Jump to content

kako_paidi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About kako_paidi

  • Ημ. Γέννησης 18/11/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

kako_paidi's Achievements

  1. Ναι αυτό δείχνει ότι έχεις πιστωτικό. Τα θετικά είναι αυτά που πληρώνεις. Τα αρνητικά δείχνει ότι σου χρωστάνε. Και α το χρησιμοποιείς για σταθερό ίντερνετ δύσκολα τα φτάνεις. Εγώ δεν έχω τηλ σπίτι και χρησιμοποιώ το unlimited για να έχω ίντερνετ σπίτι και βαριά βαριά φτάνω το 1,5Τ το μήνα σε όλες τις κάρτες (1 βασικη συμβολαίου και 3 xtra μία για το σπίτι και δύο για κινητό γυναίκας και κόρης). Και κάνω ότι έκανα και παλιά που είχα σταθερη, δεν έκοψα κάτι.
  2. Αυτή έχει και το δικό μου
  3. Πάλι καλά να λέμε, που ευτυχώς έχουν βγει πλέον τα unlimited πακέτα, γιατί διαφορετικά θα ήταν δράμα η κατάσταση! Βέβαια το κακό με την κινητή στο 4G, είναι ότι πληρώνεις διπλάσια τιμή σε πάγιο για να κάνεις την δουλειά σου σε επίπεδα 50αρας VDSL και δυστυχώς η απόδοση δεν είναι σταθερή που θεωρώ πως έχει να κάνει με την χρήση του δικτύου εκείνη την στιγμή. Σε ώρες χαλαρές η ταχύτητα φτάνει τα 60 με 70mbps ενώ σε ώρες αιχμής 25 με 30mbps. Αν μπει βέβαια το 5G η τιμή δεν θα φαίνεται ακριβή σε σχέση με τις ταχύτητες που δίνει, αλλά αυτό πιστεύω ότι ακόμα θα αργήσει για την περιοχή μου.
  4. Yeap! 10 ευρώ το μέτρο....! Είμαι σε οικισμό, είχα παλιά τηλέφωνο στο συγκεκριμένο σπίτι...αλλά έπαθε βλάβη το καλώδιο και επειδή παλιά περνούσαν τις κολώνες από τα χωράφια και πλέον έχει αλλάξει αυτό, πρέπει να πληρώσω να βάλουν νέες κολώνες από τον κεντρικό δρόμο που κάνει τα 50 μέτρα της "ευθείας" των χωραφιών, πάνω από 250 μέτρα απόσταση.
  5. Όχι δεν έχω, ΟΤΕ ήθελε 2500+ για να μου βάλει γραμμή και για να πληρώνω 50Mbs γραμμή και να πιάνω στην καλύτερη 24.
  6. Κι εμένα στο σπίτι μου δεν έπιανε καθόλου η cosmote...οριακά είχε 2G. Και έβαλα σε έναν ιστό μία εξωτερική κεραία με ένα ενισχυτή σήματος και τώρα έχω 4G+. Το κόστος ήταν 149 ευρώ. Εσύ που έχεις σήμα έξω από το σπίτι, θα είναι πανεύκολο να πιάσεις σήμα, γιατί εγώ πέρασα πάνω από 5 ώρες με το να γυρνάω την κεραία σιγά σίγα, μέχρι να εντοπίσω τον τον σταθμό κινητής. Άσε που εσένα πιστεύω ότι θα λειτουργήσει και με μια απλή εξωτερική κεραία, χωρίς ενισχυτή, που θα την συνδέεις κατευθείαν πάνω στο μόντεμ.
  7. Για ομιλία μου έδωσαν μία (την αρχική) για xtra sim για data λέγαμε. Anyway... μπορεί τότε να μην κατάλαβα καλά. Η πληροφορία που πήρα πάντως μου είναι χρήσιμη!🙂 p.s Η κάρτα αυτή είναι με πάγιο 3/μήνα. Γιατί από αυτά που διάβασα, μου δόθηκε η εντύπωση ότι είναι δωρεάν και οι 4
  8. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, στο Γερμανό, μου έδωσαν και μου είπαν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ xtra sim.
  9. Εδώ και περίπου 3 με 4 μήνες που το χρησιμοποιώ, δεν έχω συναντήσει κανένα κόφτη ή πρόβλημα και το ζορίζω αρκετά θα έλεγα σχεδόν σε καθημερινή βάση. Όρια στα giga και ορθή πολιτική χρήσης δεν έχω δει να αναγράφει στο συμβόλαιο μου, όπως το πινακάκι που έβαλε ο cmvr, ούτε στα ψιλά, ούτε στα κανονικά γράμματα, παντού λέει απλά "απεριόριστα δεδομένα". Τα όρια ίσως να ήταν για την αρχική έκδοση του πακέτου. Αυτό το λέω, γιατί η κανονική γραμμή μου στο κινητό είναι της wind στο οποίο και εγώ και η γυναίκα μου έχουμε το W unlimited πακέτο εκεί, αλλά η γυναίκα μου έχει την πρώτη έκδοση στην οποία όπως φαίνεται στο Mywind είναι unlimited τα data, αλλά εώς 35 GB με full ταχύτητα και μετά με πτώση και σε μηνύματα και τηλέφωνα έχει από 3000, αν θυμάμαι καλά, ενώ εγώ έχω την τελευταία έκδοση του Unlimited W της wind, όπου δεν έχει περιορισμούς πουθενά (μάλιστα πληρώνω και 11 ευρώ λιγότερα από ότι εκείνη για το fake unlimited - 35 εγώ και 46 εκείνη) και μάλιστα στα gb στην μεταβατική περίοδο όταν μετακόμισα και μέχρι να μάθω ότι ο ΟΤΕ δεν μου βάζει σταθερό σπίτι και να ψαχτώ για να καταλήξω στο τι τελικά θα κάνω, χρησιμοποιούσα την wind μου για ίντερνετ μέσα στο σπίτι και η μηνιαία κατανάλωση σε gb είχε φτάσει σχέδον το 1 TB, χωρις κάμια πτώση στην ταχύτητα ,για τα δεδομένα της wind η οποία κυμαίνονταν από 20 έως 40 κάτι mbps, ενώ η cosmote παίζει στα 60 με 70 Mbps γι αυτο και την προτίμησα για το σπίτι, αν και δεν είχε σήμα και έπρεπε να πάρω εξωτερική κεραία και ενισχυτή σήματος.
  10. Εγώ έχω το gigamax Απεριόριστα Data και έχω πάρει μια xtra sim την οποία έχω βάλει μέσα σε ένα 4g modem router για να έχω internet σπίτι (λόγο ότι η σταθερή δεν έρχεται σπίτι μου, αν δεν πληρώσω εγώ 2500€ για να βάλουν κολώνες ) και δουλεύει κανονικά με unlimited δεδομένα στην xtra sim και φυσικά στην κάρτα του κινητού και λειτουργούν ανεξάρτητα, χωρίς να επηρεάζει το ένα το άλλο.
  11. Καλημέρα! Δεν είναι πόλη άρα δεν υφίσταται σχέδιο πόλης. Είναι χωριό και είμαι εντός οικισμού, οπότε θεωρητικά είναι το ίδιο πράγμα. Ο ΟΤΕ μπλόκαρε την nova, γιατί η nova δεν έχει ιδιόκτητο σε αυτή την περιοχή. Ο ΟΤΕ μου είπε ότι επειδή είμαι πάνω από 200 μέτρα μακρυά από ... κάτι που δεν κατάλαβα... πρέπει να επιβαρυνθω εγώ την κατασκευή με 10 ευρώ περίπου το μέτρο. Το καφαο, είναι σε διπλανό χωριό (περίπου 1200 μετρα μακρυά) το υπόλοιπο χωριό στο οποίο ειμαι εγω και έχει τηλ, το απέκτησαν δωρεάν και εκεί είναι που δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ πρέπει να πληρώσω, αλλά δεν βρίσκω άκρη, για αυτό κοιτάω αλλη λύση.
  12. Δυστυχώς εδώ η cosmote πιάνει οριακά 4G ,οπότε το 5G δεν νομίζω να το δω ποτέ στην περιοχη μου. Για να χρησιμοποιήσω την κινητή, θα βάλω εξωτερική κεραία με ενισχυτή σήματος κινητής. Εδώ πολύ καλό σήμα έχει μόνο η wind, αλλά οι ταχύτητες της είναι χαμηλές, που για κινητό και για λίγες ταυτόχρονες συνδέσεις είναι μια χαρά, αλλά για οικιακή (συνεχομενη και από πολλές συσκευές) χρήση δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η Cosmote, που την είχα δοκιμάσει όσο είχα εταιρικό τηλέφωνο (Τώρα με wind είμαι και στα πολλά πολλά κολλάει το σύμπαν)
  13. Εδώ έχει μονο cosmote με το rulal που έγινε με το ΕΣΠΑ, nova είχα πριν και την μεταφορά της γραμμής την έκοψε ο ΟΤΕ λόγω κόστους, βέβαια αυτό μου βγήκε σε καλό, γιατί η nova εδώ υποστήριζε μόνο adsl και η ταχύτητα που θα είχα θα εξωπραγματικη και δεν θα μπορούσα να την διαχειριστώ (0,8Mbs) οπότε θα έκανα διακοπη συμβολαίου και θα πλήρωνα πρόστιμο.
  14. Πιστεύω ότι δεν φτάνει η μέρα για ανεβοκατεβάσεις τα 3,3ΤΒ 🙂
×
×
  • Create New...