supernet Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pstelios ( 4 Φεβ. 2004 , 08:58) Και στην forthnet πάντως προπληρώνεις το 2μηνο....άρα μην βρίζουμε μόνο την Tellas. Ισως είναι νέο κολπάκι των εταιριών για να μας τα παίρνουν..... Στη FORTHnet δηλαδή προπληρώνεις 2 μήνες? :whistle: Εσύ το ζήτησες? Γιατί εκτός από προπληρωμή 1 μηνός (για αορίστου χρόνου), και τα 3, 6, 12 πακέτα... δεν έχει προπληρωμές 2 μηνών που ανέφερες. :rolleyes: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karateo (15 Φεβ. 2004 , 04:34) pedia ekana k ego test k dite ti mou ebgale: 2004-02-14 21:36:05 EST: 4994 / 5258 Your download speed : 4994805 bps, or 4994 kbps. A 609.7 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 5258545 bps, or 5258 kbps. Seems like broadband .. above the 1mbit barrier! kalo ine? :) kai asxima na einai ta apotelesmata,den prepei na anisixei kanenan giati o server einai stin agglia!Arketa makria diladi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 φιλε supernet ποσο καιρος περασε για να σου κοψουν τη συνδεση με την Τελλας?? εμενα χτες μου ειπαν για στανταρ 20-30 μερες..βεβαια ακομα δεν τους εχω στειλει τη συμβαση υπογεγραμμενη γιατι και μενα τις προαλλες μου ηρθε..λες να παιζει αυτο κανα ρολο?? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Ακούγεται ότι μέσα στην εβδομάδα η ΤΕΛΛΑΣ θα προχωρήσει σε μειώσεις των τιμών, σε σημείο να γίνει ανταγωνιστική με την Forthnet στο ADSL! Έχει ακούσει κανείς άλλος τίποτα σχετικό; Ενεργοποιείται η σύνδεσή μου αύριο και σκοπεύω να επιλέξω Forthnet εκτός αν η ΤΕΛΛΑΣ προσφέρει κάτι πιο ανταγωνιστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dpetka2001 (16 Φεβ. 2004 , 02:23) φιλε supernet ποσο καιρος περασε για να σου κοψουν τη συνδεση με την Τελλας?? εμενα χτες μου ειπαν για στανταρ 20-30 μερες..βεβαια ακομα δεν τους εχω στειλει τη συμβαση υπογεγραμμενη γιατι και μενα τις προαλλες μου ηρθε..λες να παιζει αυτο κανα ρολο?? ευχαριστω.. Φίλε μου, ποιος σου είπε οτι μου απενεργοποιήσανε τη σύνδεση? Θα εξαντλήσουν και τις 30 ημέρες. :whistle: 26/2/2004 προγραμματίστηγκε λένε η αποσύνδεση!!! Λες και θέλει καμιά διαδικασία τεράστια. ΑΗΔΙΑΣΑ ΛΕΜΕ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΛΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ. ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ...... ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ €, ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ. :mad: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oracle Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Και εμένα μου είχανε πει για 30 ήμερες.. αλλά η σύνδεση μου διακόπηκε σε 16 ώρες.. Το έχω πει και πιο πριν εδώ σε αυτό το thread. Παράθεση :tease: ..oh dear! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Oracle (16 Φεβ. 2004 , 18:24) Και εμένα μου είχανε πει για 30 ήμερες.. αλλά η σύνδεση μου διακόπηκε σε 16 ώρες.. Το έχω πει και πιο πριν εδώ σε αυτό το thread. Ήσουν με προεγγραφή-προενεργοποίηση και δεν είχαν λάβει τους όρους υπογεγραμμένους. Αυτός είναι ο λόγος. :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oracle Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Τους όρους τους είχανε λάβει. Και για ADSL και για το 1738. To ξέρω γιατί είχα το πακέτο bundle με τα 30 λεπτά δωρεάν υπεραστικών το μήνα. Είδα και έπαθα μέχρι να μου το ενεργοποιήσουν σαν υπηρεσία. 100 φορες επιβεβαίωσα ότι είχανε λάβει τους όρους υπογεγραμμένους... Το Νοέμβριο είχαν λάβει τις αίτησεις μου. Και διέκοψα τέλη Ιανουαρίου. Παράθεση :tease: ..oh dear! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kako_paidi Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Πριν μία εβδομάδα είχα στείλει mail στην Tellas, να τους ρωτήσω, αν θα γίνει καμιά μείωση. και μου απάντησαν το απο κάτω: "Αγαπητέ κύριε, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία σας, καθώς και για το ενδιαφέρον που επιδείξατε για τη Tellas. Σχετικά με το ερώτημά σας που μας αποστείλατε μέσω e-mail, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα ανακοινώσει τις νέες μειωμένες της τιμές για το ADSL μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που χρειαστείτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Tellas, καλώντας το 13800 χωρίς χρέωση από το σταθερό σας τηλέφωνο. Με εκτίμηση Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών" Οπότε υπομονή! ;) Παράθεση http://www.kakapaidia.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Μήπως ειναι αυτοματοποιημένη απάντηση αυτή που στέλνουν σε όσους ρωτάνε για μειώσεις τιμών; Γιατι και εμένα αυτή την απάντηση μου δώσανε..έχω την εντύπωση πως θα τελειώσει ο Φεβρουάριος και θα στέλνουν ακόμα το ίδιο email :p Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 kai san na mhn eixame th tellas..exoume kai ton ote mou rthe auto to mhna to telos energopoihshs ok.. alla kai to telos egkatastashs !!! monos ekana egkatastash kai mou to xrewsan oi alhtes Tha paw na dw ti ginetai aurio giati tha pesoun polla soutia Fantazomai egine kai se allous auto e ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 μειωμενες τιμες Tellas.... Σιγα την μειωση...θα παθουν τπτ με αυτα που κανουν... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Ταχύτητα πρόσβασης (download/upload) Μηνιαία συνδρομή 384Kbps/128Kbps 29,99 € 512Kbps/128Kbps 43,99 € 1024Kbps/256Kbps 86,99 € Όλες οι αναφερόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oracle Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Μη σκίσουν κανένα καλτσόν... Παράθεση :tease: ..oh dear! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 ou alhthrioi mas piasan pelates mas xwsan th plhrwmh kanan teleutaioi th meiwsh (oi meiwseis 3ekinhsan se allous edw kai enamhsh mhna) kai telos kanan ekptwsh 5 euro h an thelete 14% kai h forthnet ekane 50 % KLEFTES BOHTHEIA Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Μοναχα στην 512 λεει συμφερει ΧΑΧΑχαΧΑΧΑχΑΧΑΧΑ Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The X ( 3 Μάρ. 2004 , 00:05) ou alhthrioi mas piasan pelates mas xwsan th plhrwmh kanan teleutaioi th meiwsh (oi meiwseis 3ekinhsan se allous edw kai enamhsh mhna) kai telos kanan ekptwsh 5 euro h an thelete 14% kai h forthnet ekane 50 % KLEFTES BOHTHEIA Βρε αφήστε τους. Αυτοί νομίζαν ότι πιάσανε τον παπά απ'τα !@*Ξ+&$ Ας βγουν να ανακοινώσουν την μείωση πελατών που είχαν από τον Γενάρη 2004 και μετά. Τολμούν? :rolleyes: :whistle: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Ego pantos tin ekana me elafra pidimatakia..... Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 re paidia poioi apo edw exoun fugei apo tellas kai pou exoun paei ? eseis poy fugate eiste euxaristhmenoi me th taxuthta ekei pou phgate ? Tha hthela na ginei ena sugkritiko To mono pou me kratei eiani to bandwidth ths tellas pou den exei sxesh me ths forthnet pou einai polu mikrotero (h opoia exei pollaplasious xrhstous se pstn/isdn/dsl + pollaplasious pelates pou exoun grammh mesw auths) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemos Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Καταρχας οσοι εχουν φυγει απο Tellas τι λογο εχουν να καθονται εδω και να διαμρτυρονται; Εγω δεν μπαινω π.χ. στης Forthnet να γραψω τις βλακειες μου εφοσον δεν ειμαι πελατης της. Δεν με απασχολουν ουτε οι τιμες της ουτε οι ταχυτητες της. Και αν ακομα ομως ηθελα να παρακολουθησω τι γινεται εκει, θα διαβαζα ΜΟΝΟ και δεν θα συμμετειχα! Χεστηκε ο πελατης καθε αλλης εταιριας για το δικο μου τον καημο και πονο! Τελος παντων, εχω Τελλας 512 εδω και 4 μηνες και ειμαι παααρα πολυ ευχαριστημενος. Εχω, χωρις υπερβολη, καθημερινα, full bandwidth, απροβληματιστα και χαλαρα. Δεν φευγω με τιποτα και οσο βλεπω κοσμο να λεει οτι την κανει,χαιρομαι. περισσοτερο bandwidth για μας που μενουμε!!! Σε οσους φευγουν λοιπον: "στο καλο..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 συμφωνώ εν μέρη με τον προλαλίσαντα. Σε όποιον δεν αρέσει ας φύγει. Και γω μετά από σκέψη αποφάσισα να συνεχίσω με την τελλάς μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το bandwidth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 ρε παιδες ηρεμα!!Σχετικα με τη φορθνετ μονο στην 384 ειναι πιο ακριβη η τελλας,γιατι τοσος σαματας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anemos ( 5 Μάρ. 2004 , 03:11) Καταρχας οσοι εχουν φυγει απο Tellas τι λογο εχουν να καθονται εδω και να διαμρτυρονται; Εγω δεν μπαινω π.χ. στης Forthnet να γραψω τις βλακειες μου εφοσον δεν ειμαι πελατης της. Δεν με απασχολουν ουτε οι τιμες της ουτε οι ταχυτητες της. Και αν ακομα ομως ηθελα να παρακολουθησω τι γινεται εκει, θα διαβαζα ΜΟΝΟ και δεν θα συμμετειχα! Χεστηκε ο πελατης καθε αλλης εταιριας για το δικο μου τον καημο και πονο! Εδώ μέσα δεν πιστέυω ότι ισχύει το συναίσθημα που μόλις περιέγραψες. Συζήτηση κάνουμε. Αλλά φαίνεται ότι δεν αρέσει. Γι αυτό άνοιξα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ :cool: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Καλά ρε αδέλφια, κάθεστε και τραβάτε τις τρίχες σας για τρία-τέσσερα ευρώ διαφορά το μήνα??? Λες και έχει τόση σημασία. Ένας καφές το μήνα είναι. Επίσης μιλάτε μόνο για τις τιμές. Λες και δεν έχει σημασία η εξυπηρέτηση, το bandwidth, το αν πέφτει ή όχι, το πόση χωρητικότητα αναλογεί σε κάθε χρήστη κλπ. Ελάχιστοι στην κουβέντα μας δίνουν σημασία και σε αυτά. Αποκορύφωμα ένας ταλαίπωρος που λέει "Βοήθεια Κλέφτες" λες και τον υποχρεώνει κανείς να μένει με την Τελάς. Δεν είμαι πελάτης κανενός. Παρακολουθώ τις συζητήσεις γιατί σύντομα θα βάλω ADSL και θέλω να ξέρω τι παίζεται. Αλλά πολύ γκρίνια ρε αδελφάκι μου. Για τρία ευρώ διαφορά το μήνα ο άλλος είναι κλέφτης. Πήγαινε πιες τα καφέδες να περάσεις και καλά αλλά please, αφήστε τη γκρίνια. Ελεύθερη αγορά έχουμε Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Έλα μου, ντε.. για 3-4 euro. Aν δλδ σε κάποια άλλη πτυχή της ζωής τους χάσουν καμιά δεκαριά χιλιάδες, τι θα κάνουν; Θα πάθουν έμφραγμα και εγκεφαλικό; Δεν υπάρχουν καλοί και κλέφτες. Υπάρχει ελεύθερος ανταγωνισμός. Αν γουστάρετε, αγοράζετε. Αν δε γουστάρετε δεν αγοράζετε τίποτα. "Ηρεμα και απλα" (clopyright αλλουνού :alien: ) "Χαλαρά" (δικό μου :lol: ) Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts