FREAK_OF_NATURE Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 υπάρχει κάποια εξήγηση γιατι απο 19.90 που ήταν το πάγιο μου, ήρθε λογαριασμός στο mywind 22.50? Ρωτάω εδώ, αφού φυσικά έχω ρωτήσει και στη wind αλλά θα κάνουν μέρες να μου απαντήσουν. Προφανώς αφορά τις αυξήσεις που έγιναν πρόσφατα. χρεωνουν πλεον την αναγνώριση κλησεων!!!:blink: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 χρεωνουν πλεον την αναγνώριση κλησεων!!!:blink: Χρεώνουν την αναγνώριση κλήσεων και λοιπές ψηφιακές ευκολίες στα παλιά προγράμματα dp m, l, s κλπ. Στα τρέχοντα Wind broadband είναι δωρεάν ακόμα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 απο 20 που ειναι το παγιο μου ηρθε 59! χρεωσαν και επισκεψη τεχνικου, ενω υπηρχε προβλημα και ενω μου εστειλαν μηνυμα "ενδεχεται να υπαρξουν χρεωσεις αν κρυθει ασκοπη η επισκεψη" τι να κανω...δεν θελω να το πρηρωσω εννοειται...εχει κανεις αναλογη εμπειρια. Υ.Γ. εφυγα απο τη Hol για πιο φτηνα και την εχω πατησει μου φαινεται...και το ιντερνετ σερνεται!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ο τεχνικός έγραψε σε χαρτί ότι ήταν άσκοπη η επίσκεψή του; Ή σου είπε κάτι τέτοιο; Σε όλες τις εταιρείες χρεώνεται άσκοπη επίσκεψη τεχνικού, αλλά έχω την εντύπωση ότι σε ενημερώνουν σχετικά. Λογικά πας σε ένα κατάστημα για αμφισβήτηση λογαριασμού φαντάζομαι, ή στέλνεις από τη φόρμα επικοινωνίας μήνυμα για να επικοινωνήσουν μαζί σου. (σημείωση: το τηλέφωνο στο 13800 της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πλέον χρεώνεται με κάποιο ποσό ανά κλήση για αυτό δεν το προτείνω) Το ίντερνετ για ποιο λόγο σέρνεται; Κάτι θα υπάρχει που φταίει. Εγώ είμαι μια χαρά ευχαριστημένος με το ίντερνετ της wind σε σχέση με την υπηρεσία της hol που είχα νωρίτερα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ο τεχνικός έγραψε σε χαρτί ότι ήταν άσκοπη η επίσκεψή του; Ή σου είπε κάτι τέτοιο; Σε όλες τις εταιρείες χρεώνεται άσκοπη επίσκεψη τεχνικού, αλλά έχω την εντύπωση ότι σε ενημερώνουν σχετικά. Λογικά πας σε ένα κατάστημα για αμφισβήτηση λογαριασμού φαντάζομαι, ή στέλνεις από τη φόρμα επικοινωνίας μήνυμα για να επικοινωνήσουν μαζί σου. (σημείωση: το τηλέφωνο στο 13800 της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πλέον χρεώνεται με κάποιο ποσό ανά κλήση για αυτό δεν το προτείνω) Το ίντερνετ για ποιο λόγο σέρνεται; Κάτι θα υπάρχει που φταίει. Εγώ είμαι μια χαρά ευχαριστημένος με το ίντερνετ της wind σε σχέση με την υπηρεσία της hol που είχα νωρίτερα. δεν ξερω τι εγραψε...η επισκεψη εγινε τον ιουλιο και τωρα το χρεωσαν, υπηρχε προβλημα γιατι πριν στειλουν τον τεχνικο μιλησα αρκετες φορες μαζι τους και οι ιδιοι μου ειπαν πως υπαρχει θεμα, πηρα τηλ αλλα μουν ειπαν πως εχουν καποιο προβλημα και θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι μου. τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έχω εδώ και 2 μέρες το ίντερνετ να σέρνεται. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Περιοχή Μοσχάτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 και Καλλιθέα τα ίδια. δεν είναι τόσο θέμα ταχύτητας downloading όσο ταχύτητας που ανοίγουν οι σελίδες. παράδειγμα όταν ανοίγω το gmail εμφανίζει το κλασσικό μήνυμα "we've detected a slow speed connection try to speed things up...." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Αν δεν είναι θέμα συγχρονισμού, τότε δοκιμάστε να αλλάξετε τους DNS στις ρυθμίσεις του router σας... Στο google υπάρχουν οδηγίες για το πως γίνεται. Βάλτε τους google dns και δείτε αν διορθωθεί το πρόβλημα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εγώ θα του δώσω μερικές μέρες πρώτα πριν αλλάξω dns, 2 χρόνια τώρα πάει μια χαρά ίσως είναι κάτι παροδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εγω τις αλλαξα τελικα και ειδα μεγαλη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Σας είπα δοκιμάστε το και το πιθανότερο είναι να δείτε βελτίωση. Δύο λεπτά δουλειά είναι η διαδικασία και επιστρέφετε πανεύκολα στους DNS servers της WIND αν χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 και Καλλιθέα τα ίδια. δεν είναι τόσο θέμα ταχύτητας downloading όσο ταχύτητας που ανοίγουν οι σελίδες. παράδειγμα όταν ανοίγω το gmail εμφανίζει το κλασσικό μήνυμα "we've detected a slow speed connection try to speed things up...." Ακριβώς κάτι τέτοιο. Θα δοκιμάσω να αλλάξω DNS όπως αναφέρθηκε από τους συμφορουμίτες. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν είναι θέμα συγχρονισμού, τότε δοκιμάστε να αλλάξετε τους DNS στις ρυθμίσεις του router σας... Στο google υπάρχουν οδηγίες για το πως γίνεται. Βάλτε τους google dns και δείτε αν διορθωθεί το πρόβλημα. Έχεις εύκαιρο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Όντως χθές υπήρχε θέμα στο άνοιγμα των σελίδων, σήμερα όμως είναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Όντως χθές υπήρχε θέμα στο άνοιγμα των σελίδων, σήμερα όμως είναι ΟΚ. Εγώ Αθήνα, κανένα πρόβλημα χτες με ίντερνετ σε pc, tablet και κινητό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 εγκριθηκε χτες το αιτημα για φορητοτητα απο hol για wind μονο σταθερο.επειδη πλεον δεν δινουν ρουτερ τζαμπα θα εχω το netgear το δικο μου.πως θα καταλαβω οτι εγινε η μεταβαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 εγκριθηκε χτες το αιτημα για φορητοτητα απο hol για wind μονο σταθερο.επειδη πλεον δεν δινουν ρουτερ τζαμπα θα εχω το netgear το δικο μου.πως θα καταλαβω οτι εγινε η μεταβαση? Μπες στη σελίδα http://www.whatismyip.com/ Κάτω από την IP σου, λέει και τον ISP σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μπες στη σελίδα http://www.whatismyip.com/ Κάτω από την IP σου, λέει και τον ISP σου.ωραιος.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 εγκριθηκε χτες το αιτημα για φορητοτητα απο hol για wind μονο σταθερο.επειδη πλεον δεν δινουν ρουτερ τζαμπα θα εχω το netgear το δικο μου.πως θα καταλαβω οτι εγινε η μεταβαση? Πιστεύω να σε καλύψει η Wind γενικά η εμπειρία μου είναι ανώτερη από εκείνη της HOL που είχα παλιά. Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Πιστεύω να σε καλύψει η Wind γενικά η εμπειρία μου είναι ανώτερη από εκείνη της HOL που είχα παλιά. πάντως πρέπει να είναι ΠΟΛΎ σύμπτωση να μην έχω ΚΑΝΈΝΑ πρόβλημα με την HOL για 14 μήνες και στις πέντε μέρες μετά την αίτηση φορητοτητας για wind η γραμμή να σέρνεται! ενώ ο συγχρονισμός είναι ψηλά κανονικά 14000-16000, το download rate πέφτει στα 100-250 kb /s! ΔΙΑΒΟΛΙΚΉ σύμπτωση! wind είχα για πολλά χρόνια και πήγαμε δυο κινητά και σταθερό VODAFONE/hol για το -τρομάρα τους -καλύτερο σήμα στο κινητό! φάγαμε αμάσητο και το πενταευρω αύξηση με το έτσι θέλω στα red 1 και είπαμε αι σιχτηρ τέλος συμβόλαια, 2 γραμμές ΆΛΛΑ νούμερα F2G και σταθερό wind πάλι. Edited September 18, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 πάντως πρέπει να είναι ΠΟΛΎ σύμπτωση να μην έχω ΚΑΝΈΝΑ πρόβλημα με την HOL για 14 μήνες και στις πέντε μέρες μετά την αίτηση φορητοτητας για wind η γραμμή να σέρνεται! ενώ ο συγχρονισμός είναι ψηλά κανονικά 14000-16000, το download rate πέφτει στα 100-250 kb /s! ΔΙΑΒΟΛΙΚΉ σύμπτωση! wind είχα για πολλά χρόνια και πήγαμε δυο κινητά και σταθερό VODAFONE/hol για το -τρομάρα τους -καλύτερο σήμα στο κινητό! φάγαμε αμάσητο και το πενταευρω αύξηση με το έτσι θέλω στα red 1 και είπαμε αι σιχτηρ τέλος συμβόλαια, 2 γραμμές ΆΛΛΑ νούμερα F2G και σταθερό wind πάλι. Φίλε το σίγουρο είναι πως είναι πιο οικονομική και το F2G έχει άπαιχτες προσφορές και γενικά από την Wind σε σταθερή δεν ακούω από γνωστούς κλπ προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Φίλε το σίγουρο είναι πως είναι πιο οικονομική και το F2G έχει άπαιχτες προσφορές. είχα φυλάξει δύο νούμερα με την προσφορά των 300 λεπτών ευτυχώς! σαν βασικό νούμερο θα έχω το F2G αλλά δύο δικαρτο κινητό μου η κάρτα η δεύτερη θα είναι κοσμοτε γιατί το 3g είναι άπαιχτο! με ξελάσπωσε στις διακοπές! οι άλλες δύο δεν είχαν καν εκεί που πήγαινα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Φίλε το σίγουρο είναι πως είναι πιο οικονομική και το F2G έχει άπαιχτες προσφορές και γενικά από την Wind σε σταθερή δεν ακούω από γνωστούς κλπ προβλήματα ούτε από μένα θα ακούσεις πλέον ;) είχα φυλάξει δύο νούμερα με την προσφορά των 300 λεπτών ευτυχώς! σαν βασικό νούμερο θα έχω το F2G αλλά δύο δικαρτο κινητό μου η κάρτα η δεύτερη θα είναι κοσμοτε γιατί το 3g είναι άπαιχτο! με ξελάσπωσε στις διακοπές! οι άλλες δύο δεν είχαν καν εκεί που πήγαινα! Τα δίκαρτα τελικά έχουν σώσει κόσμο;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 είχα φυλάξει δύο νούμερα με την προσφορά των 300 λεπτών ευτυχώς! σαν βασικό νούμερο θα έχω το F2G αλλά δύο δικαρτο κινητό μου η κάρτα η δεύτερη θα είναι κοσμοτε γιατί το 3g είναι άπαιχτο! με ξελάσπωσε στις διακοπές! οι άλλες δύο δεν είχαν καν εκεί που πήγαινα! Το 3G της Cosmote με έχει εκπλήξει κι εμένα αρκετές φορές αλλά μου έχει τύχει και να έχω σήμα με την wind ενώ με την Cosmote να μην έχω καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλησπερα. Εχει βαλει κανεις το καινουργιο προγραμμα με τα 30ε που δινει vdsl 50αρι μαζι με απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα να μου πει αν αξιζη για να φυγω απο τον ΟΤΕ.Να κανω φορητοτητα γιατι δεν παλευεται η κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλησπερα. Εχει βαλει κανεις το καινουργιο προγραμμα με τα 30ε που δινει vdsl 50αρι μαζι με απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα να μου πει αν αξιζη για να φυγω απο τον ΟΤΕ.Να κανω φορητοτητα γιατι δεν παλευεται η κατασταση. Έβαλα vdsl 50/5 με 30 ευρώ/μήνα τον ΦΕΒ με 120' σε f2g, χωρίς όμως τα 300' για τα οποία ζητούσαν 3 ή 5 ευρώ (δεν θυμάμαι). Αν ισχύει αυτό που λες με τα 300' τότε θα το ζητήσω στην ανανέωση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts