jog Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 δεν ειναι θεμα οτι υποστηριζω την τιμ.κοιτα η κοσμοτε εβγαλε αθλιες διαφημησεις με την τουτουντζη η οποια δεν με πειθει να παω στο δικτυο της παρολο που εχω μια συμπαθεια στην εταιρια αυτη..η βονταφον αυτη που παιζει τωρα με το gx17...εε..με τις διαφημησεις της Q γελαω...σαν να βλεπω σεφερλη. η ΤΙΜ εβγαλε την διαφημηση με την βανδη σε πολυ καλο timing πιστευω.γιατι θα καταντουσε αηδια να εχουν καποιον quest και οι 3 εταιριες.και να παιζουν στην tv. το μονο που δεν μου αρεσε,σε μια διαφημηση της τιμ ειναι μια που εχει με ενα ιστιοπλοικο και λεει τι λεει...αυτη δεν μ'αρεσε γιατι φθινοπωριασεεεεεεεε οπως λεει και ο τερζης! Καλά η κοσμοτέ βγάζει άθλιες διαφημίσεις... Ευτυχώς είναι και η Τουτουντζή και τις ομορφαίνει με την παρουσία της :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 (η tim βάζει την Βανδή να λέει θέλω να έχω τον έλεγχο στην επικοινωνία μου - ναι με πανάκριβες χρεώσεις) Και όχι με καλές προσφορές μειώσεις και νέες τεχνολογίες. η ΤΙΜ με αυτες τις διαφημησεις σε αυτη τη φαση πιστευω πως θελει να εξαναγγειλει πως γυριζει σελιδα και κατι καλο εχει να μας δωσει απο δω και περα αναγνωριζοντας τα λαθη του παρελθοντος!!!!Εκανε την αρχη φερνοντας πρωτη (για αλλή μια φορα) το BlackBerry στην Ελλαδα!!!!!!Εχει ανατρεψει το σκηνικο στην παρουσια της σαν εταιρια στην Ελλαδα!!!Κανοντας μια βολτα στα καταστηματα μπορουμε να διαπιστωσουμε πως παντα ειναι γεματα (και αυτο το διαπιστωνω απλως οταν παω να πληρωσω τον λογαριασμο μου!!!!) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 angelina...απλα ελεος!!! :rolleyes: Δεν ξερω αν δουλευεις στην Τιμ,ομως & να σε πληρωναν δε θα ησουν τοσο πορωμενη!Μα ειναι δυνατον να θεωρεις εξυπνες τις διαφημισεις της κλικας,που βαζουν ρουβαδες,βανδηδες κλπ για να προσελκυσουν τα 13χρονα?Η παραπληροφορηση για τις χρεωσεις του λαιβ & του imode δε σε πειραζει?Οι φανταχτερες διαφημισεις του νον στοπ :lol: :rotfl: με το "δωρεαν & απεριοριστα" απευθυνονται σε ατομα υψηλου νοητικου επιπεδου? :rolleyes: Θα σου πω εγω σε ποιους απευθυνονται...στα προβατα που χαζοεντυπωσιαζονται απ'τα φρου-φρου κι αρωματα & τρεχουν σα τα ζωα στους γερμανους,στα τιμ σοπς κλπ για να χρυσοπληρωσουν κατι που μπορουν να το εχουν πολυ φτηνοτερο!Αλλα ετσι δεν θα ειναι...τρεντυ :lol: ενω αν πεις οτι πηρες τιμ επειδη τη διαφημιζει η βανδη ή πληρωνεις το λαιβ για να κατεβασεις πρωτος 2 λεπτα απ'το καινουριο βιντεοκλιπ του σακη,ε,εισαι μεγας μαγκας & εξυπνος,πως να το κανουμε! :wacko: Αλλα.ευτυχως.ο κοσμος δεν ειναι τοσο χαζος οσο νομιζουν οι υπευθυνοι μαρκετινγκ των εταιριων...ακομα & εταιρειες σαν την Q,με ελαχιστη διαφημιστικη καμπανια,πετυχαν γιατι διαδοθηκε απο στομα σε στομα η ποιοτητα της...και αυτος θα επρεπε να ειναι ο σκοπος ολων των εταιρειων:να προσελκυσουν πελατες οχι με τις χαζοφαντασμαγορικες διαφημισεις τους,αλλα με τα προιοντα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 εγώ πάλι βρίσκω τις διαφημίσεις της Q (και τα σλόγκαν που χρησιμοποιεί) τρομερά έξυπνες :O Θα ήθελα να ήξερα ποια διαφημιστική είναι από πίσω... ΕDIT Μόλις είδα ότι είναι η Cream Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Πάντως η διαφήμιση της tim με το γυμνάστηριο και τον τύπο "σε ξέρω από κάπου?" είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει την τελευταία δεκαετία στον τομέα διαφήμιση. Εμπνευση, όχι και τόσο πολλά φράγκα, έξυπνη, αστεία, η tim έγραψε πραγματικά τότε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 angelina...απλα ελεος!!! :rolleyes: Δεν ξερω αν δουλευεις στην Τιμ,ομως & να σε πληρωναν δε θα ησουν τοσο πορωμενη!Μα ειναι δυνατον να θεωρεις εξυπνες τις διαφημισεις της κλικας,που βαζουν ρουβαδες,βανδηδες κλπ για να προσελκυσουν τα 13χρονα?Η παραπληροφορηση για τις χρεωσεις του λαιβ & του imode δε σε πειραζει?Οι φανταχτερες διαφημισεις του νον στοπ :lol: :rotfl: με το "δωρεαν & απεριοριστα" απευθυνονται σε ατομα υψηλου νοητικου επιπεδου? :rolleyes: Θα σου πω εγω σε ποιους απευθυνονται...στα προβατα που χαζοεντυπωσιαζονται απ'τα φρου-φρου κι αρωματα & τρεχουν σα τα ζωα στους γερμανους,στα τιμ σοπς κλπ για να χρυσοπληρωσουν κατι που μπορουν να το εχουν πολυ φτηνοτερο!Αλλα ετσι δεν θα ειναι...τρεντυ :lol: ενω αν πεις οτι πηρες τιμ επειδη τη διαφημιζει η βανδη ή πληρωνεις το λαιβ για να κατεβασεις πρωτος 2 λεπτα απ'το καινουριο βιντεοκλιπ του σακη,ε,εισαι μεγας μαγκας & εξυπνος,πως να το κανουμε! :wacko: Αλλα.ευτυχως.ο κοσμος δεν ειναι τοσο χαζος οσο νομιζουν οι υπευθυνοι μαρκετινγκ των εταιριων...ακομα & εταιρειες σαν την Q,με ελαχιστη διαφημιστικη καμπανια,πετυχαν γιατι διαδοθηκε απο στομα σε στομα η ποιοτητα της...και αυτος θα επρεπε να ειναι ο σκοπος ολων των εταιρειων:να προσελκυσουν πελατες οχι με τις χαζοφαντασμαγορικες διαφημισεις τους,αλλα με τα προιοντα τους... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι θελω να πω παραπανω για διαβασε το λιγακι προσεκτικα! ο σχολιασμος σου σε οσα ειπες ηταν ατοπος!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Πάντως η διαφήμιση της tim με το γυμνάστηριο και τον τύπο "σε ξέρω από κάπου?" είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει την τελευταία δεκαετία στον τομέα διαφήμιση. Εμπνευση, όχι και τόσο πολλά φράγκα, έξυπνη, αστεία, η tim έγραψε πραγματικά τότε! :) GARFIELD.....Γνωριζομαστε απο καπουυυυυυυυυυυ??? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 GARFIELD.....Γνωριζομαστε απο καπουυυυυυυυυυυ??? :p :rotfl: :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Είδατε ότι άρχισε εντατική διαφήμιση στην τηλεόραση της υπηρεσίας Non Stop 500;;;; Μετά από όλο αυτό το χαμό που δημιούργησε με το κουτσούρεμα της υπηρεσίας δε νομίζω ότι είναι και τόσο σοφή κίνηση αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Η οποία διαφήμιση είναι χάλια! Δεν έχει πάρει πτυχίο κανένας από όσους έφτιαξαν τη διαφήμιση; Το καπέλο αυτό είναι πολύ γελοίο!!! Μα το έκαναν τεράστιο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgun Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 αληθεύει οτι η ΤΙΜ εχει τις πιο ανούσιες διαφημίσεις??? Αληθεύει??? Αληθεύυυυεειιιιι??? ''και φανταστητε οτί είμαι τιμακιας αλλά η τιμ τα πάει χάλια στον τομέα διαφήμιση τελευταία!!'' Παράθεση Χαλαρά... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 τελικα η καλυτερη διαφημηση της ΤΙΜ...ξερετε ποια ηταν?? με την λεοφωρειοπειρατεια!!!! :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Είσαι κάφρος και κυνικός! :p Αλλά καλά τα λες! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 ε ναι ρε συ...ολοκληρες ωρες να βλεπεις το λεωφορειο...απο εκει επηρεαστηκα και εμεινε και η υπογραφη μου!! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Να συμφωνήσω και εγώ με τη διαφήμιση "Γνωριζόμαστε απο κάπου" αλλά να σας πω ότι αηδιάζω με τις χορηγίες Ρέμων, Ρουβάδων, Βανδήδων, Ψινάκηδων και άλλων τέτοιων. Ειδικά από τότε που είδα τη διαφήμιση με τη Βανδή που "έχει τον έλεγχο στην επικοινωνία της με την... DIM" δε βλέπω την ώρα να λήξει το συμβόλαιο και να φύγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Να συμφωνήσω και εγώ με τη διαφήμιση "Γνωριζόμαστε απο κάπου" αλλά να σας πω ότι αηδιάζω με τις χορηγίες Ρέμων, Ρουβάδων, Βανδήδων, Ψινάκηδων και άλλων τέτοιων. Ειδικά από τότε που είδα τη διαφήμιση με τη Βανδή που "έχει τον έλεγχο στην επικοινωνία της με την... DIM" δε βλέπω την ώρα να λήξει το συμβόλαιο και να φύγω... Nτρέπεσαι που είσαι στη Dim :p κυριολεκτικά :lol: . Ξέρεις έχουν προφανώς την εντύπωση ότι όσο πιο πολλά θα κοστίσει μια διαφήμιση, τοσο καλύτερη θα 'ναι. Αλλα βρε παιδί μου, απο τη άλλη, να φύγεις απο μια εταιρεία γιατί δε σου αρέσουν τα διαφημιστικά της, ακραίο το βρίσκω. Αν σε καλύπτει σε ό,τι άλλο θέλεις βεβαια ε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Δε μου αρέσει να τους πληρώνω για να μου χορηγούν το λίφτινγκ του Ψινάκη, τις συναυλίες της Βανδή, το τραγουδάκι της Παπαρίζου κλπ. κλπ. Αν χορηγούσαν αποκλειστικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα και οργανώσεις δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Παιδιά, βασικές γνώσεις της φωνολογίας της ελληνικής γλώσσας δείχνουν ότι όταν η προηγούμενη λέξη τελειώνει σε ν και η επόμενη αρχίζει από κ, π ή τ τότε αυτά προφέρονται ως γκ, μπ, ντ! Έτσι για να μην λέμε ότι θέλουμε! Πράγματι όταν θα πεις "με την ΤΙΜ", αυτό φωνητικά θα ακουστεί με-τη-ντιμ όπως π.χ. αν πεις "με τον πατέρα μου" αυτό θα ακουστεί "με-το-μπα-τέ-ρα-μου". Πάντως για να μπω στο θέμα της συζήτησης, πράγματι πιστεύω ότι οι ευρηματικές διαφημίσεις (τύπου Ηλία ή Q) είναι αυτές που έχουν απήχηση στο κοινό! Τις άλλες με τους διάσημους (Ρουβά, Βίσσυ, Βανδή κτλ.) που κάνουν τα δίκτυα τις θεωρώ απλά σπατάλη χρημάτων και τίποτα παραπάνω... Εντάξει εξαιρούνται οι διαφημίσεις της vodafone με Μπέκαμ και Σουμάχερ που ίσως δίνουν στο δίκτυο μία δόση πρεστίζ... Αλλά και πάλι χαμένο χρήμα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Πολυ καλη η τελευταια διαφημηση με τη μπαταρια... Πλεον αρχισε να δινει εμφαση στο ζουμι και τα περιτυλιγματα τα αφησε στην ακρη αλλαξαν και το σλογκαν "Ολες οι μεγαλες εταιριες κινητων στα καταστηματα ΤΙΜ" Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Πολυ καλη η τελευταια διαφημηση με τη μπαταρια... Πλεον αρχισε να δινει εμφαση στο ζουμι και τα περιτυλιγματα τα αφησε στην ακρη αλλαξαν και το σλογκαν "Ολες οι μεγαλες εταιριες κινητων στα καταστηματα ΤΙΜ" Μπηχτή για τη Vodafone είναι αυτή, επειδή δεν προωθεί τη Nokia (θα το φάει το κεφάλι της με την τακτική αυτή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Μπηχτή για τη Vodafone είναι αυτή, επειδή δεν προωθεί τη Nokia (θα το φάει το κεφάλι της με την τακτική αυτή). Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει οτι για αυτο το λογο το τονιζει στο τελος. Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Και μάλιστα προωθεί ιδιαίτερα το N80... Αυτό κάτι σημαίνει ίσως και για το μέλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Και μάλιστα προωθεί ιδιαίτερα το N80... Αυτό κάτι σημαίνει ίσως και για το μέλλον! Το προωθεί αν και... δεν υπάρχει διαθεσιμότητα :blink: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Πιθανόν γιατί είναι νωρίς. Και εντάξει το βρίσκω υπερβολικό για ένα τέτοιο κινητό το οποίο έχει αυτή την Α τιμή να υπάρχει σε μαγάλες ποσότητες στα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Το προωθεί αν και... δεν υπάρχει διαθεσιμότητα :blink: Νομιζω πως υπαρχει διαθεσιμο γιατι ρωτησα και μου ειπαν μπορω να το παρω οποτε θελω με την αναβαθμιση μου:p Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts