p_k Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 6 ώρες πριν, karamazof53 said: Πώς το πέρασες το viral icon pack? Μεσω αλλού launcher να υποθέσω όπως πχ nova. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο μέσω άλλου launcher. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Παιδιά στην aod μπορείς να επεξεργαστείς κάπως το μέγεθος των εικονιδίων; Είναι πολύ μικρά με το ζόρι διακρίνω αν είναι πχ εικονίδιο του messenger ή του ViberΣτάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 (edited) 13 ώρες πριν, karamazof53 said: Πώς το πέρασες το viral icon pack? Μεσω αλλού launcher να υποθέσω όπως πχ nova. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανονικά με τον δικό του launcher. Εγκατέστησα το πακέτο viral και με ξεκλείδωτη τη διάταξη αρχικής οθόνης πας εικονίδια επιλέγεις viral και εφαρμογή . Edited July 23, 2022 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Κανονικά με τον δικό του launcher. Εγκατέστησα το πακέτο viral και με ξεκλείδωτη τη διάταξη αρχικής οθόνης πας εικονίδια επιλέγεις viral και εφαρμογή .Λέγε ρε μεγάλε ! Το έψαχνα τόση ώρα λέω πως το έκανες. Και κατά τύχη εκεί στα εικονίδια τράβηξα δεξιά την μπάρα που λεει προεπιλογή, στιλ υλικού κλπ κατά δεξιά και εμφανίστηκαν τα icon packs που εγκατέστησα! Τέλειο Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fommof Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Εβαλα την C.06 πριν απο μερικές ώρες, όλα καλά, ταχυτητα, μπαταρια κοκ όλα τουλάχιστον πριν. Ερώτηση υψηλότατης κρίσεως, βελτιώθηκαν οι φωτογραφίες από κοντινή απόσταση (δεν μιλάω για το (ultra macro) ή είναι η ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 Τα παρακάτω καλώδια 6Α είναι εντάξει για το κινητό μας; Καλώδιο 1 Καλώδιο 2 Ή πρέπει να πάω σε κάτι σαν τα επόμενα, που λένε 5A; 3 4 5 6 Ρωτάω γιατί τα 2 πρώτα αναφέρουν 66W ενώ ο φορτιστής μας είναι 65W, για να μην προξενήσω καμιά ζημιά στο κινητό. Βασικά δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά μέχρι τώρα ήξερα ότι το καλώδιο τραβάει ρεύμα τόσο όσο του επιτρέπει ο φορτιστής, σωστά; Οπότε δεν θα έχω θέμα με τα 2 πρώτα... Θυμίζω ότι ο φορτιστής του κινητού γράφει σε κάποιο σημείο στο OUTPUT: 5.0V == 2A 10W or 10.0V == 6.5A (MAX) 65.0W (MAX). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 Στο νήμα του Realme gt master edition έψαχναν τα παιδιά εκεί για καλώδιο επίσης. Ρωτήστε και στον αντιπρόσωπο μήπως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Καλημέρα παιδιά. Κανένα τζαμάκι δοκιμασμένο έχουμε; Μη παραγγείλω στη τύχη και βγει μούφα....Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 gcam υπάρχει για το συγκεκριμένο τελικά ή να μείνουμε με την μαμά που δεν τρελάθηκα μέχρι στιγμής.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 (edited) Εγώ έχω βάλει μια gcam αλλά δεν θυμάμαι από που την κατέβασα. Με ένα γρήγορο ψάξιμο έβγαλε αυτήν , δοκίμασε την αν θες. @karamazof53 πήγα σε ένα μαγαζί και μου ταίριαξαν ένα . (αυτά τα πιτσιρίκια δεν παίζονται) Edited July 26, 2022 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Εγώ έχω βάλει μια gcam αλλά δεν θυμάμαι από που την κατέβασα. Με ένα γρήγορο ψάξιμο έβγαλε αυτήν , δοκίμασε την αν θες. @karamazof53 πήγα σε ένα μαγαζί και μου ταίριαξαν ένα . (αυτά τα πιτσιρίκια δεν παίζονται)Που; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 (edited) 1 hour ago, karamazof53 said: Που; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο Κερατσίνι, αλλά απ΄ότι μου είπε η κοπελιά που το έφτιαξε το συνηθίζουν γιατί δεν μπορούν να έχουν για κάθε κινητό tempered glass. Ρώτα σε κάποιο μαγαζί στην περιοχή σου , το πιθανότερο είναι να σε εξυπηρετήσει. Edited July 27, 2022 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 Τελικά αντί να αγοράσω ενσύρματα usbc ακουστικά πήρα τα ασύρματα bt Realme buds air 2 neo στα 27 ευρώ. Έμεινα λαμακας με την ποιότητα του ήχου και το μπάσο. Ότι πιο value έχω πάρει το τελευταίο διάστημα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fommof Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 Εχω τα Air 3 εδω και καιρό, πολύ ζορικά, το μόνο πράγμα που δεν κάνουν καλά είναι οι συνομιλίες (ΟΚ, εκει που ειναι και τα μικρόφωνα θα μου πεις)...απο εκει και πέρα σε μουσική, αυτονομία κοκ είναι μπόμπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 Ναι το ξέρω για την ομιλία. Εγώ τα πήρα για την μουσική. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Ενδιαφέρομαι για το κινητό αλλά δεν υπάρχει σε καμία μεγάλη αλυσίδα σε αντίθεση με το GT2 ή με άλλα κινητά της εταιρίας. Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Σε σχέση με το GT2 οι διαφορές τους είναι o επεξεργαστής, η λίγο καλύτερη οθόνη και η καλύτερη κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 ενημέρωση c07 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fommof Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Καλημέρα παιδιά. Μετά την τελευταία ενημέρωση έχω την εντύπωση ότι δε δουλεύει το 5g. Απλά δεν είμαι σίγουρος γιατί το ειχα τσεκαρει ότι δούλευε μόνο στην Αθήνα και τώρα είμαι εκτός. Χθες όμως βρέθηκα κέντρο Θεσσαλονίκης και δεν είχε 5g οπότε θεωρώ ότι κάτι παίζει δε γίνεται να ήμουν εκτός κάλυψης δικτύου 5g. Το έχει τσεκαρει κανείς;Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icebreath Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 3 ώρες πριν, karamazof53 said: Καλημέρα παιδιά. Μετά την τελευταία ενημέρωση έχω την εντύπωση ότι δε δουλεύει το 5g. Απλά δεν είμαι σίγουρος γιατί το ειχα τσεκαρει ότι δούλευε μόνο στην Αθήνα και τώρα είμαι εκτός. Χθες όμως βρέθηκα κέντρο Θεσσαλονίκης και δεν είχε 5g οπότε θεωρώ ότι κάτι παίζει δε γίνεται να ήμουν εκτός κάλυψης δικτύου 5g. Το έχει τσεκαρει κανείς; Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λειτουργεί κανονικά το 5G και μετά τη τελευταία αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Λειτουργεί κανονικά το 5G και μετά τη τελευταία αναβάθμιση.Θα περιμένω να δω αν θα έχω 5g στην Αθήνα που λειτουργούσε. Αν και δε νομίζω να μην είχε κάλυψη δικτύου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κάτι άλλο παίζει...Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Κ εγώ νομίζω ότι κάτι θέμα έχει μετά την τελευταία αναβάθμιση...το 5g της cosmote δεν το βρίσκει καθόλου. Και είναι κ στην 1η θέση sim όπως πρέπει να είναι για να δουλεύει. Στις ρυθμίσεις σας δίνει επιλογή 5g/4g/3g/2g σε cosmote όσοι έχετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icebreath Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Να πω εδώ ότι είμαι με Vodafone και όπως είπα το 5G δεν έχει θέμα. Και ναι υπάρχει η ρύθμιση 5g/4g/3g/2g κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 2 ώρες πριν, PanosXar said: Στις ρυθμίσεις σας δίνει επιλογή 5g/4g/3g/2g σε cosmote όσοι έχετε ? Ναι. Και δουλεύει μια χαρά. 1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Κ εγώ νομίζω ότι κάτι θέμα έχει μετά την τελευταία αναβάθμιση...το 5g της cosmote δεν το βρίσκει καθόλου. Και είναι κ στην 1η θέση sim όπως πρέπει να είναι για να δουλεύει. Στις ρυθμίσεις σας δίνει επιλογή 5g/4g/3g/2g σε cosmote όσοι έχετε ? Ναι την επιλογή την έχει. Σήμερα για κάποιες στιγμές μου έγραψε και 5g στην γραμμή κατάστασης ποιος ξέρει ....Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts