας και το τηλέφωνο είναι απο Samsung. Την κατεβάζω (με χάλια ταχύτητα ιντερνετ) και θα δοκιμάσω μιας και θα το φορμάρω. 1 Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 16 minutes ago, petpapoy said: Ισχύει αυτό ακριβώς και δεν νομίζω ότι μας χρειάζεται σε κάτι! Αυτό πάλι δεν ισχύει στο ότι φορτίζει αργά πολύ. Αργά ναι, πολύ αργά όχι. Πριν σπάσει, απο το 0% (κλειστό) στο 100% έκανε 1:20. Εννοείται μόνο του το τηλ. πάνω χωρίς τίποτα άλλο. Φυσικά είναι ενεργοποιημένες όλες οι γρήγορες φορτίσεις απο την επαναφορά του backup. Ωστόσο, το συνέδεσα με smartswitch στο laptop να κρατήσω backup τις φωτός και τα βίντεο μου για να τα επαναφέρω μετά (κακούργοι που αφαίρεσαν την sd), ιστορικό κλήσεων και sms για να κάνω απο την αρχή στήσιμο. Αλλά μου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση 8GB. OTA δεν την εμφάνισε πουθενά. Να σημειώσω ότι έχω αλλάξει σε SEK για να έχω την ηχογράφηση και το τσέκαρα το Update και αναφέρει επίσης το SEK. Φοβήθηκα μην είναι EUR μιας και το τηλέφωνο είναι απο Samsung. Την κατεβάζω (με χάλια ταχύτητα ιντερνετ) και θα δοκιμάσω μιας και θα το φορμάρω. Κακουργοι πολύ σωστά λες! Μου λείπει πάρα πολύ και με είχε βολέψει η κάρτα sd. SEK και εγώ έχω βάλει. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 (edited) Την ακύρωσα καθώς δεν αντέχω να περιμένω μέχρι αύριο για να στρώσει. Απο τις 14:00 είχε φτάσει στο 47% κατέβασμα. Πάντως, αυτή είναι η νέα έκδοση. Τσέκαρα σε 2-3 site (sammobile Κλπ) κανένα δεν την αναφέρει. ούτε κάν στο λινκ https://doc.samsungmobile.com/SM-S908B/SEK/doc.html Edited August 10, 2022 by petpapoy 2 Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 1 ώρα πριν, winer said: Κακουργοι πολύ σωστά λες! Μου λείπει πάρα πολύ και με είχε βολέψει η κάρτα sd. SEK και εγώ έχω βάλει. Μεγάλη ευκολία η sd σε πολλά πράγματα αλλά έχω διαπιστώσει ότι την ποιο καλή ποιοτικά να αγοράσεις η μνήμη του κινητού είναι ακόμα πιο γρήγορη κ πιστεύω σε καταγραφή 4k είναι τέλεια προσαρμοσμένες η μαμά μνήμη χωρίς διάφορα κόμπλεξ όταν γράφεις σε κάρτα. Δυστυχώς βλέπω να την κατεργουν σε όλες τις συσκευές σε μερικά χρόνια. Αυτή που την τιμά πιστά σε όλες τις ναυαρχίδες βλέπω είναι μόνο η Sony. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, petpapoy said: Την ακύρωσα καθώς δεν αντέχω να περιμένω μέχρι αύριο για να στρώσει. Απο τις 14:00 είχε φτάσει στο 47% κατέβασμα. Πάντως, αυτή είναι η νέα έκδοση. Τσέκαρα σε 2-3 site (sammobile Κλπ) κανένα δεν την αναφέρει. ούτε κάν στο λινκ https://doc.samsungmobile.com/SM-S908B/SEK/doc.html Για ποιο λόγο την κάνεις μέσω του smart switch δεν σου τη βγάζει στο κινητό? Σορυ τώρα το πρόσεξα ότι το έγραψες ίσως με μία επανεκκίνηση να την έβγαζε γιατί με το smart switch θα αργήσει πάρα πολύ. 52 minutes ago, challenge143 said: Μεγάλη ευκολία η sd σε πολλά πράγματα αλλά έχω διαπιστώσει ότι την ποιο καλή ποιοτικά να αγοράσεις η μνήμη του κινητού είναι ακόμα πιο γρήγορη κ πιστεύω σε καταγραφή 4k είναι τέλεια προσαρμοσμένες η μαμά μνήμη χωρίς διάφορα κόμπλεξ όταν γράφεις σε κάρτα. Δυστυχώς βλέπω να την κατεργουν σε όλες τις συσκευές σε μερικά χρόνια. Αυτή που την τιμά πιστά σε όλες τις ναυαρχίδες βλέπω είναι μόνο η Sony. Και εμένα πριν που είχα το galaxy s20 ultra με είχε βολέψει πάρα πολύ γιατί είχα βάλει μία 128gb. και ήταν και 128 το κινητό αλλά αυτό που με βόλευε κυρίως ήτανε να αποθηκεύω πράγματα στην κάρτα μνήμης. Φυσικά τώρα πήρα το 256gb που είναι αρκετός χώρος,κακά τα ψέματα όμως με τα βίντεο που τραβάνε που είναι 4K και 8k και οι φωτογραφίες πολύ υψηλής ανάλυσης βάλε και εφαρμογές που εγώ προσωπικά κατεβάζω πάρα πολλές,ε δεν θέλει πολύ να γεμίσει. 128gb δεν θα το έπαιρνα με τίποτα :)) Edited August 10, 2022 by winer Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Η εσωτερική μνήμη είναι πάντα πιο γρήγορη. Σε ελάχιστους δε φτάνει αλλά υπάρχουν κι αυτοί. Αυτό πάντως που μου έχει κάνει εντύπωση στο τηλέφωνο είναι οι κλήσεις του. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω τέρμα την ένταση γιατί ακούν οι γύρω μου έτσι και πιάνει σε σημεία που κανένα άλλο πριν δεν έπιανε. Και το διαπίστωσα στο σούπερ μάρκετ που πάντα πηγαίνω. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 (edited) 10 ώρες πριν, costsa41 said: Η εσωτερική μνήμη είναι πάντα πιο γρήγορη. Σε ελάχιστους δε φτάνει αλλά υπάρχουν κι αυτοί. Αυτό πάντως που μου έχει κάνει εντύπωση στο τηλέφωνο είναι οι κλήσεις του. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω τέρμα την ένταση γιατί ακούν οι γύρω μου έτσι και πιάνει σε σημεία που κανένα άλλο πριν δεν έπιανε. Και το διαπίστωσα στο σούπερ μάρκετ που πάντα πηγαίνω. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο με την ένταση στις κλήσεις ,πιστεύω πως μετά την αλλαγή σε sek σαν να έπεσε λίγο η ένταση...παλιά χαμήλωνα για να μην ακούγεται τριγύρω και τώρα δυναμώνω...το κινητό αν με εβγαζε με 50%-60% μέχρι το βράδυ θα ήταν απίστευτο...μόνο αυτό μπορω να πω οτι με ενοχλεί, που φτανω το βραδυ με 20%...βέβαια να μην είμαι και αχάριστος γιατι το s20+ το φόρτιζα το μεσημέρι στο 35%...κατα τα αλλα είναι κινητάρα!! Edited August 11, 2022 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 4 minutes ago, arxontas2323 said: Αυτο με την ένταση στις κλήσεις ,πιστεύω πως μετά την αλλαγή σε sek σαν να έπεσε λίγο η ένταση...παλιά χαμήλωνα για να μην ακούγεται τριγύρω και τώρα δυναμώνω...το κινητό αν με εβγαζε με 50%-60% μέχρι το βράδυ θα ήταν απίστευτο...μόνο αυτό μπορω να πω οτι με ενοχλεί, που φτανω το βραδυ με 20%...βέβαια να μην είμαι και αχάριστος γιατι το s20+ το φόρτιζα το μεσημέρι στο 35%...κατα τα αλλα είναι κινητάρα!! Καλημερα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι από αυτά που αναφέρεις και αν το σκεφτούμε ότι απλά αλλάζουμε την περιοχή που είναι το κινητό μας δεν μπορεί να δικαιολογεί αυτά που λες. Δεν σε αμφισβητώ απλά μου κάνει εντύπωση. Φυσικά μπορείς πανεύκολα να γυρίσεις σε αυτό που είχες και να συγκρίνεις. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 1 hour ago, winer said: Καλημερα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι από αυτά που αναφέρεις και αν το σκεφτούμε ότι απλά αλλάζουμε την περιοχή που είναι το κινητό μας δεν μπορεί να δικαιολογεί αυτά που λες. Δεν σε αμφισβητώ απλά μου κάνει εντύπωση. Φυσικά μπορείς πανεύκολα να γυρίσεις σε αυτό που είχες και να συγκρίνεις. δεν ξερω μηπως φταιει οτι εχω απενεργοποιήσει στην ουσία το wifi calling(το έχω βάλει προτίμηση σε δίκτυα κινητής) για να εχω ηχογράφηση Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 5 ώρες πριν, arxontas2323 said: δεν ξερω μηπως φταιει οτι εχω απενεργοποιήσει στην ουσία το wifi calling(το έχω βάλει προτίμηση σε δίκτυα κινητής) για να εχω ηχογράφηση και εγώ έτσι το έχω φίλε. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Παιδιά όσοι έχετε το Watch 4 Classic για πείτε γνώμη, σκέφτεστε να αναβαθμίσετε στο Watch 5 Pro; Με κολλάει πολύ η τιμή αλλά μήπως αξίζει λόγω της καλύτερης μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Χθεσινες φωτος μετα τις 9 το βραδυ.... Καμια ρυθμιση... Απλα κλικ. Πολυ καλες τις βρισκω και απο αποψη "θορυβου"... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 (edited) 15 minutes ago, nasosvasedis said: Παιδιά όσοι έχετε το Watch 4 Classic για πείτε γνώμη, σκέφτεστε να αναβαθμίσετε στο Watch 5 Pro; Με κολλάει πολύ η τιμή αλλά μήπως αξίζει λόγω της καλύτερης μπαταρίας; θσ σου πω τη γνώμη μου αλλά ισως αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει στο ανάλογο topic για το galaxy watch 4. Για εμένα είναι όχι επειδή βγάλανε το bezel. https://myphone.gr/forum/topic/190063/page/62/?tab=comments#comment-7089476 Edited August 11, 2022 by winer 2 Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 που τις ειδες τελειες ρε φιλε? θα μας τρελανεις? σε πληρη αναλυση η φωτο εχει αρκετο θορυβο και χανει πολυ σε λεπτομερεια...αυτη ειναι η πραγματικοτηταΧαχαχα δε χάνεις ευκαιρία πρώτα το 21 ultra μετά το απλό 22 και τώρα καλώς μας ήλθες τρόλ. Πρέπει να έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα . Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά όσοι έχετε το Watch 4 Classic για πείτε γνώμη, σκέφτεστε να αναβαθμίσετε στο Watch 5 Pro; Με κολλάει πολύ η τιμή αλλά μήπως αξίζει λόγω της καλύτερης μπαταρίας; Όχι ούτε για την μπαταρία μην αφήσεις το 4, ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Τη στεφανη που την έβγαλαν δεν με ενδιαφέρει καθόλου, μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτή. Αλλά πραγματικά δε θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω καθημερινά. Ειδικά σε σένα που έχεις τηλέφωνο της εταιρείας. Αν είχαν προσθέσει τη μέτρηση για το ζάχαρο για κάποιους θα είχε νόημα. Μη βιαστείς να το πάρεις. Θα πέσει η τιμή του σύντομα. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts