makap Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 αν ειναι να δωσω 5 ευρω για να αλλαξω καρτα(νομιζα πως ηταν δωρεαν η αντικατασταση) γτ να μην κανω μια ανανεωση στην ηδη υπαρχουσα? Εγώ ζήτησα να αλλάξω κάρτα σε 4G, όπως έγραψα παραπάνω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δηλαδη αν πχ ληξει σημερα ο χρονος και μεινω 3 μηνες χωρις καρτα δεδομενων τοτε δικαιουμαι δωρεαν νεα; Εφοσον εχεις συνδεση σταθερου ενεργη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Με τα 5€ ανανέωση , τα 4,46€ θα καταχωρηθούν με ισχύ για ακόμη 6-μήνες και στις 01/04/2016 αυτόματα θα λάβεις ξανά τα mb από το bonus οποτε ακομα και αν ανανεωσω σημερα, Mb ξανα 1-4 λεει η giota. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημέρα, Έχει κάνει η wind μία προσφορά στο πατρικό μου για φορητότητα από cyta και το ψάχνω. Δίνει απεριόριστα σταθερά, 24άρι, 600' προς κινητά, 120' προς όλους κάθε μήνα για το καρτοκινητό wind της μάνας μου και δώρο tablet. Τιμή: 21€ τον πρώτο χρόνο (με τον 2ο μήνα δώρο, δηλαδή 19,25€ κατά μέσο όρο για τον πρώτο χρόνο) και 25€ τον δεύτερο (για τον οποίο η πωλήτρια λέει ότι θα καλέσουν για να προσφέρουν κάτι καλύτερο). Μήπως γνωρίζετε και μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με: 1) Αν όντως, τον δεύτερο χρόνο έρχονται από μόνοι τους παρόλο που υπάρχει συμβόλαιο να προτείνουν καλύτερη τιμή; Μου ακούγεται ψέμα αυτό που είπε η πωλήτρια. 2) Συνήθως σε αυτές τις προσφορές δίνουν και έξτρα σιμ με 1 gb ιντερνετ σωστά; 3) Ποιό είναι το τάμπλετ που δίνουν συνήθως/αυτόν τον καιρό κι αν χωράει διαπραγμάτευση σε αυτό; 4) Αν γενικά η προσφορά είναι καλή για wind; Όχι αν μας συμφερει, αυτό εξαρτάται κι από το τι δίνουμε στην cyta, αλλά αν είναι καλή προσφορά για τα δεδομένα της wind. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημέρα, Έχει κάνει η wind μία προσφορά στο πατρικό μου για φορητότητα από cyta και το ψάχνω. Δίνει απεριόριστα σταθερά, 24άρι, 600' προς κινητά, 120' προς όλους κάθε μήνα για το καρτοκινητό wind της μάνας μου και δώρο tablet. Τιμή: 21€ τον πρώτο χρόνο (με τον 2ο μήνα δώρο, δηλαδή 19,25€ κατά μέσο όρο για τον πρώτο χρόνο) και 25€ τον δεύτερο (για τον οποίο η πωλήτρια λέει ότι θα καλέσουν για να προσφέρουν κάτι καλύτερο). Μήπως γνωρίζετε και μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με: 1) Αν όντως, τον δεύτερο χρόνο έρχονται από μόνοι τους παρόλο που υπάρχει συμβόλαιο να προτείνουν καλύτερη τιμή; Μου ακούγεται ψέμα αυτό που είπε η πωλήτρια. 2) Συνήθως σε αυτές τις προσφορές δίνουν και έξτρα σιμ με 1 gb ιντερνετ σωστά; 3) Ποιό είναι το τάμπλετ που δίνουν συνήθως/αυτόν τον καιρό κι αν χωράει διαπραγμάτευση σε αυτό; 4) Αν γενικά η προσφορά είναι καλή για wind; Όχι αν μας συμφερει, αυτό εξαρτάται κι από το τι δίνουμε στην cyta, αλλά αν είναι καλή προσφορά για τα δεδομένα της wind. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. 1. Ζητας και το κινητο της πωλητριας για να την βρεις του χρονου 2. Αυτο ειναι μεσα στο πακετο, θα το παρεις 3. Δεν ξερω 4. Κατα τη γνωμη μου, συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει, ειναι καλη. Στα συν εχει τα 600 προς κινητο αντι για 300 που δινουν συνηθως, τον δευτερο μηνα δωρο, και το ταμπλετ. Στα πλην την αυξηση του δευτερου χρονου. Ρωτησε και αν θα πληρωσεις 36€ για φορητοτητα και αν θα σε χρεωσουν το ρουτερ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Με τα 5€ ανανέωση , τα 4,46€ θα καταχωρηθούν με ισχύ για ακόμη 6-μήνες και στις 01/04/2016 αυτόματα θα λάβεις ξανά τα mb από το bonus οποτε ακομα και αν ανανεωσω σημερα, Mb ξανα 1-4 λεει η giota. Εάν πας σε κατάστημα, και πληρώσεις τα 5€, θα ενεργοποιήσει ο υπάλληλος το 1gb από τη στιγμή εκείνη μέχρι 31/3 και μετά κάθε 1η του μήνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 1. Ζητας και το κινητο της πωλητριας για να την βρεις του χρονου 2. Αυτο ειναι μεσα στο πακετο, θα το παρεις 3. Δεν ξερω 4. Κατα τη γνωμη μου, συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει, ειναι καλη. Στα συν εχει τα 600 προς κινητο αντι για 300 που δινουν συνηθως, τον δευτερο μηνα δωρο, και το ταμπλετ. Στα πλην την αυξηση του δευτερου χρονου. Ρωτησε και αν θα πληρωσεις 36€ για φορητοτητα και αν θα σε χρεωσουν το ρουτερ Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το κινητό της δεν το έδινε, όντως η σιμ με το 1γίγα είναι μέσα, το τάμπλετ δεν λένε τι είναι (ότι πιάσει το χέρι τους) και τελικά είναι 300 κινητά προς όλους και 300 για wind. Η επισήμανση σου για το ρούτερ ήταν κρίσιμη: αν η cyta πάρει πίσω το δικό της και δεν έχουμε άλλο, το ρούτερ το χρεώνουν 19€. Με αυτά και με αυτά δεν μας συμφέρει τελικά, οπότε την ευχαρίστησα και της ευχήθηκα καλή σαρακοστή. Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Η δικια μου προσφορα ηταν 22 ευρω για το 24μηνο χωρις αυξηση το ιδιο πακετο.Δηλαδη 300 κιν απεριοριστα σταθερα και ιντερνετ.Ειπα οχι ευχαριστω.Οι προσφορες ανοιγουν μια μερα αφου μπεις στον τελευταιο μηνα συμβολαιου οπως μου ειπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εάν πας σε κατάστημα, και πληρώσεις τα 5€, θα ενεργοποιήσει ο υπάλληλος το 1gb από τη στιγμή εκείνη μέχρι 31/3 και μετά κάθε 1η του μήνα. ετσι και εκανα. βεβαια μου προτεινε να μου δωσει και μια νεα σιμ καρτα, αλλα προτιμησα να βαλω το 5ευρω. πιστωθηκε αμεσως ενα γκιγκα οποτε περιμενουμε να δουμε ποτε θα ξαναπιστωθει(λογικα την 1η του μηνα) επομενη ερωτηση. τα 5 ευρω(-φπα) θα χαθουν σε 6 μηνες. αν 2-3 μερες πριν συμπληρωθει 6μηνο ανανεωσω με 5 ευρω παλι, αρθροιζονται η χανονται ουτως ή αλλως? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα... να ρωτήσω κάτι, ήξερα ότι όλοι νοικιαζουν από τον ΟΤΕ για σταθερή.Το ίδιο ισχύει και με την Wind η έχει δικές της υποδομές κλπ?Κάπου διάβασα ότι έχει η ίδια υποδομές σε κάποιες περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα... να ρωτήσω κάτι, ήξερα ότι όλοι νοικιαζουν από τον ΟΤΕ για σταθερή.Το ίδιο ισχύει και με την Wind η έχει δικές της υποδομές κλπ?Κάπου διάβασα ότι έχει η ίδια υποδομές σε κάποιες περιοχές Δεν έχει δικιές της υποδομές!!!!!!!! Όλοι νοικιάζουν από τον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπέρα... να ρωτήσω κάτι, ήξερα ότι όλοι νοικιαζουν από τον ΟΤΕ για σταθερή.Το ίδιο ισχύει και με την Wind η έχει δικές της υποδομές κλπ?Κάπου διάβασα ότι έχει η ίδια υποδομές σε κάποιες περιοχές Δεν έχει δικιές της υποδομές!!!!!!!! Όλοι νοικιάζουν από τον ΟΤΕ. Ο κάθε πάροχος έχει δικές του υποδομές απλά αυτές αφορούν στο δίκτυο από το DSLAM και προς τα έξω. Από το DSLAM και μέχρι το σπίτι σου το δίκτυο είναι το εξής ένα (γνωστό σαν last mile network), αυτό που διαχειρίζεται ο ΟΤΕ αποκλειστικά. Δεν είναι του ΟΤΕ τυπικά, αλλά έχει γίνει παραχώρηση από το ελληνικό δημόσιο στον ΟΤΕ. Συνεπώς, το κομμάτι από το DSLAM προς το ίντερνετ μπορεί να είναι είτε υποδομή του κάθε παρόχου, είτε να το νοικιάζει από τον ΟΤΕ, ενώ το κομμάτι από το DSLAM μέχρι το σπίτι σου χρησιμοποιούν όλοι το ίδιο δίκτυο χαλκού, που διαχειρίζεται ο ΟΤΕ. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τροποποιώντας λίγο τα παραπάνω, με βάση την εξέλιξη των τελευταίων ετών, θα έλεγα ότι από το κέντρο κάθε εναλλακτικού παρόχου μέχρι το ΑΚ του ΟΤΕ το σήμα μεταφέρεται με ιδιόκτητο δίκτυο (με ίνα) και από το ΑΚ μέχρι το χώρο του συνδρομητή είτε με το χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ, στις περιοχές που δεν έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, είτε με ίνα μέχρι το ΚΑΦΑΟΥ (KV), στις περιοχές που έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο και από εκεί στο χώρο του συνδρομητή, με το χάλκινο δίκτυο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες θα κάνει η μεταφορά της γραμμής στην ίδια πολυκατοικία σε άλλο όροφο? Ρωτάω για να δω πότε να ξεκινήσω τη διαδικασία τώρα που μετακομίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αυτό είναι τόσο εύκολο που μπορεί να το κάνει και ο ηλεκτρολόγος της γειτονιάς σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τροποποιώντας λίγο τα παραπάνω, με βάση την εξέλιξη των τελευταίων ετών, θα έλεγα ότι από το κέντρο κάθε εναλλακτικού παρόχου μέχρι το ΑΚ του ΟΤΕ το σήμα μεταφέρεται με ιδιόκτητο δίκτυο (με ίνα) και από το ΑΚ μέχρι το χώρο του συνδρομητή είτε με το χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ, στις περιοχές που δεν έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, είτε με ίνα μέχρι το ΚΑΦΑΟΥ (KV), στις περιοχές που έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο και από εκεί στο χώρο του συνδρομητή, με το χάλκινο δίκτυο. Νομίζω οπτικές ίνες για VDSL από τα ΑΚ μέχρι τα ΚΑΦΑΟ πάλι μόνο ο ΟΤΕ στρώνει, αλλά δεν το λέω με πλήρη βεβαιότητα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αυτό είναι τόσο εύκολο που μπορεί να το κάνει και ο ηλεκτρολόγος της γειτονιάς σου. Άρα να μην καλέσω wind? Να απευθυνθώ σε κάποιον ηλεκτρολόγο που ξέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εκτός αν η WIND το κάνει δωρεάν . Δεν γνωρίζω να σου πώ. Ο ΟΤΕ χρεώνει 35 ευρώ για κάθε μεταφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ο ηλεκτρολόγος θα αλλάξει το κύκλωμα του πάνω ορόφου να παίρνει σήμα από τη δική σου ρεκλέτα. Η Wind/OTE θα κάνει μεταφορά το νούμερό σου από τη μια γραμμή στην άλλη. Είναι δύο διαφορετικές διαδικασίες, που κάνουν διαφορετικό πράγμα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εκτός αν η WIND το κάνει δωρεάν . Δεν γνωρίζω να σου πώ. Ο ΟΤΕ χρεώνει 35 ευρώ για κάθε μεταφορά. Ο ηλεκτρολόγος θα αλλάξει το κύκλωμα του πάνω ορόφου να παίρνει σήμα από τη δική σου ρεκλέτα. Η Wind/OTE θα κάνει μεταφορά το νούμερό σου από τη μια γραμμή στην άλλη. Είναι δύο διαφορετικές διαδικασίες, που κάνουν διαφορετικό πράγμα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ παιδιά θα ρωτήσω και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Νομίζω οπτικές ίνες για VDSL από τα ΑΚ μέχρι τα ΚΑΦΑΟ πάλι μόνο ο ΟΤΕ στρώνει, αλλά δεν το λέω με πλήρη βεβαιότητα. Αυτό γράφω στο post μου. Πρόσθεσα, στην ουσία, και την εξέλιξη με την ίνα του ΟΤΕ μέχρι τα KV, στο νέο δίκτυο που συνεχώς επεκτείνεται σε νέες περιοχές. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 ακριβώς το ίδιο είχα κάνει πριν μερικά χρόνια που μετακόμισα έναν όροφο προς τα πάνω. Αν θυμάμαι καλά η wind μου είχε προτείνει να το κάνει ηλεκτρολόγος για να γίνει πιο γρήγορα. η όλη διαδικασία πήρε 5 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 ακριβώς το ίδιο είχα κάνει πριν μερικά χρόνια που μετακόμισα έναν όροφο προς τα πάνω. Αν θυμάμαι καλά η wind μου είχε προτείνει να το κάνει ηλεκτρολόγος για να γίνει πιο γρήγορα. η όλη διαδικασία πήρε 5 λεπτά. Έτσι έγινε παιδιά ο ηλεκτρολόγος έκανε 5 λεπτά ακριβώς. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Έτσι έγινε παιδιά ο ηλεκτρολόγος έκανε 5 λεπτά ακριβώς. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια Ρωτησες στην Wind ; Απο περιεργεια ποσο θα σε χρεωναν ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ρωτησες στην Wind ; Απο περιεργεια ποσο θα σε χρεωναν ; Δεν ρωτησα αλλα απο τιμοκαταλογο λεει μεταφορα γραμμης 75 ευρω. Θα ρωτησω και θα επανελθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts