Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

14,99 τον μηνα με απεριοριστα σταθερα και 300' προς κινητα. Και αν εχεις καρτα wind εχεις στο κινητο αλλα 120' καθε μηνα απο το κινητο σου :D.

Εσύ είσαι ο καλύτερος!;)

Παιδεια επειδη πλεον θελω να αλλαξω παροχο και να βαλω vdsl ειμαι μεταξυ wind και hol. βλεπω και μια προσφορα που εβγαλε η hol για 50αρι vdsl απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα με 32ε τον μηνα και 24μηνο συμβολαιο και τα τελοι φορητοτητας μου τα βγαζη στα 51ε αξιζη εναντι της wind με της ιδιες παροχες στα 30ε τον πρωτο χρονο και τον δευτερο 35ε? ποια προτεινετε για παροχο για να μην εχω προβληματα απο φορητοτητα απο τον οτε?

έχει τώρα καμια βδομάδα που με έχει λιώσει στις αποσυνδέσεις...

έτσι και κότσαρα ένα φωτορυθμικό στο ρούτερ θα το είχα κάνει ντίσκο το σπίτι!

Αύριο θα μιλήσω με τεχνική υποστήριξη.

Έχει και κανένας άλλος πρόβλημα;

Περιοχή Καλλιθέα.

Καλημέρα σας. Εχω ενα προβλημα .Προσπαθώ να ακυρώσω την αίτηση μεταφορας του αριθμου μου στην wind και μου λενε πως δεν γινεται να ακυρωθει γιατι ειναι στο σταδιο ενεργοποιησης. Ωστοσο η ημερομηνια μεταφορας ειναι ημ 29/10/2014. Γιατι δεν μου την ακυρωνουν>? τι να κανω ? εχω στειλει ποσες φορες φαξ στους αριθμους 2111200021 και 2109496830 και 2105100004 αλλα καμια ακύρωση .βοηθεστε με εαν ξερετε κατι παραπανο. ευχαριστώ.

Παιδεια επειδη πλεον θελω να αλλαξω παροχο και να βαλω vdsl ειμαι μεταξυ wind και hol. βλεπω και μια προσφορα που εβγαλε η hol για 50αρι vdsl απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα με 32ε τον μηνα και 24μηνο συμβολαιο και τα τελοι φορητοτητας μου τα βγαζη στα 51ε αξιζη εναντι της wind με της ιδιες παροχες στα 30ε τον πρωτο χρονο και τον δευτερο 35ε? ποια προτεινετε για παροχο για να μην εχω προβληματα απο φορητοτητα απο τον οτε?

Επειδή μένεις στον Άλιμο, όπου έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, και θα πάρεις vdsl από KV, ρώτησε πρώτα τη Hol αν δίνει στην περιοχή σου, γιατί όταν ζήτησα πέρυσι μου απάντησαν αρνητικά, χωρίς να δώσουν αιτιολογία και έτσι πήγα στην Wind.

Στους 10 μήνες που το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού είναι κλειδωμένο στα 49998/4997. Σε ότι αφορά τα τέλη, θα πληρώσεις οπωσδήποτε το τέλος χονδρικής του ΟΤΕ (15) και μπορείς να παζαρέψεις το τέλος ενεργοποίησης, αν και σ' εμένα έγινε το ανάποδο.

Καλημέρα σας. Εχω ενα προβλημα .Προσπαθώ να ακυρώσω την αίτηση μεταφορας του αριθμου μου στην wind και μου λενε πως δεν γινεται να ακυρωθει γιατι ειναι στο σταδιο ενεργοποιησης. Ωστοσο η ημερομηνια μεταφορας ειναι ημ 29/10/2014. Γιατι δεν μου την ακυρωνουν>? τι να κανω ? εχω στειλει ποσες φορες φαξ στους αριθμους 2111200021 και 2109496830 και 2105100004 αλλα καμια ακύρωση .βοηθεστε με εαν ξερετε κατι παραπανο. ευχαριστώ.

Χωρίς να ειμαι σιγουρος, πιστευω οτι ο μπορει να σε βοηθησει ο παροχος που εχεις τωρα.

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Επειδή μένεις στον Άλιμο, όπου έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, και θα πάρεις vdsl από KV, ρώτησε πρώτα τη Hol αν δίνει στην περιοχή σου, γιατί όταν ζήτησα πέρυσι μου απάντησαν αρνητικά, χωρίς να δώσουν αιτιολογία και έτσι πήγα στην Wind.

Στους 10 μήνες που το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού είναι κλειδωμένο στα 49998/4997. Σε ότι αφορά τα τέλη, θα πληρώσεις οπωσδήποτε το τέλος χονδρικής του ΟΤΕ (15) και μπορείς να παζαρέψεις το τέλος ενεργοποίησης, αν και σ' εμένα έγινε το ανάποδο.

Αρα αν καταλαβα καλα δαγκωτο για hol

Αρα αν καταλαβα καλα δαγκωτο για hol

Από KV θα πάρεις την ίδια ακριβώς ποιότητα vdsl και από τους δύο.

Σύγκρινε, λοιπόν, τα ποσά που θα δώσεις συνολικά στα 2 χρόνια στον καθένα και αποφάσισε.

Από KV θα πάρεις την ίδια ακριβώς ποιότητα vdsl και από τους δύο.

Σύγκρινε, λοιπόν, τα ποσά που θα δώσεις συνολικά στα 2 χρόνια στον καθένα και αποφάσισε.

Κοιταξε να δεις. Τα πακετα ειναι τα ιδια και στους δυο δηλαδη 50αρα οσο πιασω απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα. η hol 32ε το μηνα για 2 χρονια ενω η wind 30ε τον πρωτο και 35ε τον δευτερο. και στης δυο ειναι περιπου 50ε τελοι φορητοτητας και χονδρικης για το vdsl.δωρεαν μοντεμ.το επιπλεον το οποιο δεν με νοιαζη και πολυ μιας και εχω φοιτητικ f2g ειναι τα 120΄καθε μηνα σε ενα αριθμο f2g το οποιο λογικα θα το παρη η αδελφη μου.Το θεμα ειναι την wind δεν την πολυεμπιστευομαι στο σταθερο ειδικα για το vdsl μιας και εδω στην γειτονια μια απλη αναζητηση για wifi εχω βρει αρκετα connx και μερικα hol-netfaster ενω τπτ απο τα αλλα.

Κοιταξε να δεις. Τα πακετα ειναι τα ιδια και στους δυο δηλαδη 50αρα οσο πιασω απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα. η hol 32ε το μηνα για 2 χρονια ενω η wind 30ε τον πρωτο και 35ε τον δευτερο. και στης δυο ειναι περιπου 50ε τελοι φορητοτητας και χονδρικης για το vdsl.δωρεαν μοντεμ.το επιπλεον το οποιο δεν με νοιαζη και πολυ μιας και εχω φοιτητικ f2g ειναι τα 120΄καθε μηνα σε ενα αριθμο f2g το οποιο λογικα θα το παρη η αδελφη μου.Το θεμα ειναι την wind δεν την πολυεμπιστευομαι στο σταθερο ειδικα για το vdsl μιας και εδω στην γειτονια μια απλη αναζητηση για wifi εχω βρει αρκετα connx και μερικα hol-netfaster ενω τπτ απο τα αλλα.

Επειδή δηλαδή οι γείτονες έχουν Hol, θα πει ότι η Wind δεν αξίζει;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είπα να τα βάλεις κάτω σε βάθος χρόνου 2 ετών υπολογίζοντας όλα όσα σου προσφέρει κάθε πάροχος.

Από τα λεγόμενά σου προκύπτει ότι θεωρείς αμελητέα την προσφορά των 120' το μήνα σε αριθμό f2g της επιλογής σου (λες ότι θα τα προσφέρεις στον αριθμό της αδελφής σου σαν να μην είναι προσφορά), ενώ αυτά αντιστοιχούν σε 5 ευρώ το μήνα που πρέπει να συνυπολογίσεις για να καταλήξεις σε σωστό συμπέρασμα.

Είπα, επίσης, ότι τα τέλη φορητότητας και χονδρικής παζαρεύονται στην Wind (σε κατάστημα) και μπορείς να γλυτώσεις κάποιο απ' αυτά (δεν πλήρωσα το τέλος χονδρικής, δηλαδή τα 15 ευρώ, αν και ο υπάλληλος είχε δεσμευτεί ότι δεν θα πληρώσω και τα δύο τέλη).

Τέλος, δεν κατάλαβα ποια μπορεί να είναι η σχέση των routers που έχεις βρει στη γειτονιά σου με τη σταθερή τηλεφωνία της Wind. Προσωπικά, στους 9 μήνες που έχω τη σύνδεση δεν είχα κανένα πρόβλημα τόσο στο vdsl όσο και στη σταθερή τηλεφωνία. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα 300' να είναι προς ΟΛΟΥΣ. Επίσης, θεωρώ απαράδεκτη την αλλαγή πολιτικής της Wind, από τον ΙΟΥΝ, στο θέμα της επικοινωνίας με το 13800 (0,25 ευρώ κάθε κλήση, ανεξαρτήτως χρονικής διάρκειας) ενώ ήταν δωρεάν, όπως συμβαίνει και με τους 5ψήφιους των άλλων παρόχων. Εξακολουθεί να έχει δωρεάν την κλήση στο 1212 για την τεχνική βοήθεια.

Επειδή δηλαδή οι γείτονες έχουν Hol, θα πει ότι η Wind δεν αξίζει;

Καλημέρα. Δεν ειπα οτι δεν αξιζη αλλά αυτή η προσφορά που έχει εδώ κσι ενα χρονο είναι τέλεια αλλα η οι γείτονες είναι κουτοι ειτε κάτι άλλο τρέχει μιας και δεν βρίσκω κανένα wifi της wind έναντι των αλλων δυο και λέω μήπως έχει τεχνικα προβλήματα μιας και η περιοχή είναι και λιγακη μπαταλη:lol: για ποιο λογο να μην έχει έστω και ενας

Είπα να τα βάλεις κάτω σε βάθος χρόνου 2 ετών υπολογίζοντας όλα όσα σου προσφέρει κάθε πάροχος.

Από τα λεγόμενά σου προκύπτει ότι θεωρείς αμελητέα την προσφορά των 120' το μήνα σε αριθμό f2g της επιλογής σου (λες ότι θα τα προσφέρεις στον αριθμό της αδελφής σου σαν να μην είναι προσφορά), ενώ αυτά αντιστοιχούν σε 5 ευρώ το μήνα που πρέπει να συνυπολογίσεις για να καταλήξεις σε σωστό συμπέρασμα.

Είπα, επίσης, ότι τα τέλη φορητότητας και χονδρικής παζαρεύονται στην Wind (σε κατάστημα) και μπορείς να γλυτώσεις κάποιο απ' αυτά (δεν πλήρωσα το τέλος χονδρικής, δηλαδή τα 15 ευρώ, αν και ο υπάλληλος είχε δεσμευτεί ότι δεν θα πληρώσω και τα δύο τέλη).

Τέλος, δεν κατάλαβα ποια μπορεί να είναι η σχέση των routers που έχεις βρει στη γειτονιά σου με τη σταθερή τηλεφωνία της Wind. Προσωπικά, στους 9 μήνες που έχω τη σύνδεση δεν είχα κανένα πρόβλημα τόσο στο vdsl όσο και στη σταθερή τηλεφωνία. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα 300' να είναι προς ΟΛΟΥΣ. Επίσης, θεωρώ απαράδεκτη την αλλαγή πολιτικής της Wind, από τον ΙΟΥΝ, στο θέμα της επικοινωνίας με το 13800 (0,25 ευρώ κάθε κλήση, ανεξαρτήτως χρονικής διάρκειας) ενώ ήταν δωρεάν, όπως συμβαίνει και με τους 5ψήφιους των άλλων παρόχων. Εξακολουθεί να έχει δωρεάν την κλήση στο 1212 για την τεχνική βοήθεια.

Εδω στον Αλιμο εχουε γενικα προβληματα. Μονο ο οτε ειναι ενταξη αλλα μιας και εχουνε βαλει ντουλαπες δεν θα εχω προβλημα να βαλω vdsl με αλλη εταιρεια. το σκευφτομαι αρκετα με την wind μιας και μου βγαζει διαθεσιμοτητα θα το επιχειρησω και οτι γινει. με τα 300΄σε κινητα τι εννοης? μιλησα μαζι τους και μου ειπανε οτι εχει ρυθμο χρεωσης το 1 λεπτο.υπαρχει καποιος τροπος να δεις ποσα λεπτα σου εχουμε μεινη ας πουμε μεσα απο το mywind? εγω ειμαι διατεθημενος να βαλω wind να δωσω και το 50αρι για τα τελη αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα γινει η δουλεια μου. δηλαδη να πιανω vdsl εστω και 10mbps απο το 1mbps που ειμαι τωρα θα ειναι η μερα με την νυχτα να ειναι σταθερα χωρις αποσυνδσης και να εχω μια αρκετα καλη ποιοτητα τηλεφωνιας με της αναλογες υπηρεσειες που προσφερη.αυτα ζηταω και να μην χρειαστω να ψαχνω εναν εναν τους παροχους για να δω την με συμφερη και ποια θα μπορει να με εηυπηρετηση.:)

Δεν μπορείς να δεις τα υπολειπόμενα λεπτά από το mywind.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν μπορείς να δεις τα υπολειπόμενα λεπτά από το mywind.

Αρα δεν υπάρχει τροπος να δεις το υπολοιπο μονο υπολογίζοντας στο περιπου

Εδω στον Αλιμο εχουε γενικα προβληματα. Μονο ο οτε ειναι ενταξη αλλα μιας και εχουνε βαλει ντουλαπες δεν θα εχω προβλημα να βαλω vdsl με αλλη εταιρεια. το σκευφτομαι αρκετα με την wind μιας και μου βγαζει διαθεσιμοτητα θα το επιχειρησω και οτι γινει. με τα 300΄σε κινητα τι εννοης? μιλησα μαζι τους και μου ειπανε οτι εχει ρυθμο χρεωσης το 1 λεπτο.υπαρχει καποιος τροπος να δεις ποσα λεπτα σου εχουμε μεινη ας πουμε μεσα απο το mywind? εγω ειμαι διατεθημενος να βαλω wind να δωσω και το 50αρι για τα τελη αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα γινει η δουλεια μου. δηλαδη να πιανω vdsl εστω και 10mbps απο το 1mbps που ειμαι τωρα θα ειναι η μερα με την νυχτα να ειναι σταθερα χωρις αποσυνδσης και να εχω μια αρκετα καλη ποιοτητα τηλεφωνιας με της αναλογες υπηρεσειες που προσφερη.αυτα ζηταω και να μην χρειαστω να ψαχνω εναν εναν τους παροχους για να δω την με συμφερη και ποια θα μπορει να με εηυπηρετηση.:)

1. Το ότι οι γείτονες έχουν άλλα routers δεν σημαίνει ότι έχουν α) ανάγκη από vdsl και β) τα ίδια γούστα, ανάγκες και απαιτήσεις από το ίντερνετ, όπως εσύ ή εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος.

2. Για τα 300' εννοώ ότι στη δική μου περίπτωση δεν περιλαμβανόταν στο πακέτο αλλά τους ζήτησα εκ των υστέρων 300' προς ΟΛΟΥΣ και μετά την ενεργοποίηση άρχισα να παίρνω κινητά και στον επόμενο λογαριασμό είδα με μεγάλη έκπληξη να έχω χρεωθεί ένα ποσό. Τους ρώτησα και είπαν ότι η χρέωση αφορά στα κινητά προς άλλους παρόχους γιατί μου είχαν εγκρίνει 300' προς Wind/Q (!!!). Για να μην σου δώσουν τα ίδια, είπα να σιγουρευτείς ότι είναι προς ΟΛΟΥΣ.

3. Με το vdsl από KV (ΚΑΦΑΟΥ) θα παίρνεις το max γιατί το ΑΚ συνδέεται με το KV με οπτική ίνα και οι όποιες απώλειες μετριούνται από το KV μέχρι το χώρο σου, που δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 150-200μ., δηλαδή αμελητέες απώλειες.

4. Οι πάροχοι που δίνουν vdsl από KV είναι 3 (ΟΤΕ, Wind, Hol), από τους οποίους ο πρώτος έχει υψηλή χρέωση το μήνα και η Hol δεν δίνει σε όλες τις περιοχές. Γι' αυτό είπα να ελέγξεις αν πράγματι σου δίνει από KV.

Φύγε για Wind φίλε, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα από άποψη υπηρεσιών σε σχέση με την Hol, θα ακούσεις διάφορα αλλά θα σε συμβούλευα να ακούσεις την τσέπη σου στο τέλος. Νομίζω η Wind είναι πιο οικονομική.

Ρε παιδιά με πήραν από wind ώστε να κάνω ένα πολύ καλο για εμένα πακέτο και στο τέλος μου λένε πως χρεωνομαι το ρουτερ 19.90 .Ειναι δυνατόν δε δίνουν δωρεάν οι εταιρείες τα ρουτερ ;Μπορω να προμηθευτώ καλύτερο ρουτερ άλλης εταιρείας σε οικονομική τιμή ώστε να μην το πάρω από αυτούς ;;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε router, οποιασήποτε εταιρείας.

Πράγματι η WIND δεν το δίνει πλέον δωρεάν....

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε router, οποιασήποτε εταιρείας.

Πράγματι η WIND δεν το δίνει πλέον δωρεάν....

Εχω της cyta και μου είπαν ειναι το μόνο που δεν κάνει .Εχω και ένα παλιό της wind τριετίας και βάλε πιστεύω θα κάνει .μου είπαν 20€ το μήνα για δυο χρόνια και τέλη ενεργοποίησης 15€ από 35 που ειναι η φορητότητα.ιντερνετ απεριόριστα σταθερά υπεραστικά και 300' προς κινητά .Ειναι καλα ; Μου είπαν πως αν είχα wind κινητό θα ήταν καλύτερη η προσφορα ..Αν το κάνω αργότερα wind το κινητό θα εχω έκπτωση ;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Ρε παιδιά με πήραν από wind ώστε να κάνω ένα πολύ καλο για εμένα πακέτο και στο τέλος μου λένε πως χρεωνομαι το ρουτερ 19.90 .Ειναι δυνατόν δε δίνουν δωρεάν οι εταιρείες τα ρουτερ ;Μπορω να προμηθευτώ καλύτερο ρουτερ άλλης εταιρείας σε οικονομική τιμή ώστε να μην το πάρω από αυτούς ;;

Μπορείς να μου πεις από που σε πήραν τηλέφωνο;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μπορείς να μου πεις από που σε πήραν τηλέφωνο;

Πήρα στο 13800 κράτησαν το τηλεφωνο μου και με πήραν αυτοί

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Επιβεβαίωσε πως δεν θα ανέβει η τιμή στο 2ο χρόνο. Επίσης ότι ρούτερ έχεις μπορείς να το δοκιμάσεις να δεις εσύ ο ίδιος αν δουλεύει ή όχι.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Επιβεβαίωσε πως δεν θα ανέβει η τιμή στο 2ο χρόνο. Επίσης ότι ρούτερ έχεις μπορείς να το δοκιμάσεις να δεις εσύ ο ίδιος αν δουλεύει ή όχι.

Ναι μου τόνισε πως η τιμή δεν ανεβαίνει το δεύτερο χρόνο,πως ρουτερ αν εχω δικό μου μπορω να το χρησιμοποιήσω,δωρεάν η αναγνώριση κλήσεων και πως τα κινητά ειναι προς όλους με ελάχιστη χρέωση το ένα λεπτό. Αυτό που δε ρώτησα ειναι αν υπαρχει βήμα χρέωσης 60".Δηλαδη αν μιλήσω 1' και 30" πόσο θα χρεώσει 1' και 30" η 2' ; Από τιμή καλο φαίνεται από ταχύτητες δεν ξέρω τι θα εχω.. Θελω επίσης να ρωτήσω αν ηχογραφήσει τη συμφωνία μας και ειναι να έρθει ο κούριερ τη Δευτέρα και εγω δεν υπογράψω θα θεωρηθεί η ηχογράφηση ως συμβόλαιο εώς ότου υπογράψω η δεν ισχύει τίποτα μέχρι να υπογράψω ;Δηλαδή αν το μετανοιωσω ως τη Δευτέρα πρεπει να προβώ σε ακυροτητες η απλα διώχνω τον κούριερ ;

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Θελω επίσης να ρωτήσω αν ηχογραφήσει τη συμφωνία μας και ειναι να έρθει ο κούριερ τη Δευτέρα και εγω δεν υπογράψω θα θεωρηθεί η ηχογράφηση ως συμβόλαιο εώς ότου υπογράψω η δεν ισχύει τίποτα μέχρι να υπογράψω ;Δηλαδή αν το μετανοιωσω ως τη Δευτέρα πρεπει να προβώ σε ακυροτητες η απλα διώχνω τον κούριερ ;

Παιδιά ξέρει κάποιος να μου απαντήσει για τα παραπάνω;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

• This topic was featured and featured