bruno1977 Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Κάποιοι το έχουμε πάρει ήδη., Δεν έχει και τρομερές διαφορές λίγο βελτιώθηκε η κάμερα και η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Όσοι δεν το έχετε πάρει δοκιμάστε με κάποιο vpn . Εγώ έτσι πήρα την αναβάθμιση στο 8 pro . Με το super vpn και αλλάξτε τις χώρες σύνδεσης μέχρι να σας το βγάλει Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Ακόμα μία πρωτιά...Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Υποθέτω ότι βγαίνει πρώτη η Realme ή το GT Neo 2? Πολύ μικρή φωτογραφία, δεν βλέπω χριστό. 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Νέο update rmx3370_11_A.09 λογικά επόμενο το ui 3.0 android 12 θέλω να πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Αφού αναγράφει το 11 πάνω στο αρχείο δύσκολο, λογικα μέσα στον Απρίλιο θα έρθει το 12Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 (edited) Update και για UI 3.0, είχα c.01 πάει σε c.02 Edited March 29, 2022 by FrOsT_frt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Λογικά θα έρθει σε όλους αρχές Απριλίου το realme UI 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Εντάξει ήρθε η δεύτερη αναβάθμιση σε c. 02 αλλά αυτά τα χρώματα τί είναι ; Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Διαφορά στο security patch και στο ότι τώρα ανοίγει το vowifi όπως άνοιγε με android 11, με την c01 σπάνια το έβλεπα το εικονίδιο. 6 minutes ago, stefanidis said: Εντάξει ήρθε η δεύτερη αναβάθμιση σε c. 02 αλλά αυτά τα χρώματα τί είναι ; Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στα χρώματα δεν βλέπω διαφορά με πριν σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Διαφορά στο security patch και στο ότι τώρα ανοίγει το vowifi όπως άνοιγε με android 11, με την c01 σπάνια το έβλεπα το εικονίδιο. Στα χρώματα δεν βλέπω διαφορά με πριν σε μένα.Πάντως εμένα έγιναν ροδομπορντοκοκκινο , και δεν αλλάζουν ούτε σε φωτεινό θέμα .Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icebreath Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 1 ώρα πριν, stefanidis said: Πάντως εμένα έγιναν ροδομπορντοκοκκινο , και δεν αλλάζουν ούτε σε φωτεινό θέμα . Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήγαινε settings --> personalizations --> colors και μετά επέλεξε default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Πήγαινε settings --> personalizations --> colors και μετά επέλεξε defaultΤο έχω κάνει δεν άλλαξε τίποτα, απλώς κάτι έχω φτιάξει καθώς πήγα στο play store και απεγκατεστησα τις ενημερώσεις , και έφτιαξε κατά 80%.Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamo90 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 πως γινεται να εχουμε ειδοποιηση led οπως τα αλλα κινητα το στρογγυλο πρασινο π.χ εκτος απο αυτο που κραταει 3 sec και ειναι γυρω απο την οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Θέλω να σας ρωτήσω το εξής ... Είμαι κάτοχος του Huawei Nova 5t και σκέφτομαι να αλλάξω με το GT neo 2 . Η κάμερα του πως είναι σε σχέση με το Nova 5t ?? Αν to Nova είναι καλύτερο , είναι αισθητή η διαφορά ?? Στα υπόλοιπα ?? Καλό σας μεσημέρι και ευχαριστώ προκαταβολικά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Εγώ φίλε έδωσα Xiaomi mi 10 T pro τούμπανο συσκευή και πήγα σε realme GT neo 2 και είμαι ευχαριστημένος.πολυ δυνατή συσκευή πάει σφαίρα σ όλα, ελαφρύ λογισμικό χωρίς περιττές εφαρμογές και διαφημίσεις.απλα καλές κάμερες για απλή χρήση.αν ψάχνεις κάτι καλύτερο δίνεις λίγα λεφτά παραπάνω και περνεις κάτι καλύτερο σε θέμα καμερών.Γενικα πολύ δυνατό σαν σύνολο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 2 ώρες πριν, Kris88 said: Εγώ φίλε έδωσα Xiaomi mi 10 T pro τούμπανο συσκευή και πήγα σε realme GT neo 2 και είμαι ευχαριστημένος.πολυ δυνατή συσκευή πάει σφαίρα σ όλα, ελαφρύ λογισμικό χωρίς περιττές εφαρμογές και διαφημίσεις.απλα καλές κάμερες για απλή χρήση.αν ψάχνεις κάτι καλύτερο δίνεις λίγα λεφτά παραπάνω και περνεις κάτι καλύτερο σε θέμα καμερών.Γενικα πολύ δυνατό σαν σύνολο!! Ευχαριστώ για την απάντηση . Δεν ξέρω αν έχει κάποιος άποψη συγκριτικά με το nova 5t ( το οποίο έχει καλή κάμερα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 11 ώρες πριν, polhs said: Θέλω να σας ρωτήσω το εξής ... Είμαι κάτοχος του Huawei Nova 5t και σκέφτομαι να αλλάξω με το GT neo 2 . Η κάμερα του πως είναι σε σχέση με το Nova 5t ?? Αν to Nova είναι καλύτερο , είναι αισθητή η διαφορά ?? Στα υπόλοιπα ?? Καλό σας μεσημέρι και ευχαριστώ προκαταβολικά !! Φίλε μου ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση. Nova 5t είναι ένα καταπληκτικό κινητό, ποιοτικό με τρομερή κάμερα και καθόλου lag. Στην κάμερα το nova 5t για μένα είναι λίγο πιο πάνω από το gt neo2. Μπορεί να είναι κ θέμα συνήθειας αλλά έτσι το βλέπω εγώ. Βέβαια μην νομίζεις ότι έχει καμία χαλιά κάμερα το gtneo2. Είναι ικανοποιητική έως καλή. Είναι ανάλογα και τι θελεις να κάνεις με το τηλ. Σε όλα τα άλλα είναι πάνω το gt neo2, πραγματικά δύναμη πυρός στα χέρια σου.(έχω την έκδοση 12/256). Επειδή τα έχω και τα 2 κινητά άμα θέλεις μπορώ να σου τραβηξω μερικές φωτογραφίες να κρίνεις μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YorgosG1 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Καλημέρα σε ολους! Μολις πηρα το GT NEO 2 και εχω περασει χθες ολη την μερα προσπαθωντας να απενεργοποιησω την Lock Screen αλλα τιποτα! Μηπως υπαρχει καποια ιδεα; Επισης θελω να απενεργοποιησω το Google News Feed στην κεντρικη οθονη και παλι τιποτα αλλα εδω τουλαχιστον υπαρχει η λυση να αλλαξω launcher. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 7 ώρες πριν, PanosXar said: Φίλε μου ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση. Nova 5t είναι ένα καταπληκτικό κινητό, ποιοτικό με τρομερή κάμερα και καθόλου lag. Στην κάμερα το nova 5t για μένα είναι λίγο πιο πάνω από το gt neo2. Μπορεί να είναι κ θέμα συνήθειας αλλά έτσι το βλέπω εγώ. Βέβαια μην νομίζεις ότι έχει καμία χαλιά κάμερα το gtneo2. Είναι ικανοποιητική έως καλή. Είναι ανάλογα και τι θελεις να κάνεις με το τηλ. Σε όλα τα άλλα είναι πάνω το gt neo2, πραγματικά δύναμη πυρός στα χέρια σου.(έχω την έκδοση 12/256). Επειδή τα έχω και τα 2 κινητά άμα θέλεις μπορώ να σου τραβηξω μερικές φωτογραφίες να κρίνεις μόνος σου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Σε νυχτερινές κυρίως βλέπεις διαφορές ??? Καλημέρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 (edited) Security update Μαρτίου μου εμφανίστηκε σήμερα, 500κατι ΜΒ. Edited March 31, 2022 by Finwe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Σε νυχτερινές κυρίως βλέπεις διαφορές ??? Καλημέρα !!! Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο το τελευταίο update που έκανα σήμερα ή είχα λάθος ρυθμίσεις στη κάμερα αλλά από ότι θα δεις στις φωτό , ναι μπορώ να πω το neo τράβηξε πολύ καλυτερες. Είναι και τα δύο κινητά σε αυτόματες ρυθμίσεις και επιλογή ΝΥΧΤΑ.Έχω πολλές άμα θες να σου στείλω που δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές αλλά να μη σπαμαρουμε εδώ άμα θες να ανεβάσω σε κάποιο cloud να δεις. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 16 minutes ago, PanosXar said: Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο το τελευταίο update που έκανα σήμερα ή είχα λάθος ρυθμίσεις στη κάμερα αλλά από ότι θα δεις στις φωτό , ναι μπορώ να πω το neo τράβηξε πολύ καλυτερες. Είναι και τα δύο κινητά σε αυτόματες ρυθμίσεις και επιλογή ΝΥΧΤΑ. Έχω πολλές άμα θες να σου στείλω που δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές αλλά να μη σπαμαρουμε εδώ άμα θες να ανεβάσω σε κάποιο cloud να δεις. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση...... Όντως φαίνεται η διαφορά , πολύ καλύτερη του realme . Δεν χρειάζεται να μπεις σε κόπο μιας και το realme είναι αξιοπρεπές στις φωτογραφίες....... σαν σύνολο βέβαια πρέπει να είναι καλύτερο το realme Καλό βράδυ !!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Καλημέρα σε ολους! Μολις πηρα το GT NEO 2 και εχω περασει χθες ολη την μερα προσπαθωντας να απενεργοποιησω την Lock Screen αλλα τιποτα! Μηπως υπαρχει καποια ιδεα; Επισης θελω να απενεργοποιησω το Google News Feed στην κεντρικη οθονη και παλι τιποτα αλλα εδω τουλαχιστον υπαρχει η λυση να αλλαξω launcher. Ευχαριστω!Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς για το lock screen αλλα δοκίμασε αυτό και απενεργοποίησε και το AOD .Ρυθμίσεις / κωδικός πρόσβασης και βιομετρία / κωδικός πρόσβασης οθόνης / απενεργοποίηση Τώρα για το feed δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις αλλά μπορείς να κλείσεις τις ενημερώσεις αν θες : πας στο feed αριστερά πατάς στο εικονίδιο του λογαριασμού σου πάνω δεξιά / ρυθμίσεις/ Γενικές/ και κλείσε το discover. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YorgosG1 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Δυστυχως στο δικο μου στο Ρυθμίσεις / κωδικός πρόσβασης και βιομετρία / ορισμος κωδικου πρόσβασης οθόνης κλειδωματος δεν υπαρχει επιλογη "απενεργοποίηση" αλλα μονο "Μοτιβο" και κωδικοι 4 η 4-16 ψηφιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts