Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε να το σκέφτεσε. . Μου είπαν ότι θα ενεργοποιηθεί μετά τη λήξη, το ενεργοποιήσαν πρόωρα και πλήρωσα 65 ευρώ κερατιάτικα.

ποτε εγινε αυτο? γιατι εχει αλλαξει ο κανονισμος και η φορητοτητα εξ'αποστασεως λογαριαζεται και αρχιζει να μετραει 14 μερες μετα την υπογραφη.Μεσα σε αυτο το διαστημα υπαρχει δυνατοτητα υπαναχωρησης.Μετα οχι.

Προσέξτε γιατί τώρα τελευταία στα συμβόλαια προσθέτουν με μικρά γράμματα ότι δεν μπορείς να κάνεις υπαναχωρηση και ότι το συμβόλαιο ισχύει από την 1η μερα. Πριν υπογράψετε συμβόλαιο να το διευκρινηζεται αυτό με τον υπάλληλο για να μπορείτε να γυρίσετε πίσω με καλύτερη τιμή αντιπροσφορας

αυτο το εχεις δει σε συμβολαιο που εχει γινει απο που? Σε καταστημα ισχυει αυτο ακριβως που λες. Εξ'αποστασεως ισχυουν οι 14 μερες,εκτος αν ο πελατης ζητησει να ξεκινησει η διαδικασια νωριτερα ή αμεσα.

Οι κλήσεις απο σταθερό WIND σε αριθμους της μορφής 801ΧΧΧΧΧΧΧΧ χρεώνονται, και μαλιστα πανακριβα !!!. μετα απο 5 χρόνια με σταθερό Wind , τωρα το ανακάλυψα !!!
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αστική κλήση είναι. Επί της ουσίας είναι ακριβά διότι έχει αυξηθεί κατά πολύ η τιμή της αστικής μονάδας

Η παρανόηση για τον περισσότερο κόσμο, είναι πως έχοντας δωρεάν αστικά/υπεραστικά ακούγοντας το αστική χρέωση νομίζει ότι είναι δωρεάν, ενώ στην πραγματικότητα χρεώνεται όσο ακριβώς αν δεν είχε πακέτο προς σταθερά.

Sent from my moto g(6) play

Η παρανόηση για τον περισσότερο κόσμο, είναι πως έχοντας δωρεάν αστικά/υπεραστικά ακούγοντας το αστική χρέωση νομίζει ότι είναι δωρεάν, ενώ στην πραγματικότητα χρεώνεται όσο ακριβώς αν δεν είχε πακέτο προς σταθερά.

Η κοινη λογικη αυτο δεν λεει ;

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αστική κλήση είναι. Επί της ουσίας είναι ακριβά διότι έχει αυξηθεί κατά πολύ η τιμή της αστικής μονάδας

0,25€/min+24%

Εξαρτάται. Η λέξη χρέωση θα έπρεπε να υποψιάζει. Αν έλεγε αστική κλήση, θα ήταν προφανές. Το πιο σωστό πιστεύω θα ήταν να αναγράφεται κάτι του στυλ πως η κλήση είναι χρεώσιμη με κόστος ανάλογο του παρόχου για αστική χρέωση.

Εξαρτάται. Η λέξη χρέωση θα έπρεπε να υποψιάζει. Αν έλεγε αστική κλήση, θα ήταν προφανές. Το πιο σωστό πιστεύω θα ήταν να αναγράφεται κάτι του στυλ πως η κλήση είναι χρεώσιμη με κόστος ανάλογο του παρόχου για αστική χρέωση.

Ενταξει , θα πληρωσω το πενταευρω και απο εδω και περα θα ξερω

Οι κλήσεις απο σταθερό WIND σε αριθμους της μορφής 801ΧΧΧΧΧΧΧΧ χρεώνονται, και μαλιστα πανακριβα !!!. μετα απο 5 χρόνια με σταθερό Wind , τωρα το ανακάλυψα !!!

Τα νούμερα 801ΧΧΧΧΧΧΧΧ χρεώνονται από όλες τις εταιρείες στην Ελλάδα

Τα νούμερα 801ΧΧΧΧΧΧΧΧ χρεώνονται από όλες τις εταιρείες στην Ελλάδα

με 025€/λεπτο;

Ο ΟΤΕ δεν χρεωνε παλαιότερα. Πλέον δεν γνωρίζω γιατί τον έχω αφήσει κάνα 6 χρόνια πλέον.

Γενικά πάντως είναι αλητεία οι χρεώσεις αστικών.

πολύ καλή τιμή! αλλά πως σε πήραν? αφού τώρα έχει σταματήσει αυτή η διαδικασία. πως έκανες την αίτηση στον άλλο πάροχο? ακυρώνεται?

Πως ακύρωσες την αίτηση φορητότητας στη vodafone;

Είχες κάνει τηλεφωνική αίτηση ή σε κατάστημα;

Αν έχουν περάσει 14 μέρες από την αίτηση, αυτή δεν ακυρώνετε. Πρόσεχε μην μπλέξεις.

Έκανα αίτηση φορητότητας στην vodafone από απόσταση, αφού είχε λήξει το συμβόλαιο μου με την wind. Στο συμβόλαιο της vodafone τσέκαρα το κουτάκι ΑΜΕΣΑ για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών μου και όχι το κουτάκι ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΗΜΕΡΕΣ. Μετά από κάποιες ημέρες και σε λιγότερο διάστημα από 14 ημέρες με κάλεσε η wind για αντιπροσφορά και δέχτηκα. Με ενημέρωσε η wind ότι πρέπει άμεσα να καλέσω την vodafone και να ακυρώσω την φορητότητα. Έτσι και έκανα. Τους έστειλα και email για να είμαι σίγουρος. Μετά από κάποιες ημέρες μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από την vodafone ότι το αίτημα ακύρωσης ολοκληρώθηκε. Όλα πρέπει να γίνουν μέσα στο διάστημα των 14 ημερών και πριν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στην καινούργια εταιρία. Έτσι δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Εάν διαβάσετε τους κανονισμούς της ΕΕΤΤ τα αναφέρει όλα αυτά.

Αν τσεκάρεις το κουτάκι ΑΜΕΣΑ είναι πιθανόν να σε μεταφέρουν και σε λιγώτερο από 24 ώρες και να μην προλάβεις.

Επιλογή ενδιάμεσου χρόνου δεν υπάρχει?

Στο "άμεσα" χάνεις το δικαίωμα της εξ απόστασης υπαναχώρησης των 14 ημερών?

Ακριβώς αυτό σημαίνει το άμεσα

Στο συντομότερο δυνατό διάστημα. Αλλιώς επιλέγεις 14 ημέρες.

Βασικά να το κάνω πιο λιανά. Επιλεγω "αμεσα" και ενεργοποιούμαι την επόμενη μέρα. Εχω δικαίωμα εντός 14 ημερών να γυρίσω πίσω, ή το χάνω το δικαίωμα?

Για αυτό βάλαν τις 14 ημέρες. Δεν είναι τυχαίο.

Θεωρώ ότι έχεις το δικαίωμα των 14 ημερών από την παράδοση , και ας λέει ότι θέλει η Ε.Ε.Τ.Τ. Μπορεί να το δέχετε ο συνήγορος του καταναλωτή.

Αλλά θα δούμε σύντομα .

Αν τσεκάρεις το κουτάκι ΑΜΕΣΑ είναι πιθανόν να σε μεταφέρουν και σε λιγώτερο από 24 ώρες και να μην προλάβεις.

Δεν είχα θέμα και να με μετέφεραν άμεσα. Γιατί και η vodafone καλή τιμή μου είχε κάνει. Απλά η wind το τερμάτισε πιστεύω και ήταν ευκαιρία. Από ότι έχω καταλάβει, όταν τσεκάρεις στο συμβόλαιο το κουτάκι ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΗΜΕΡΕΣ, στην ουσία η νέα εταιρεία αφήνει να περάσει το διάστημα των 14 ημερών και μετά ενημερώνει την υφιστάμενη εταιρεία για την φορητότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείς να ακυρώσεις την φορητότητα σε περίπτωση που δεχθείς την αντιπροσφορά, διότι θα έχει περάσει το 14ημερο.

Επιλογή ενδιάμεσου χρόνου δεν υπάρχει?

Στο "άμεσα" χάνεις το δικαίωμα της εξ απόστασης υπαναχώρησης των 14 ημερών?

Φίλε μου διάβασε τους νέους κανονισμούς της ΕΕΤΤ και θα σου λυθούν οι απορίες. Τους έχει και το forum.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά να το κάνω πιο λιανά. Επιλεγω "αμεσα" και ενεργοποιούμαι την επόμενη μέρα. Εχω δικαίωμα εντός 14 ημερών να γυρίσω πίσω, ή το χάνω το δικαίωμα?

Εγώ από ότι καταλαβαίνω από τους κανονισμούς της ΕΕΤΤ το χάνεις. Εάν ενεργοποιηθεί στην νέα εταιρεία πάπαλα.

"- Σε περίπτωση που ο συνδρομητής επιθυμεί το αίτημα να υλοποιηθεί νωρίτερα από τις 14 ημέρες, πρέπει να υποβάλει σχετική δήλωση στη νέα εταιρία. Σημειώνεται, ότι η εταιρία έχει δικαίωμα είτε να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα, είτε να ζητήσει από τον συνδρομητή γραπτή δήλωση ότι αποδέχεται να απωλέσει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Στην περίπτωση αυτή, ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα, μέχρι την ενεργοποίηση της υπηρεσίας σε νέα εταιρία και εφόσον δεν έχει παρέλθει η προθεσμία των 14 ημερών, να υποβάλει αίτηση ακύρωσης της φορητότητας.

- Ο συνδρομητής για να ακυρώσει τη φορητότητα, πρέπει να αποστείλει σχετική αίτηση αποκλειστικά στην εταιρία στην οποία είχε υποβάλει το αίτημα φορητότητας και με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που διαθέτει η εταιρία για τον σκοπό αυτό."

Εγώ ξέρω ότι αν δεν θες να περιμένεις 14 ημέρες και επιλέξεις άμεσα χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Γι'αυτό wind σου έδωσε τέτοια τιμή.

Τώρα περιμένεις και ο χρόνος θα δείξει για πληρωμή πέναλτι.

Όλα αυτό στον νέο νόμο έγινε για να μη γίνεται αυτό που έκανες εσύ και οι περισσότεροι πιέζοντας την κατάσταση για καλύτερη τιμή, κάνοντας συμβόλαιο σε νέο πάροχο και ακυρώνοντας το μετά.

Εγώ έτσι τα ξέρω ελπίζω να κάνω λάθος..

Sent from my U65GT using Tapatalk

Καλησπέρα. Είχα κάνει αίτηση φορητότητας στην vodafone και χθες με πήραν από την wind για αντιπροσφορά. Μου πρότειναν το double play plus στα 16 ευρώ τελική τιμή για 2 χρόνια. Φυσικά και δέχτηκα. Νομίζω πέτυχα πολύ καλή τιμή. Τι λέτε;

Καλημέρα,

σαν τιμή είναι ΑΨΟΓΗ!

Αυτό που παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο είναι το εξής:

ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από τις μέχρι τώρα υπηρεσίες που σου παρέχουν???

Και κάτι ακόμα:

Σε πόσες μέρες από την στιγμή που έκανες αίτημα φορητότητας ( και με ποιό τρόπο? Τηλεφωνικά? Ιντερνετικά? σε κατάστημα?) προς Vodafone, έκανε το call back η Wind?!

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση αν μπορείς κάποιος να με εξυπηρέτησει. Μετακόμισα πρόσφατα στο Μοσχάτο και θέλω να μάθω αν οι ταχύτητες της wind σε vdsl στη περιοχή είναι κομπλέ. Ξέρει κανείς?

Εγώ ξέρω ότι αν δεν θες να περιμένεις 14 ημέρες και επιλέξεις άμεσα χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Γι'αυτό wind σου έδωσε τέτοια τιμή.

Τώρα περιμένεις και ο χρόνος θα δείξει για πληρωμή πέναλτι.

Όλα αυτό στον νέο νόμο έγινε για να μη γίνεται αυτό που έκανες εσύ και οι περισσότεροι πιέζοντας την κατάσταση για καλύτερη τιμή, κάνοντας συμβόλαιο σε νέο πάροχο και ακυρώνοντας το μετά.

Εγώ έτσι τα ξέρω ελπίζω να κάνω λάθος..

Ελπίζω να κάνεις λάθος! :D Κοίταξε, δεν νομίζω να έχω κάποιο πέναλτι από την στιγμή που η ακύρωση έγινε εμπρόθεσμα. (δηλαδή πριν την ενεργοποίηση στην νέα εταιρεία) Αφού και με μία υπάλληλο της vodafone που μίλησα, για να επιβεβαιώσω ότι είχαν λάβει το mail της αίτησης ακύρωσης, μου ανέφερε ότι φαίνεται ότι η ακύρωση έχει γίνει πριν την ενεργοποίηση και ότι είχαν προγραμματίσει να γίνει η ενεργοποίηση μετά από τρεις τέσσερις μέρες από την ημέρα που μιλήσαμε. Πάντως, ποτέ δεν ξέρεις. Όπως είπες ο χρόνος θα δείξει. Για το δικαίωμα υπαναχώρησης στην ουσία δεν το χάνεις. Διάβασε το post μου παραπάνω που έχει απόσπασμα από τους κανονισμούς της ΕΕΤΤ και θα καταλάβεις. Εάν μου σταλεί κάποιο πρόστιμο από την vodafone θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Καλημέρα,

σαν τιμή είναι ΑΨΟΓΗ!

Αυτό που παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο είναι το εξής:

ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από τις μέχρι τώρα υπηρεσίες που σου παρέχουν???

Και κάτι ακόμα:

Σε πόσες μέρες από την στιγμή που έκανες αίτημα φορητότητας ( και με ποιό τρόπο? Τηλεφωνικά? Ιντερνετικά? σε κατάστημα?) προς Vodafone, έκανε το call back η Wind?!

Ευχαριστημένος είμαι. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Αίτημα φορητότητας έκανα τηλεφωνικά και το συμβόλαιο απεστάλη μέσω email. Το "call back" έγινε μετά από 8-9 μέρες.

Πριν από 4 μήνες έβαλα wind vision. Τον τελευταίο 1,5 μήνα όταν ενεργοποιώ τη συσκευή τα κεντρικά πλήκτρα πλοήγησης του τηλεχειριστηρίου δεν δουλεύουν για τα πρώτα πέντε λεπτά περίπου. Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με τη wind μου έστειλαν καινούργια συσκευή η οποία έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Πριν από 4 μήνες έβαλα wind vision. Τον τελευταίο 1,5 μήνα όταν ενεργοποιώ τη συσκευή τα κεντρικά πλήκτρα πλοήγησης του τηλεχειριστηρίου δεν δουλεύουν για τα πρώτα πέντε λεπτά περίπου. Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με τη wind μου έστειλαν καινούργια συσκευή η οποία έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Δεν έχω WIND Vision, αλλά... Κοίταξες μήπως έχει καμιά ενημέρωση το λογισμικό;

• This topic was featured and featured