akapsali Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Καλημέρα Γνωρίζει κάποιος αν στο 2play που εχει τωρα προσφορα της wind μπορεί τα 120' και το 1gb να μπουν στην ιδιο αριθμό υπάρχον η νεο διοτι το κινητό μου ειναι μονοκαρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Δεν γίνεται Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Δεν γίνεται Ευχαριστώ για την απάντηση σου !! Εχω ομως μια ακομα απορία Μπορω να βάλω τα δωρεαν 1G σε υπαρχουσα Q και τα δωρεαν 120' σε άλλη υπάρχουσα Q ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 το 1 gb μπαινει σε νεα καρτα mobile internet,δεν μπορει να συνδυαστει με υπαρχον ή νεο αριθμό f2g/q. Τα 120' μπορούν να μπουν σε υπαρχουσα q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Όταν λέει ότι η απόσταση απο το αστικό κέντρο ειναι 2-2.500 χιλιόμετρα τι ακριβώς σημαίνει και γνωρίζουμε περίπου(κυρίως εμπειρικά) τι ταχύτητες μπορεί να δώσει;Τόση ειναι η απόσταση απο το σημείο που παίρνουμε το ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Έχω στείλει mail στη WIND εδώ και 1 εβδομάδα, ότι ακόμα δεν έχω παραλάβει τα δώρα από τη νέα ενεργοποίηση του Ιουλίου (!) και ακόμα τίποτα, ούτε ένα τηλέφωνο! Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι! Θα τελειώσει η προσφορά με το ταμπλετ και μετά θα μου πουν "τι κρίμα, δεν έχουμε άλλα, τώρα δε θα πάρεις τίποτα"!! :mad: :mad: :mad: ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λέει ότι η απόσταση απο το αστικό κέντρο ειναι 2-2.500 χιλιόμετρα τι ακριβώς σημαίνει και γνωρίζουμε περίπου(κυρίως εμπειρικά) τι ταχύτητες μπορεί να δώσει;Τόση ειναι η απόσταση απο το σημείο που παίρνουμε το ίντερνετ; Σε τέτοια απόσταση, το μαξιμουμ θα είναι 13-15 Mbps σε συγχρονισμό του ρούτερ, με καλή γραμμή, το SNR στο 6 κλπ κλπ. Υπό προϋποθέσεις δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 13-15 με 2-2,5 χλμ; Πάρα πολύ χλωμό μου φαίνεται. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) Στα 2-2,5 χλμ μάλλον το μέγιστο πρέπει να θεωρείται περίπου στα 10 Mbps και αυτό μάλλον άπιαστο πλέον.. Σε αυτή την κατηγορία είμαι, είχα μέγιστο κάπου στα 10-11 πριν κάποια χρόνια. Πλέον εδώ και 1-2 χρόνια είμαι μόνιμα στα 7,xx Mbps. Τα 13-15 Mbps που αναφέρει ο MitsosDaBest13 είναι σχεδόν ουτοπικές ταχύτητες ή πρέπει να βρίσκεσαι σε ένα Α/Κ μόνος σου χωρίς κανένα άλλο χρήστη A/V-DSL στην περιοχή. Edited August 31, 2016 by Psylos_ Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Δηλαδή με λίγα λόγια αν δω 10mbps να πανηγυρίζω... Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) 13-15 με 2-2,5 χλμ; Πάρα πολύ χλωμό μου φαίνεται. Sent from my XT1562 Θεωρητική είναι η ταχύτητα. Στην πραγματικότητα θα είναι πολύ πιο κάτω ο συγχρονισμός και στο speedtest θα είναι σίγουρα κάτω από 10. Δοκιμάστε εδώ τιμή Attenuation 30 ή 35 (ο George είπε 2 με 2,5 χλμ απόσταση). Η ταχύτητα που θα δείξει, είναι το μαξιμουμ. http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php Edited August 31, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εγώ όταν είχα adsl με απόσταση μεταξύ 2,5-2,8 km είχα attenuation ~45. Έπιανα στην "καλύτερη" 6-6,5mbps. Είναι και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Όπως σωστά είπε ο φίλος 2 μηνύματα πάνω και ο αριθμός των συνδρομοτών που είναι κοντά κλπ. Για αυτό μου φαίνεται ανούσιο να λέμε την μέγιστη θεωρητική που είναι εκτός πραγματικότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εγώ όταν είχα adsl με απόσταση μεταξύ 2,5-2,8 km είχα attenuation ~45. Έπιανα στην "καλύτερη" 6-6,5mbps. Είναι και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Όπως σωστά είπε ο φίλος 2 μηνύματα πάνω και ο αριθμός των συνδρομοτών που είναι κοντά κλπ. Για αυτό μου φαίνεται ανούσιο να λέμε την μέγιστη θεωρητική που είναι εκτός πραγματικότητας. Συμφωνώ. Παίζει ρόλο ο αριθμός των συνδρομητών, η καλωδίωση στο σπίτι, η καλωδίωση του ΟΤΕ στην περιοχή, το ρούτερ (μακριά από ZTE) και πολλά ακόμα. Ο κάθε συνδρομητής θα έχει διαφορετική ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Υπάρχει τρόπος ελέγχου υπολειπόμενων δωρεάν λεπτών σε Wind σταθερή; Έχω 5 ώρες προς κινητά και παίρνω καμιά φορά από το σταθερό επειδή δεν έχω καλό σήμα. Θέλω να το παρακολουθώ για να μη ξεφύγω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 προσφατα εκανα αιτηση φορητοτητας στην wind απο την cosmote.H cosmote μου εκανε προσφορα την οποια αποδεχτηκα.Χτες ολη μερα εψαχνα να βρω αν εχει φτασει το φαξ με την αιτηση ακυρωσης/υπαναχωρησης.Σημερα με πηραν τηλ απο την εξυπηρετηση πελατων της wind να με ρωτησουν τον λογο υπαναχωρησης.τους ειπα οτι μου εκαναν καλυτερη προσφορα απο οτε ,μειωση στο οτε tv.Οταν ειπα για οτε tv μου ειπε η κοπελα:Αφου δεν εχουμε οτε tv γιατι κανατε αιτηση προς wind?τι περιμενατε απο εμας? Πραγματικα μονο για την εξ.πελατων της wind δεν θελω να ξαναασχολειθω με την εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 προσφατα εκανα αιτηση φορητοτητας στην wind απο την cosmote.H cosmote μου εκανε προσφορα την οποια αποδεχτηκα.Χτες ολη μερα εψαχνα να βρω αν εχει φτασει το φαξ με την αιτηση ακυρωσης/υπαναχωρησης.Σημερα με πηραν τηλ απο την εξυπηρετηση πελατων της wind να με ρωτησουν τον λογο υπαναχωρησης.τους ειπα οτι μου εκαναν καλυτερη προσφορα απο οτε ,μειωση στο οτε tv.Οταν ειπα για οτε tv μου ειπε η κοπελα:Αφου δεν εχουμε οτε tv γιατι κανατε αιτηση προς wind?τι περιμενατε απο εμας? Πραγματικα μονο για την εξ.πελατων της wind δεν θελω να ξαναασχολειθω με την εταιρια. Γιατί, άδικο έχουν; Που είναι το παράλογο σε αυτό που σε ρώτησαν; Αφού τους έκανες όλη αυτή την ανακατωσούρα μόνο για να πάρεις καλύτερη τιμή σε υπηρεσία που δεν παρέχουν, και τους το είπες κατάμουτρα. Η Wind από όλες τις εταιρείες έχει μακράν την πιο λογική υποστήριξη πελατών, που δεν επαναλαμβάνει απλά το ίδιο script ότι και αν ζητάει ο πελάτης. Αντιθέτως με βάση την εμπειρία μου έχουν την ελευθερία να αναγνωρίζουν πότε δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι καλύτερο και μάλιστα σε προτρέπουν ευθέως να κάνεις αυτό που σε συμφέρει καλύτερα, ακόμα και αν είναι σε άλλη εταιρεία. Αυτό για μένα είναι αξιέπαινο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 προσφατα εκανα αιτηση φορητοτητας στην wind απο την cosmote.H cosmote μου εκανε προσφορα την οποια αποδεχτηκα.Χτες ολη μερα εψαχνα να βρω αν εχει φτασει το φαξ με την αιτηση ακυρωσης/υπαναχωρησης.Σημερα με πηραν τηλ απο την εξυπηρετηση πελατων της wind να με ρωτησουν τον λογο υπαναχωρησης.τους ειπα οτι μου εκαναν καλυτερη προσφορα απο οτε ,μειωση στο οτε tv.Οταν ειπα για οτε tv μου ειπε η κοπελα:Αφου δεν εχουμε οτε tv γιατι κανατε αιτηση προς wind?τι περιμενατε απο εμας? Πραγματικα μονο για την εξ.πελατων της wind δεν θελω να ξαναασχολειθω με την εταιρια. Εξαρτάται σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις. Η WIND είναι ικανή για την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και για τη χειρότερη, μέση λύση δεν υπάρχει... :p Θέλουν ξηλωμα πολλοί από κει μέσα. Από την άλλη, δε σου είπε και κάτι παράλογο. Σου λέει ότι αφού ήθελες τηλεόραση, για ποιο λόγο να κάνεις την αίτηση; Τουλάχιστον πήρες προσφορά από τον ΟΤΕ. Θα μπορούσε όμως να απαντήσει πιο ευγενικά, όπως: "Δυστυχώς η WIND δε διαθέτει ακόμα τηλεόραση, οπότε δε μπορούμε να σας κάνουμε ανάλογη προσφορά"... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Αποκλείεται δηλαδή να ήθελε να πάει στη wind και να σκόπευε να διακόψει την "τηλεόραση" και μετά από προσφορά να το σκέφτηκε αλλάζοντας γνώμη; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Αποκλείεται δηλαδή να ήθελε να πάει στη wind και να σκόπευε να διακόψει την "τηλεόραση" και μετά από προσφορά να το σκέφτηκε αλλάζοντας γνώμη; Sent from my XT1562 Αυτο ακριβως τους ειπα. κοιταχτε δεν ειμαι παραλογος ανθρωπος.παρα πολλες φορες σκεφτηκα να παω στην wind ειδικα για τις τιμες που εχει στο vdsl , γιατι ο οτε ειναι ακριβoς κτλ κτλ.Τα ιδια ισχυουν και για τους λογους που θα ηθελα να παω στην vodafone. Αλλα βλεποντας οτι με την wind πρεπει να κανω ενα σωρο τηληφωνα,να στελνω στο fb κτλ κτλ και ΔΕΝ ειμαι πελατης,με εκαναν να φυγω μακρια. Και να ξεκαθαρισω κατι:τα παιδια της εξυπηρετησης πελατων ηταν μια χαρα ,προσπαθησαν να με βοηθησουν και μαλιστα μια κοπελα μου ειπε μην ανησυχειτε(!!!)το αιτημα υπαναχωρησης ειναι στο αρμοδιο τμημα.Το θεμα μου ειναι η εταιρια και οι διαδικασιες που εχει.Στα παιδια της εξ.πελατων respect γιατι κανουν μια δυσκολη δουλεια. Για την ιστορια να πω οτι προχτες εστειλα 2 φαξ.το τελυταιο ηταν το απογευμα και χτες το πρωι το εστειλα μεσω net.Πριν απο λιγο πηρα sms οτι καταχωρηθηκε το αιτημα μου στο συστημα. Αυτα για την σχετικη μικρη μου εμπειρια με την wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Η Wind από όλες τις εταιρείες έχει μακράν την πιο λογική υποστήριξη πελατών, που δεν επαναλαμβάνει απλά το ίδιο script ότι και αν ζητάει ο πελάτης. Αντιθέτως με βάση την εμπειρία μου έχουν την ελευθερία να αναγνωρίζουν πότε δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι καλύτερο και μάλιστα σε προτρέπουν ευθέως να κάνεις αυτό που σε συμφέρει καλύτερα, ακόμα και αν είναι σε άλλη εταιρεία. ΧΑ ΧΑ ας γελάσω (χρόνια και ζαμάνια στην Wind... ποια εξυπηρέτηση;;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Έχω στείλει mail στη WIND εδώ και 1 εβδομάδα, ότι ακόμα δεν έχω παραλάβει τα δώρα από τη νέα ενεργοποίηση του Ιουλίου (!) και ακόμα τίποτα, ούτε ένα τηλέφωνο! Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι! Θα τελειώσει η προσφορά με το ταμπλετ και μετά θα μου πουν "τι κρίμα, δεν έχουμε άλλα, τώρα δε θα πάρεις τίποτα"!! :mad: :mad: :mad: Όπως το περίμενα. Η προσφορά με το ταμπλετ τελείωσε, το Double Play μειώθηκε τώρα στα 22€ κι εγώ ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα. Έστειλα χθες δεύτερο αίτημα από τη Φόρμα Επικοινωνίας και με πήραν σήμερα. Κανονισαμε για 7 Σεπτεμβρίου. Για να δω, θα έρθει αυτή τη φορά... Αλλιώς θα διακοψω με την πρώτη αύξηση τιμών. Υ.Γ. Τουλάχιστον η υπάλληλος που με πήρε, ήταν ευγενική και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Όπως το περίμενα. Η προσφορά με το ταμπλετ τελείωσε, το Double Play μειώθηκε τώρα στα 22€ κι εγώ ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα. Έστειλα χθες δεύτερο αίτημα από τη Φόρμα Επικοινωνίας και με πήραν σήμερα. Κανονισαμε για 7 Σεπτεμβρίου. Για να δω, θα έρθει αυτή τη φορά... Αλλιώς θα διακοψω με την πρώτη αύξηση τιμών. Υ.Γ. Τουλάχιστον η υπάλληλος που με πήρε, ήταν ευγενική και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Μην σκας για μένα, αν σε γράψουν και αυτήν την φορά παζάρεψε το λιγότερο 2 πάγια δώρο. Σε τι τιμή είχες συμφωνήσει; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Μην σκας για μένα, αν σε γράψουν και αυτήν την φορά παζάρεψε το λιγότερο 2 πάγια δώρο. Σε τι τιμή είχες συμφωνήσει; Αυτή που είχε στην ιστοσελίδα της η WIND. Το Double Play στα 23€ και πήρα δώρο τα Τέλη Ενεργοποίησης, επειδή έστειλα ακύρωση μια μέρα πριν την ενεργοποίηση (δε γινόταν νωρίτερα). Το ταμπλετ η WIND έγραφε ότι κοστίζει 60€. Θα ζητήσω 3 πάγια δώρο, ίσως και 4, γιατί με έχουν πρήξει. :p Πιο πιθανά φανταζουν τα 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Αυτή που είχε στην ιστοσελίδα της η WIND. Το Double Play στα 23€ και πήρα δώρο τα Τέλη Ενεργοποίησης, επειδή έστειλα ακύρωση μια μέρα πριν την ενεργοποίηση (δε γινόταν νωρίτερα). Το ταμπλετ η WIND έγραφε ότι κοστίζει 60€. Θα ζητήσω 3 πάγια δώρο, ίσως και 4, γιατί με έχουν πρήξει. :p Πιο πιθανά φανταζουν τα 3. Την αξία του τάμπλετ θα ζητήσεις προφανώς οπότε προχώρα με 3 πάγια. Εξάλλου το τάμπλετ τους για μπάτσες είναι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Την αξία του τάμπλετ θα ζητήσεις προφανώς οπότε προχώρα με 3 πάγια. Εξάλλου το τάμπλετ τους για μπάτσες είναι. Είναι ένα απλό ταμπλετ για σερφάρισμα στο ίντερνετ, για τσάμπα καλό είναι :) Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Είναι ένα απλό ταμπλετ για σερφάρισμα στο ίντερνετ, για τσάμπα καλό είναι :) Το ίδιο ταμπλετ πήρε και η μάνα μου, με νέα σύνδεση στο δικό της σπίτι. Για απλό σερφαρισμα είναι ΟΚ, όμως η οθόνη του είναι άθλια. Λίγη ώρα που το δούλεψα, με πονεσαν τα μάτια μου. :( Επίσης, το πίσω καπάκι, βγαίνει πολύ δύσκολα. Μπορείς εύκολα να το σπάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts