mol Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Να σε ρωτησω : εισαι ηδη συνδρομητης στη wind? Εχεις εκει κινητο και σταθερο?Και αν εχεις κινητο εκει,ειναι με συμβολαιο? ακριβώς έτσι είμαι εγώ πάντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ακριβώς έτσι είμαι εγώ πάντως.... Κι εγω ετσι ειμαι,απλα ρωτω γιατι κι εμενα με πηραν πριν απο καιρο απο την wind για να μου κανουν καποιες καλυτερες προσφορες για το σταθερο που ειχα ηδη σε αυτους (μια και ημουν συνδρομητης τους οπως μου ειπαν ακριβως) και πραγματικα επελεξα ενα αλλο συμβολαιο σταθερου το οποιο ναι μεν ηταν στα ιδια λεφτα με αυτα που ηδη πληρωνα,αλλα ειχε και 120 λεπτα προς κινητα επιπλεον.Την πατησα ομως,η πιο σωστα "μου την εφεραν" !!!Οταν ηρθε ο λογαριασμος ηταν φουσκωμενος.Σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι αφου αλλαξα το πακετο στο σταθερο εχασα αυτοματως τα 20 € της μηνιαιας εκπτωσης λογω σταθερου.Τα τηλεφωνηματα που εκανα στο τμημα σταθερης ηταν αμετρητα.Μου ελεγαν οτι "εχετε απολυτο δικιο κυριε,φταιει η συναδελφος που δεν σας ενημερωσε οτι θα χανατε την εκπτωση,ΑΛΛΑ δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,παει,παπαλα,την χασατε την εκπτωση!!!(ειχαμε τραβηγματα για αρκετο καιρο μετα αλλα την εκπτωση αυτη δεν την.πηρα ποτε πισω ολοκληρη). Γι αυτο ρωτησα πριν τον συμφορουμιτη,οσοι ειστε σε αυτη την κατασταση με την wind,προσεξτε πολυ!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κάνε φορητότητα και θα σου κανουν πολύ καλη προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κάνε φορητότητα και θα σου κανουν πολύ καλη προσφορά +1000000000000 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 +1000000000000 μπορείς και να πας από ένα κατάστημα να το συζητήσεις, εγώ όποτε το έχω κάνει έχω εξυπηρετηθεί πάντως και έχω πάρει αρκετά καλή προσφορά. Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Για δώσε λεπτομέρειες... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ποτε από κατάστημα δεν μου έχουν κάνει καν προσφορά. Πάντα μου λένε να πάρω τηλέφωνο στο τμήμα προσφορών. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Το ίδιο ακριβώς και σε μένα για αυτό ζήτησα λεπτομέρειες... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τηλέφωνο απ το τμήμα προσφορών έχουμε? Παίζει να βάλω και άλλο συμβόλαιο (από κοσμοτε) στη wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δεν θα σου κάνουν προσφορά θα σου πουν ότι οι τιμές αυτές είναι http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ . Δηλαδή 40 ευρώ το μήνα . καλύτερα να κοιτάξεις για άλλη εταιρεία σε εμενα το συμβολαιο ληγει σε τεσσερις μηνες και ειπαν οτι μου το δινουν με 25ευρω, ενω στα καταστηματα το βρισκω με 28. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 τελικά πήρα και την δωρεάν καρτούλα με τα επίσης δωρεάν 300MB κάθε μήνα λόγω του double play. δυστυχώς δε μπορούν να μπουν στην ίδια F2G ή Q κάρτα με τα δωρεάν 120', αλλά χαλάλι ελέω δίκαρτου. Μια χαρά μας βόλεψε η wind, πάντα τέτοια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δλδ το κινητό πρέπει να δέχεται 2 καρτες;διαφορετικά δε παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Μπορείς να έχεις και δύο διαφορετικά κινητά προφανώς... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Μια χαρά μας βόλεψε η wind, πάντα τέτοια! Αγαπάμε Wind καρτοκινητή! Οι προσφορές δεν υπάρχουν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 τελικά πήρα και την δωρεάν καρτούλα με τα επίσης δωρεάν 300MB κάθε μήνα λόγω του double play. δυστυχώς δε μπορούν να μπουν στην ίδια F2G ή Q κάρτα με τα δωρεάν 120', αλλά χαλάλι ελέω δίκαρτου. Μια χαρά μας βόλεψε η wind, πάντα τέτοια! Σουπερ αυτη η προσφορουλα. και σε δικαρτο, και σε 2ο κινητο και σε ταμπλετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Είμαι στο παλιό wind one L σε υποτιθέμενη προσφορά στα 50€ για σταθερό, κινητό και adsl. Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου με είχανε πάρει τηλέφωνο για ανανέωση και παρόλο που είχα ζητήσει πιεστικά καλύτερη τιμή δεν μου έδωσαν και ανανεώσαμε για ένα χρόνο ακόμα με 50€. Τον ίδιο καιρό βέβαια το πακέτο το έδιναν με 40€ και παρόλο που τους το είπα δεν ίδρωσε το αυτί τους. Θα μου πείτε βέβαια έπρεπε να κάνεις αλλού αίτηση αλλά δεν είχα και πολύ χρόνο να ασχοληθώ με τέτοια θέματα. Φέτος δεν με πήραν καθόλου τηλέφωνο με αποτέλεσμα να ξεχάσω πως έληγε το συμβόλαιο και να έρθει ο λογαριασμός 70€ καθώς το πάγιο του προγράμματός μου είναι 65€ χωρίς την προσφορά. Πήρα τηλέφωνο και διαμαρτυρήθηκα μου είπαν απλά πως είχε λήξει η προσφορά μου και με συνέδεσαν με το τμήμα προσφορών για να μου δώσουν τιμή να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Μου έδωσαν προσφορά στα 42€. Βέβαια δεν ανανέωσα γιατί ξέρω πως φέτος δίνουν το one στα 30€. Τους είπα πως είναι η πρώτη φορά που θα με κάνουν να κάνω φορητότητα απο την wind αφού το κινητό μου είναι σε αυτούς απο την εποχή που ξεκίνησε η telestet. Οπως επίσης τους τόνισα πως μόλις προχωρήσω σε φορητότητα δεν επιστρέφω ούτε κι αν με πληρώνουν εκείνοι 50€ τον μήνα καθώς το θεωρώ κοροιδία. Edited June 30, 2014 by amoust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxo_29 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ειμαι κι εγω δυστυχως συνδρομητης WIND σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ. Τον περασμενο μηνα ξεχαστηκε η συζηγος να πληρωση εγκαιρως τον λογαριασμο, και μια καλη πρωια...να ενα μηνημα σε οποιο σελιδα και να ανοιγα στο browser ..." Λογο οφειλης η συνδεση σας εχει διακοπει" Παω λοιπον στην WIND στο Γαλατσι και πληρωνω τον λογαριασμο, και ρωτω τον υπαλληλο.."σε ποση ωρα θα εχω ιντερνετ;" η απαντηση "σε 5 λεπτα". Φτανω σπιτι... τηλεφωνο ..ΟΚ! Ιντερνετ...τιποτα. Την ψαχνω την δουλια και βλεπω οτι ο router δεν μου δινει DNS. Παιρνω τηλεφωνο στην WIND να μιλησω με το τεχνικο τμημα. Τους εξηγω τι εχει συμβει και ο νεορος στην γραμμη μου λει " Φιλε δεν παιζει ρολο εαν εχεις DNS η οχι...κανε επανεκκινηση στον router και στον υπολογηστη. Του εξηγω οτι κι εγω τεχνικος ειμαι..και ολες τις επανεκινησεις τις εχω κανει και του ξαναεξηγω το προβλημα. Το βιολη του ο πιτσιρικας. Στο τελος του λεω αστο ρε φιλε...θα το φτιαξω μονος μου, και εκλεισα. Αυτο ηταν πριν απο δυο μηνες. Μεχρι σημερα παιζω με αλλο DNS 208.67.222.222 και 208.67.220.220. Οταν μου εκαναν re-direct οι καραγκιοζιδες για να βλεπω την ιστιοσελιδα τους σχετικα με την οφειλη μου οτι και να χτηπουσα στον browser αλλαξαν η αφαιρεσαν το DNS απο την γραμμη μου...οτιν μου επανεφεραν την γραμμη....ξεχασαν να φτιαξουν την βλακεια τους...οποτε ιντερνετ γιοκ!!!! Τνα πω...με γεια τους γνωστες που προσλαμβανετε !!!!! ΔΕΝ παιζει ρολο εαν δεν εχεις DNS λεει ο αλλος!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Είμαι στο παλιό wind one L σε υποτιθέμενη προσφορά στα 50€ για σταθερό, κινητό και adsl. Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου με είχανε πάρει τηλέφωνο για ανανέωση και παρόλο που είχα ζητήσει πιεστικά καλύτερη τιμή δεν μου έδωσαν και ανανεώσαμε για ένα χρόνο ακόμα με 50€. Τον ίδιο καιρό βέβαια το πακέτο το έδιναν με 40€ και παρόλο που τους το είπα δεν ίδρωσε το αυτί τους. Θα μου πείτε βέβαια έπρεπε να κάνεις αλλού αίτηση αλλά δεν είχα και πολύ χρόνο να ασχοληθώ με τέτοια θέματα. Φέτος δεν με πήραν καθόλου τηλέφωνο με αποτέλεσμα να ξεχάσω πως έληγε το συμβόλαιο και να έρθει ο λογαριασμός 70€ καθώς το πάγιο του προγράμματός μου είναι 65€ χωρίς την προσφορά. Πήρα τηλέφωνο και διαμαρτυρήθηκα μου είπαν απλά πως είχε λήξει η προσφορά μου και με συνέδεσαν με το τμήμα προσφορών για να μου δώσουν τιμή να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Μου έδωσαν προσφορά στα 42€. Βέβαια δεν ανανέωσα γιατί ξέρω πως φέτος δίνουν το one στα 30€. Τους είπα πως είναι η πρώτη φορά που θα με κάνουν να κάνω φορητότητα απο την wind αφού το κινητό μου είναι σε αυτούς απο την εποχή που ξεκίνησε η telestet. Οπως επίσης τους τόνισα πως μόλις προχωρήσω σε φορητότητα δεν επιστρέφω ούτε κι αν με πληρώνουν εκείνοι 50€ τον μήνα καθώς το θεωρώ κοροιδία. Πιστεύω θα πράξεις πολύ σωστά... Ειμαι κι εγω δυστυχως συνδρομητης WIND σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ. Τον περασμενο μηνα ξεχαστηκε η συζηγος να πληρωση εγκαιρως τον λογαριασμο, και μια καλη πρωια...να ενα μηνημα σε οποιο σελιδα και να ανοιγα στο browser ..." Λογο οφειλης η συνδεση σας εχει διακοπει" Παω λοιπον στην WIND στο Γαλατσι και πληρωνω τον λογαριασμο, και ρωτω τον υπαλληλο.."σε ποση ωρα θα εχω ιντερνετ;" η απαντηση "σε 5 λεπτα". Φτανω σπιτι... τηλεφωνο ..ΟΚ! Ιντερνετ...τιποτα. Την ψαχνω την δουλια και βλεπω οτι ο router δεν μου δινει DNS. Παιρνω τηλεφωνο στην WIND να μιλησω με το τεχνικο τμημα. Τους εξηγω τι εχει συμβει και ο νεορος στην γραμμη μου λει " Φιλε δεν παιζει ρολο εαν εχεις DNS η οχι...κανε επανεκκινηση στον router και στον υπολογηστη. Του εξηγω οτι κι εγω τεχνικος ειμαι..και ολες τις επανεκινησεις τις εχω κανει και του ξαναεξηγω το προβλημα. Το βιολη του ο πιτσιρικας. Στο τελος του λεω αστο ρε φιλε...θα το φτιαξω μονος μου, και εκλεισα. Αυτο ηταν πριν απο δυο μηνες. Μεχρι σημερα παιζω με αλλο DNS 208.67.222.222 και 208.67.220.220. Οταν μου εκαναν re-direct οι καραγκιοζιδες για να βλεπω την ιστιοσελιδα τους σχετικα με την οφειλη μου οτι και να χτηπουσα στον browser αλλαξαν η αφαιρεσαν το DNS απο την γραμμη μου...οτιν μου επανεφεραν την γραμμη....ξεχασαν να φτιαξουν την βλακεια τους...οποτε ιντερνετ γιοκ!!!! Τνα πω...με γεια τους γνωστες που προσλαμβανετε !!!!! ΔΕΝ παιζει ρολο εαν δεν εχεις DNS λεει ο αλλος!!!!! Πάλι καλά που εσύ ξέρεις... Σκέψου πόσοι μπορεί να τραβιούνται... :rolleyes: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Πήρα τηλέφωνο και διαμαρτυρήθηκα μου είπαν απλά πως είχε λήξει η προσφορά μου και με συνέδεσαν με το τμήμα προσφορών για να μου δώσουν τιμή να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Μου έδωσαν προσφορά στα 42€. Βέβαια δεν ανανέωσα γιατί ξέρω πως φέτος δίνουν το one στα 30€. Τους είπα πως είναι η πρώτη φορά που θα με κάνουν να κάνω φορητότητα απο την wind αφού το κινητό μου είναι σε αυτούς απο την εποχή που ξεκίνησε η telestet. Οπως επίσης τους τόνισα πως μόλις προχωρήσω σε φορητότητα δεν επιστρέφω ούτε κι αν με πληρώνουν εκείνοι 50€ τον μήνα καθώς το θεωρώ κοροιδία. δεν υπάρχει προσφορά με 30 ευρώ το μήνα για το συγκεκριμένο. Φύγε με φορητότητα το καλύτερο που έχεις να κάνεις, κι αν σε πάρουν τηλέφωνο να τους πεις τώρα είναι αργάααααα Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 δεν υπάρχει προσφορά με 30 ευρώ το μήνα για το συγκεκριμένο. Φύγε με φορητότητα το καλύτερο που έχεις να κάνεις, κι αν σε πάρουν τηλέφωνο να τους πεις τώρα είναι αργάααααα Χωρίς να θέλω να φανώ παντογνώστης απλά επειδή φέτος το έψαξα το δίνουν 29.90€. Το έδωσαν σε δυο φίλους μου που ήρθαν απο Φόρθνετ. Κοίταξε στην ενότητα WIND / wind Τα πάντα για συμβόλαια επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις / μήνυμα 7130 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Είμαι στο παλιό wind one L σε υποτιθέμενη προσφορά στα 50€ για σταθερό, κινητό και adsl. Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου με είχανε πάρει τηλέφωνο για ανανέωση και παρόλο που είχα ζητήσει πιεστικά καλύτερη τιμή δεν μου έδωσαν και ανανεώσαμε για ένα χρόνο ακόμα με 50€. Τον ίδιο καιρό βέβαια το πακέτο το έδιναν με 40€ και παρόλο που τους το είπα δεν ίδρωσε το αυτί τους. Θα μου πείτε βέβαια έπρεπε να κάνεις αλλού αίτηση αλλά δεν είχα και πολύ χρόνο να ασχοληθώ με τέτοια θέματα. Φέτος δεν με πήραν καθόλου τηλέφωνο με αποτέλεσμα να ξεχάσω πως έληγε το συμβόλαιο και να έρθει ο λογαριασμός 70€ καθώς το πάγιο του προγράμματός μου είναι 65€ χωρίς την προσφορά. Πήρα τηλέφωνο και διαμαρτυρήθηκα μου είπαν απλά πως είχε λήξει η προσφορά μου και με συνέδεσαν με το τμήμα προσφορών για να μου δώσουν τιμή να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Μου έδωσαν προσφορά στα 42€. Βέβαια δεν ανανέωσα γιατί ξέρω πως φέτος δίνουν το one στα 30€. Τους είπα πως είναι η πρώτη φορά που θα με κάνουν να κάνω φορητότητα απο την wind αφού το κινητό μου είναι σε αυτούς απο την εποχή που ξεκίνησε η telestet. Οπως επίσης τους τόνισα πως μόλις προχωρήσω σε φορητότητα δεν επιστρέφω ούτε κι αν με πληρώνουν εκείνοι 50€ τον μήνα καθώς το θεωρώ κοροιδία. Οπως είναι φυσικό μόλις είδαν το αίτημα της φορητότητας με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν προσφορά το πρόγραμμα στα 29,90€ μαζί με τα τέλη κινητής 31€ τελική τιμή. Τους ευχαρίστησα και τους είπα πως στο μακρινό μέλλον μπορεί κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστούμε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Οπως είναι φυσικό μόλις είδαν το αίτημα της φορητότητας με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν προσφορά το πρόγραμμα στα 29,90€ μαζί με τα τέλη κινητής 31€ τελική τιμή. Τους ευχαρίστησα και τους είπα πως στο μακρινό μέλλον μπορεί κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστούμε. :lol: Σωστός. Μακάρι να ήταν όλοι οι πελάτες έτσι. Μόνο τότε θα έβαζαν μυαλό! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλησπέρα σας , Παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω . Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο από HOL για να μου κάνουν προσφορά . Τους είπα βέβαια ότι εχω WIND σταθερή και τι μου είπαν ; Το ξερετε οτι η WIND έχει αυξήσει την τιμη μονάδας κλήσης και ότι όλες τις υπηρεσίες της όπως η αναγνώριση κλήσεων χρεώνεται . Όταν είπα οτι αυτό δεν την συμφερει να το κάνει μου είπε ότι το έχει ανακοινώσει παντού και ότι έχει δώσει προθεσμία λίγες ημέρες να κάνουμε καταγγελία σύμβασης. Βέβαια της πήρα το όνομα και το τηλέφωνο της για να το έχω. Έχει ακούσει κάποιος κάτι ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πράγματι ισχύει... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλησπέρα σας , Παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω . Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο από HOL για να μου κάνουν προσφορά . Τους είπα βέβαια ότι εχω WIND σταθερή και τι μου είπαν ; Το ξερετε οτι η WIND έχει αυξήσει την τιμη μονάδας κλήσης και ότι όλες τις υπηρεσίες της όπως η αναγνώριση κλήσεων χρεώνεται . Όταν είπα οτι αυτό δεν την συμφερει να το κάνει μου είπε ότι το έχει ανακοινώσει παντού και ότι έχει δώσει προθεσμία λίγες ημέρες να κάνουμε καταγγελία σύμβασης. Βέβαια της πήρα το όνομα και το τηλέφωνο της για να το έχω. Έχει ακούσει κάποιος κάτι ; Ναι, το διάβασα πριν λίγες μέρες και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανακοίνωση λέει ότι όποιος δεν συμφωνεί μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση που έχει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts