Jump to content

Oracle

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Oracle

  • Ημ. Γέννησης 16/07/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Q

Oracle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Έχω 8Mbit γραμμή με απόλυτο μέγιστο τα 6.5Mbit (λόγω της απόστασής μου από το exchange της ΒΤ). Οι ταχύτητες που πιάνω κυμαίνονται από τα 630 εώς τα 833Kb/sec. Σε αυτές τις ταχύτητες πάντα εξάρτάται σε ποιον ISP είσαι και τι απόσταση έχεις από τον κόμβο του ADSL. Πέφτουν δραματικά οι επιδόσεις αν ο ISP δεν μπορεί να τις υποστιρίξει σωστά ή αν είσαι πάνω από 1000 μέτρα μακριά από τον κόμβο. Αντίστοιχα, υποθέτω ότι κάποια στιγμή ο ΟΤΕ θα πρέπει να αναβαθμίσει τους online checkers γραμμών και να συμπεριλάβει και τον Ταχυδρομικό Κωδικό ή τη διεύθυνση της γραμμής εκτός από το νούμερο. Τα 2 Mbit πιάνονται μόνο αν η απόσταση από τον κόμβο είναι μικρότερη από 2Km και η ποιότητα του ενδιαμέσου υλικού είναι η μέγιστη δυνατή..
  2. Να σε διορθώσω. :) Στην Ευρώπη έχουν με 8 Mbit (ναι καλά διάβασες) με 29.99 Λίρες Αγγλίας (η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 17.5%) :D Περαστικά μας! Ιδού και το σχετικό link: UK Online - 8 Mbit Broadband Λέω να πάρω! :w00t:
  3. Αφού την θές μόνο για online gaming, πάρε SparkNet 128/128 με 9€/μήνα. Είναι και απεριόριστη.
  4. Και γιατί πρέπει να γίνει αυτό; Αφού η φορητότητα στους σταθερούς αριθμούς έχει αρχίσει και ισχύει κανονικά.... κάνω λάθος; :confused:
  5. Θέλω να πιστεύω ότι σε ένα Service Pack που επενδύθηκαν 2 χρόνια ανάπτυξης και 1 δις δολλάρια (ρεκόρ...) η λύση δεν είναι να αλλάξω λειτουργικό.
  6. Εγώ που δεν έχω πλέον Properties στα folders... τι να εγκαταστήσω...;
  7. Έχω Norton Internet Security 2004. Εννοείς να το απεγκαταστήσω, και μέτα από το SP2 να το βάλω πάλι; Και θα δουλέψουν όλα κανονικά;
  8. Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Έβαλα χτες το SP2 από Windows Update. Τα πάντα πήγανε καλά εκτός από το γεγονός ότι σταμάτησαν να δουλεύουνε τα Properties σε οποιοδήποτε folder!! :-((( Είτε με δεξί κλίκ, είτε από το μενού του Windows Explorer. Μήπως το έχει ξανακούσει κανείς; Φταίει το SP2 ή κάποια άλλη εφαρμογή σε συνδιασμό με το SP2; Ευχαριστώ
  9. Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος. Η BT που έβαλα στο PC μου λέει ότι υποστήριζει διαμεταγωγή 721Kbps. Όταν ανεβάζω στο κινητό κάτι αυτό ανεβαίνει με ρυθμό περίπου 20-23Kbps. Όταν κατεβάζω κάτι από το κινητό τότε αυτό διπλασιάζεται 48-52Kbps. Γιατί δεν μπορώ να δω ταχύτητες της τάξεως των 721Kbps; Το 6230 ξέρουμε τι BT Class είναι; 1 ή 2; Να σημειώσω ότι οι ταχύτητες που ανέφερα μένουν σταθερές όπου και αν μετακινηθώ μέσα στο σπίτι μου. Από δίπλα στο PC έως και 10 μέτρα μακριά πίσω από τοίχους.
  10. Πάρτε ένα HUBάκι να σωθείτε.. ή ένα switch. Ακόμα καλύτερα.
  11. Σωστός!! Μπράβο γιατρέ! :-)
  12. Προς OveLix: Το Oxygen Phone Manager (η τελευταία έκδοση πάντα) υποστηρίζει μερικώς το 6230. Μάλλον στην επόμενη έκδοση θα δούμε Full Support. Προς το παρόν λείπουν διάφορα, όπως: MMS Manager, Gallery, κτλ.
  13. Όντως έτσι είναι.. :worry:
  14. Σ' ευχαριστώ πολύ haki! Θα το δοκιμάσω!
  15. Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Με BT πως μεταφέρεις mp3 κατευθείαν πάνω στην MMC; Από το Nokia PC Suite δεν τα έχω καταφέρει πάντως... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...