johnsot-1 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παιδιά ξέρει κάποιος να μου απαντήσει για τα παραπάνω; Αν δεν υπογραψεις δεν ισχυει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Γι'αυτο υπογραφεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ρε παιδιά με πήραν από wind ώστε να κάνω ένα πολύ καλο για εμένα πακέτο και στο τέλος μου λένε πως χρεωνομαι το ρουτερ 19.90 .Ειναι δυνατόν δε δίνουν δωρεάν οι εταιρείες τα ρουτερ ;Μπορω να προμηθευτώ καλύτερο ρουτερ άλλης εταιρείας σε οικονομική τιμή ώστε να μην το πάρω από αυτούς ;; Όντως δεν δίνει δωρεάν ρούτερ, αλλά να σου πω την αλήθεια το προτιμώ να πληρώνω χαμηλό πάγιο και να μην μου δίνουν ρούτερ, άλλωστε τόσα χρόνια έχω μαζέψει αρκετά :) Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και μάλλον θα δεχτώ το συμβόλαιο καθώς με 20 ευρώ εχω τα πάντα σχεδόν και χωρίς να εχω τηλεφωνο κινητό wind που αν το κάνω θα χαμηλώσει και αλλο το πάγιο.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Τελικα εγινε online αιτηση στην wind vdsl. Για να δουμε τωρα τον ΟΤΕ θα ανταποκριθη με καμια αντιπροσφορα η θα με χαση απο πελατη του? Παντως αμα δεν μου κανουν αντιπροσφορα και δεν εχω τεχνικα προβληματα με την wind δεν θα θελω να ξανακουσω για τον ΟΤΕ. Σε 15-20 μερες θα ξερω σιγουρα και θα ποσταρω εδω τα νεα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και μάλλον θα δεχτώ το συμβόλαιο καθώς με 20 ευρώ εχω τα πάντα σχεδόν και χωρίς να εχω τηλεφωνο κινητό wind που αν το κάνω θα χαμηλώσει και αλλο το πάγιο.. Δε με πήρε κανένας τηλεφωνο να κανονίσουμε με κούριερ κλπ παρά μόνο εγινε ηχογράφηση της συμφωνίας ..τελικά τι συμβαίνει ειναι σαν να μην έκανα τίποτα ;;Μπορω να διακοψω τη συμφωνία η εχει ξεκινήσει η διαδικασία ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δε με πήρε κανένας τηλεφωνο να κανονίσουμε με κούριερ κλπ παρά μόνο εγινε ηχογράφηση της συμφωνίας ..τελικά τι συμβαίνει ειναι σαν να μην έκανα τίποτα ;;Μπορω να διακοψω τη συμφωνία η εχει ξεκινήσει η διαδικασία ; Aν η προσφορα που σου εγινε τηλεφωνικα, ειναι απο αλλο παροχο για καινουργιο συμβολαιο, και οχι απο αυτον που ειχες ως τωρα για επεκταση-αναπροσαρμογη του ηδη υπαρχοντος συμβολαιου, τοτε θα πρεπει να υπογραψεις. Δεν μπορει να παρει την τηλεφωνικη σου γραμμη αν δεν εχει την εγγραφη συναινεση και την εξουσιοδοτηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 σε εμενα το εκανε η wind χωρις να υπογραψω.οταν ρωτησα την forthnet πως γινεται αυτο,μου ειπαν αφου μας ζητουν τη γραμμη πρεπει να τη δωσουμε.μου ειπαν λογικα μεχρι να γινει η μεταφορα θα δουν το συμβολαιο.με τα πολλα τους ειπα να μη δωσουν τη γραμμη αφου ειχα μιλησει με συνεργατη της wind και δεν ηξερα αν αυτα που μου ειχαν υποσχεθει ισχυουν.πραγματι η forthnet αρνηθηκε και τοτε μου τηλ η ιδια η wind οπου και μου επιβεβαιωσαν τα συμφωνηθεντα,ηχογραφησαν τη συνομιλια προκειμενου να παρουν τη γραμμη απο τη forthnet,οπως και εγινε.δλδ δεν υπεγραψα τπτ,αλλα εχουν την ηχογραφημενη συνομιλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 σε εμενα το εκανε η wind χωρις να υπογραψω.οταν ρωτησα την forthnet πως γινεται αυτο,μου ειπαν αφου μας ζητουν τη γραμμη πρεπει να τη δωσουμε.μου ειπαν λογικα μεχρι να γινει η μεταφορα θα δουν το συμβολαιο.με τα πολλα τους ειπα να μη δωσουν τη γραμμη αφου ειχα μιλησει με συνεργατη της wind και δεν ηξερα αν αυτα που μου ειχαν υποσχεθει ισχυουν.πραγματι η forthnet αρνηθηκε και τοτε μου τηλ η ιδια η wind οπου και μου επιβεβαιωσαν τα συμφωνηθεντα,ηχογραφησαν τη συνομιλια προκειμενου να παρουν τη γραμμη απο τη forthnet,οπως και εγινε.δλδ δεν υπεγραψα τπτ,αλλα εχουν την ηχογραφημενη συνομιλια Εγω εχω αλλαξει απο ΟΤΕ-->Forthnet-->HOL-->Wind, και οι τεσσερις αυτοι παροχοι εχουν τον ΑΔΤ και τον ΑΦΜ μου. Κατα τα λεγομενα σου δηλαδη θα μπορουσαν δυο υπαλληλοι απο αυτες τις εταιρειες να στησουν τον εξης τηλεφωνικο διαλογο -καλημερα ο κυριος ταδε -μαλιστα -με ΑΔΤ ταδε -μαλιστα -πητε μου και το ΑΦΜ για επιβεβαιωση -01234... -πολυ ωραια, θελω να σας κανω μια προσφορα με 500 ευρο παγιο για 10 χρονια -φανταστικο!!! αλλα καντετω 15 χρονια... Και θα επερνε η εταιρεια την γραμμη σου ετσι? Επειδη εχω και καποια σχεση με αυτο το θεμα, αν δεν εχεις υπογραψει τους ορους του συμβολαιου και δεν εχεις υπογραψει εξουσιοδοτηση της νεας σου εταιρειας προς την ΕΕΤΤ οτι τους επιτρεπεις να παρουν την γραμμη σου στο δυκτιο τους, ολο το εγχειρημα ειναι αιολο. Εσυ απο την πλευρα σου τι ορους συμβολαιου εχεις στα χερια σου? Καλα εκεινοι εχουν την ηχογραφημενη συνομιλια, εσυ τι εχεις? Σε μια αντιδικια μαζι τους τι θα επικαλεστης την ηχογραφημενη συνομιλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 τι να σου πω,εχεις δικιο,αλλα ετσι εγινε.προς το παρον τηρουν τα λεγομενα τους.αν δεν τα τηρησουν στο μελλον,φευγω χωρις πεναλτι.και τη συνομιλια να επικαλεστουν,εκει αναφερουμε με λεπτομερεια τους ορους. αλλα η forthnet πως το δεχθηκε χωρις να δει υπογραφη;αυτο με προβληματισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Σήμερα υπέγραψα την αίτηση και όπως φαίνεται εχω δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημέρες .Να είστε καλα για τις απαντήσεις και τις συμβουλές .. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Χθες ανανέωσα με την wind για ένα χρόνο στα 25,50 με απεριόριστα σταθερά και 24η internet. Ανανέωσα μόνο επειδή το συμβόλαιο ήταν ετήσιο. Είναι απαράδεκτο όμως που χρεώνουν την κάθε ανανέωση 5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Χθες ανανέωσα με την wind για ένα χρόνο στα 25,50 με απεριόριστα σταθερά και 24η internet. Ανανέωσα μόνο επειδή το συμβόλαιο ήταν ετήσιο. Είναι απαράδεκτο όμως που χρεώνουν την κάθε ανανέωση 5 ευρώ. Τι εννοείς χρεώνουν την ανανέωση 5€, σε εμένα δεν είχαν χρεώσει κάτι ούτε ξέρω κάτι για χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Τι εννοείς χρεώνουν την ανανέωση 5€, σε εμένα δεν είχαν χρεώσει κάτι ούτε ξέρω κάτι για χρέωση. Εάν σε πάρουν τηλ. και σε πουν για ανανέωση υπάρχοντος προγράμματος ή επιλογή νέου, τότε σε χρεώνουν 4-5 ευρώ! Το θέμα είναι οτι δεν σε ενημερώνουν γι' αυτή την χρέωση τηλεφωνικά, πράγμα το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobFreak Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 καλημέρα παιδάκια. Μπορείτε να πείτε ότι ανήκω στην κατηγορία ημιάσχετος και ο λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ είναι για να κάνω μια ερώτηση. Ας τα πάρουμε από την αρχή. 1) Μένω στα Σεπόλια 100-200 μέτρα από το σταθμό του Μετρό(λίγο πιο πάνω από τη Λένορμαν). Ήμουν στον ΟΤΕ ν χρόνια και πέρσι έφυγα και πήγα στη HOL (Double Play GR με 90' για κινητά στα 28 ευρώ το μήνα) από την οποία όλο αυτό τον καιρό είμαι πολύ ικανοποιημένος από θέμα ταχυτήτων και αξιοπιστίας. Το συμβόλαιο μου έληξε πρόσφατα και τα πακέτα ανανέωσης που μου δίνουν είναι ψιλοοικτρά και σσκέφτομαι να την κάνω. Οι 2 εταιρείες που σκέφτομαι να πάω είναι η Forthnet και η Wind, από τη μία Δωρεάν σταθερά, αστική χρέωση για τα κινητά, το βασικό πακέτο της Νόβα, νέος Router, νέος δέκτης για την TV(Ο παλιός μου είναι για τον πέο και έχει αρχίσει να τα παίζει οπότε δε θα με χάλαγε) και όλα αυτά με 30 το μήνα(29,9 αλλά ακόμα και γω θα βαριόμουν να περιμένω τα ρέστα). Από την άλλη δωρεάν σταθερά, 300 λεπτά προς κινητά χωρίς νέο Router και χωρίς τηλεόραση και αυτό στα 20 τον πρώτο χρόνο και 25 το δεύτερο. Ας διευκρινήσω κάποια πράγματα για αρχή. Η τηλεόραση δε με χαλάει αλλά δε με νοιάζει και να μην την είχα δε θα έκλαιγα. Router έχω αν και αρχίζει να μου κάνει κολπάκια το Wifi του αλλά από την άλλη μου έχει μείνει καβάτζα ένας που μου έδωσε η HOL και δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ. Χωρίς νέο δέκτη μπορώ να ζήσω και άμα ψοφήσει μπορώ να πάρω και νέο. Αυτό που με νοιάζει πάνω απόλα είναι το οικονομικότερο πακέτο και της Wind μου γλιτώνει 10 τουλάχιστον ευρώ το μήνα αναλόγως με το πόσα κινητά θα καλούσα το μήνα από τη Forthnet και για το δεύτερο χρόνο και πάλι είναι οικονομικότερο κατά 5 ευρώ τουλάχιστον. Τα 120 λεπτά στο F2G το μήνα δε με χαλάνε καθόλου επίσης. Ο Router της HOL θα έπαιζε σε σύνδεση Wind ή έχουν κάποιο κλείδωμα? Τεσπά η βασική ερώτηση που έχω να κάνω είναι η παρακάτω. Είναι ααξιόπιστη η Wind στην περιοχή μου ή θα σέρνεται. Θα δουλεύει απροβλημάτιστα ή θα έχω αποσυνδέσεις κάθε λίγο και λιγάκι. Σε θέμα αξιοπιστίας και ταχύτητας θα έχω κάτι παραπάνω να κερδίσω με το να μπώ στη Forthnet σε θέμα αξιοπιστίας, ταχύτητας και υπηρεσιών ή απλά θα πάρω ένα καλύτερο μεν αντικειμενικά πακέτο αλλά με παροχές που δε με ενδιαφέρουν δε? Όλα αυτά τα ρωτάω γιατί το συμβόλαιο που θα έχω με τη Wind θα με δεσμεύει για 2 χρόνια και το σπάσιμο συμβολαίου σταθερής της Wind ειδικά είναι πανάκριβο. Επίσης το Internet το χρησιμοποιούμε και για επαγγελματικούς λόγους και θέλουμε αξιοπιστία. Τελευταία και φαρμακερή ερώτηση, σε όλα αυτά που με ενδιαφέρουν από τις εταιρείες HOL, Wind, Forthnet μπορεί κάποιος να τις βάλει σε αξιολογική κλίμακα από την καλύτερη στη χειρότερη για την περιιοχή μου. Ευχαριστώ πολύ και αν κάποιες ερωτήσεις και παρατηρήσεις βρωμάνε ασχετίλα μη διστάσετε να το πείτε γιατί μυρίζετε τη σωστή μυρωδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 καλημέρα παιδάκια. Μπορείτε να πείτε ότι ανήκω στην κατηγορία ημιάσχετος και ο λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ είναι για να κάνω μια ερώτηση. Ας τα πάρουμε από την αρχή. 1) Μένω στα Σεπόλια 100-200 μέτρα από το σταθμό του Μετρό(λίγο πιο πάνω από τη Λένορμαν). Ήμουν στον ΟΤΕ ν χρόνια και πέρσι έφυγα και πήγα στη HOL (Double Play GR με 90' για κινητά στα 28 ευρώ το μήνα) από την οποία όλο αυτό τον καιρό είμαι πολύ ικανοποιημένος από θέμα ταχυτήτων και αξιοπιστίας. Το συμβόλαιο μου έληξε πρόσφατα και τα πακέτα ανανέωσης που μου δίνουν είναι ψιλοοικτρά και σσκέφτομαι να την κάνω. Οι 2 εταιρείες που σκέφτομαι να πάω είναι η Forthnet και η Wind, από τη μία Δωρεάν σταθερά, αστική χρέωση για τα κινητά, το βασικό πακέτο της Νόβα, νέος Router, νέος δέκτης για την TV(Ο παλιός μου είναι για τον πέο και έχει αρχίσει να τα παίζει οπότε δε θα με χάλαγε) και όλα αυτά με 30 το μήνα(29,9 αλλά ακόμα και γω θα βαριόμουν να περιμένω τα ρέστα). Από την άλλη δωρεάν σταθερά, 300 λεπτά προς κινητά χωρίς νέο Router και χωρίς τηλεόραση και αυτό στα 20 τον πρώτο χρόνο και 25 το δεύτερο. Ας διευκρινήσω κάποια πράγματα για αρχή. Η τηλεόραση δε με χαλάει αλλά δε με νοιάζει και να μην την είχα δε θα έκλαιγα. Router έχω αν και αρχίζει να μου κάνει κολπάκια το Wifi του αλλά από την άλλη μου έχει μείνει καβάτζα ένας που μου έδωσε η HOL και δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ. Χωρίς νέο δέκτη μπορώ να ζήσω και άμα ψοφήσει μπορώ να πάρω και νέο. Αυτό που με νοιάζει πάνω απόλα είναι το οικονομικότερο πακέτο και της Wind μου γλιτώνει 10 τουλάχιστον ευρώ το μήνα αναλόγως με το πόσα κινητά θα καλούσα το μήνα από τη Forthnet και για το δεύτερο χρόνο και πάλι είναι οικονομικότερο κατά 5 ευρώ τουλάχιστον. Τα 120 λεπτά στο F2G το μήνα δε με χαλάνε καθόλου επίσης. Ο Router της HOL θα έπαιζε σε σύνδεση Wind ή έχουν κάποιο κλείδωμα? Τεσπά η βασική ερώτηση που έχω να κάνω είναι η παρακάτω. Είναι ααξιόπιστη η Wind στην περιοχή μου ή θα σέρνεται. Θα δουλεύει απροβλημάτιστα ή θα έχω αποσυνδέσεις κάθε λίγο και λιγάκι. Σε θέμα αξιοπιστίας και ταχύτητας θα έχω κάτι παραπάνω να κερδίσω με το να μπώ στη Forthnet σε θέμα αξιοπιστίας, ταχύτητας και υπηρεσιών ή απλά θα πάρω ένα καλύτερο μεν αντικειμενικά πακέτο αλλά με παροχές που δε με ενδιαφέρουν δε? Όλα αυτά τα ρωτάω γιατί το συμβόλαιο που θα έχω με τη Wind θα με δεσμεύει για 2 χρόνια και το σπάσιμο συμβολαίου σταθερής της Wind ειδικά είναι πανάκριβο. Επίσης το Internet το χρησιμοποιούμε και για επαγγελματικούς λόγους και θέλουμε αξιοπιστία. Τελευταία και φαρμακερή ερώτηση, σε όλα αυτά που με ενδιαφέρουν από τις εταιρείες HOL, Wind, Forthnet μπορεί κάποιος να τις βάλει σε αξιολογική κλίμακα από την καλύτερη στη χειρότερη για την περιιοχή μου. Ευχαριστώ πολύ και αν κάποιες ερωτήσεις και παρατηρήσεις βρωμάνε ασχετίλα μη διστάσετε να το πείτε γιατί μυρίζετε τη σωστή μυρωδιά. Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα του myphone. Κοιταξε και καμια ματια απο cyta μιας και εχει και αυτη κατι καλες προσφορες να τρεχουν βεβαια σαν την wind δεν ειναι καμια απο θεμα οικονομιας και προσφορων αλλα επειδη εισαι οτε και λογικα θα κρατησης τον αριθμο που εχεις ηδη και θα κανεις φορητοτητα σε αλλη εταιρεια στους αλλους ειναι 35ε αν δεν κανω λαθως και στην cyta ειναι δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobFreak Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 HOL είμαι για την ακρίβεια αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως η αξιοπιστία του Internet και το θεματάκι με τα 35 ευρω δε με πειράζει να το πληρώσω μια φορά. Επίσης ο λογαριασμός στη Forthnet έρχεται ανα μήνα ή ανα δίμηνο. Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Τι εννοείς χρεώνουν την ανανέωση 5€, σε εμένα δεν είχαν χρεώσει κάτι ούτε ξέρω κάτι για χρέωση. Δεν ξέρω πότε ξεκίνησαν τη συγκεκριμένη χρέωση αλλά και εμένα μου το είπαν πρώτη φορά μετά από τρεις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα μαζί τους. Επίσης το κανονικό πρόγραμμα είναι στα 24,50 και σου χρεώνουν 1,00 για ψηφιακές ευκολίες και αναγνώριση (παλιότερα ήταν δωρεάν). Για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων έβαλα τον υπάλληλο της wind να μου περιγράψει αναλυτικά το πρόγραμμα πριν επιβεβαιώσω την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 HOL είμαι για την ακρίβεια αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως η αξιοπιστία του Internet και το θεματάκι με τα 35 ευρω δε με πειράζει να το πληρώσω μια φορά. Επίσης ο λογαριασμός στη Forthnet έρχεται ανα μήνα ή ανα δίμηνο. Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση. Γεια στείλε τα στατιστικά της γραμμής σου μέσα απο το μόντεμ. Πάντως μέσα απο το υπεριοντεστ είδα οτι κοντά στο μέτρο κσι γύρω πιάνουν απο 8-12 και κάπου εκεί θα είσαι και εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 HOL είμαι για την ακρίβεια αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως η αξιοπιστία του Internet και το θεματάκι με τα 35 ευρω δε με πειράζει να το πληρώσω μια φορά. Επίσης ο λογαριασμός στη Forthnet έρχεται ανα μήνα ή ανα δίμηνο. Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση. Έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές και θα το πούμε άλλη μία. Δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των παρόχων, εκτός από το προφίλ που χρησιμοποιεί καθένας από αυτούς αφού όλοι χρησιμοποιούν το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ από το ΑΚ μέχρι το χώρο του συνδρομητή. Συγκεκριμένα, η Forthnet χρησιμοποιεί snr 6 έναντι 9 και 12 των άλλων παρόχων και αυτό έχει, φυσικά, επίπτωση στις ταχύτητες αλλά και στις αποσυνδέσεις. Δηλαδή με τη Forthnet θα έχεις λίγο καλλίτερες ταχύτητες από εκείνες με τους υπόλοιπους παρόχους. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobFreak Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Nice κάτι τέτοιο ήθελα να μάθω αν και απόσο ξέρω παίζει ρόλο και το πλήθος συνδρομητών στον εκάστοτε κόμβο αλλά λογικά από πάροχο σε πάροχο δε θα παίζει διαφορά. Σχετικά με την άλλη ερώτηση, ο λογαριασμός της φορθνετ ανά δίμηνο εκδίδεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τι εννοείς χρεώνουν την ανανέωση 5€, σε εμένα δεν είχαν χρεώσει κάτι ούτε ξέρω κάτι για χρέωση. Και εγώ κουφάθηκα τωρα που το διαβάζω. Ουτε και σε εμένα εχει συμβεί κάτι τέτοιο:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Είμαι από το πρωί χωρίς ίντερνετ. Και ο λόγος; Το ότι ζήτησα στην Wind να με γυρίσει από Vdsl σε Adsl πριν 2 μέρες. Τα τζιμανια μάλλον πήγαν να κάνουν την αλλαγή, χωρίς όμως να φαίνεται στα συστήματά τους και η τεχνική εξυπηρέτηση δεν έβλεπε κανένα πρόβλημα στην γραμμή μου. Μετά από 5 ώρες χωρίς ίντερνετ, με παίρνουν και μου λένε ότι βρήκαμε πρόβλημα στην πόρτα σας και όλα οκ. Με το που κλείνω το τηλέφωνο,είχε έρθει SMS που ενημέρωνε ότι με γύρισαν τελικά από σήμερα σε Adsl. Πώς γίνεται η τεχνική εξυπηρέτηση να μην βλέπει τι έχει γίνει και να μου δίνει οδηγίες για να σεταρω το ρουτερ για Vdsl γραμμή. Και τελικά να είμαι ακόμα με το πρόβλημα. Edited October 29, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Νομίζω το vdsl δεν λειτουργεί όπως το Adsl με αποδεσμοποίηση βρόγχου, και για αυτό δεν το έβλεπαν στο σύστημα τους, μέχρι να γίνει η μετατροπή σε Adsl οπότε και φάνηκε ξανά η γραμμή στο σύστημα τους. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pclawyer Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Στις 26/9/14 υπέβαλλα στη Wind αίτημα μεταφοράς γραμμής εντός της πόλης της Κοζάνης, λόγω μετακόμισης από ένα σπίτι σε ένα νέο. Έχει ήδη περάσει ένας μήνας και παραπάνω κι η μεταφορά δεν έχει πραγματοποιηθεί, με αποτέλεσμα να είμαι χωρίς τηλέφωνο και κυρίως χωρίς Internet. Στις πάμπολλες επικοινωνίες που είχα με τη Wind , ρίχνουν τις ευθύνες στον OTE, καθώς υποτίθεται ότι δεν είναι δυνατός ο τερματισμός δικτύου, επειδή το ΚΑΦΑΟ της περιοχής μου είναι γεμάτο. Μετά από συνομιλίες που είχα με ανθρώπους μέσα στον ΟΤΕ, μου αναφέρουν ότι αυτό μπορεί όντως να συμβεί και να περιμένω μήνες, καθώς αν «φουλάρουν» οι θύρες για τους υπόλοιπους παρόχους μέσα στο ΚΑΦΑΟ, ο ΟΤΕ δεν προχωρά σε αναβάθμιση, καθώς δεν θέλει φυσικά να ξοδέψει χρήματα για να επωφεληθεί άλλος. Ο ίδιος ο ΟΤΕ βέβαια μπορεί να έχει θύρες στο εν λόγω ΚΑΦΑΟ, αλλά να μην τις δίνει και να τις κρατά για τον εαυτό του. Τελικά την Παρασκευή έκανα καταγγελία τόσο στον ΟΤΕ, όσο και στην Wind, την οποία κοινοποίησα και την ΕΕΤΤ και στον Συνήγορο του Καταναλωτή κι αναμένω. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Τι έγινε στην περίπτωση σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 επειδή κι εγώ πρόσφατα μετέφερα γραμμή με τη γουιντ έχω να πω τα εξής: 1. επρεπε να τους πεις μέχρι πότε θέλεις να ισχύει η παλιά σύνδεση. πχ εγώ, χρειαζόμουν το τηλέφωνο μέχρι τις 20-8.Πήγα αρχές αυγούστου και τους είπα "θέλω να έχω τηλέφωνο και ίντερνετ μέχρι τις 20, μετά να το κόψετε" Ετσι κι αλλιώς μου είχαν πει πως η μεταφορά θα έκανε 20 μέρες οπότε συνέπεσε σχεδόν το "κόψιμο" με την ενεργοποίηση της νέας γραμμής.Στο κατάστημα που ειχα παει να κάνω την αίτηση η κοπέλα μου είπε πως το είχε βάλει για να κοπεί το τηλέφωνο την επόμενη κιόλας μέρα, για να μην πληρώνω λέει αδικα λογαριασμους.Ευτυχως που την ειχα πει να το κόψουν μετα τις 20, και δεν εμεινα πολυ καιρό χωρις επικοινωνια. 2. Οι ημερες που λενε πως χρειαζονται για τη μεταφορα ποτε δεντους ειναι αρκετες. Θυμαμαι καθε μέρα να μου έρχεται σμς με κειμενο "στις 14 του μηνα να εχετε ελευθερη την προσβαση για τον τεχνικο." Την επομενη μερα ερχοταν "στις 16 του μηνα...."κοκ τελικα μετά ενα μηνα η γραμμη μεταφερθηκε. Βεβαια εσυ μαλλον εχεις μετακομισει στο νεο σπιτι, οποτε δωρον αδωρον και να ειχες τηλεφωνο στο παλιο... Δε ξερω τι να σου πω...Ισως να ακυρωνες την γραμμη και να εκανες αιτηση σε αλλον πάροχο στο νεο σπιτι? υγ. εντωμεταξυ τα 75 γιουροζ της μεταφορας ακομα δε μου τα ζητησαν... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts