Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειμαι ακριβως στην ιδια φαση, εχω forthnet και σκεφτομαι νααλλαξω εκτος αν μου κανουν προσφορα. θα μας πεις και σε μας αν σου κανανε τελικα?

Εννοειται φιλε μου.

Mη λεμε τα ιδια συνεχως. Αν υπαρχει καποιος στην φορθνετ που να εχει απεριοριστα σταθερα, 300 προς κινητα και 120 λεπτα καθε μηνα στο κινητο του με 15 ευρω τοτε να το συζητησουμε (και αν θελετε ξεχναμε τα 120 λεπτα αφου η φορθνετ δεν εχει δικη της κινητη)

Καλά σιγά το τρομερό!Επειδή τυχαίνει και κάνει κάποια καλή προσφορά σε κάποιον αυτό δεν λέει κάτι!Αν και θα ήθελα να το δω αυτό (π.χ. σε κάποιον λογαριασμό) γιατί οι εμπειρίες μου με Wind ήταν τραγικές!

Αν το πάμε έτσι βρες μου εσύ δύο προσφορές σε σχέση με αυτές που θα σου παραθέσω (Forthnet) που τις δίνει σε πολλούς:

1.Αστικά/Υπεραστικά απεριόριστα

Απεριόριστα (720') σε κινητά

24mbps Ίντερνετ

NOVA Start Pack με δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό

Δωρεάν τέλη ενεργοποίησης (με λίγη πίεση!)

Τιμή 29.90€ για πάντα(!!!)

2.Αστικά/Υπεραστικά απεριόριστα

Ίντερνετ FTTH 150mbps/100mbps

Δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και εξοπλισμός

Αν μου βρεις κάτι καλύτερο από αυτά στο σύνολό τους και φυσικά τα βάλεις αναλογικά θα δεις τελικά τι συμφέρει και τι όχι! ;)

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Συγκρινεις καρπουζια με μανταρινια. Δεν εχει λογικη μια συγκριση με πακετο τηλεορασης για αυτο και αφησα στην ακρη τα 120 λεπτα που δινει η wind στο κινητο σου (ασε που το start pack για μενα ειναι απιστευτη κοροιδια αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) και οσο για vdsl δεν εχω αποψη αλλα νομιζω καποιος το ανεφερε με 17 ευρω.

Και φυσικα αναφερθηκα σε υφισταμενους πελατες οχι σε νεους

Καλά σιγά το τρομερό!Επειδή τυχαίνει και κάνει κάποια καλή προσφορά σε κάποιον αυτό δεν λέει κάτι!Αν και θα ήθελα να το δω αυτό (π.χ. σε κάποιον λογαριασμό) γιατί οι εμπειρίες μου με Wind ήταν τραγικές!

Αν το πάμε έτσι βρες μου εσύ δύο προσφορές σε σχέση με αυτές που θα σου παραθέσω (Forthnet) που τις δίνει σε πολλούς:

1.Αστικά/Υπεραστικά απεριόριστα

24mbps Ίντερνετ

NOVA Start Pack με δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό

Δωρεάν τέλη ενεργοποίησης (με λίγη πίεση!)

2.Αστικά/Υπεραστικά απεριόριστα

Ίντερνετ FTTH 150mbps/100mbps

Δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και εξοπλισμός

Αν μου βρεις κάτι καλύτερο από αυτά στο σύνολό τους και φυσικά τα βάλεις αναλογικά θα δεις τελικά τι συμφέρει και τι όχι! ;)

τα λες πολύ αναλυτικά και το έψαξα και δεν μπορώ να βρω καλύτερη προσφορά από αυτή που είπες ότι κάνει η forthnet και ισχύει για νέους πελάτες και η τιμή δεν αλλάζει και είναι για πάντα. Σε υφιστάμενους πελάτες η κάθε εταιρεία μπορεί να κάνει οτι προσφορά θέλει

ασε που το start pack για μενα ειναι απιστευτη κοροιδια αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.:!:

Για εμένα το startpack με +5€ στον λογαριασμό του τηλεφώνου είναι μια πολύ έντιμη πρόταση ειδικά για οικογένειες με παιδιά (βλ.κανάλια ντοκυμανταίρ, παιδικά κλπ), για όποιον ενδιαφέρεται για ελεύθερα δορυφορικά και φυσικά για κατοίκους περιοχών με προβληματικό ή καθόλου σήμα για τα "ελεύθερα" κανάλια της τηλεόρασης.;)

Τελικα την εκανα την κινηση αλλα λιγο αναβαθμισμενη. Για 30 ευρω, θα εχω vdsl, απεριοριστα σταθερα και 300 λεπτα σε κινητα. Θα περιμενω κουριερ. Λετε να κανει καμια αντιπροσφορα η φορθνετ; Μπαα ε;

Να προσέξεις το θέμα των 300' και συγκεκριμένα να είναι προς ΟΛΟΥΣ τους παρόχους και όχι 300' προς Wind/Q γιατί παίζει πολύ αυτό το σενάριο.

Συγκρινεις καρπουζια με μανταρινια. Δεν εχει λογικη μια συγκριση με πακετο τηλεορασης για αυτο και αφησα στην ακρη τα 120 λεπτα που δινει η wind στο κινητο σου (ασε που το start pack για μενα ειναι απιστευτη κοροιδια αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) και οσο για vdsl δεν εχω αποψη αλλα νομιζω καποιος το ανεφερε με 17 ευρω.

Το βλέπω αναλογικά το όλο θέμα επειδή κι εσύ παρέθεσες τα κινητά!Το ξαναλέω...αναλογικά!

Το θέμα με το Start Pack....σε σένα δεν είναι χρήσιμο!Κάποιοι θέλουν τα έξτρα κανάλια κάποιοι όχι!Κάποιοι μπορεί να έχουν θέμα με την κεραία κ.α. και ο δορυφόρος είναι η μόνη σωστή λύση!

Δεν μίλησα για VDSL το οποίο δίνει 50mbps download!Μίλησα για FTTH που δίνει 150mbps download και 50mbps upload σε 1000 νοικοκυριά στην Νέα Σμύρνη!!!!

τα λες πολύ αναλυτικά και το έψαξα και δεν μπορώ να βρω καλύτερη προσφορά από αυτή που είπες ότι κάνει η forthnet και ισχύει για νέους πελάτες και η τιμή δεν αλλάζει και είναι για πάντα. Σε υφιστάμενους πελάτες η κάθε εταιρεία μπορεί να κάνει οτι προσφορά θέλει

Οι τιμές που έγραψα ισχύουν και για νέους αλλά και για υφιστάμενους και στα δύο!Αφού και τα δύο πακέτα τα έχω εγώ!Ένα στο πατρικό μου και ένα στο άλλο που μένω τώρα! ;)

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Καλά θες να κάνεις σωστή σύγκριση και μου αναφέρεις δοκιμαστική υπηρεσία FFTH που αφορά μια συγκεκριμένη περιοχή σε όλη την Ελλάδα;;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλά θες να κάνεις σωστή σύγκριση και μου αναφέρεις δοκιμαστική υπηρεσία FFTH που αφορά μια συγκεκριμένη περιοχή σε όλη την Ελλάδα;;

Αυτό το έγραψα γιατί εδώ και καιρό από ένα άτομο ακούω για μια μόνο προσφορά που έτυχε να του κάνουν και δεν την έχω ξανακούσει σε κανένα άλλο forum από κάποιον άλλον!Γι'αυτό εννοούσα για προσφορά όχι ενός ατόμου αλλά 1000! ;)

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Συγνωμη αλλα αν δεν εχεις ξανακουσει οτι η wind δινει σε υφισταμενους συνδρομητες με 15 ευρω απεριοριστα σταθερα και 300 προς κινητα δεν φταιω εγω. Ισως πρεπει να ρωτησεις συνδρομητες της wind.

Για τις ανομοιες συγκρισεις μη ξαναλεμε τα ιδια γιατι ειναι παραλογο

Γενικά η wind από ότι βλέπω δεν έχει φθηνές τιμές για τους συνδρομητές που θέλουν να πάνε στη wind . Οι υπόλοιποι έχουν καλύτερες τιμές

Γενικά η wind από ότι βλέπω δεν έχει φθηνές τιμές για τους συνδρομητές που θέλουν να πάνε στη wind . Οι υπόλοιποι έχουν καλύτερες τιμές

Κάθε πάροχος προσφέρει κάποιες εκπτώσεις/προσφορές/παροχές/υπηρεσίες.

Ο κάθε συνδρομητής επιλέγει αυτό που τον συμφέρει.

Δεν ισχύει αυτό που λες "Γενικά η wind από ότι βλέπω δεν έχει φθηνές τιμές για τους συνδρομητές που θέλουν να πάνε στη wind . Οι υπόλοιποι έχουν καλύτερες τιμές".

Κι εγώ μπορώ να πω π.χ. το ίδιο για την Forthnet ή για την Hol ή για οποιαδήποτε άλλη εταιρία.:!:

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα που σε κάνει να υποστηρίζεις αυτή την άποψη?

δες τις τιμές που έχει για όσους κάνουν 12 μηνα συμβόλαια και θα δεις ότι έχει ακριβές τιμές . Και λέω για 12 μήνα συμβόλαια επειδή όλοι τα 12 μηνα δίνουν forthnet,hol, cyta . Επομένως έτσι θα κάνω την σύγκριση . Αν δίνανε όλοι 24μήνα θα είχαμε άλλη σύγκριση

Εγώ το έχω αναφέρει. Μου έκαναν αυτήν την προσφορά για να παραμείνω μετά από αίτηση φορητότητας.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Συγνωμη αλλα αν δεν εχεις ξανακουσει οτι η wind δινει σε υφισταμενους συνδρομητες με 15 ευρω απεριοριστα σταθερα και 300 προς κινητα δεν φταιω εγω. Ισως πρεπει να ρωτησεις συνδρομητες της wind.

Για τις ανομοιες συγκρισεις μη ξαναλεμε τα ιδια γιατι ειναι παραλογο

Έχω ρωτήσει αρκετούς.....μην αγχώνεσαι! ;)

Η κοπέλα μου πριν φύγει από το σπίτι της παρόλες τις διαπραγματεύσεις τελικά πλήρωνες και 2.5€ παραπάνω απ'όταν πρωτοέκανε την σύνδεση!Ακόμα και τώρα που έχει φύγει άλλος χρησιμοποιεί την γραμμή της (αδερφή της) και η καινούρια προσφορά ήταν πάνω από 20€!

Ο κολλητός μου έχει σταθερό/κινητό Wind και δεν του έχουν κάνει τέτοια τιμή!Θες και άλλα παραδείγματα;

Για τις ανόμοιες συγκρίσεις......ακριβώς τέτοια προσφορά δεν μου έχει τύχει να μου κάνουν σε Forthnet γιατί μου έδιναν άλλες παροχές, πολύ περισσότερες κάθε φορά!

Υ.Γ.:Στο ξαναλέω.....εγώ ΔΕΝ έχω δει σε κάποιον την προσφορά την δικιά σου!Ούτε εδώ, ούτε στο adslgr ούτε πουθενά!Δεν το αποκλείω!Αλλά θα ήθελα να το δω και γραπτώς (π.χ. κάποιο πρόσφατο λογαριασμό) γιατί όπως σου είπα οι εμπειρίες μου με Wind δεν ήταν και οι καλύτερες!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Εμένα πάντως παίδες η αίτηση δεν προχώρησε. Απλά σας ενημερώνω για να μην νομίζετε ότι σας ξέχασα.
για θυμησε μου ποια ακριβως αιτηση? :O

Εμένα πάντως παίδες η αίτηση δεν προχώρησε. Απλά σας ενημερώνω για να μην νομίζετε ότι σας ξέχασα.

οταν λες δεν προχωρησε, ενοεις οτι την ακυρωσες η οτι δεν προχωρησε ακομα?

Όχι είχα μια παλιά οφειλή σε σύνδεση κινητού ακυρωμένη κι αν δεν πληρωθεί η οφειλή του κινητού δεν προχωράει η αίτηση για το σταθερό. Είχα κάνει αίτηση φορητότητας από φόρθνετ. Να ρωτήσω κάτι, μαζί με την αίτηση μου είχαν φέρει και μια σιμ για ίντερνετ 350 mb, αυτό δεν το πείραξα, δεν πιστεύω να με χρεώσουν κάτι έτσι; Κάποια προσφορά ήταν αν δεν κάνω λάθος. :O

Πήγαινε χολ τότε στην προσφορά με τα 22 ευρώ...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εμένα για παράδειγμα ;) αυτή ακριβώς μου κάναν και μένα

Σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο μου. Τώρα έχω 2play και δινω γύρω στα 35 το μήνα.

Ποια θα είναι η καλύτερη αποδεκτή προσφορά που μπορώ να ζητήσω ή να με κάνουν?

Σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο μου. Τώρα έχω 2play και δινω γύρω στα 35 το μήνα.

Ποια θα είναι η καλύτερη αποδεκτή προσφορά που μπορώ να ζητήσω ή να με κάνουν?

Δεν θα σου κάνουν προσφορά θα σου πουν ότι οι τιμές αυτές είναι http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ . Δηλαδή 40 ευρώ το μήνα . καλύτερα να κοιτάξεις για άλλη εταιρεία

Πιστεύω πως κάτι θα κάνουν ή θα μείνει όπως έχει. Πέρσυ αυτό έγινε. Έμεινε για 2η χρόνια στην ίδια τιμη

Εμένα για παράδειγμα ;) αυτή ακριβώς μου κάναν και μένα

Να σε ρωτησω : εισαι ηδη συνδρομητης στη wind? Εχεις εκει κινητο και σταθερο?Και αν εχεις κινητο εκει,ειναι με συμβολαιο?

• This topic was featured and featured