Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανεις που να εχει το double play S και να ανανεωσε προσφατα;

Εγώ.

Από 18+10 (vdsl) πέρυσι,

Φέτος ανανεωσα με 15+10

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τα 10 επιπλεον ειναι για το vdsl εννοεις. Εχεις και καθολου χρονο ομιλιας; Σου εκαναν την προσφορα αφου εκανες αιτηση φορητοτητας ή απο μονοι τους;

Τα 10 επιπλεον ειναι για το vdsl εννοεις. Εχεις και καθολου χρονο ομιλιας; Σου εκαναν την προσφορα αφου εκανες αιτηση φορητοτητας ή απο μονοι τους;

Ναι γράφω ότι αφορά το vdsl.

Από μόνοι τους δύσκολο να κάνουν κάτι.

Εγώ τους πήρα και τους επρηξα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οκ. Δεν εχω σκοπο να τους πρηξω γιατι δεν θελω να χαλιεμαι αδικως. Μια αιτηση φορητοτητας θα κανω στην φορθνετ.

Σου εδωσαν και χρονο ομιλιας; Η αληθεια ειναι πως απο το συμβολαιο μου δεν ανεβαινω τοσο σε τιμη χωρις χρονο ομιλιας

Πάντως ρε παιδιά αυτό το πρόγραμμα http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-offer/ με τα 20 ευρώ δεν παίζεται, δεν έχει ανταγωνισμό
ck

Πριν από 20 μέρες περίπου ενεργοποιήθηκε η φορητότητα από Forthnet σε Wind για να βάλω vdsl από KV αφού η Forthnet αρνείται πεισματικά να δώσει.

Επειδή χρησιμοποιώ, κυρίως, gmail, έπαιρνα και έστελνα μηνύματα χωρίς πρόβλημα αλλά σήμερα που άνοιξα το Outlook για να δω αλληλογραφία από άλλες διευθύνσεις που έχω, διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να απαντήσω σε μηνύματα και θυμήθηκα ότι δεν είχα αλλάξει τα outgoing settings στο Outlook, μετά την ενεργοποίηση. Επικοινώνησα με την ΤΒ και ένας τύπος είπε να βάλω mail.windtools.gr αλλά στη δοκιμή έβγαζε ότι δεν λειτουργεί. Ρώτησε αν έχω ενεργοποιήσει mail στο windtools του είπα ΝΑΙ και ζήτησε να στείλω ένα δοκιμαστικό. Έστειλα στη διεύθυνση του gmail και το έλαβα. Στη συνέχεια, του επανέλαβα ότι το πρόβλημα είναι στα outgoing settings (Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας SMTP) για να στείλω μηνύματα απαντώντας σε διευθύνσεις άλλων παρόχων που έχω και πήρα την απάντηση ότι αυτό δεν το κάνει η Wind !!!

Δηλαδή πρέπει να καταργήσω τις άλλες μου διευθύνσεις επειδή η Wind δεν θέλει να διαβιβάζει μηνύματα άλλων παρόχων ή έκανε λάθος και δεν κατάλαβε τι ζητούσα;

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει το θέμα για να μου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση;

ΥΓ

Μετά από ψάξιμο βρήκα ότι ο διακομιστής είναι smtp.windnet.gr

Το δοκίμασα και λειτουργεί και μένει το ερώτημα αν ξέρουν τη δουλειά τους οι τεχνικοί της ΤΒ;

Ανεξάρτητα από το παραπάνω θέμα, που αποδεικνύει κάποια ανεξήγητη και αρνητική πολιτική της Wind (με την ευκαιρία, βρήκα και δεύτερο διακομιστή που λειτουργεί, smtp.tellas.gr, για όποιον ενδιαφέρεται), θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις κάρτα για τηλεφωνήματα στο εξωτερικό, όπως έχει και η Forthnet.

, θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις κάρτα για τηλεφωνήματα στο εξωτερικό, όπως έχει και η Forthnet.

Ya card στα περίπτερα

Πάντως ρε παιδιά αυτό το πρόγραμμα http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-offer/ με τα 20 ευρώ δεν παίζεται, δεν έχει ανταγωνισμό

Και μενα πολυ καλο μου φαινετσι που εχει και κινητα!

Ya card στα περίπτερα

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αν και πήρα την απάντηση από το 13800.

Xθες εκανα αιτηση στην φορθνετ, σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την wind για ανανεωση του συμβολαιου για 2 χρονια στα 15 ευρω με απεριοριστα σταθερα και 300 λεπτα προς κινητα.

Καλα λενε ειναι πανακριβη για τους παλιους συνδρομητες :grin:

Τι; Δηλαδή φτηνότερα κι απ'τις νέες συνδέσεις;

Στους νέους το δίνουν 20 και σ'εσένα που είσαι παλιός το δίνουν 15;;;

Είναι δυνατόν; :blink:

Ή μήπως υπολογίζεις και τα 5€ έκπτωση που μπαίνουν στον λογαριασμό του κινητού;

Edited by gongisone

Ποιο λογαριασμο κινητου; Για σταθερο και ιντερνετ μιλαω.

Κανεις μια αιτηση αλλου και την επομενη μερα που θα παρουν το αιτημα φορητοτητας σε παιρνει ενας ευγενικος κυριος απο την wind να προτεινει απεριοριστα σταθερα και 300 προς κινητα με 15 ευρω τον μηνα για 2 χρονια ή αλλιως για 1 χρονο με χρεωσιμες κλησεις στα 11,80

για 1 χρονο με χρεωσιμες κλησεις στα 11,80

Δλδ μπορείς να έχεις ίντερνετ με 12€? Και να ρίξεις πάνω ένα voip και να έχεις και τηλεφωνία. Πολύ καλή τιμή.

Κανεις μια αιτηση αλλου και την επομενη μερα που θα παρουν το αιτημα φορητοτητας σε παιρνει ενας ευγενικος κυριος απο την wind να προτεινει απεριοριστα σταθερα και 300 προς κινητα με 15 ευρω τον μηνα για 2 χρονια ή αλλιως για 1 χρονο με χρεωσιμες κλησεις στα 11,80

εμένα σημερα χωρίς να κανω φορητότητα μου το έδωσαν το ίδιο ακριβως στα 22 ευρω... πλάκα κάνουν ετσι? αυριο για forthnet με βλέπω... αν θες με pm στείλε μου λεπτομέρειες με την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω...

Ετσι ακριβως ειναι. Το μονο θεμα ειναι οτι εκανα αιτηση για φορητοτητα στην Hol και δεν λεει να την διακοψει..

Eιναι υποχρεωμενη να στην διακοψει αρκει να μην εχεις αργησει. Πανε σε καταστημα της wind, θα σου δωσουν μια αιτηση υπαναχαρωσης και απο εκει θα στειλουν φαξ στην hol.

Για να εισαι σιγουρος θελει την επομενη μερα το πολυ που θα σου εχει κανει την αντιπροσφορα η wind να στειλεις το φαξ στην hol ή οπου αλλου ειχες κανει την αιτηση

Eιναι υποχρεωμενη να στην διακοψει αρκει να μην εχεις αργησει. Πανε σε καταστημα της wind, θα σου δωσουν μια αιτηση υπαναχαρωσης και απο εκει θα στειλουν φαξ στην hol.

Για να εισαι σιγουρος θελει την επομενη μερα το πολυ που θα σου εχει κανει την αντιπροσφορα η wind να στειλεις το φαξ στην hol ή οπου αλλου ειχες κανει την αιτηση

τα εχω κανει + εστειλα με mail την αιτηση ακυρωσης.

Το συστημα τους συνεχιζε κανονικα τα sms + μου εστειλαν και router.

απο σημερα γραφουν οτι παρελαβαν το αιτημα μου (αφου το ξανα εστειλα γενικα στην υποστηριξη τους και οχι μονο στο ατομο με το οποιο αλληλογραφουσα)

Δεν ειχα θεμα οταν παλιοτερα ακυρωσα αιτηση στην hol. Υποθετω οτι εχεις την αναφορα παραδοσης του φαξ ωστε να μπορεις να το αποδειξεις αν σου κανουν κολπα απο την hol

Επειδή ενδιαφέρετε ένας φίλος μου,το έχει βάλει κάποιος;

Τι παίζει η Wind στο Περιστέρι από ταχύτητες,αποσυνδέσεις κλπ,από χρήστες που την έχουν;

Η κοπέλα που τον πήρε για την προσφορά του είπε ότι το συμβόλαιο είναι 24μηνο αλλά στο χρόνο μπορεί να φύγει χωρίς ποινή,ισχύει;

Επίσης ότι του δίνει και ένα καρτοκινητό και για ένα χρόνο κάθε μήνα θα μπαίνουν δωρεάν 120' χωρίς καμία χρέωση.

Τα 120΄ μπορούν να μπουν και σε f2g που έχει ο συνδρομητής.

Επειδή ενδιαφέρετε ένας φίλος μου,το έχει βάλει κάποιος;

Τι παίζει η Wind στο Περιστέρι από ταχύτητες,αποσυνδέσεις κλπ,από χρήστες που την έχουν;

Η κοπέλα που τον πήρε για την προσφορά του είπε ότι το συμβόλαιο είναι 24μηνο αλλά στο χρόνο μπορεί να φύγει χωρίς ποινή,ισχύει;

Επίσης ότι του δίνει και ένα καρτοκινητό και για ένα χρόνο κάθε μήνα θα μπαίνουν δωρεάν 120' χωρίς καμία χρέωση.

Εχω απο χθες το συμβολαιο της αιτησης στα χερια μου απο ταχυτητες στο περιστερι δεν ξερω αλλα το αναφαιρει ρητα οτι σε περιπτωση που θελει να φυγει πριν τους 18 μηνες η ποινη ειναι 159.9 ευρω(για 24μηνο συμβολαιο)κ μετα πεφτει καθε μηνα

Αν θελει ας ξαναμιλησει με την κοπελα κ να της ζητησει εγγραφως με την υπογραφη της αυτο ππου του ειπε για τον χρονο(δεν νομιζω θα αρχισει να τα μασαει)

Ναι σου βαζουν 120 λεπτα σε 1καρτοκινητο παλιο η νεο(οποιο δηλωσει)για οσο διαρκει το συμβολαιο δηλαδη 24 μηνες κ επισης να ξερει οτι η προσφορα ειναι 20 ευρω για 12 μηνες κ 25 για αλλους 12.Η προυποθεση για 20 ευρω σε ολο το 24μηνο ειναι να εχεις συμβολαιο wind

Δεν ειχα θεμα οταν παλιοτερα ακυρωσα αιτηση στην hol. Υποθετω οτι εχεις την αναφορα παραδοσης του φαξ ωστε να μπορεις να το αποδειξεις αν σου κανουν κολπα απο την hol

και το mail με την αιτηση εχω. Μαλλον το κανανε.

Ουτε εγω ειχα παλιοτερα που το ειχα ξανακανει

• This topic was featured and featured