Picard Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Πες και περιοχή μήπως σε βοηθήσει κάποιος... στο Κιλκις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Παιδια καλησπερα κ απο εμένα... ειμαι ενας τσατισμένος (αν οχι) δυσαρεστημενος κατοχος Wind Dsl. Πριν 5-6 μερες εγινε η συνδεση κ εως τωρα εχω παρα πολλες αποσυνδεσεις Laptop-Router η ενδειξεις αναβουν κανονικα (internet k Dsl) αλλα καθε 30 λεπτα με πεταει εξω κ χρειαζεται να κανω disconnect και παλι connect στο router για να εχω internet.. ξερει κανεις τι παιζει?? υ.γ. Εχω Win7 και το καινουργιο router της Wind (αν δν κανω λαθος) ZTE ZXV10 Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Παιδια καλησπερα κ απο εμένα... ειμαι ενας τσατισμένος (αν οχι) δυσαρεστημενος κατοχος Wind Dsl. Πριν 5-6 μερες εγινε η συνδεση κ εως τωρα εχω παρα πολλες αποσυνδεσεις Laptop-Router η ενδειξεις αναβουν κανονικα (internet k Dsl) αλλα καθε 30 λεπτα με πεταει εξω κ χρειαζεται να κανω disconnect και παλι connect στο router για να εχω internet.. ξερει κανεις τι παιζει?? υ.γ. Εχω Win7 και το καινουργιο router της Wind (αν δν κανω λαθος) ZTE ZXV10 παρε τηλεφωνο στο τμημα εξυπηρετησης... εγω εχω εδω και 3 χρονια και στους πρωτους δυο μηνες ειχα πολλα προβληματα και ημουν ετοιμος να φυγω αλλα απο τοτε δεν ειχα ουτε μια αποσυνδεση ! ουτε μια φορα να κολλα το ιντερνετ ! :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 παρε τηλεφωνο στο τμημα εξυπηρετησης... εγω εχω εδω και 3 χρονια και στους πρωτους δυο μηνες ειχα πολλα προβληματα και ημουν ετοιμος να φυγω αλλα απο τοτε δεν ειχα ουτε μια αποσυνδεση ! ουτε μια φορα να κολλα το ιντερνετ ! :D Πρεπει να ειναι προβλημα του router γιατι πο την στιγμη που πεφτει αν κανω restar τον προσαρμογεα wifi του laptop ξαναμπαινει κανονικα στο net. Θα δοκιμάσω α παρω κ βλεπουμε Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Πρεπει να ειναι προβλημα του router γιατι πο την στιγμη που πεφτει αν κανω restar τον προσαρμογεα wifi του laptop ξαναμπαινει κανονικα στο net. Θα δοκιμάσω α παρω κ βλεπουμε αν μπορεις δοκιμασε και ενα αλλο ρουτερ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Εάν συνεχίσει το πρόβλημα με το ρούτερ , τότε μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα ή απο το κατάστημα που έκανες την σύνδεση & να τους πεις ότι θέλω αλλαγή ρούτερ λόγω προβλήματος...κλπ & θα σου πουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Εάν συνεχίσει το πρόβλημα με το ρούτερ , τότε μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα ή απο το κατάστημα που έκανες την σύνδεση & να τους πεις ότι θέλω αλλαγή ρούτερ λόγω προβλήματος...κλπ & θα σου πουν . Δεν χρειάζεται καν να πάει σε κατάστημα. Εγώ ζήτησα και μου στείλανε άλλο ρούτερ με γραπτό αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο site τους. Με πήραν μετά και απλά ρώτησαν τον λόγο, τους εξήγησα και μετά από λίγες μέρες έστειλαν άλλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpbm23 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 γεια σας!μια ερώτηση Στο thepiratebay.org μπορείτε να μπείτε; γιατί έχω την εντύπωση ότι πάλι δεν επιτρέπει η wind την πρόσβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 απορια κατι αντιστοιχο με το μηνιαιο παγιο των 41,κατι που εχει απεριοριστες εθνικες και διεθνεις+1 ωρα προς κινητα+ιντερνετ υπαρχει απο αλλη εταιρεια? ας μην εχει και διεθνεις κλησεις,δε μας χαλαει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Στο thepiratebay.org μπορείτε να μπείτε; γιατί έχω την εντύπωση ότι πάλι δεν επιτρέπει η wind την πρόσβαση. Yes I can. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 γεια σας!μια ερώτηση Στο thepiratebay.org μπορείτε να μπείτε; γιατί έχω την εντύπωση ότι πάλι δεν επιτρέπει η wind την πρόσβαση. επειδη οι γραμμες της ερχονται απο ιταλια που υπαρχει απαγορευτικο, καμια φορα κολλαει το συστημα και δεν περνανε οι γραμμες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 απορια κατι αντιστοιχο με το μηνιαιο παγιο των 41,κατι που εχει απεριοριστες εθνικες και διεθνεις+1 ωρα προς κινητα+ιντερνετ υπαρχει απο αλλη εταιρεια? ας μην εχει και διεθνεις κλησεις,δε μας χαλαει. Forthnet και HOL έχουν ακριβώς το ίδιο. H Cyta έχει το ίδιο πακέτο με 38 ευρώ και υπάρχει και η επιλογή της ON με 37,12 ευρώ, χωρίς όμως τις διεθνείς κλήσεις. Για περισσότερα, συνέχισε εδώ: Τηλεφωνία εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 γεια σας!μια ερώτηση Στο thepiratebay.org μπορείτε να μπείτε; γιατί έχω την εντύπωση ότι πάλι δεν επιτρέπει η wind την πρόσβαση. Το παθαίνω και εγώ μερικές φορές.Άλλοτε φορτώνουν και άλλοτε όχι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) H wind έχει κανα οικονομικό πακετάκι για ίντερνετ 24άρι, απεριόριστα σταθερά και 1-2 ώρες προς κινητά? Το πακέτο με τα 60' προς κινητά έχει και απεριόριστες διεθνείς κλήσεις, οι οποίες μου είναι άχρηστες. Στο double play M γράφει πως το πάγιο είναι 23 ευρώ για συνδρομητές wind. Δηλαδή ο κάτοχος πρέπει να είναι κάτοχος συμβολαίου υποχρεωτικά ή και καρτοκινητού? Μια ακόμα πληροφορία. Οι 3 μήνες δώρο πως αφαιρούνται από το λογαριασμό? Ευχαριστώ πολύ Edited April 30, 2011 by aspirin Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Παιδιά μακριά απο Wind! Εχω κάνει αίτηση διακοπής συμβολαίου εδώ και 2 μήνες και αυτοί ακόμα μου στέλνουν λογαριασμούς:mad::angry:!! Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 H wind έχει κανα οικονομικό πακετάκι για ίντερνετ 24άρι, απεριόριστα σταθερά και 1-2 ώρες προς κινητά? Το πακέτο με τα 60' προς κινητά έχει και απεριόριστες διεθνείς κλήσεις, οι οποίες μου είναι άχρηστες. Στο double play M γράφει πως το πάγιο είναι 23 ευρώ για συνδρομητές wind. Δηλαδή ο κάτοχος πρέπει να είναι κάτοχος συμβολαίου υποχρεωτικά ή και καρτοκινητού? Μια ακόμα πληροφορία. Οι 3 μήνες δώρο πως αφαιρούνται από το λογαριασμό? Ευχαριστώ πολύ Για τους 3 μήνες, από τον 2ον λογαριασμό θα έρχεται μηδενικό πάγιο για 3 μήνες. Παιδιά μακριά απο Wind! Εχω κάνει αίτηση διακοπής συμβολαίου εδώ και 2 μήνες και αυτοί ακόμα μου στέλνουν λογαριασμούς:mad::angry:!! Απλά Lol. Επειδή σου έχει τύχει κάτι τέτοιο εσένα, λες σε όλο τον κόσμο να φύγει από την Wind?Φοβερό επιχείρημα.. :blink: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 [quote=junglist;3615196 Απλά Lol. Επειδή σου έχει τύχει κάτι τέτοιο εσένα, λες σε όλο τον κόσμο να φύγει από την Wind?Φοβερό επιχείρημα.. :blink: Δηλαδη τι αλλο πρεπει να μου κανει η Wind για να εχω δικαιωμα να πω μακριά απο την Wind;;; Άντε να σου πω άλλο ένα επί Tellas to internet σερνότανε, μετά την πήρε η Wind και λέω εντάξει θα δω βελτιώσει...όχι μόνο δεν είδα βελτίωση αλλά έγινε και χειρότερο...πήγα στην Hol και βρήκα την ησυχία μου...λοιπόν τη λες έχω τώρα το δικαίωμα να λέω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ WIND!! Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Έκανα την αίτηση και αύριο περιμένω τον κούριερ. Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει το ίντερνετ. Θα μου φανεί μεγάλη η διαφορά με το connx. Βασικα θα έβαζα forthnet αλλά σε δύο φίλους μου η γραμμή έφτανε μετά βίας 1 mb /s και με χάλασε, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα γραμμής. Sent from my Blade Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Έκανα την αίτηση και αύριο περιμένω τον κούριερ. Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει το ίντερνετ. Θα μου φανεί μεγάλη η διαφορά με το connx. Βασικα θα έβαζα forthnet αλλά σε δύο φίλους μου η γραμμή έφτανε μετά βίας 1 mb /s και με χάλασε, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα γραμμής. Sent from my Blade Όσοι πάνε από OTE σε WIND πάνε για την εξοικονόμηση χρημάτων, όχι για καλύτερη ταχύτητα. Δεν γίνεται να κάνει κάτι ένας πάροχος και να δεις δραματικές διαφορές.Και με ΟΤΕ είχες μάλλον καλύτερα pings. Στο λέω για να μην περιμένεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Από τα 2mbps του οτε θεωρώ πως θα δω μεγάλη διαφορά. Sent from my Blade Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Από τα 2mbps του οτε θεωρώ πως θα δω μεγάλη διαφορά. Sent from my Blade Απο θορυβο και εξασθενιση πως πηγαινες οσο ειχες ΟΤΕ? Ολα αυτα παιζουν ρολο μην νομιζεις οτι ολα αλλαζουν παντα με την μεταβαση σε αλλον παροχο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη γραμμή μου. Πιστεύω πως θα κλείδωσώ ψηλά Sent from my Blade Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Έχω 19db line attenuatation και 29dm SN margin. Πιστεύω πως η γραμμή μου είναι πάρα πολύ καλή. Αυτά ισχύουν με τον πΟΤΕ. Φαντάζομαι πως δεν θα αλλάξει κάτι με τη wind και θα κλειδώσω ψηλα. Ο γείτονας μου με forthnet πάντως κλειδώνει 18000. Κάπου εκεί με βλέπω κ εγώ. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Έχω 19db line attenuatation και 29dm SN margin. Πιστεύω πως η γραμμή μου είναι πάρα πολύ καλή. Αυτά ισχύουν με τον πΟΤΕ. Φαντάζομαι πως δεν θα αλλάξει κάτι με τη wind και θα κλειδώσω ψηλα. Ο γείτονας μου με forthnet πάντως κλειδώνει 18000. Κάπου εκεί με βλέπω κ εγώ. Με 24 Line attenuation downstream(db), κλειδώνω στα 13.400-14.000. Πόσο λες να φτάσεις εσύ? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Κανένα γείτονα με wind έχεις να ρωτήσεις για να δεις αν είναι ευχαριστημένος. 2-3 συνδέσεις που έχω δει wind δεν τις βρήκα να είναι πάνω από 6MB (αν και δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι γραμμές στα σπίτια αυτά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts