Jump to content

MobFreak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MobFreak

  1. Σκεφτόμουνα για κινητό αφού μου κλέψαν το προηγούμενο. Αυτό είναι από τις top 3 επιλογές μου. Καλή επιτυχία σε όλους.
  2. Santa Claus Is Coming To Town. Το προηγούμενο ήταν το ομορφότερο Smartphone της γενιάς του
  3. Καλή επιτυχία και καλή χρονιά σε όλους σας
  4. Καλή επιτυχία σε όλους, σε μένα λίγο περισσότερη απλά:rolleyes:
  5. Nice κάτι τέτοιο ήθελα να μάθω αν και απόσο ξέρω παίζει ρόλο και το πλήθος συνδρομητών στον εκάστοτε κόμβο αλλά λογικά από πάροχο σε πάροχο δε θα παίζει διαφορά. Σχετικά με την άλλη ερώτηση, ο λογαριασμός της φορθνετ ανά δίμηνο εκδίδεται?
  6. HOL είμαι για την ακρίβεια αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως η αξιοπιστία του Internet και το θεματάκι με τα 35 ευρω δε με πειράζει να το πληρώσω μια φορά. Επίσης ο λογαριασμός στη Forthnet έρχεται ανα μήνα ή ανα δίμηνο. Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση.
  7. καλημέρα παιδάκια. Μπορείτε να πείτε ότι ανήκω στην κατηγορία ημιάσχετος και ο λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ είναι για να κάνω μια ερώτηση. Ας τα πάρουμε από την αρχή. 1) Μένω στα Σεπόλια 100-200 μέτρα από το σταθμό του Μετρό(λίγο πιο πάνω από τη Λένορμαν). Ήμουν στον ΟΤΕ ν χρόνια και πέρσι έφυγα και πήγα στη HOL (Double Play GR με 90' για κινητά στα 28 ευρώ το μήνα) από την οποία όλο αυτό τον καιρό είμαι πολύ ικανοποιημένος από θέμα ταχυτήτων και αξιοπιστίας. Το συμβόλαιο μου έληξε πρόσφατα και τα πακέτα ανανέωσης που μου δίνουν είναι ψιλοοικτρά και σσκέφτομαι να την κάνω. Οι 2 εταιρείες που σκέφτομαι να πάω είναι η Forthnet και η Wind, από τη μία Δωρεάν σταθερά, αστική χρέωση για τα κινητά, το βασικό πακέτο της Νόβα, νέος Router, νέος δέκτης για την TV(Ο παλιός μου είναι για τον πέο και έχει αρχίσει να τα παίζει οπότε δε θα με χάλαγε) και όλα αυτά με 30 το μήνα(29,9 αλλά ακόμα και γω θα βαριόμουν να περιμένω τα ρέστα). Από την άλλη δωρεάν σταθερά, 300 λεπτά προς κινητά χωρίς νέο Router και χωρίς τηλεόραση και αυτό στα 20 τον πρώτο χρόνο και 25 το δεύτερο. Ας διευκρινήσω κάποια πράγματα για αρχή. Η τηλεόραση δε με χαλάει αλλά δε με νοιάζει και να μην την είχα δε θα έκλαιγα. Router έχω αν και αρχίζει να μου κάνει κολπάκια το Wifi του αλλά από την άλλη μου έχει μείνει καβάτζα ένας που μου έδωσε η HOL και δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ. Χωρίς νέο δέκτη μπορώ να ζήσω και άμα ψοφήσει μπορώ να πάρω και νέο. Αυτό που με νοιάζει πάνω απόλα είναι το οικονομικότερο πακέτο και της Wind μου γλιτώνει 10 τουλάχιστον ευρώ το μήνα αναλόγως με το πόσα κινητά θα καλούσα το μήνα από τη Forthnet και για το δεύτερο χρόνο και πάλι είναι οικονομικότερο κατά 5 ευρώ τουλάχιστον. Τα 120 λεπτά στο F2G το μήνα δε με χαλάνε καθόλου επίσης. Ο Router της HOL θα έπαιζε σε σύνδεση Wind ή έχουν κάποιο κλείδωμα? Τεσπά η βασική ερώτηση που έχω να κάνω είναι η παρακάτω. Είναι ααξιόπιστη η Wind στην περιοχή μου ή θα σέρνεται. Θα δουλεύει απροβλημάτιστα ή θα έχω αποσυνδέσεις κάθε λίγο και λιγάκι. Σε θέμα αξιοπιστίας και ταχύτητας θα έχω κάτι παραπάνω να κερδίσω με το να μπώ στη Forthnet σε θέμα αξιοπιστίας, ταχύτητας και υπηρεσιών ή απλά θα πάρω ένα καλύτερο μεν αντικειμενικά πακέτο αλλά με παροχές που δε με ενδιαφέρουν δε? Όλα αυτά τα ρωτάω γιατί το συμβόλαιο που θα έχω με τη Wind θα με δεσμεύει για 2 χρόνια και το σπάσιμο συμβολαίου σταθερής της Wind ειδικά είναι πανάκριβο. Επίσης το Internet το χρησιμοποιούμε και για επαγγελματικούς λόγους και θέλουμε αξιοπιστία. Τελευταία και φαρμακερή ερώτηση, σε όλα αυτά που με ενδιαφέρουν από τις εταιρείες HOL, Wind, Forthnet μπορεί κάποιος να τις βάλει σε αξιολογική κλίμακα από την καλύτερη στη χειρότερη για την περιιοχή μου. Ευχαριστώ πολύ και αν κάποιες ερωτήσεις και παρατηρήσεις βρωμάνε ασχετίλα μη διστάσετε να το πείτε γιατί μυρίζετε τη σωστή μυρωδιά.
×
×
  • Create New...