Guest Bernadi7 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Έχεις χρεωθεί μία κλήση προς προορισμό της ζώνης Δ Μία ερώτηση στην εξυπηρέτηση πελατών ή μια αίτηση αναλυτικού λογαριασμού θα σου λύσει την απορία. Αίτηση αναλυτικού είναι το επόμενο βήμα, η εξυπηρέτηση απλά μου ανέφερε τις χώρες της ζώνης 4/D. Ευχαριστώ πολύ γι την απάντηση. Καλά Χριστούγεννα σ' όλους κι όλες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Τα πεντε ευρω για την ανανεωση συμβολαιου ισχυουν; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Πλεον οχι,στα πλαίσια των αλλαγών της ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Σημαντικό που καταργήθηκε και με τη βούλα αν και συνήθως το έκαναν «δώρο» από μόνοι τους ή μετά από λίγη γκρίνια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Θα κάνω μια αφελή ερώτηση μην γελάσετε γιατί δεν μου έχει τύχει λόγω του ότι χρόνια με συμβόλαιο και 2 χρόνια τώρα λόγω double play με δωρεάν χρόνο ομιλίας και data. Λεφτά δεν βάζω για χρόνο γιατί μου φτάνουν αυτά που μου δίνουν βάζω κάθε 2 μήνες 5 ευρώ μέχρι στιγμής (η cosmote το έχει κάνει 10) δια να μην χάσω το νούμερο, έχουν μαζευτεί γύρω στα 50 ευρώ. Αν από εδώ και πέρα βάζω από αυτά τα λεφτά κάθε μήνα 8,5 ευρώ για να παίρνω κάποιο πακέτο τα 5€ της ανανέωσης κάθε δίμηνο χρειάζονται πάλι εφ όσον θα βάζω κάθε μήνα λεφτά από το υπόλοιπο μου? Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλή Χρονιά σε όλους. Ναι, δυστυχώς, πρέπει να ανανεώνεις κάθε 2 μήνες το χρόνο. Απλά, θα αγοράζεις ένα πακέτο, όποτε μαζεύονται αρκετά, έστω και αν δεν το χρειάζεσαι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Νασε καλά Καλή χρονιά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Θα κάνω μια αφελή ερώτηση μην γελάσετε γιατί δεν μου έχει τύχει λόγω του ότι χρόνια με συμβόλαιο και 2 χρόνια τώρα λόγω double play με δωρεάν χρόνο ομιλίας και data. Λεφτά δεν βάζω για χρόνο γιατί μου φτάνουν αυτά που μου δίνουν βάζω κάθε 2 μήνες 5 ευρώ μέχρι στιγμής (η cosmote το έχει κάνει 10) δια να μην χάσω το νούμερο, έχουν μαζευτεί γύρω στα 50 ευρώ. Αν από εδώ και πέρα βάζω από αυτά τα λεφτά κάθε μήνα 8,5 ευρώ για να παίρνω κάποιο πακέτο τα 5€ της ανανέωσης κάθε δίμηνο χρειάζονται πάλι εφ όσον θα βάζω κάθε μήνα λεφτά από το υπόλοιπο μου? Sent from my U65GT using Tapatalk Όχι , δεν γίνεται Υπάρχει το Χαμόγελο του παιδιού, η κιβωτός κλπ για να τα στείλεις με μνμ ή κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Δίκαιο έχεις παίζει και αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 στη σελιδα της wind πριν απο λιγο ειχε live μεταδοση με παρουσιαση του wind vision. Το ειδα αποσπασματικα,και στο τέλος είπε οτι 13.40 θα εχει κι αλλο,αλλα δεν καταλαβα αν θα ειναι με το ιδιο θεμα,ή διαφορετικό.Λιγο παντως που ακουσα και καλα εκθείαζε την νέα τεχνολογια της iptv,και ελεγε οτι ο δορυφορος "ειναι παλιος"... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερωτησεις και απαντησεις κυριως για wind vision αλλά και γενικού περιεχομενου για προσφορες και εξυπηρετηση,στο τρέχον live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 στη σελιδα της wind πριν απο λιγο ειχε live μεταδοση με παρουσιαση του wind vision. Το ειδα αποσπασματικα,και στο τέλος είπε οτι 13.40 θα εχει κι αλλο,αλλα δεν καταλαβα αν θα ειναι με το ιδιο θεμα,ή διαφορετικό.Λιγο παντως που ακουσα και καλα εκθείαζε την νέα τεχνολογια της iptv,και ελεγε οτι ο δορυφορος "ειναι παλιος"... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερωτησεις και απαντησεις κυριως για wind vision αλλά και γενικού περιεχομενου για προσφορες και εξυπηρετηση,στο τρέχον live... Καλησπέρα. Πού το έβλεπες το live; στο site της wind ή στην σελίδα στο facebook; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Στο wind.gr κατω δεξια πατας το κυκλακι. Θα εχει και απο αυριο 12.30 και 4 ή 5 το απόγευμα. Το τρέχον λήγει στις 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Στο wind.gr κατω δεξια πατας το κυκλακι. Θα εχει και απο αυριο 12.30 και 4 ή 5 το απόγευμα. Το τρέχον λήγει στις 3. Πριν δεν μου το εμφάνιζε για αυτό ρώτησα. Τώρα μου το εμφάνισε κανονικά, σε ευχαριστώ. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Γειά σε όλους μια βοήθεια παρακαλώ. Είχα πριν 2 χρόνια τό double play ξεκίνησα με 22,58 στην πορεία με την αύξηση εγινε 24,17 από ψηφιακές ευκολίες μόνο αναγνώριση. Σε ένα μήνα λήγει με πηρανε από κινητό τηλέφωνο μου έιπαν κάτι για 25 περίπου μετά από παζάρια μου έδωσαν ότι ειπα παραπάνω, με το 1gb και τα 120 λεπτά και από υπεραστικά στο σταθερό μόνο τα 300 λεπτά προς όλους και όχι και τα 300 προς wind & q δεν τα μιλώ και δεν τα χρειάζομαι, με 22,17. Είναι καλό deal η μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο? Κάποιοι από εσάς είχατε συμβόλαιο πριν από εμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Αν ΘΕΣ να μείνεις στην wind, είναι καλή τιμή! Αλλιώς φορητότητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Εδω έχω μόνο wind και cosmote η δεύτερη έχει σχεδόν διπλάσια τιμή. Πάντως η τιμή καλή δεν είναι? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. January 5, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Tα μηνύματα σχετικά με την κάρτα sim με το 1gb μεταφέρθηκαν στο αρμόδιο topic : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7751352#post7751352 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Χρόνια πολλά , γνωριζει κανεις αν γινεται μεταφορα της γραμμης σε αλλο ονομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Γίνεται μεταβίβαση γραμμής. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα έναν τιμοκατάλογο με ημερομηνία 9/2017 και λέει πως χρεώνεται 5,03€. https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/statheri/PDFs/September2017/64_timok_ypiresion_double_play_broadband_telephony.pdf δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι νεότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Χρόνια πολλά , γνωριζει κανεις αν γινεται μεταφορα της γραμμης σε αλλο ονομα? Νομίζω ότι στη WIND γίνεται δωρεάν, απλά ανανεώνεται το συμβόλαιο για ακόμα 24 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Νομίζω ότι στη WIND γίνεται δωρεάν, απλά ανανεώνεται το συμβόλαιο για ακόμα 24 μήνες. Με τους ιδιους ορους και τιμη ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Με τους ιδιους ορους και τιμη ; Όχι. Θα το γράψω αναλυτικά... Πέρσι πέθανε ο παππούς μου, που είχε WIND για 4 χρόνια (εγώ του την είχα βάλει, γιατί μιλούσε πολύ στο σταθερό και χρεωνοταν πολλά στον ΟΤΕ που ήταν). Λίγους μήνες αφού πέθανε ο παππούς μου, έληξε το συμβόλαιο (η προσφορά της 2ης διετίας) και αφού η θεία μου κληρονόμησε το διαμέρισμά του, πήγε σε κατάστημα WIND για να αλλάξει το όνομά του με το δικό της (μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά φυσικά). Της το άλλαξαν δωρεάν, με την προϋπόθεση να ανανεώσει για άλλα 2 χρόνια, με καινούργιο συμβόλαιο όμως. Τις ίδιες τιμές που έχουν και οι νέοι πελάτες στη WIND... Από 23€ το πάγιο πήγε στα 25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Κοστιζει 5€ οπως λεει ο καταλογος που δοθηκε παραπάνω. Αυτο με την ανανέωση δεν το έχει αναφέρει άλλος,μηπως μπερδευεστε με τη φορθνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheodoreC Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση από ADSL σε Wind Fiber 100 και σήμερα ενεργοποιήθηκε η νέα μου σύνδεση, όμως τα αποτελέσματα στο speedtest δεν ήταν τα αναμενόμενα: http://www.speedtest.net/result/7937590051.png Ο τεχνικός που ήρθε για να ελέγξει την εγκατάσταση μου είπε ότι "...το speedtest.net δεν είναι αξιόπιστο" και ότι η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής μου φαίνεται αν μπω στη διεύθυνση Default Gateway του router μου. Όντως, σε αυτήν την περίπτωση φαίνεται ότι έχω περίπου 134 Mbps download και 33 Mbps upload: https://i.imgur.com/lszkQWq.png Με το "δικό του" μηχάνημα δε, μέτρησε ότι είχα 129 Mbps. Το θέμα είναι ότι δοκιμάζοντας να κατεβάσω ένα αρκετά μεγάλο αρχείο, παρατήρησα ξανά ότι στον Download Manager, η μέση ταχύτητα λήψης ήταν περίπου 5 MB/s (δηλαδή 40 Mbps), κάτι που συμφωνεί με το αποτέλεσμα του speedtest.net. Δικαιολογείται αυτή η απόκλιση, ρε παιδιά, ή πρέπει να επικοινωνήσω με τη Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση από ADSL σε Wind Fiber 100 και σήμερα ενεργοποιήθηκε η νέα μου σύνδεση, όμως τα αποτελέσματα στο speedtest δεν ήταν τα αναμενόμενα: http://www.speedtest.net/result/7937590051.png Ο τεχνικός που ήρθε για να ελέγξει την εγκατάσταση μου είπε ότι "...το speedtest.net δεν είναι αξιόπιστο" και ότι η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής μου φαίνεται αν μπω στη διεύθυνση Default Gateway του router μου. Όντως, σε αυτήν την περίπτωση φαίνεται ότι έχω περίπου 134 Mbps download και 33 Mbps upload: https://i.imgur.com/lszkQWq.png Με το "δικό του" μηχάνημα δε, μέτρησε ότι είχα 129 Mbps. Το θέμα είναι ότι δοκιμάζοντας να κατεβάσω ένα αρκετά μεγάλο αρχείο, παρατήρησα ξανά ότι στον Download Manager, η μέση ταχύτητα λήψης ήταν περίπου 5 MB/s (δηλαδή 40 Mbps), κάτι που συμφωνεί με το αποτέλεσμα του speedtest.net. Δικαιολογείται αυτή η απόκλιση, ρε παιδιά, ή πρέπει να επικοινωνήσω με τη Wind; Δοκίμασε να κάνεις τεστ με καλώδιο ethernet, αν είναι εφικτό. Απευθείας σύνδεση υπολογιστή (λάπτοπ βολεύει περισσότερο) και ρούτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts