Chryssostomos Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ακόμα δε μου το γυρίσανε σε vdsl,γιατί θέλει λέει 10 μέρες περίπου από την αίτηση. Θα σταματήσει να συγχρονίζει να φανταστώ το απλό ρουτεράκι και απλά κουμπώνω το Zyxel,ή θα πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο; Η κοπελίτσα στο τηλέφωνο δεν ήταν σίγουρη τι να μου πει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Εμένα, αν θυμάμαι καλά από πέρυσι, συγχρόνιζε το παλιό πολύ ψηλότερα αλλά δεν είχε σύνδεση με το δίκτυο. Sent from my XT1524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ακόμα δε μου το γυρίσανε σε vdsl,γιατί θέλει λέει 10 μέρες περίπου από την αίτηση. Θα σταματήσει να συγχρονίζει να φανταστώ το απλό ρουτεράκι και απλά κουμπώνω το Zyxel,ή θα πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο; Η κοπελίτσα στο τηλέφωνο δεν ήταν σίγουρη τι να μου πει. Αν έχεις από τώρα το Zyxel, βάλε το επάνω στη γραμμή. Λογικά θα παίζει και με ADSL, μέχρι να σε γυρίσουν σε VDSL. Αν έχεις και κάποιο splitter που συνδέεται με τηλέφωνο και ρούτερ ταυτόχρονα, άλλαξε το παλιό με αυτό που θα υπάρχει μέσα στο κουτί του Zyxel (υποθέτω ότι θα έχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Αν έχεις από τώρα το Zyxel, βάλε το επάνω στη γραμμή. Λογικά θα παίζει και με ADSL, μέχρι να σε γυρίσουν σε VDSL. Αν έχεις και κάποιο splitter που συνδέεται με τηλέφωνο και ρούτερ ταυτόχρονα, άλλαξε το παλιό με αυτό που θα υπάρχει μέσα στο κουτί του Zyxel (υποθέτω ότι θα έχει). Σωστός. Το έκανα και παίζει κανονικά,σε adsl ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 "Από το 2006 η εταιρεία έχει μπει δυναμικά στη διαδικασία της Αποδεσμοποίησης του Τοπικού Βρόχου έχοντας σήμερα 271 συνεγκαταστάσεις σε κόμβους του ΟΤΕ." Με πολύ απλά λόγια τι σημαίνει αυτό?Ότι σε αυτά τα σημεία δεν έχει ανάγκη τον ΟΤΕ και παρέχει η ίδια γραμμή??Η κάτι άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 "Από το 2006 η εταιρεία έχει μπει δυναμικά στη διαδικασία της Αποδεσμοποίησης του Τοπικού Βρόχου έχοντας σήμερα 271 συνεγκαταστάσεις σε κόμβους του ΟΤΕ." Με πολύ απλά λόγια τι σημαίνει αυτό?Ότι σε αυτά τα σημεία δεν έχει ανάγκη τον ΟΤΕ και παρέχει η ίδια γραμμή??Η κάτι άλλο.. Έχει δικιές της υποδομές στο DSLAM. *Ο χαλκός όμως μέχρι το σπίτι/γραφείο σου είναι του ΟΤΕ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Kαλησπερα, σχετικα με το 2play της wind θα ηθελα καποιες πληροφοριες. Τα 120 λεπτα που δινει δωρεαν σε f2go μπορουν να μπουνε σε καινουργιο νουμερο απο προσφατη φορητοτητα ή εστω σε υπαρχων νουμερο ενος χρονου; Το 1gb το δινουν μεσω καρτας sim χωρις καποιο παγιο; Μετα το 1gb παυει η παροχη ιντερνετ αυτοματα ή χρεωνεσα; Υπολειπομενα mb μεταφερονται στον επομενο μηνα;Το ταμπλετ που δινει δεχεται καρτες σιμ για ιντερνετ; To ρουτερ της hol θα δουλεψει κατευθειαν ή χρειαζονται ρυθμισεις username /password; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Kαλησπερα, σχετικα με το 2play της wind θα ηθελα καποιες πληροφοριες. Τα 120 λεπτα που δινει δωρεαν σε f2go μπορουν να μπουνε σε καινουργιο νουμερο απο προσφατη φορητοτητα ή εστω σε υπαρχων νουμερο ενος χρονου; Το 1gb το δινουν μεσω καρτας sim χωρις καποιο παγιο; Μετα το 1gb παυει η παροχη ιντερνετ αυτοματα ή χρεωνεσα; Υπολειπομενα mb μεταφερονται στον επομενο μηνα;Το ταμπλετ που δινει δεχεται καρτες σιμ για ιντερνετ; To ρουτερ της hol θα δουλεψει κατευθειαν ή χρειαζονται ρυθμισεις username /password; Ευχαριστω. Τα 120' μπορείς να τα βάλεις σε οποιοδήποτε F2G παλιό ή νέο, αρκεί να μην έχει άλλη προσφορά επάνω του (120' δώρο πχ από άλλο σταθερό). Το 1 Gb είναι σε sim με ξεχωριστό νούμερο, που αν το αδειάσεις απλά τελειώνει και πρέπει να βάλεις έξτρα για τον ίδιο μήνα. Σε κάθε περίπτωση επειδή στην κάρτα σου βάζουν 1€ μέσα να μην το εξαντλείς αφού εξαντληθούν τα Mb σου γιατί μετά δεν αρκεί να αλλάξει ο μήνας, πρέπει να ξαναέχει ένα ελάχιστο πόσο για να είναι η κάρτα λειτουργική. Υπολειπόμενα Mb δε μεταφέρονται σε άλλο μήνα. Για το tablet που δίνει διάβασε στο site τους αν υποστηρίζει 3G/4G. Δε γνωρίζω για το router αν θέλει ρυθμίσεις, θα δουλεύει πάντως αν το φτιάξεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 16, 2016 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Kαλησπερα, σχετικα με το 2play της wind θα ηθελα καποιες πληροφοριες. Τα 120 λεπτα που δινει δωρεαν σε f2go μπορουν να μπουνε σε καινουργιο νουμερο απο προσφατη φορητοτητα ή εστω σε υπαρχων νουμερο ενος χρονου; Το 1gb το δινουν μεσω καρτας sim χωρις καποιο παγιο; Μετα το 1gb παυει η παροχη ιντερνετ αυτοματα ή χρεωνεσα; Υπολειπομενα mb μεταφερονται στον επομενο μηνα;Το ταμπλετ που δινει δεχεται καρτες σιμ για ιντερνετ; To ρουτερ της hol θα δουλεψει κατευθειαν ή χρειαζονται ρυθμισεις username /password; Ευχαριστω. Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος, το ταμπλετ παίρνει 2 κάρτες SIM, που μπορείς να έχεις Mobile Internet από 3G και μπορείς να πάρεις ακόμα και τηλέφωνο με αυτό. Η δωρεάν SIM με το 1GB, δεν έχει υπηρεσίες φωνής. Το ρούτερ της HOL, άφησε το όπως είναι κανονικά, η WIND θα φτιάξει τις ρυθμίσεις από μακριά. Υ.Γ. Το δικό μου δώρο ταμπλετ, μαζί με τις 2 SIM, ακόμα τα περιμένω από τις 29/7!! Τραγικοι απλά... Θα πάρω αύριο ξανά τη WIND, να μου τα στείλουν από την αρχή ή αν γίνεται να περάσω από κάποιο κατάστημα να τα πάρω. Δε γίνεται να τα έχασε το ταχυδρομείο, κάποια βλακεία έκαναν αυτοί. :mad: Πριν 10 μέρες που πήρα τη WIND, μου είπαν ότι έχουν παραδοθεί στο ταχυδρομείο και απλά να περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Πιο ταχυδρομείο; Κούριερ τα φέρνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Πιο ταχυδρομείο; Κούριερ τα φέρνει. Ναι, εντάξει. Μου είπαν απλά ότι αυτοί (WIND) τα έχουν παραδόσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Eυχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες, σε λιγο καιρο ληγει το συμβολαιο με την πανακριβη κοσμοτε και πιο ολοκληρωμενο πακετο μοιαζει αυτο της wind. Η καρτα σιμ για το ιντερνετ ερχεται εξαρχης με ενα ευρω το οποιο δεν εχει ημερομηνια ληξης οπως τα καρτοκινητα; Φιλε MitsosDaBest13, αν επιτρεπεται εβαλες το 2play που εχει στο site με τα 23 ευρω; Σου εκαναν καποιο καλυτερη προσφορα πχ δωρεαν τελη ενεργοποιησης; Αντιμετωπισες καποιο αλλο προβλημα περα απο την καθυστερηση παραδοσης του ταμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Eυχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες, σε λιγο καιρο ληγει το συμβολαιο με την πανακριβη κοσμοτε και πιο ολοκληρωμενο πακετο μοιαζει αυτο της wind. Η καρτα σιμ για το ιντερνετ ερχεται εξαρχης με ενα ευρω το οποιο δεν εχει ημερομηνια ληξης οπως τα καρτοκινητα; Φιλε MitsosDaBest13, αν επιτρεπεται εβαλες το 2play που εχει στο site με τα 23 ευρω; Σου εκαναν καποιο καλυτερη προσφορα πχ δωρεαν τελη ενεργοποιησης; Αντιμετωπισες καποιο αλλο προβλημα περα απο την καθυστερηση παραδοσης του ταμπλετ. Ναι, έβαλα την προσφορά από το σαιτ της WIND. Έστειλα μια Ακύρωση Φορητότητας 1 μέρα πριν την ενεργοποίηση (μου έκανε φοβερή προσφορά η Vodafone να μη φύγω, αλλά την έχασα) και με πήρε η WIND και μου έδωσε τα 30€ δώρο, από τα σύνολο 35 που είναι τα Τέλη Ενεργοποίησης. Όμως, μου είπαν ότι το ποσό θα αφαιρεθεί από 2 επόμενους λογαριασμούς, 15€ από τον κάθε ένα. Απλά στον πρώτο λογαριασμό θα τα πληρώσω όλα κανονικά, γιατί βγαίνει γρήγορα και έχει προπληρωμή για 1+ μήνα μαζί με τα Τέλη. Η μάνα μου που πήγε στη WIND 1 εβδομάδα πριν από μένα, παρέλαβε κανονικά όλα τα δώρα στην επαρχία, απλά τα πήρε 1 μέρα μετά από αυτή που της είχαν πει (αντί για Τρίτη, ήρθαν Τετάρτη). Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω πάρει τίποτα. Αφού μένω Αθήνα, θα τους ρωτήσω αν γίνεται να πάω να παραλάβω μόνος μου, να τελειώνω. Ούτως ή άλλως, νομίζω ότι τα δώρα τα στέλνουν κάποια καταστήματα WIND. Πέρα από το ταμπλετ, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη WIND. Το ίντερνετ παίζει καλά και με καλύτερο Ping από τη Voda. Απλά η WIND δεν έχει ακόμα VDSL στην περιοχή μου, σε περίπτωση που θέλω να αναβαθμίσω, ενώ όλες οι άλλες εταιρίες έχουν... Edited August 16, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Θέλω να κανω νεο συμβολαιο. Μονο ίντερνετ. Δε θα βαλω κλησεις προς σταθερα ή κάτι άλλο. Πληρωνω 35 ή 70 ευρω τελος ενεργοποίησης? Στο 24μηνο συμβολαιο βγαινει 17.50 ευρω το μηνα. Είναι τελική τιμη αυτη?? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Αν δεν υπάρχει γραμμή 70. αν υπάρχει δηλαδή φορητοτητα τότε 35. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Θα νοικιασω σπιτι, οποτε νεα γραμμη.δε το γλυτωνω το 70 αρι? Το ποσο αυτό επιστρέφεται καποια στιγμή? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Θα νοικιασω σπιτι, οποτε νεα γραμμη.δε το γλυτωνω το 70 αρι? Το ποσο αυτό επιστρέφεται καποια στιγμή? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τα 70€ είναι τέλη εγκατάστασης νέας γραμμής και όχι κάποιο είδος εγγύησης, οπότε φαντάζομαι ότι δεν επιστρέφονται. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Θα νοικιασω σπιτι, οποτε νεα γραμμη.δε το γλυτωνω το 70 αρι? Το ποσο αυτό επιστρέφεται καποια στιγμή? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Σε όποια εταιρεία κι αν πας, δεν το γλιτώνεις. Στη "γερμανική" μπορεί να πληρώσεις μόνο 50-60 για τη νέα γραμμή, αλλά το πάγιο στα δικά της προγράμματα είναι πολύ μεγάλο, για τις ίδιες υπηρεσίες (και λιγότερες από τη WIND)... Edited August 17, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 αουτς... φανταζομαι δεν υπαρχει περιπτωση να το γλυτωσει καποιος ε;;;; αν ειναι να πληρωθει, θα πληρωθει, αναγκαστικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Όχι. Δεν επιστρέφεται. Δες cyta μπας και στο θέμα αυτό είναι φτηνότερη. Ίσως έχει και μικρότερη δέσμευση σε μήνες. Παλιά ήταν κάπως έτσι. Edited August 17, 2016 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παιδια ειμαι στην hol και θελει γυρω στους 2 μηνες το πολυ να ληξει το συμβολαιο.Θελω να κανω wind douple play με δωρο το tablet.Το ερωτημα μου ειναι θα εχω καμια ποινη αμα φυγω η να περιμενω καλυτερα να τελειωσει το συμβολαιο? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Θα περιμένεις να τελειωσει το συμβολαιο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπέρα, Η wind δεν δείχνει καθόλου ανοχή ακόμα και Αύγουστο μήνα για τα χρεωστούμενα της...στέλνει μήνυμα για διακοπή εξερχόμενων για την μη καταβολή ενός παγίου... του τρέχοντος μήνα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Θέα η wind. Έγινε ή αλλαγή από ADSL σε VDSL και τώρα δεν έχω ούτε ίντερνετ ούτε σταθερό Το κοιτάμε λέει... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Όταν είχε γίνει η δική μου αλλαγή είχα μόνο internet. Μάλλον θέμα ρύθμισης ήταν γιατί με 1 τηλέφωνο λύθηκε σχετικά σύντομα. Ίσως έχει να κάνει αν παίρνεις από καμπίνα και χρειάζεται ενδεχομένως κάποια αλλαγή. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts