Jump to content

vidavi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    194
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vidavi

  1. Παλιός χρήστης από το 2004, η αλλαγή με ξένισε στην αρχή αλλά τώρα έχω αρχίσει και τη συνηθίζω. Θεωρώ ότι η αλλαγή είναι προς το καλύτερο. Συνεχίστε έτσι.
  2. Καλησπέρα και από μενα. Κάτοχος και εγώ του 9S εδώ και 1 μήνα περίπου, πρώτη φορά με Xiaomi και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με το συγκεκριμένο κινητό. Είμαι με την 11.0.8.0 από την πρώτη ημέρα μετά από αναβάθμιση και με 2 κάρτες SIM Cosmote και ερχομενος από Honor 8X. Στα θετικά: +Απίστευτη μπαταρία που κρατάει με ορθή χρήση τουλάχιστόν 2 μέρες. +Πολύ καλή και χορταστική οθόνη με ανεκτή φωτεινότητα στην ηλιοφάνεια (Τέρμα φωτεινότητα με νυχτερινή λειτουργία). +Γρήγορος επεξεργαστής στην καθημερινότητα,(δεν ασχολούμαι καθόλου με παιχνίδια) +Καλή φωτογραφική με αρκετές δυνατότητες για mid range κινητό. +Πολύ έξυπνη η τοποθέτηση του δακτυλικού αποτύπωματος (με βόλεψε κράτημα με το αριστερό χέρι και δακτυλικό αποτύπωμα του δείκτη) +Ικανοποητικό ηχείο πιο δυνατό και καθαρό από το Honor 8X που είχα +IR και τέρμα τα controls για ολες τις συσκευές Στα αρνητικά -Βαρυ στην πρώτη επαφή μαζί του, συνηθίζεται με τον καιρό. -Αρκετά μεγάλο για χρήση με το ένα χέρι (δεν χρησιμοποιω gestures), δεν χωράει πουθενά σε τσέπη. -Με Nova βλεπώ μερικές φορές μια καθυστέρηση στην κύλιση και στην αρχική οθόνη. -Στο widget καιρού που χρησιμοπoιώ δεν λειτουργούν τα events. Συνολικά για 190 ευρώ (με τιμολογιο χωρις φπα) και για αυτά που προσφέρει το θεωρώ σαν μια από τις τίμιες αγορές που έχω κάνει. Επίσης αν και φοβόμουνα το θέμα Xiaomi μια και δεν είχα ποτέ πριν, μπορώ να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένος με το miui και τα ενσωματωμένα apps.
  3. Το ίδιο και εγώ, κάτοχος 1 μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα.
  4. vidavi

    Honor 8X

    Και σε μένα
  5. vidavi

    Honor 8X

    Δεν το έφτιαξα ακόμα γιατί δεν συμφέρει να δώσω 100 ενώ κάνει 200 ευρώ καινούριο. Θα πάω διακοπές έτσι και γυρίζοντας βλέπουμε.
  6. vidavi

    Honor 8X

    Παιδιά δυστυχώς το τριήμερο μου έπεσε και έσπασε η οθόνη. Έχει αλλάξει κανείς οθόνη να μου πει που και κόστος?
  7. Πακέτο με τη νέα μου Sony τηλεόραση!!!
  8. Το χειροτερο ειναι οτι εχασα ενα 4K βιντεο απο τη γιορτη στον παιδικο της κορης μου που ειχα τραβηξει το προηγούμενο βραδυ με την εφαρμογη της καμερας του G5 και ειχε αποθηκευτει στην εσωτερικη μνημη. Καταλαβαινετε τι εχω ακουσει εγω απο τη γυναικα και η lg απο μενα.... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  9. Παιδια το ξαναεπαθα. Σε επαγγελματικο ταξιδι προσπαθησα να μπω σε wifi και μπαμ. Το επεναφερα παλι με hard reset και setup as new. Μεχρι την επομενη φορα.... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  10. Παιδιά εμενα σημερα στον καφε κοπελα διπλα εβγαζε και εβαζε μπαταρια. Τη ρωταω τι επαθε και μου λεει δεν ανοιγει. Της εξηγησα για το bootloop και μονο που δεν εβαλε τα κλαμματα. Δωρο της μαμας της για τα γενεθλια της. Ομορφιες και μερικοι αναρωτιουνται γιατι υπαρχει το νημα. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Κινητό αγορασμένο από γνωστό φόρουμ και δεν ασχολούμαι που έχει ξεκλείδωτο bootloader. Μεγάλη Πέμπτη είμαι στην εξοχή και ξαφνικά ενώ πάω να το ανοίξω επανεκκίνηση και κολλημένος. Μένω χωρίς κινητό όλο το Πάσχα, επιστρέφω την Τρίτη αργά το βράδυ και πρωί πρωί της Τετάρτης πάω Procordia. Με το που το βλέπει η κοπέλα μου λέει είναι ρουταρισμένο, μάλλον είστε εκτός εγγύησης. Το αφήνω δεν με παίρνει κανείς τρεις μέρες ενώ βλέπω στο site τους στάτους την μέρα που το άφησα "Waiting for charge acceptance". Τους παίρνω το πρωί ενοχλημένος γιατί δεν με έχουν ειδοποιήσει και μου λένε ότι σε τρεις εργάσιμες και ότι θα με έπαιρναν σήμερα. Πάω το παίρνω η κοπέλα την γνωστή καραμέλα. Έρχομαι γραφείο ακολουθώ τις οδηγίες για hard reset και setup as new και το κινητό παίζει κανονικά. Δεν το δίνω αν και θα μπορούσα να το σκοτώσω σε τιμή γιατί σέβομαι τους συμφορουμίτες εδώ να μην τραβήξουν ότι τράβηξα και εγώ. Παιδιά η lg και η procordia είναι απαράδεκτες, ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα που δεν βγαίνουν επίσημα να το αποδεχτούν. Για μένα η lg τελείωσε αν και τα τελευταία χρόνια ήμουν πραγματικά πιστός πελάτης από G2, G3 σε G4.
  12. Δεν ρωτησα αλλα απο τιμοκαταλογο λεει μεταφορα γραμμης 75 ευρω. Θα ρωτησω και θα επανελθω
  13. Έτσι έγινε παιδιά ο ηλεκτρολόγος έκανε 5 λεπτά ακριβώς. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια
  14. Σας ευχαριστώ παιδιά θα ρωτήσω και βλέπουμε
  15. Άρα να μην καλέσω wind? Να απευθυνθώ σε κάποιον ηλεκτρολόγο που ξέρει?
  16. Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες θα κάνει η μεταφορά της γραμμής στην ίδια πολυκατοικία σε άλλο όροφο? Ρωτάω για να δω πότε να ξεκινήσω τη διαδικασία τώρα που μετακομίζω?
  17. Ξέρει κανείς τη χρέωση έχει η μετάβαση από double play σε vdsl στη wind? Πρώην συνδρομητής της ontelecoms me χρέωση 20ευρώ το μήνα.
  18. Δεν έχω λόγια για την Procordia. Την προηγούμενη βδομάδα πήγα το κινητό μου για service με πρόβλημα στην οθόνη η οποία έσβηνε κάνοντας fade out με το που την άνοιγα. Σήμερα με κάλεσαν και με ενημέρωσαν ότι έγινε αλλαγή πλακέτας για το πρόβλημα αλλά παράλληλα αλλάξαν και την οθόνη η οποία είχε τις γνωστές ρωγμές. Ας σημειωθεί ότι η οθόνη μου είχε εμφανή σημάδια από πτώση στο περίβλημα τα οποίο αγνόησαν και δεν έβγαλαν την συσκευή εκτός εγγύησης αν και θα μπορούσαν. Καλό είναι να σημειώνουμε και τα καλά των εταιρειών.
  19. Υποτίθεται έχω αλλά μου είπαν ότι επειδή έχω ένα χτύπημα στην οθόνη θα το δουν. Οπότε περιμένω και πάω για άλλο μάλλον.:(
  20. Το πήγα σήμερα στην Procordia και περιμένω
  21. Από σήμερα το πρωί το g3 μου έχει ξεκινήσει κάτι κουλά. Όταν το ανοίγω αναβοσβήνει η οθόνη και μετα από λίγο σβήνει ντιμαρωντας. Πάω για service?
  22. Τι να πω αν δεν έχεις πρόβλημα θα με εξυπηρετούσες να μην μπλέκω με αυτούς. Αν μπορείς pm.
×
×
  • Create New...