Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε πάλι με τη παραπλάνηση που πέφτει.

1.Οπτικές ίνες έχουν όλες οι εταιρείες μέχρι τα κέντρα του ΟΤΕ. Από το κέντρο του ΟΤΕ μέχρι τα σπίτια είναι το κλασικό δίκτυο χαλκού του ΟΤΕ. Οι γραμμές είναι ίδιες για όλες τις εταιρείες.

2.Το σε ποιά ταχύτητα θα κλειδώσει το router σου έχει να κάνει με την απόσταση σου από το κέβτρο του ΟΤΕ και τη ποιότητα του χαλκού, ελάχιστη διαφορά μπορεί να υπάρξει ανάλογα με το πάροχο και βέβαια δεν έχουν καμία σχέση οι "οπτικές ίνες" με τη ταχύτητα συγχρονισμού. Για ADSL μιλάμε, όχι για FTTH που η ίνα έρχεται σπίτι σου.

Διαφορά ουσιαστική μπορεί να υπάρξει στη ταχύτητα που κατεβάζεις (άσχετο με το που κλειδώνει το router) ανάλογα με τη χωρητικότητα του δικτύου στη περιοχή και τους πελάτες, αλλά αυτό δεν μπορείς εκ των πρωτέρων να το ξέρεις.

Καλύτερα, δηλαδή, να επιλέξω ΟΤΕ που ξέρω και πόσο πιάνει στην περιοχή που είμαι παρά να πάω με κλειστά τα μάτια στην Τελλας.

Ευχαριστώ για την απάντηση.:)

Καλύτερα, δηλαδή, να επιλέξω ΟΤΕ που ξέρω και πόσο πιάνει στην περιοχή που είμαι παρά να πάω με κλειστά τα μάτια στην Τελλας.

Ευχαριστώ για την απάντηση.:)

Αν δεν σε ενοχλεί το κόστος η καλύτερη επιλογή από πλευράς ποιότητας υπηρεσιών και εξυπηρέτησης είναι σαφέστατα ο ΟΤΕ.

Αλλά επειδή αν θυμάμαι καλά δεν έχεις κλείσει χρόνο στη hol θα χρεωθείς 70 ευρώ αποσύνδεση και πιθανότατα να πρέπει να επιστρέψεις το router.

Κοίτα, εάν καταγγείλει τη σύμβαση λόγω προβλημάτων, αν έχει γιατί δεν διάβασα τα προηγούμενα post, τότε μπορεί να τα γλυτώσει τα 70€. Αλλά είναι λίγο ταλαιπωρία.
مفاجأة

Δεν με πειράζει να πληρώσω τα 70 ευρώ αρκεί να φύγω.Σε ταλαιπωρίες δεν θα μπω.Θα τους δώσω τα 70 ευρώ,τα τους δώσω το κουτί μαζί με το Modem,θα τους δώσω και μια μούτζα και θα πάω στον Ο.Τ.Ε.Δεν είναι δυνατόν να πληρώσω για 6Mpbs και να έχω 2 :down: .

Δεν με πειράζει να πληρώσω τα 70 ευρώ αρκεί να φύγω.Σε ταλαιπωρίες δεν θα μπω.Θα τους δώσω τα 70 ευρώ,τα τους δώσω το κουτί μαζί με το Modem,θα τους δώσω και μια μούτζα και θα πάω στον Ο.Τ.Ε.Δεν είναι δυνατόν να πληρώσω για 6Mpbs και να έχω 2 :down: .

Όλες οι εταιρίες έτσι είναι. Εγώ έχω (και καλά) 24Mpbs σύνδεση και έχω μόνο 11!:(;)

7η μερα με την νεα μου συνδεση να πιανει τα εκπληκτικα 1617kpbs!!!!17 μερες εχω τρελλας και ηδη στις τελευταιες 7 δεν εχω ιντερνετ 20 ωρες την ημερα!ΕΛΕΟΣ!!!!δηλωσα βλαβη και τιποτα!
σημερα επιτελους μετα απο μια εβδομαδα μου φτιαξανε την γραμμη.ο οτε ειχε κανει μια μακακια σε καλωδιωση και ειχα προβλημα στην τηλεφωνια που δημιουργουσε προβλημα συγχρονισμου στο adsl.επειδη πρωτος βγηκα και εκραζα την τελλας τωρα θελω να πω ενα μπραβο γιατι ακομα και κυριακατικα με πηραν 2 φορες να με ενημερωσουνε !ολοι αψογοι στη τεχνικη και οχι μονο εξυπηρετηση!.

ΟΜΩΣ τωρα μου κλειδωσαν την γραμμη στα 12 αλλα πριν την βλαβη κατεβαζα με 1.2 τωρα κατεβαζω με 600.τωρα τι φταιει?

τωρα ειδα οτι συγχρονιζει ακομα καλυτερα στα 14000 αλλα το κατεβασμα παλι στα 600!γιατι ρε γμτ?

Κατεβάζεις από καλό server; Δεν δοκιμάζεις και από κάπου αλλού; ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι αποκλειστικα για ιντερνετ 24mps και ενα απλο σταθερο χωρις να καλω δωρεαν πουθενά..

Νομιζω οτι το πακέτο της tellas ειναι οτι καλυτερο σε αυτο που ζητάω.

Tellas Double Play Best Price με 23 ευρώ το μήνα.

Το μονο κόστος φαντάζομαι που θα κανω επειδη ειναι νεα γραμμή ειναι 70 ευρώ σωστά?

Και το καλο ειναι οτι δίνουν και usb modem για 2 μηνες...

Ρωτάω επειδη το πακετο της Hol με 20,90 ευρω στα 24 Mps ηταν απάτη διοτι επρεπε ηδη να εχεις γραμμη..

P.s ωραια ειναι η tellas! xaxa 2 Μηνες σχεδον να ενεργοποιηθει, 70 ευρω για την νέα γραμμή, κ το τάχα δωρεαν ασυρματο ιντερνετ Usb stick το πληρωνεις 8 ευρω το μηνα,δηλαδη συνολικα θα πληρωσω 86 ευρω κ μετα απο δυο μηνες...

Κατεβάζεις από καλό server; Δεν δοκιμάζεις και από κάπου αλλού; ;)

εχω δοκιμασει σε ftp.ntua.gr και ftp.otenet.gr που ειναι πολυ γρηγοροι και με αυτους κατεβαζα δοκιμαστικα καλες ταχυτητες πριν την βλαβη. μετα την βλαβη ενω φτιαξανε την γραμμη τελεια οπως ηταν πριν (14000 συγχρονισμος) τωρα κατεβαζω απο 500 μεχρι 1000.αυτο τωρα τι φταιει?μπορει η τελλας να μου "ανεβασει" την ταχυτητα κατεβασματος αυτη?

Πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό η tellas έχει διορθωθεί λιγουλάκι!!! Εσείς τι λέτε;;

Βασικά δεν έχω αυτά τα τρομερά disconnections.Δηλαδή κρατάει το router(thomson speedtouch) αρκετές μέρες μέχρι να επανεκκινηθεί,ενώ άλλες φορές καθημερινά.

Βέβαια η ταχύτητα σταθερά 11-12mbps.Ενώ σε προηγούμενες εταιρείες 15-16....

My life was unending,unchanging midnight.

It must,by necessity,always be midnight for me.

So how was it possible that the sun was rising now,

in the middle of my midnight?

Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι αποκλειστικα για ιντερνετ 24mps και ενα απλο σταθερο χωρις να καλω δωρεαν πουθενά..

Νομιζω οτι το πακέτο της tellas ειναι οτι καλυτερο σε αυτο που ζητάω.

Tellas Double Play Best Price με 23 ευρώ το μήνα.

Το μονο κόστος φαντάζομαι που θα κανω επειδη ειναι νεα γραμμή ειναι 70 ευρώ σωστά?

Και το καλο ειναι οτι δίνουν και usb modem για 2 μηνες...

Ρωτάω επειδη το πακετο της Hol με 20,90 ευρω στα 24 Mps ηταν απάτη διοτι επρεπε ηδη να εχεις γραμμη..

P.s ωραια ειναι η tellas! xaxa 2 Μηνες σχεδον να ενεργοποιηθει, 70 ευρω για την νέα γραμμή, κ το τάχα δωρεαν ασυρματο ιντερνετ Usb stick το πληρωνεις 8 ευρω το μηνα,δηλαδη συνολικα θα πληρωσω 86 ευρω κ μετα απο δυο μηνες...

Τα 8 ευρω το μηνα τα πληρωνεις μονο αν κρατησεις το ασυρματο ιντερνετ πανω απο τους 2 μηνες που ειναι η δωρεαν διαθεση,για το 2μηνο δεν πληρωνεις απολυτως τιποτα

το speedstream router που μας ειχε δωσει η τελλας, τα εχει φτυσει εντελως.

θα πρεπει να αγορασουμε καποιο καινουριο ή ειναι κατι που το καλυπτει η εταιρεια?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Από την Παρασκευη εχει θόρυβο το τηλέφωνο και δεν έχω νετ.Τους πήρα 3 τηλέφωνα αλλά τπτ.Εχω γίνει έξω φρενών!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Από την Παρασκευη εχει θόρυβο το τηλέφωνο και δεν έχω νετ.Τους πήρα 3 τηλέφωνα αλλά τπτ.Εχω γίνει έξω φρενών!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

καποιος παπαρας τεχνικος του οτε προκαλεσε βραχυκυκλωμα στα καλωδια ΤΟΥ ΟΤΕ. το ειχα παθει και εγω.δηλωσε βλαβη και περιμενε 7 ημερολογιακες περιπου. :)

το speedstream router που μας ειχε δωσει η τελλας, τα εχει φτυσει εντελως.

θα πρεπει να αγορασουμε καποιο καινουριο ή ειναι κατι που το καλυπτει η εταιρεια?

τελικά το καλύπτει η εταιρεία. με την μόνη διαφορά πως αν και το έστειλαν απο τις 5-10 με κούριερ-όπως ισχυρίζονται- τίποτα δεν έχει φτάσει ακόμα σε μας.

Με ΕΛΤΑ να το εστελναν θα είχε φτασει!

Την παρασκευη 9 Οκτωβρη χαλάει το τηλέφωνο και το ίντερνετ.Δηλώνω βλάβη 3 φορες.Την Τρίτη 13 του μήνα φτιάχνουν αλλά την Παρασκευή 16 Οκτώβρη ξαναχαλάει το νετ και σήμερα και το τηλέφωνο.ΕΧΩ ΑΠΗΥΔΥΣΕΙ!Τι να κανω?

Την παρασκευη 9 Οκτωβρη χαλάει το τηλέφωνο και το ίντερνετ.Δηλώνω βλάβη 3 φορες.Την Τρίτη 13 του μήνα φτιάχνουν αλλά την Παρασκευή 16 Οκτώβρη ξαναχαλάει το νετ και σήμερα και το τηλέφωνο.ΕΧΩ ΑΠΗΥΔΥΣΕΙ!Τι να κανω?

YΠΟΜΟΝΗ.

περσυ απο τα τελη αυγουστου εως δεκεμβριο δεν ειχα τηλεφωνο σε καθημερινη βαση...

αν εισαι τυχερος θα σου πιστωσουν ενα μηνα.

Εγω δεν θα κατσω τοσο καιρο χωρις τηλέφωνο.Εγω χρειαζομαι και το τηλεφωνο και το ιντερνετ.Δεν θα τους παρακαλεσω τοσο πολύ.

λες ολοι οι αλλοι να μη το χρειαζομασταν το τηλεφωνο?

αν θελεις πληρωσε και σπασε το συμβολαιο.

οχι.φευγεις απλα.εκτος αν ειχες καποιο συμβολαιο(ενα φεγγαρι διναν κατι λαπτοπ) για 2 χρονια..

Μπα,δεν εχω τέτοιο συμβόλαιο.Το κακό είναι ότι χρειάζομαι άμεσα νετ,δεν μπορω να μπαίνω συνέχεια με κλεμμένο,και δεν θέλω να έχω 12μηνο συμβόλαιο καθώς είμαι φοιτήτρια και σε μισό χρόνο τελειώνω.

δε νομιζω να σε λυπηθουν...:lol:

ή συνεχίζεις με τελλας και οποτε παρουσιαζει προβλημα κλεβεις απο γειτονες ή κανεις νεο συμβολαιο αλλου και οταν φυγεις το σπας και πληρωνεις τα χρηματα που ζητανε.

Δες το Ίντερνετ με τη μέρα που παρέχει η ΧΟΛ και απείλησε τους με καταγγελία στην ΕΕΤΤ!

E που είναι το πρόβλημα. θα βρεις συμβόλαια χωρίς δέσμευση. Ο ΟΤΕ για παράδειγμα θέλει εξάμηνο νομίζω. Και ίσως αν δεν πάρεις εξοπλισμό (όλο και κάπου βρίσκεται ένα modem) μπορεί να μην έχει καθόλου.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• This topic was featured and featured