greeker Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 (edited) στις 18-11-2010 ενεργοποιήθηκε η σύνδεση "wind double play-S".. ξέρει κανείς πόσο θα μου κοστίσει αν το διακόψω τώρα δεδομένου ότι δεν έχω συμπληρώσει ένα χρόνο; ΥΓ: λόγω μετακόμισης διακόπτω... επίσης η νέα κατοικία δεν θα είναι γνωστή τον επόμενο μήνα περίπου, οπότε μεταφορά δεν παίζει - άσε που κοστίζει 70-80 ευρώ από ότι θυμάμαι edit: οκ, άκυρο το βρήκα... Edited July 5, 2011 by greeker Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 καλησπερα παιδια. σκεφτομαι να βαλω wind με απεριοριστα τηλεφωνα κ ιντερνετ. εχεις κανεις εμπειρια απο wind σε κατω τουμπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Βλέπω έχει φτιάξει αρκετά η Tellas τελευταία...Χρειάστηκα Τ/Υ για τον παππού μου και περίμενα ελάχιστα στην αναμονή. Ισως φταίει βέβαια και το γεγονός ότι όλοι λείπουν λόγω καλοκαιριού... Βεβαια, το πρόβλημα δεν μου το φτιάξανε, από Δευτέρα, αλλά κάτι είναι και αυτό... Μακάρι να είχε υπηρεσίες η NetOne ακόμα και να υπήρχε όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα, αλλά οι μανατζαραίοι την φάγανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Κι εγώ έχω δει ότι έχουν λιγοστέψει αναφορές σε τεχνικά προβλήματα της Wind, αλλά δε ξέρω αν βελτιώθηκε ή απλά έχουν φύγει όλοι από τη σταθερή τηλεφωνία της. Κάτσε πάντως να στο φτιάξουν γιατί ποτέ δε ξέρεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 καλησπερα παιδια. σκεφτομαι να βαλω wind με απεριοριστα τηλεφωνα κ ιντερνετ. εχεις κανεις εμπειρια απο wind σε κατω τουμπα? εχει φτιαξει το τελευταιο καιρο,δε μπορω να πω. αλλα προσωπικα σκεφτομαι να φυγω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 εχει φτιαξει το τελευταιο καιρο,δε μπορω να πω. αλλα προσωπικα σκεφτομαι να φυγω Cyta που σκέφτεσαι να πας, η εξυπηρέτηση είναι χάλια μαύρα. Βέβαια κάτι ακούω ότι θα βάλει support στη Θεσσαλονίκη, με ο,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 καλησπέρα! έχει βάλει κανείς στο Κορωπί wind σταθερή??? σκέφτομαι να βάλω το πακέτο με τα 2 κανάλια φωνής..... ή θα πικραθώ??? http://www.wind.com.gr/gr/gia-tin-epiheirisi/statheri-internet/business-double-play/ περιμένω απόψεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Απο τον Δεκεμβρη που πηγα Wind μετά απο 4 χρόνια στην Forthnet ξεχασα τι θα πουνε διακοπές στην γραμμή. Σταθεροτατη και εξαιρετικές τιμές, ειδικά αν το συνδυασεις με κινητό Wind και εχεις και την έκπτωση. Sent from Nook Color on Cm7 Nightly 129 @1.300Mhz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Απο τον Δεκεμβρη που πηγα Wind μετά απο 4 χρόνια στην Forthnet ξεχασα τι θα πουνε διακοπές στην γραμμή. Σταθεροτατη και εξαιρετικές τιμές, ειδικά αν το συνδυασεις με κινητό Wind και εχεις και την έκπτωση. Sent from Nook Color on Cm7 Nightly 129 @1.300Mhz Εγώ πάλι τους τελευταίους μήνες, (για Θεσσαλονίκη μιλάω) κατανόησα πλήρως τον όρο "αποσυνδέσεις" με τη wind! Είναι ο μόνος πάροχος που σε συνδιασμό αποσυνδέσεων-τηλεφωνικής εξυπηρέτησης με εκνεύρισε τόσο πολύ ώστε να πετάξω το ρούτερ στο πάτωμα και να το πατάω μέχρι που έγινε κομμάτια! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εγώ πάλι τους τελευταίους μήνες, (για Θεσσαλονίκη μιλάω) κατανόησα πλήρως τον όρο "αποσυνδέσεις" με τη wind! Είναι ο μόνος πάροχος που σε συνδιασμό αποσυνδέσεων-τηλεφωνικής εξυπηρέτησης με εκνεύρισε τόσο πολύ ώστε να πετάξω το ρούτερ στο πάτωμα και να το πατάω μέχρι που έγινε κομμάτια! πες τα φίλε!!!! ειναι δυνατόν εγώ που μένω δυτικά προς αμπελοκηπους, η κοπελα μου πρως ανω πολη, και 2 φιλοι (που τους το προτινα εγω το κερατο μου) τους τελευτεους 2 μηνες να τρωει συνεχόμενες αποσυνδέσεις και να μας λενε οτι φταιει η περιοχη!!!!! γιατι δε λενε οτι φταιει η πολη γενικος να τελειώνουμε! πηρα ποσα τηλ. εχω ακουσει ενα σορο αλαξα ποσες φορες τις ρυθμισεις απο ρουτερ και παλι τπτ! μεχρι και για το skype ειπαν οτι φταιει! τουλαχιστον στον οτε εδινα τα διπλασια λεφτα αλα ειχα ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 γνωστή η wind για τις αποσυνδεσεις της. και εναν φιλο μου εχει ταλαιπωρησει. δες με αλλο router τι παιζει, μπορει να μειωθουν οι αποσυνδεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 γνωστή η wind για τις αποσυνδεσεις της. και εναν φιλο μου εχει ταλαιπωρησει. δες με αλλο router τι παιζει, μπορει να μειωθουν οι αποσυνδεσεις. Προσωπικά είχα δοκιμάσει με τρία διαφορετικά ρούτερ αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 τελικά της φίλης μου από άνω πόλη είναι κομπλέ σε μια μέρα ούτε μια αποσύνδεση! πετρο αυτο το ασπρο που εχουν τωρα το δοκιμασες? μαλον κατι κανει! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Cyta που σκέφτεσαι να πας, η εξυπηρέτηση είναι χάλια μαύρα. Βέβαια κάτι ακούω ότι θα βάλει support στη Θεσσαλονίκη, με ο,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. με εχει εκπαιδευσει αρτια η τελλας...ποσο χειροτερα μπορει να ειναι? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Δεν ξέρω πόσο χειρότερη. Οσο δουλεύει είναι καλή, το θέμα είναι ότι δεν απαντάνε ποτέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ρε παιδιά τόσο άσχημα πια τα πράγματα? Δεν υπάρχει καθόλου τηλεφωνικό κέντρο? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ρε παιδιά τόσο άσχημα πια τα πράγματα? Δεν υπάρχει καθόλου τηλεφωνικό κέντρο? Στη Cyta ναι. Στη Wind είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 παιδια εγω εχω wind douple play εως 24Mbps αλλα στο κατεβασμα πιανω εως 910kbs. ειναι φυσιολογικο?. μενω σερρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) παιδια εγω εχω wind douple play εως 24Mbps αλλα στο κατεβασμα πιανω εως 910kbs. ειναι φυσιολογικο?. μενω σερρες. κι εγω καποτε με forthnet ειχα δηλωσει 24αρα επιανα γυρω στα 15mbps και κατεβαζα με 600kb/s τωρα με τον οτε στα 15mbps κατεβαζω με 1,5mb/s,ασε τι γραφει το ρουτερ και τι εχεις δηλωσει.... Edited August 12, 2011 by Picard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 με τρελανε στις αποσυνδεσεις ολο το απογευμα..τους πηρα τηλ και μου ειπαν πως θα πρεπει να γινει αναβαθμιση...περιμενω τωρα ενα μειλ για να γινει η αναβαθμιση. μπακαλικο εντελως... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 εγω με τη wind στο θεμα των αποσυνδεσεων ειμαι μια χαρα...δυο τρεις το πολυ φορες να μου χει τυχει μεσα σε 8 μηνες!με τη forthnet ηταν πολυ χειροτερα αλλα οχι τραγικα πραγματα...αυτο που με πειραζει ειναι η ταχυτητα στο κατεβασμα που φτανει το πολυ μεχρι 1mbps οπως συνεβαινε και με τη forthnet.....ελεος!δηλαδη μας δουλευουν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 με τρελανε στις αποσυνδεσεις ολο το απογευμα..τους πηρα τηλ και μου ειπαν πως θα πρεπει να γινει αναβαθμιση...περιμενω τωρα ενα μειλ για να γινει η αναβαθμιση. μπακαλικο εντελως... Έχει αναφερθεί εδώ και από άλλα άτομα πρόβλημα με αποσυνδέσεις με τα παλιά router. Το καινούριο zte που έχουν πάρει οι περισσότεροι είναι ικανοποιημένοι. Ανέφερε στον τεχνικό και το modem αν δεν έχεις το καινούριο. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Απο παλια δε φημηζεται η wind για τις επενδυσεις που εχει κανει και τωρα ολιγον δυσκολευεται να κρατησει καποιους συνδρομητες,σημερα που τους πηρα τηλ επειδη σκεφτομαι για σταθερη μου ειπαν οτι το δικτυο ειναι ενταξει κι οτι δεν παιζει να ταλαιπωρηθω,οι πωλητες προσπαθουν να πουλησουν εχουν εντολη απο μεσα να καλοπιανουν τους πελατες,στην πραξη ομως ειναι το θεμα,τελικα δεν τους πηρα για να συνδεθω γιατι βλεπω οτι στη κινητη το δικτυο δεν ειναι τελειο ενω στη σταθερη εμφανιζονται αρκετα αρνητικα σχολια.....εαν ηταν η vodafone στη θεση της wind σιγουρα θα πηγαινα με χιλια....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Έχει αναφερθεί εδώ και από άλλα άτομα πρόβλημα με αποσυνδέσεις με τα παλιά router. Το καινούριο zte που έχουν πάρει οι περισσότεροι είναι ικανοποιημένοι. Ανέφερε στον τεχνικό και το modem αν δεν έχεις το καινούριο.το ειπα αλλα δεν ειπε τπτ... αν δε στρωσει αυριο,θα τους ξαναπαρω. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 το ειπα αλλα δεν ειπε τπτ... αν δε στρωσει αυριο,θα τους ξαναπαρω. Ζήτα να στο αλλάξουν. Ειδικά αν έχεις το μαύρο oxygen. Θα δεις τεράστια διαφορά! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts