kostas701 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Από εμπειρία 8 ετών στη Wind, μπορώ να πω ότι είναι πολλοί αργοί στην τεχνική εξυπηρέτηση (με έστησαν σε ραντεβού για έλεγχο 3 σερί μέρες και μου την είπαν κιόλας) και μπορώ να πω ότι σε μεγάλη ζημιά που έπρεπε να τη φτιάξει η wind μου την έφτιαξε υπάλληλος του οτε ( στη ζούλα αλλά του έδωσα και ένα χαρτζιλίκι για το ****το). Όπως αναφέρθηκε ότι πληρώνεις παίρνεις (δίνεις 16,90 παίρνεις σαβούρα, πληρώνεις 40 σε σέβονται). Να μη μιλήσω πόσες φορές το f2g app (όταν είχα κινητό wind) μου έτρωγε τις ανανεώσεις που έκανα και έτρεχα σε κατάστημα να διορθώσω τα λάθη τους. Πίκρα αυτή η εταιρεία και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Από εμπειρία 8 ετών στη Wind, μπορώ να πω ότι είναι πολλοί αργοί στην τεχνική εξυπηρέτηση (με έστησαν σε ραντεβού για έλεγχο 3 σερί μέρες και μου την είπαν κιόλας) και μπορώ να πω ότι σε μεγάλη ζημιά που έπρεπε να τη φτιάξει η wind μου την έφτιαξε υπάλληλος του οτε ( στη ζούλα αλλά του έδωσα και ένα χαρτζιλίκι για το ****το). Όπως αναφέρθηκε ότι πληρώνεις παίρνεις (δίνεις 16,90 παίρνεις σαβούρα, πληρώνεις 40 σε σέβονται). Να μη μιλήσω πόσες φορές το f2g app (όταν είχα κινητό wind) μου έτρωγε τις ανανεώσεις που έκανα και έτρεχα σε κατάστημα να διορθώσω τα λάθη τους. Πίκρα αυτή η εταιρεία και μόνο. Θα σε είχε βάλει στο "μάτι" η WIND. :lol: Πάντως, η μόνη αξιόπιστη εταιρεία στη χώρα μας, είναι η πιο ακριβή (δε γράφω όνομα, γιατί θα μου το σβήσουν). Οπουδήποτε αλλού να πας, η εξυπηρέτηση θα είναι περίπου στα ίδια χάλια με τη WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Απορία, λήγει το συμβόλαιο σταθερού και θέλω να ανανεώσω. Προσπαθώ να βρω τηλέφωνο επικοινωνίας και έχει μόνο το 18300 με χρέωση. Δεν έχουν τηλέφωνο χωρίς χρέωση για τέτοια θέματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Ρε παιδιά αυτοί εκεί στην wind δεν παλεύονται. Το πρόγραμμα που έχω λήγει στις 8/9/2018 και δεδομένου ότι τελευταία η ταχύτητα που έχω είναι απελπιστικά αργή (2- 4 mbps ) προσπάθησα να βγάλω καμιά άκρη μπας και το γυρίσω σε vdsl ή έστω 50αρι fiber. Αρχικά μίλησα με κάποιο εκπρόσωπο της εταιρίας , ο οποίος μου είπε οτι το vdsl δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον και οτι το fiber είναι μονόδρομος . Όταν του ζήτησα προσφορά , δεδομένου ότι το συμβόλαιο μου λήγει σε ένα μήνα , άρχισε τα νούμερα και μου απάντησε ότι το αίτημα διακοπής συμβολαίου πραγματοποιήται πολύ γρήγορα (σε μια δυο μέρες) οπόταν θα πρέπει να πληρώσω πρόστιμο 480 ευρώ. Μου πρότεινε , να προχωρήσω σε διακοπή συμβολαίου ή μεταφορά σε άλλη εταιρεία , την επομένη της λήξης του . Κοινώς πλήρωνε βλάκα προκαταβολικά πάγια , αφού η τιμή κατόπιν λήξης του συμβολαίου αλλάζει. Στο φινάλε με παρέπεμψε σε άλλον εκπρόσωπο , ο οποίος μου είπε οτι επειδή το πρόγραμμα που έχω είναι συνδιαστικό (wind to one) δεν μπορεί να μου δώσει προσφορά αλλά να πάω σε ένα κατάστημα της Wind να σπάσω το πρόγραμμα ατελώς και εν συνεχεία να μου δώσει προσφορά . Επειδή με τα καπρίτσια αυτά έχω ξενερώσει , με βλέπω να την κάνω σε καμιά πιο σοβαρή εταιρία Αυτό που με ζορίζει είναι το γεγονός οτι στο συμβόλαιο που εχω , είναι ενσωματομένο το κινητό της γυναίκας μου καθώς και το καρτοκινητό μου . Πως γίνεται να το σπάσω ξαναμανά :) στα τρία κι απο εκεί και πέρα κάνω για το καθένα οτι με συμφέρει Να αφήσω απλά το συμβόλαιο να λήξει ? Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω χωρίς να τους πληρώνω κερατιάτικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Υπομονή , σε 30 ημέρες θα είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θές. Η αλλαγή γίνεται σχεδόν αμέσως . Οπότε δεν θα διαρκέσει για πολλές ημέρες η πλήρης χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Από υπομονή άλλο τίποτε, εγώ και τα γαϊδούρια. Αυτό που με ενοχλεί είναι η όλη τους συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Απορία, λήγει το συμβόλαιο σταθερού και θέλω να ανανεώσω. Προσπαθώ να βρω τηλέφωνο επικοινωνίας και έχει μόνο το 18300 με χρέωση. Δεν έχουν τηλέφωνο χωρίς χρέωση για τέτοια θέματα; 13800 ειναι,και δυστυχως οχι πρεπει να παρεις εκει γι'αυτο που θες.Ή να προσπαθησεις μεσω fb μπας και σε καλεσουν,αλλά χλωμό το κόβω,στο 13800 θα σε παραπέμψουν πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Απορία, λήγει το συμβόλαιο σταθερού και θέλω να ανανεώσω. Προσπαθώ να βρω τηλέφωνο επικοινωνίας και έχει μόνο το 18300 με χρέωση. Δεν έχουν τηλέφωνο χωρίς χρέωση για τέτοια θέματα; Email εδω https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ απαντανε σε 1-2 μερες, εγω ετσι εκανα και εχω και τις απαντησεις τους αρχειοθετημενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Email εδω https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ απαντανε σε 1-2 μερες, εγω ετσι εκανα και εχω και τις απαντησεις τους αρχειοθετημενες Αυτό που στέλνεις πως το κρατάς αντίγραφο μέσα από την φόρμα τους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 13800 ειναι,και δυστυχως οχι πρεπει να παρεις εκει γι'αυτο που θες.Ή να προσπαθησεις μεσω fb μπας και σε καλεσουν,αλλά χλωμό το κόβω,στο 13800 θα σε παραπέμψουν πάλι. μπορείς να καλέσεις στο +30 693 561 3800 παραθέτω απόσπασμα απο σελίδα wind Για ιδιώτες: 13800 Από σταθερό WIND με χρέωση 0,26€/ κλήση συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τελών σταθερής τηλεφωνίας. Από κινητό WIND με χρέωση 0,25€/ κλήση συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12,15,18 ή 20% ανάλογα με το, προ ΦΠΑ, ύψος του μηνιαίου λογαριασμού. Η χρέωση για κλήση από άλλο πάροχο ορίζεται με βάση τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου. • Από Εξωτερικό & από κινητό WIND σε περιαγωγή με χρέωση: +30 693 561 3800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Αν ειναι στο εξωτερικο ναι. Αν το δοκιμασεις στο εσωτερικο φυσικα δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Αν ειναι στο εξωτερικο ναι. Αν το δοκιμασεις στο εσωτερικο φυσικα δεν δουλεύει συγνώμη για την παραπληροφόρηση για την ιστορία πάντως το καλώ μέσω mobilevoip app κάνοντας χρήση του dialcheap λογαριασμού μου με callerID το frog καρτοκινητό μου και απαντά κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Φυσικά γιατί καλείς από εξωτερικό , φυσικά με το νούμερο σου όταν παίρνεις από εξωτερικό δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 αυτο ναι,μιας και το ανεφερες σε ορισμενα voip apps δουλευει,στην περιπτωση μου σε telz καλούσε κανονικά.Σε viber μια φορά εβγαινε,αλλη φορα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 η κάθε αστεία εταιρία προσπαθεί να βγάλει χρήματα από τα θύματά της που καλούν στην εξυπηρέτηση πελατών από καρτοκινητό frog η χρέωση για κλήση στο 13800 είναι 0,714/λεπτό από dialcheap είναι 0,008/λεπτο ετσι για μια 5λεπτη κλήση απαιτούνται 3,57€ από frog και μόλις 0,40€ από dialcheap όπως και να το κάνεις έχει διαφορά! τέλος πάντων... ελπίζω ο Dj kourampies να βγάλει άκρη με την ανανέωσή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Αυτό που στέλνεις πως το κρατάς αντίγραφο μέσα από την φόρμα τους??? Με την αποστολη του μηνυματος σου θα σου ερθει αντιγραφο στη διευθυνση mail που θα βαλεις. Edited August 10, 2018 by johnsot-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλημέρα. Στον τελευταίο λογαριασμό που εκδόθηκε πριν 1 βδομάδα, εκεί που πλήρωνα τελική τιμή 32,77 ευρώ μου ήρθε ποσό 36,16 ευρώ. Από την ανάλυση λογαριασμού σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα βλέπω ότι στον τρέχοντα λογαριασμό δεν έχει εφαρμοστεί η έκπτωση των 2,44 ευρώ που αφορά το πάγιο της υπηρεσίας wind 300. Με άλλα λόγια αυτόν το μήνα μου χρέωσαν τα 300 λεπτά προς κινητά αντί να μου τα παρέχουν δωρεάν, όπως ήταν το πακέτο μου. Παίζει λάθος ή κάτι άλλο που αγνοώ; Το πρόγραμμα που έχω: VDSL 50 με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά και δωρεάν 300 λεπτά προς κινητά. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Η έκπτωση μαλλον αφορα ολο το πρόγραμμα και οχι αποκλειστικά καποια υπηρεσία,ασχετα αν σου την πλασαρουν ως δωρο τη συγκεκριμενη παροχή. Ή καποιο λάθος θα εγινε απο το λογιστηριο τους ή θα εληξε η 2ετης δέσμευση που ειχες. Αλλη έκπτωση φαίνεται στο λογαριασμό ή μόνο αυτή υπηρχε παντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Στο λογαριασμό φαίνονται άλλες 2 εκπτώσεις: Μηνιαίο Πάγιο WIND Double Play από 12/08 έως 11/09 34,67 € Μηνιαίο Πάγιο Αναγνώριση Κλήσεων από 12/08 έως 11/09 0,40 € Μηνιαίο Πάγιο WIND VDSL. από 12/08 έως 11/09 16,26 € Μηνιαίο Πάγιο WIND 300 από 12/08 έως 11/09 2,44 € Μηνιαίο Πάγιο Βασικές Τηλ. Υπηρεσίες από 12/08 έως 11/09 0,22 € Μηνιαίο Πάγιο Λοιπές Τηλ. Υπηρεσίες από 12/08 έως 11/09 0,18 € Έκπτωση υπηρεσιών σταθερής -14,73 € Εκπτωση Υπηρεσίας WIND VDSL -11,65 Κανονικά υπήρχε και η έκπτωση των 2,44 ευρώ που στον τρέχοντα λογαριασμό εξαφανίστηκε. Οι άλλες 2 παραμένουν όπως φαίνεται. Τον περασμένο Σεπτέμβρη του 2017 έκανα μετατροπή σε VDSL με 2ετή δέσμευση, οπότε λήξη χρόνου έκπτωσης δεν παίζει. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Μπορεί να την ξεχασαν ή να ισχυε η συγκεκριμένη εκπτωση για 1 χρονο για καποιο λογο. Δεν εχει ξανακουστει βέβαια,λιγο δυσκολο το βλεπω. Απλα συμπιπτει με την συμπληρωση του χρονου. Δεν ξερω μηπως επαιζε καποια τέτοια προσφορα τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 O 1 χρόνος συμπληρώνεται μετά τις 11/9, αλλά αυτοί μου αφαίρεσαν την έκπτωση μετά τον 11ο μήνα κι όχι μετά τον 12ο, αφού η τιμολόγηση της υπηρεσίας είναι για το διάστημα από 12/8-11/9, ήτοι για τη διάρκεια του 12ου μήνα, πριν κλείσει χρόνος. Μάλλον για κουτοπονηριά της Wind το κόβω. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Υπάρχει κανείς που να λήγει το συμβόλαιο του αυτό τον καιρό και να πήρε προσφορά από την wind, και σε τι τιμή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Εγώ,αλλά το μόνο που έδωσαν ήταν το ήδη υπάρχον σε αυξημένη τιμή..... Μάλλον θα αλλάξω εταιρία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) εμενα στο απλο πακετο (broadband) δεν με πηραν καν για προσφορα.Μονο ενα μηνυμα οτι ειχαν βγει οι προσφορες πριν τη ληξη του συμβολαιου.Η προσφορα που υπηρχε (για το ιδιο πακετο) ηταν μια μειωση 1,5€ και συμπεριληψη της αναγνωρισης και των ψηφιακων ευκολιων στην τελικη τιμη,Το περιεργο επισης ειναι οτι 2ος συνεχομενος λογαριασμος βγηκε με την ιδια εκπτωση (αντι το παγιο να παει στην ονομαστικη τιμη).Τα πακετα double play τα εδιναν γυρω στα 22€ (το 2play basic) και το 2play plus στα 25 ή στα 27€.Τελικη τιμη με φορους αναγνωριση και ψηφιακες ευκολιες.Για τα 50αρια κλπ (fiber) δεν ξερω γιατι συμφωνα με το 13800 δεν εχει διαθεσιμοτητα.Αν και στο καταστημα κατα περιεργο τροπο ειχαν τιμες και γι'αυτα (δεν τις θυμαμαι) λες και υπηρχε.... Edited August 20, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 καλά μιλάμε για πολύ βλήματα εκεί στην wind... αίτηση φορητοτητας, υπογραφή συμβολαίου 29/6 τους παίρνω σήμερα γιατί ακόμα είμαστε κοσμοτε και μου λένε 10 Αυγούστου ακυρώθηκε η αίτηση σας!! πόσο μλκες είναι;;;; ;ποιος και γιατί την ακύρωσε δεν ξέρουν λένε! είναι δυνατόν? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts