Jump to content

karamo90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

karamo90's Achievements

  1. Ρε παιδιά εμένα ακόμα στο C.02 είναι το λογισμικό τι γίνεται ?όλο πατάω ανανέωση και όλο μου λέει έχετε το τελευταίο λογισμικό ακόμα να πάρει το C.04?
  2. πως κανεις την ρυθμιση για τη aod να ειναι κλειστη 12-7?
  3. εμενα ακομα .....στην C.02 ειναι
  4. καλησπερα και παλι.επειδη δεν εχω ξανακανει κατι παρομοιο θα ηθελα επειδη το συγκεκριμενο κινητο δεν εχει led ειδοποιησεις μια λυση απο app που χρησιμοποιησε καποιος και αν μπορει και θελει τα settings του.ειναι αρκετα ενοχλητικο να μην εχεις ειδοποιησεις led και το aod τρωει μπαταρια αρκετη. Σας ευχαριστω
  5. τι προτεινετε να ψαξω δοκιμασμενα ομως για να εχω notifications led???επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε..
  6. τι εννοεις AOD?
  7. για 2-3 χρονια κινητο ,πολυ γρηγορο ,πολυ ομορφο με πολλες υπηρεσιες και τετοια τιμη για τα 128 gb (εγω εχω παρει τα 256 και παλι τελειο στη τιμη) για εμενα παρε αυτο.απο εκει και περα αν θες να σκεφτεσαι service,ανταλλακτικα ,επιλογες σε θηκες και αλλα παρε το a52s αν και για εμενα οτι εχει s στο τελος μου φαινεται λιγο πιο κατω σε αποδοση.
  8. καλησπερα επισημο σερβισ στη θεσ/νικη δεν υπαρχει αλλα εγω που επικοινωνω για δικο μου θεμα με το κινητο (σπασιμο στο τζαμακι της καμερας) να επιμενεις στο τηλερωνο διοτι στα email απαντανε δυσκολα αλλα στο τηλεφωνο ειναι κομπλε.το κακο ειναι οτι οτι χρειαστεις πρεπει να το στειλεις να περασει απο τα χερια των τεχνικων να αναγνωριστει η βλαβη ,μετα να σου παραγγειλουν ανταλλακτικο η οτι αλλο χρειαστει και μετα να γινει.εγω που μενω αθηνα το πηγα το ειδαν μου ειπαν θα ερθει το ανταλλακτικο σε 20 μερες πηρα το κινητο μου και θα τους το παω τωρα που ηρθε.γενικα ειναι καλο σερβισ απλα υπαρχει διαδικασια δηλαδη αν τους πεις π.χ εχω ενα θεμα με το software θα σου πουν ναι αλλα πρεπει να το δουμε πρωτα.
  9. το εκανα και εγω το UI 3.0.επειδη βγαζει τις ειδοποιησεις και ολα π.χ gmail και αλλα πλεον γκρι οχι σαν χρωμα που σου εβγαζε την ειδοποιηση αυτα πως τα αλλαζουμε?και επισης κατι που να μη τρωει μπαταρια και να μπροουμε να εχουμε led ειδοποιησεις?
  10. πως γινεται να εχουμε ειδοποιηση led οπως τα αλλα κινητα το στρογγυλο πρασινο π.χ εκτος απο αυτο που κραταει 3 sec και ειναι γυρω απο την οθονη?
  11. παιρνω τηλεφωνο και δεν το σηκωνουν αν λεμε την ιδια.ειναι αυτη με το τηλεφωνο 2160027021?
  12. καλησπερα εχω ενα κινητο realme gt neo 2.επαθα μια νηλα στη δουλεια και χτυπησα το πισω μερος σε μια γωνια κ σπασε το τζαμακι γυρω γυρω απο την καμερα με συνεπεια να φαινεται χαλια κ να ειναι ευαλωτο σε σκονη νερο κτλ κτλ.εγγυηση εχω αλλα προφανως δεν τ καταλυπει διοτι ευθυνομαι εγω .θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε καποιο μερος να το παω να μου το φτιαξουν.σαε ευχαριστω και παραθετω εικονα για να δειτε τη ζημια
  13. Σας παραθετω και την εικονα του σπασιματος να μου πειτε αν μπορειτε που να το παω αν γνωριζετε
  14. Καλησπερα παιδια.Επαθα σημερα μια νηλα και μου εσπασε το τζαμακι πισω απο την καμερα στο κινητο Realme Gt Neo 2.Eχω φαει τον κοσμο αλλα κανεις δεν μπορει να μου βρει λυση.Μηπως ξερετε καπου να το παω?
×
×
  • Create New...