makap Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Όταν παίρνεις vdsl από KV, η ποιότητα του σήματος είναι πολύ καλή, χωρίς προβλήματα και ο λόγος είναι ότι απέχεις μόλις λίγες δεκάδες ή ακόμη και 1-2 εκατοντάδες μ. από αυτό και το παλιό χάλκινο δίκτυο που σε συνδέει με το KV δεν έχει σοβαρές απώλειες. Έχω 2 χρόνια vdsl από την Wind (το KV είναι στα 80μ.) και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα.. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Φίλος κάτοχος Cyta, τον πήραν σήμερα από Wind με 20€ / μήνα, απεριόριστα σταθερά, κινητά 300 λεπτά, F2G νούμερο με 2 ώρες δωρεάν και 1GB ίντερνετ και δώρο ταμπλετάκι, έφυγε κιόλας! Πολύ καλό φαίνεται το πακέτο, το έχει κάνει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Να προσέξει ο φίλος σου γιατί συνήθως υπάρχει διετής δέσμευση με αύξηση του παγίου τον δεύτερο χρόνο στα 26€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Φίλος κάτοχος Cyta, τον πήραν σήμερα από Wind με 20€ / μήνα, απεριόριστα σταθερά, κινητά 300 λεπτά, F2G νούμερο με 2 ώρες δωρεάν και 1GB ίντερνετ και δώρο ταμπλετάκι, έφυγε κιόλας! Πολύ καλό φαίνεται το πακέτο, το έχει κάνει κανείς άλλος; Με ενδιαφέρει. Αν μπορείς στείλε μου με μηνυμα το νουμερο που τον καλούν. Για τέλη ενεργοποίησης τι ειπαν; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Είναι η τρέχουσα προσφορά που υπάρχει και στο επίσημο site της wind, με μόνη διαφορά οτι το πάγιο είναι 20,99 (για τον πρώτο χρόνο και 25,99 για τον δεύτερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Με ενδιαφέρει. Αν μπορείς στείλε μου με μηνυμα το νουμερο που τον καλούν. Για τέλη ενεργοποίησης τι ειπαν; Τον πήραν από το 2111093500 λογικά είναι το Double Play αυτό, καλό πακέτο φαίνεται https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Όταν σε παίρνουν είναι εταιρείες προώθησης που μεσολαβούν της Wind. Εγώ έχω 2 γραμμές Wind, μια μέσω εταιρείας προώθησης και μια από το site που τότε έδινε σκληρό δίσκο. Οι έξτρα χρεώσεις γενικά αφορούν το δεύτερο χρόνο που ανεβαίνει λίγο το πάγιο, καθώς και τέλη φορητότητας, ενεργοποίησης κλπ. Αν τα υπολογίσεις όλα μέσα βγάζεις ένα μηνιαίο μέσο όρο. Προσέξτε μόνο αν κάποια προσφορά σας δίνει δωρεάν vdsl router ή αν το χρεώνεστε 20€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Υπαρχει κανεις που να εκανε ανανεωση και να ζητησε ως δωρο το ταμπλετ που δινουν σε νεους συνδρομητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά από wind. Το ίντερνετ στο σπίτι πως είναι; Έχει κανεις θέματα; (έχω forthnet) Ευχαριστώ! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά από wind. Το ίντερνετ στο σπίτι πως είναι; Έχει κανεις θέματα; (έχω forthnet) Ευχαριστώ! Αυτό είναι ανάλογα με τη γραμμή σου λίγο ανεξάρτητο από το παροχέα που έχεις πιστεύω. Ρώτησε και vodafone για μεταφορά από forhtnet και ζήτα τιμές αλλά να έχεις τις ανάγκες σου συγκεκριμένες αποτυπωμένες σε χαρτί όχι ότι σου προσφέρει να το παίρνεις γιατί αν παράδειγμα δεν θέλεις απεριόριστα τι να τα κάνεις αν στα δώσει, να προτιμήσεις χαμηλότερο πάγιο και γιατί μπορεί να έχει τέλος απενεργοποίησης μετά πχ. τηλεόραση που να ανεβάζει αισθητά το πραγματικό μηνιαίο κόστος του πακέτου σου Επίσης και cyta αν δεν κάνω λάθος δεν έχει εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης. Να ζητάς χαμηλότερη τιμή από το στάνταρ απεριόριστα σε σταθερά μετά για να ακούσεις τι μπορεί να σου προσφέρει η κάθε εταιρεία μετά αποφασίζεις όχι άμεσα σκέψου το πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά από wind. Το ίντερνετ στο σπίτι πως είναι; Έχει κανεις θέματα; (έχω forthnet) Ευχαριστώ! Αν με την Forthnet είσαι οκ, καλά θα εισαι και με την Wind μην φοβάσαι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά από wind. Το ίντερνετ στο σπίτι πως είναι; Έχει κανεις θέματα; (έχω forthnet) Ευχαριστώ! Οχι είναι μια χαρά και χωρίς διακοπές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά από wind. Το ίντερνετ στο σπίτι πως είναι; Έχει κανεις θέματα; (έχω forthnet) Ευχαριστώ! Τι προσφορά σου έκαναν μαν, αυτή με το τάμπλετ και το F2G; Είναι πολύ καλό πακέτο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ωραιότατα κάθεται και το ταμπλετάκι (έστω και της πλάκας, τι περιμένεις ipad ; :p ) στην προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Στη wind υπάρχει κάποιο τηλέφωνο του στυλ 210... (οπως σε hol, forthnet κτλ) για την εξυπηρέτηση πελατων, ώστε να μην χρεώνεται ο χρήστης κάθε κλήση προς αυτήν; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Στη wind υπάρχει κάποιο τηλέφωνο του στυλ 210... (οπως σε hol, forthnet κτλ) για την εξυπηρέτηση πελατων, ώστε να μην χρεώνεται ο χρήστης κάθε κλήση προς αυτήν; 2106158000 2105100000 Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Ας μην ξεχνάμε και το 8005000200 που έχει σώσει κοσμάκη από περιττές χρεώσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 2106158000 2105100000 Θενξ φίλε :D Ας μην ξεχνάμε και το 8005000200 που έχει σώσει κοσμάκη από περιττές χρεώσεις. Ευχαριστώ και σένα. Αυτό το ξέρω ηδη απο την κινητή κι εχεις δίκιο, στο ηχογραφημένο θυμάμαι τωρα οτι λέει γενικά. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδες καλημερα. Εχω Wind σταθερη και internet. Απο τοτε που το εβαλα χρησιμοποιουσα το router που ειχα απο την Hol χωρις κανενα προβλημα, μεχρι που το router αρχισε να εχει προβλημα και το αλλαξα με αυτο που μου ειχε δωσει η wind. Το προβλημα που εχω με το router της wind ειναι οτι το κινητο μου χανει συνεχεια το wi fi κατι που δεν συνεβαινε με το προηγουμενο router. Πλεον καθημερινα πρεπει να συγχρονισω το wi fi του κινητου με το WPS του router, ενω καποιες φορες ουτε αυτο δουλευει και χρειαζεται να κανω επενεκινηση στο router. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω στο router? Γιατι προφανως αυτο φταιει. Ειναι σπαστικο να κανω αυτη τη διαδικασια 4-5 φορες καθε μερα για να συνδεετε το κινητο στο wi fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 μπες στο ρυθμιστικό και πήγαινε interface setup-->Wireless και στην επιλογή wireless mode επέλεξε 802.11b+g. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 μπες στο ρυθμιστικό και πήγαινε interface setup-->Wireless και στην επιλογή wireless mode επέλεξε 802.11b+g. Μπηκα εκει που λες . Το wireless mode ειναι 802.11b+g+n Δεν ειναι κατάλληλο αυτο? Να το αλλαξω σε αυτο που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μπηκα εκει που λες . Το wireless mode ειναι 802.11b+g+n Δεν ειναι κατάλληλο αυτο? Να το αλλαξω σε αυτο που λες? αυτό μου το είχαν πει από την Wind γιατί είχα το ίδιο θέμα. το router δε τα πάει καλά με το n.Άλλαξε το σε αυτό που έγραψα και δοκίμασε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 αυτό μου το είχαν πει από την Wind γιατί είχα το ίδιο θέμα. το router δε τα πάει καλά με το n.Άλλαξε το σε αυτό που έγραψα και δοκίμασε. Ok φιλε. Σ ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Παιδες καλημερα. Εχω Wind σταθερη και internet. Απο τοτε που το εβαλα χρησιμοποιουσα το router που ειχα απο την Hol χωρις κανενα προβλημα, μεχρι που το router αρχισε να εχει προβλημα και το αλλαξα με αυτο που μου ειχε δωσει η wind. Το προβλημα που εχω με το router της wind ειναι οτι το κινητο μου χανει συνεχεια το wi fi κατι που δεν συνεβαινε με το προηγουμενο router. Πλεον καθημερινα πρεπει να συγχρονισω το wi fi του κινητου με το WPS του router, ενω καποιες φορες ουτε αυτο δουλευει και χρειαζεται να κανω επενεκινηση στο router. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω στο router? Γιατι προφανως αυτο φταιει. Ειναι σπαστικο να κανω αυτη τη διαδικασια 4-5 φορες καθε μερα για να συνδεετε το κινητο στο wi fi. Και εγώ είχα παρόμοιο θέμα και μάλιστα μου έκλεινε τελείως το wi-fi. Δοκίμασα και ξαναπέρασα το firmware από πάνω (την ίδια έκδοση γιατί είχα ήδη την τελευταία) και έκτοτε δεν έχω πρόβλημα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Η ρύθμισή μου είναι στο b+g+n. Edited February 29, 2016 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μπηκα εκει που λες . Το wireless mode ειναι 802.11b+g+n Δεν ειναι κατάλληλο αυτο? Να το αλλαξω σε αυτο που λες? Το ιδιο προβλημα και σε μενα σε καινουριο ρουτερ. Τους καλεσα στο 1226 και μου ειπαν βημα βημα τι να αλλαξω. Λυθηκε 100% Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts