Jump to content

Το διαφημιστικό κομμάτι της Wind

angelina_22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ειναι θεμα οτι υποστηριζω την τιμ.κοιτα η κοσμοτε εβγαλε αθλιες διαφημησεις με την τουτουντζη η οποια δεν με πειθει να παω στο δικτυο της παρολο που εχω μια συμπαθεια στην εταιρια αυτη..η βονταφον αυτη που παιζει τωρα με το gx17...εε..με τις διαφημησεις της Q γελαω...σαν να βλεπω σεφερλη.

η ΤΙΜ εβγαλε την διαφημηση με την βανδη σε πολυ καλο timing πιστευω.γιατι θα καταντουσε αηδια να εχουν καποιον quest και οι 3 εταιριες.και να παιζουν στην tv.

το μονο που δεν μου αρεσε,σε μια διαφημηση της τιμ ειναι μια που εχει με ενα ιστιοπλοικο και λεει τι λεει...αυτη δεν μ'αρεσε γιατι φθινοπωριασεεεεεεεε οπως λεει και ο τερζης!

Καλά η κοσμοτέ βγάζει άθλιες διαφημίσεις...

Ευτυχώς είναι και η Τουτουντζή και τις ομορφαίνει με την παρουσία της :p

• Απαντήσεις 208
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

(η tim βάζει την Βανδή να λέει θέλω να έχω τον έλεγχο στην επικοινωνία μου - ναι με πανάκριβες χρεώσεις)

Και όχι με καλές προσφορές μειώσεις και νέες τεχνολογίες.

η ΤΙΜ με αυτες τις διαφημησεις σε αυτη τη φαση πιστευω πως θελει να εξαναγγειλει πως γυριζει σελιδα και κατι καλο εχει να μας δωσει απο δω και περα αναγνωριζοντας τα λαθη του παρελθοντος!!!!Εκανε την αρχη φερνοντας πρωτη (για αλλή μια φορα) το BlackBerry στην Ελλαδα!!!!!!Εχει ανατρεψει το σκηνικο στην παρουσια της σαν εταιρια στην Ελλαδα!!!Κανοντας μια βολτα στα καταστηματα μπορουμε να διαπιστωσουμε πως παντα ειναι γεματα (και αυτο το διαπιστωνω απλως οταν παω να πληρωσω τον λογαριασμο μου!!!!)

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

angelina...απλα ελεος!!! :rolleyes: Δεν ξερω αν δουλευεις στην Τιμ,ομως & να σε πληρωναν δε θα ησουν τοσο πορωμενη!Μα ειναι δυνατον να θεωρεις εξυπνες τις διαφημισεις της κλικας,που βαζουν ρουβαδες,βανδηδες κλπ για να προσελκυσουν τα 13χρονα?Η παραπληροφορηση για τις χρεωσεις του λαιβ & του imode δε σε πειραζει?Οι φανταχτερες διαφημισεις του νον στοπ :lol: :rotfl: με το "δωρεαν & απεριοριστα" απευθυνονται σε ατομα υψηλου νοητικου επιπεδου? :rolleyes: Θα σου πω εγω σε ποιους απευθυνονται...στα προβατα που χαζοεντυπωσιαζονται απ'τα φρου-φρου κι αρωματα & τρεχουν σα τα ζωα στους γερμανους,στα τιμ σοπς κλπ για να χρυσοπληρωσουν κατι που μπορουν να το εχουν πολυ φτηνοτερο!Αλλα ετσι δεν θα ειναι...τρεντυ :lol: ενω αν πεις οτι πηρες τιμ επειδη τη διαφημιζει η βανδη ή πληρωνεις το λαιβ για να κατεβασεις πρωτος 2 λεπτα απ'το καινουριο βιντεοκλιπ του σακη,ε,εισαι μεγας μαγκας & εξυπνος,πως να το κανουμε! :wacko:

Αλλα.ευτυχως.ο κοσμος δεν ειναι τοσο χαζος οσο νομιζουν οι υπευθυνοι μαρκετινγκ των εταιριων...ακομα & εταιρειες σαν την Q,με ελαχιστη διαφημιστικη καμπανια,πετυχαν γιατι διαδοθηκε απο στομα σε στομα η ποιοτητα της...και αυτος θα επρεπε να ειναι ο σκοπος ολων των εταιρειων:να προσελκυσουν πελατες οχι με τις χαζοφαντασμαγορικες διαφημισεις τους,αλλα με τα προιοντα τους...

εγώ πάλι βρίσκω τις διαφημίσεις της Q (και τα σλόγκαν που χρησιμοποιεί) τρομερά έξυπνες :O

Θα ήθελα να ήξερα ποια διαφημιστική είναι από πίσω...

ΕDIT

Μόλις είδα ότι είναι η Cream

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Πάντως η διαφήμιση της tim με το γυμνάστηριο και τον τύπο "σε ξέρω από κάπου?" είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει την τελευταία δεκαετία στον τομέα διαφήμιση.

Εμπνευση, όχι και τόσο πολλά φράγκα, έξυπνη, αστεία, η tim έγραψε πραγματικά τότε! :)

angelina...απλα ελεος!!! :rolleyes: Δεν ξερω αν δουλευεις στην Τιμ,ομως & να σε πληρωναν δε θα ησουν τοσο πορωμενη!Μα ειναι δυνατον να θεωρεις εξυπνες τις διαφημισεις της κλικας,που βαζουν ρουβαδες,βανδηδες κλπ για να προσελκυσουν τα 13χρονα?Η παραπληροφορηση για τις χρεωσεις του λαιβ & του imode δε σε πειραζει?Οι φανταχτερες διαφημισεις του νον στοπ :lol: :rotfl: με το "δωρεαν & απεριοριστα" απευθυνονται σε ατομα υψηλου νοητικου επιπεδου? :rolleyes: Θα σου πω εγω σε ποιους απευθυνονται...στα προβατα που χαζοεντυπωσιαζονται απ'τα φρου-φρου κι αρωματα & τρεχουν σα τα ζωα στους γερμανους,στα τιμ σοπς κλπ για να χρυσοπληρωσουν κατι που μπορουν να το εχουν πολυ φτηνοτερο!Αλλα ετσι δεν θα ειναι...τρεντυ :lol: ενω αν πεις οτι πηρες τιμ επειδη τη διαφημιζει η βανδη ή πληρωνεις το λαιβ για να κατεβασεις πρωτος 2 λεπτα απ'το καινουριο βιντεοκλιπ του σακη,ε,εισαι μεγας μαγκας & εξυπνος,πως να το κανουμε! :wacko:

Αλλα.ευτυχως.ο κοσμος δεν ειναι τοσο χαζος οσο νομιζουν οι υπευθυνοι μαρκετινγκ των εταιριων...ακομα & εταιρειες σαν την Q,με ελαχιστη διαφημιστικη καμπανια,πετυχαν γιατι διαδοθηκε απο στομα σε στομα η ποιοτητα της...και αυτος θα επρεπε να ειναι ο σκοπος ολων των εταιρειων:να προσελκυσουν πελατες οχι με τις χαζοφαντασμαγορικες διαφημισεις τους,αλλα με τα προιοντα τους...

μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι θελω να πω παραπανω για διαβασε το λιγακι προσεκτικα!

ο σχολιασμος σου σε οσα ειπες ηταν ατοπος!!

Πάντως η διαφήμιση της tim με το γυμνάστηριο και τον τύπο "σε ξέρω από κάπου?" είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει την τελευταία δεκαετία στον τομέα διαφήμιση.

Εμπνευση, όχι και τόσο πολλά φράγκα, έξυπνη, αστεία, η tim έγραψε πραγματικά τότε! :)

GARFIELD.....Γνωριζομαστε απο καπουυυυυυυυυυυ???

Never Give Up:!:

Join friend!

Είδατε ότι άρχισε εντατική διαφήμιση στην τηλεόραση της υπηρεσίας Non Stop 500;;;; Μετά από όλο αυτό το χαμό που δημιούργησε με το κουτσούρεμα της υπηρεσίας δε νομίζω ότι είναι και τόσο σοφή κίνηση αυτή...

Η οποία διαφήμιση είναι χάλια! Δεν έχει πάρει πτυχίο κανένας από όσους έφτιαξαν τη διαφήμιση; Το καπέλο αυτό είναι πολύ γελοίο!!! Μα το έκαναν τεράστιο. :lol:
logo-vwclub-2016.png

αληθεύει οτι η ΤΙΜ εχει τις πιο ανούσιες διαφημίσεις???

Αληθεύει???

Αληθεύυυυεειιιιι???

''και φανταστητε οτί είμαι τιμακιας αλλά η τιμ τα πάει χάλια στον τομέα διαφήμιση τελευταία!!''

Χαλαρά... :lol:

τελικα η καλυτερη διαφημηση της ΤΙΜ...ξερετε ποια ηταν??

με την λεοφωρειοπειρατεια!!!! :lol:

Join friend!

ε ναι ρε συ...ολοκληρες ωρες να βλεπεις το λεωφορειο...απο εκει επηρεαστηκα και εμεινε και η υπογραφη μου!! :p

Join friend!

• 2 weeks later...
Να συμφωνήσω και εγώ με τη διαφήμιση "Γνωριζόμαστε απο κάπου" αλλά να σας πω ότι αηδιάζω με τις χορηγίες Ρέμων, Ρουβάδων, Βανδήδων, Ψινάκηδων και άλλων τέτοιων. Ειδικά από τότε που είδα τη διαφήμιση με τη Βανδή που "έχει τον έλεγχο στην επικοινωνία της με την... DIM" δε βλέπω την ώρα να λήξει το συμβόλαιο και να φύγω...

Να συμφωνήσω και εγώ με τη διαφήμιση "Γνωριζόμαστε απο κάπου" αλλά να σας πω ότι αηδιάζω με τις χορηγίες Ρέμων, Ρουβάδων, Βανδήδων, Ψινάκηδων και άλλων τέτοιων. Ειδικά από τότε που είδα τη διαφήμιση με τη Βανδή που "έχει τον έλεγχο στην επικοινωνία της με την... DIM" δε βλέπω την ώρα να λήξει το συμβόλαιο και να φύγω...

Nτρέπεσαι που είσαι στη Dim :p κυριολεκτικά :lol: . Ξέρεις έχουν προφανώς την εντύπωση ότι όσο πιο πολλά θα κοστίσει μια διαφήμιση, τοσο καλύτερη θα 'ναι.

Αλλα βρε παιδί μου, απο τη άλλη, να φύγεις απο μια εταιρεία γιατί δε σου αρέσουν τα διαφημιστικά της, ακραίο το βρίσκω. Αν σε καλύπτει σε ό,τι άλλο θέλεις βεβαια ε? :)

Δε μου αρέσει να τους πληρώνω για να μου χορηγούν το λίφτινγκ του Ψινάκη, τις συναυλίες της Βανδή, το τραγουδάκι της Παπαρίζου κλπ. κλπ. Αν χορηγούσαν αποκλειστικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα και οργανώσεις δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Παιδιά, βασικές γνώσεις της φωνολογίας της ελληνικής γλώσσας δείχνουν ότι όταν η προηγούμενη λέξη τελειώνει σε ν και η επόμενη αρχίζει από κ, π ή τ τότε αυτά προφέρονται ως γκ, μπ, ντ!

Έτσι για να μην λέμε ότι θέλουμε! Πράγματι όταν θα πεις "με την ΤΙΜ", αυτό φωνητικά θα ακουστεί με-τη-ντιμ όπως π.χ. αν πεις "με τον πατέρα μου" αυτό θα ακουστεί "με-το-μπα-τέ-ρα-μου".

Πάντως για να μπω στο θέμα της συζήτησης, πράγματι πιστεύω ότι οι ευρηματικές διαφημίσεις (τύπου Ηλία ή Q) είναι αυτές που έχουν απήχηση στο κοινό! Τις άλλες με τους διάσημους (Ρουβά, Βίσσυ, Βανδή κτλ.) που κάνουν τα δίκτυα τις θεωρώ απλά σπατάλη χρημάτων και τίποτα παραπάνω...

Εντάξει εξαιρούνται οι διαφημίσεις της vodafone με Μπέκαμ και Σουμάχερ που ίσως δίνουν στο δίκτυο μία δόση πρεστίζ... Αλλά και πάλι χαμένο χρήμα είναι...

• 8 months later...

Πολυ καλη η τελευταια διαφημηση με τη μπαταρια...

Πλεον αρχισε να δινει εμφαση στο ζουμι και τα περιτυλιγματα τα αφησε στην ακρη αλλαξαν και το σλογκαν "Ολες οι μεγαλες εταιριες κινητων στα καταστηματα ΤΙΜ"

Πολυ καλη η τελευταια διαφημηση με τη μπαταρια...

Πλεον αρχισε να δινει εμφαση στο ζουμι και τα περιτυλιγματα τα αφησε στην ακρη αλλαξαν και το σλογκαν "Ολες οι μεγαλες εταιριες κινητων στα καταστηματα ΤΙΜ"

Μπηχτή για τη Vodafone είναι αυτή, επειδή δεν προωθεί τη Nokia (θα το φάει το κεφάλι της με την τακτική αυτή).

Μπηχτή για τη Vodafone είναι αυτή, επειδή δεν προωθεί τη Nokia (θα το φάει το κεφάλι της με την τακτική αυτή).

Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει οτι για αυτο το λογο το τονιζει στο τελος.

Και μάλιστα προωθεί ιδιαίτερα το N80... Αυτό κάτι σημαίνει ίσως και για το μέλλον!

Το προωθεί αν και... δεν υπάρχει διαθεσιμότητα :blink:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Πιθανόν γιατί είναι νωρίς. Και εντάξει το βρίσκω υπερβολικό για ένα τέτοιο κινητό το οποίο έχει αυτή την Α τιμή να υπάρχει σε μαγάλες ποσότητες στα καταστήματα.

Το προωθεί αν και... δεν υπάρχει διαθεσιμότητα :blink:

Νομιζω πως υπαρχει διαθεσιμο γιατι ρωτησα και μου ειπαν μπορω να το παρω οποτε θελω με την αναβαθμιση μου:p