Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 20.5 ευρώ σου δίνει 30 λεπτά σε κινητά και 2 ώρες σε σταθερά.

Αλλά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Αν κάνεις φορητότητα και πιο χαμηλή τιμή θα έχεις αλλά και όλο το πακέτο υπηρεσιων.

Εκτός και αν σκέφτεσαι το καλό της εταιρείας και δεν επιθυμείς να τους αγχώσεις με την αίτηση φορητότητας. :rolleyes::lol:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Με 20.5 ευρώ σου δίνει 30 λεπτά σε κινητά και 2 ώρες σε σταθερά.

Αλλά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Αν κάνεις φορητότητα και πιο χαμηλή τιμή θα έχεις αλλά και όλο το πακέτο υπηρεσιων.

Εκτός και αν σκέφτεσαι το καλό της εταιρείας και δεν επιθυμείς να τους αγχώσεις με την αίτηση φορητότητας. :rolleyes::lol:

Όχι ρε:lol:

Απλώς θέλω οπωσδήποτε χαμηλή τιμή γιατί πια σε αυτό το σπίτι μένω 1με 2 ημέρες την εβδομάδα.

μήπως τότε να το κόψεις εντελώς;

δε σε καλύπτει το κινητό για 1-2 μέρες;

αν είναι θέμα πρόσβασης στο δύκτιο μήπως να έκανες καμιά πατέντα με κανέναν γείτονα;

μήπως τότε να το κόψεις εντελώς;

δε σε καλύπτει το κινητό για 1-2 μέρες;

αν είναι θέμα πρόσβασης στο δύκτιο μήπως να έκανες καμιά πατέντα με κανέναν γείτονα;

Μπα δεν παιζει αυτό με αυτούς τους γειτονες:lol:

Απλώς ελπίζω να βρω δουλειά και να μένω περισσότερο. Αλλιώς μόνο ίντερνετ που με ενδιαφέρει αποκλειστικά δεν με χαλάει να δίνω 15 ευρώ αν μου το προτείνουν, ή και λιγότερο αν τα καταφέρω με φορητοτητα. Θα δω τον Ιουνίου που λήγει

• 2 weeks later...

Το έβαλα στο θέμα της καρτοκινητης WIND, ας το βάλω κι εδώ...

Είχα ρωτήσει και παλιότερα, αλλά νομίζω κανείς δε μπόρεσε να μου δώσει σίγουρη απάντηση για το αν τα δωρεάν 120' του Double Play μπαίνουν και σε Q... Οπότε παραθέτω την απάντηση της WIND (τα xxx τα έβαλα εγώ για απόκρυψη στοιχείων):

"Αξιότιμε κύριε χχχχχχ,

Σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματος που μας έχετε αποστείλει, με αριθμό καταχώρησης 37-3580χχχχχχ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία που σας προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας 120 λεπτά κάθε μήνα σε έναν αριθμό καρτοκινητού λόγω της ενεργοποίησης σταθερού στο δίκτυο της Wind, μπορεί να ενεργοποιηθεί και σε αριθμό Q." :D

παιδια να ρωτήσω κατι?

εδώ και πολύυυυυ καιρο τα νευρα μου εχουν γινει τσαταλια με την wind που εχω σπιτι.

συνεχεια αποσυνδεσεις.. πολλες φορες η ταχύτητα ακομα και στα 1.5....... ναι καλα διαβαζετε....1,5

δεν αντεχω άλλο με τα νευρα μου, γιατι παλι τελευταια περναω την ωρα μου.... με το support τους στην γραμμη,

εχιε καταντησει γελοίο το όλο θεμα...

υπάρχει καποιο νουμερο που να μπορω να κάνω μια μεγαλη λιστα παραπόνων?

ένα νουμερο να τους ζητήσω να ΜΗΝ συνεχίσουμε την συνεργασία μας?

θυμαμαι παλια στην φορθντε επαιρνες σε ένα νουμερο και σε ρωτουσαν αναλυτικα τι και πως συμβαίνει.... στην wind δεν βρισκω.

ευχαριστω πολύ για τον χρονο σας και συγνώμη για το σεντονι

παιδια να ρωτήσω κατι?

εδώ και πολύυυυυ καιρο τα νευρα μου εχουν γινει τσαταλια με την wind που εχω σπιτι.

συνεχεια αποσυνδεσεις.. πολλες φορες η ταχύτητα ακομα και στα 1.5....... ναι καλα διαβαζετε....1,5

δεν αντεχω άλλο με τα νευρα μου, γιατι παλι τελευταια περναω την ωρα μου.... με το support τους στην γραμμη,

θυμαμαι παλια στην φορθντε επαιρνες σε ένα νουμερο και σε ρωτουσαν αναλυτικα τι και πως συμβαίνει.... στην wind δεν βρισκω.

Μπορείς να καλέσεις στο 211 120 1212 ( τεχνική υποστήριξη ) και να τους πεις ακριβώς το πρόβλημα. Στην Forthnet είχες τα ίδια θέματα; Προτείνω να αγοράσεις από το site τους , το Asus DSL-N14U με 34,90 ευρώ ( σταθερότατο - με ρύθμιση για το SNR - και με το κόστος να έρχεται στον επόμενο λογαριασμό ) ή να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο modem.

Everything is a frequency 

παιδια να ρωτήσω κατι?

Φορητότητα!!!Αφού δεν λύνουν το πρόβλημα αντε γεια!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Μπορείς να καλέσεις στο 211 120 1212 ( τεχνική υποστήριξη ) και να τους πεις ακριβώς το πρόβλημα. Στην Forthnet είχες τα ίδια θέματα; Προτείνω να αγοράσεις από το site τους , το Asus DSL-N14U με 34,90 ευρώ ( σταθερότατο - με ρύθμιση για το SNR - και με το κόστος να έρχεται στον επόμενο λογαριασμό ) ή να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο modem.

φιλε μου δεν είναι το θεμα να δηλωσω το πρόβλημα... αυτό εχει γινει από παρασκευη μεσημερι.... και ακομα ΤΙΠΟΤΑ!!!

μαλιστα μου ειπαν (ακουσον ακουσον) να κατσω σπιτι να παρακολουθώ αν εχει αποσυνδεσεις και να τους καλεσω εγω παλι!!!!!!

από παρασκευή μεσημερι και ουτε φωνη ουτε ακροαση... και στα τηλεφωνήματα μου μονο απαντουν ότι το εχει αναλαβει το υψηλο κλιμάκιο (αντε μην πω τιποτα τωρα για το κλιμακιο τους)

στην φορθνετ δεν ειχα πρόβλημα.... ημουν με 19αρα γραμμή και τηλ στο σαπορτ μια φορα το εξαμηνο....

εδώ δυο χρονια εχω ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΕΙ.... χωρις υπερβολή.....

απλα θυμαμαι καποιες εταιρειες ειχαν τηλεφωνο που διαχειριζόντουσαν τις αιτησεις διακοπής συμβολαίου.

η γουιντ δεν εχει?

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φορητότητα!!!Αφού δεν λύνουν το πρόβλημα αντε γεια!

εννοείται και ΑΜΕΣΑ.

τον αλλον μηνα τελειωνει το συμβόλαιο.... όχι απλα θα φύγω.... θα τρεξω μακρυα

φιλε μου δεν είναι το θεμα να δηλωσω το πρόβλημα... αυτό εχει γινει από παρασκευη μεσημερι.... και ακομα ΤΙΠΟΤΑ!!!

μαλιστα μου ειπαν (ακουσον ακουσον) να κατσω σπιτι να παρακολουθώ αν εχει αποσυνδεσεις και να τους καλεσω εγω παλι!!!!!!

από παρασκευή μεσημερι και ουτε φωνη ουτε ακροαση... και στα τηλεφωνήματα μου μονο απαντουν ότι το εχει αναλαβει το υψηλο κλιμάκιο (αντε μην πω τιποτα τωρα για το κλιμακιο τους)

στην φορθνετ δεν ειχα πρόβλημα.... ημουν με 19αρα γραμμή και τηλ στο σαπορτ μια φορα το εξαμηνο....

εδώ δυο χρονια εχω ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΕΙ.... χωρις υπερβολή.....

απλα θυμαμαι καποιες εταιρειες ειχαν τηλεφωνο που διαχειριζόντουσαν τις αιτησεις διακοπής συμβολαίου.

η γουιντ δεν εχει?

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εννοείται και ΑΜΕΣΑ.

τον αλλον μηνα τελειωνει το συμβόλαιο.... όχι απλα θα φύγω.... θα τρεξω μακρυα

Τότε σημείωσε τις ημερομηνίες που υπάρχουν οι αποσυνδέσεις και ζήτησε αποχρέωση για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σου είπαν ότι θα περάσει τεχνικός για να ελέγξει την γραμμή; Πρέπει να έχουν τμήμα που ασχολείται με τα συμβόλαια αλλά καλύτερα πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και κάνε εκεί την διακοπή ή κατευθείαν αίτηση σε άλλη εταιρία.

Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

γιατί έμεινες 2 χρόνια αφού είχες τόσο μεγάλο πρόβλημα;

όταν ο πάροχος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του τότε την κάνεις με ελαφρά.

Μετά από 6 χρόνια wind, στα Χανιά με 8 mbps και πολλές πολλές αποσύνδεσεις, άλλαξα σε cyta και εκτός ότι βρήκαμε την υγεία μας, η ταχύτητα εδώ και δύο χρόνια είναι σταθερά και ακατεβατά στα 14mbps...

Πηρα τηλεφωνο για να μαθω τι να κανω μετα τη συμπληρωση του ενος χρονου με το δωρεαν 1GB.

H κοπελα στη εξυπηρετηση ηταν καθετη: πρεπει να κανετε ανανεωση πεντε ευρω σε ενα καταστημα κ να γινεται καθε εξαμηνο, ωστε να μπαινουν αυτοματα 1η του μηνα τα δεδομενα.

Έχει γίνει εκτενής συζήτηση για το θέμα, σχεδόν όλοι έχουμε πληρώσει και ένα μέλος έχει γράψει ότι δεν πλήρωσε.

Τότε σημείωσε τις ημερομηνίες που υπάρχουν οι αποσυνδέσεις και ζήτησε αποχρέωση για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σου είπαν ότι θα περάσει τεχνικός για να ελέγξει την γραμμή; Πρέπει να έχουν τμήμα που ασχολείται με τα συμβόλαια αλλά καλύτερα πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και κάνε εκεί την διακοπή ή κατευθείαν αίτηση σε άλλη εταιρία.

εχω σημειώσει και θα ζητησω εννοείται αποζημιωση... αυριο θα παω σε κατάστημα να στειλω τα φαξ που χρειαζονται

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γιατί έμεινες 2 χρόνια αφού είχες τόσο μεγάλο πρόβλημα;

όταν ο πάροχος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του τότε την κάνεις με ελαφρά.

διοτι φιλε μου ηδη μου ειχαν κανει μια @@@ με το κινητο μου, και δεν ηθελα να μπλέξω με δευτερη "ποινη" παρολο που δεν θα τις πληρωσω

Έχει γίνει εκτενής συζήτηση για το θέμα, σχεδόν όλοι έχουμε πληρώσει και ένα μέλος έχει γράψει ότι δεν πλήρωσε.

Εγώ την πήρα τζάμπα σε δύο γραμμές γνωστών. Η μία ήταν της γιαγιάς και της είπαν ότι την έχει ήδη. Με ένα δεν ξέρω την πήρε και έφυγε.

Sent from my Passport using Tapatalk

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

μετά από αίτηση φορητότητας, η προσφορά από wind για ανανέωση ήταν απεριόριστα σταθερά + 5 ώρες προς όλα τα κινητά με 17€ για 2 χρόνια, χωρίς να μου χρεώσουν το 5€ της ανανέωσης και το 3€ της κατάργησης του υπάρχοντος προγράμματος. σε συνδυασμό με τα 120' που μπαίνουν κάθε μήνα στο f2g καρτοκινητό μου. φυσικά ανανέωσα!

μετά από αίτηση φορητότητας, η προσφορά από wind για ανανέωση ήταν απεριόριστα σταθερά + 5 ώρες προς όλα τα κινητά με 17€ για 2 χρόνια, χωρίς να μου χρεώσουν το 5€ της ανανέωσης και το 3€ της κατάργησης του υπάρχοντος προγράμματος. σε συνδυασμό με τα 120' που μπαίνουν κάθε μήνα στο f2g καρτοκινητό μου. φυσικά ανανέωσα!

Φίλε ήμουν της ίδιας άποψης αλλα με αυτα που τραβάω απο την γουιντ χίλιες φορές να δινω 3-4 ευρώ παραπάνω παρα να τραβάω αυτο το πράγμα

Φίλε ήμουν της ίδιας άποψης αλλα με αυτα που τραβάω απο την γουιντ χίλιες φορές να δινω 3-4 ευρώ παραπάνω παρα να τραβάω αυτο το πράγμα

αυτήν την σύνδεση την έχω τρία χρόνια και στο προηγούμενο σπίτι είχα πάλι wind για άλλο τόσο περίπου. δεν είχα ποτέ κάποιο σοβαρό θέμα.

Εξαρτάται από την περιοχή και την καλωδίωση... Γενικότερα πάντως, η WIND Σταθερή δεν είναι και πολύ καλή, πρέπει να ρίξει λεφτά για να βελτιωθεί κι εκεί, όπως γίνεται ήδη στην κινητή που κάνει αναβάθμιση και φοβερή δουλειά... Σε όσους δουλεύει σωστά, κάνουν φοβερή οικονομία πάντως! Έχω βάλει στον παππού μου WIND Double Play, επειδή μιλάει πολύ στο σταθερό και στον ΟΤΕ παλιότερα πληρωνε τα "κερατά" του! :p Είναι πάνω από 2 χρόνια η σύνδεση χωρίς πρόβλημα, πιάνουμε 11 Mbps εμείς όποτε πηγαίνουμε σπίτι του και με αληθινή IP.

Εξαρτάται από την περιοχή και την καλωδίωση... Γενικότερα πάντως, η WIND Σταθερή δεν είναι και πολύ καλή, πρέπει να ρίξει λεφτά για να βελτιωθεί κι εκεί, όπως γίνεται ήδη στην κινητή που κάνει αναβάθμιση και φοβερή δουλειά... Σε όσους δουλεύει σωστά, κάνουν φοβερή οικονομία πάντως! Έχω βάλει στον παππού μου WIND Double Play, επειδή μιλάει πολύ στο σταθερό και στον ΟΤΕ παλιότερα πληρωνε τα "κερατά" του! :p Είναι πάνω από 2 χρόνια η σύνδεση χωρίς πρόβλημα, πιάνουμε 11 Mbps εμείς όποτε πηγαίνουμε σπίτι του και με αληθινή IP.

11 και το θεωρείς καλο;

Ήμουν 19 με την φορθνετ έπεσα 14 με γουιντ ωρα με εχει στα 12 και πρεπει να ειμαι ευχαριστημένος που τους πληρώνω 24αρι;

11 και το θεωρείς καλο;

Ήμουν 19 με την φορθνετ έπεσα 14 με γουιντ ωρα με εχει στα 12 και πρεπει να ειμαι ευχαριστημένος που τους πληρώνω 24αρι;

11 πιάνουμε με σάπια καλωδίωση στο σπίτι του παππού, με ένα άθλιο παλιό ρούτερ του ΟΤΕ και με SNR 9 (με 6 θα έπιανε παραπάνω)... Αν τα φτιάξουμε αυτά τα 3, πιστεύω η ταχύτητα θα πάει 16-17. Οπότε τώρα στα 11 μια χαρά είναι και χωρίς αποσυνδέσεις... Λίγο πάνω από τα 13 συγχρονίζει το ρούτερ και το speedtest δείχνει 11.

11 πιάνουμε με σάπια καλωδίωση στο σπίτι του παππού, με ένα άθλιο παλιό ρούτερ του ΟΤΕ και με SNR 9 (με 6 θα έπιανε παραπάνω)... Αν τα φτιάξουμε αυτά τα 3, πιστεύω η ταχύτητα θα πάει 16-17. Οπότε τώρα στα 11 μια χαρά είναι και χωρίς αποσυνδέσεις... Λίγο πάνω από τα 13 συγχρονίζει το ρούτερ και το speedtest δείχνει 11.

και παλι κατι δεν μου καθεται καλα με αυτήν την εταιρεια....

με φορθνετ ημουν στα 19

με γουιντ παλευω κάθε φορα και τσακωνομαι για να με πανε στα 14

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αίτηση φορητοτητας ποτέ μπορώ να κάνω?

03/07 λήγει

υπολογισε ότι θελουν περιπου 15 μερες για να μεταφερθείς... το πολύ σου λεω... οποτε πραξε αναλογα

επισης νομιζω ότι στην νεα εταιρεια που θα πας εχεις το δικαίωμα να δηλωσεις από ποτε θελεις να ξεκινησει η συνεργασια σας.

καλο θα είναι να το ρωτήσεις αυτό γενικα στην νεα εταιρεια

• This topic was featured and featured