r31134 Δημοσιεύτηκε October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2021 (edited) Νέες αφίξεις. Πολύ όμορφο αλλα δεν ξεφευγει της σχεδιασης του 2 τοσο πολυ. 229/249/269 € οι τιμές που γράφτηκαν σε ελληνικό site τεχνολογίας. Κυκλοφορεί 11 Νοεμβρίου https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-gt3/ Edited November 8, 2021 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Πρώτη φορά που γίνομαι beta tester. Έριξα προ παραγγελία από Γερμανία. Τώρα γλυκιά αναμονή :) Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Ενημερωσε μας! Εγγυηση τα ρολογια της huawei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Εδώ από το Γερμανικό site της huawei για παραπάνω πληροφορίες https://consumer.huawei.com/de/wearables/watch-gt3/buy/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 μπορουμε να παραγγειλουμε απο το γερμανικο site? γιατι βλεπω στους ορους Orders can only be delivered within Germany. We cannot make cross-border deliveries. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 8, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 Προφανως οχι. Περιμενε ως 11/11 να δουμε τι θα δουμε εδω Ελλαδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avatar Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 Εντυπώσεις από το συγκεκριμένο ρολόι; Έχετε μείνει ευχαριστημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avatar Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 (edited) Δυστυχώς έκανα την αγορά και είμαι πολύ απογοητευμένος. Πρώτη απογοήτευση οι ανέπαφες πληρωμές. Υπάρχει η δυνατότητα αλλά δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Δεύτερη απογοήτευση οι εφαρμογές. Περίμενα ότι θα υπάρχεις μια συλλογή με κάποιες χρήσιμες εφαρμογές αλλά δε. Είναι μόνο διαθέσιμες 10-15 περίπου εφαρμογές πραγματικά άχρηστες και 2 μήνες που το έχω στη κατοχή μου δεν έχει προστεθεί καμιά καινούργια. Δε ξέρω αν κάνω κάτι λάθος εγώ η υπάρχει άλλη πηγή κάπου. Μέσω του health app ισχύει το παραπάνω. Από τι βλέπω το gt2 με τις αναβαθμίσεις που περνει και την πληθώρα εφαρμογών/επιλογές που έχει είναι πολύ καλύτερη επιλογή. Edited May 27, 2022 by avatar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά Κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορεί να είναι η οθόνη μόνιμα ανοικτή; Δε θέλω ούτε να γυρνάω τον καρπό μου ούτε να ακουμπάω την οθόνη για να ανοίγει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά Κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορεί να είναι η οθόνη μόνιμα ανοικτή; Δε θέλω ούτε να γυρνάω τον καρπό μου ούτε να ακουμπάω την οθόνη για να ανοίγειΑν μπεις στο "προπόνηση" /ρυθμίσεις ασκήσεις σου έχει επιλογή για μόνιμα ανοιχτό.Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Στην εφαρμογή υγεία /άσκηση /τρέξιμο έξω /όλα τα προγράμματα /προσαρμοσμένο σας δουλεύει; Μέχρι πριν 5 ημέρες μου δούλευε. Έκανα μια προπόνηση όπως ήθελα πχ 10 λεπτά ζέσταμα, 6 χ1000 με τάδε ρυθμό και 10 λεπτά χαλάρωμα. Τώρα συνέχεια μου λέει μη έγκυρη καταχώριση, δοκιμάστε ξανά. Είναι από τα πράγματα που δουλεύω συνέχεια στο ρολόι. Τους έστειλα μήνυμα αλλά δεν έλαβα απάντηση έως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouk Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 On 27/5/2022 at 3:28 ΜΜ, avatar said: Δυστυχώς έκανα την αγορά και είμαι πολύ απογοητευμένος. Πρώτη απογοήτευση οι ανέπαφες πληρωμές. Υπάρχει η δυνατότητα αλλά δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Δεύτερη απογοήτευση οι εφαρμογές. Περίμενα ότι θα υπάρχεις μια συλλογή με κάποιες χρήσιμες εφαρμογές αλλά δε. Είναι μόνο διαθέσιμες 10-15 περίπου εφαρμογές πραγματικά άχρηστες και 2 μήνες που το έχω στη κατοχή μου δεν έχει προστεθεί καμιά καινούργια. Δε ξέρω αν κάνω κάτι λάθος εγώ η υπάρχει άλλη πηγή κάπου. Μέσω του health app ισχύει το παραπάνω. Από τι βλέπω το gt2 με τις αναβαθμίσεις που περνει και την πληθώρα εφαρμογών/επιλογές που έχει είναι πολύ καλύτερη επιλογή. Για τις ανέπαφες πληρωμές έπρεπε να το ήξερες πριν το αγοράσεις. Μόνο google pay apple pay και Garmin pay υποστηρίζεται επίσημα στην Ελλάδα. Εδώ το samsung pay και δν υποστηρίζεται πόσο μάλλον το huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avatar Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Ίσως δε το έψαξα αρκετά. Από εφαρμογές; Αυτές είναι μόνο που εμφανίζει στο App gallery; Θα προστεθούν άλλες στο μέλλον; Υπάρχει άλλη πηγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eyezdark Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Λογικά με την έλευση του harmony os 3 στο τέλος του χρόνου θα υπάρξουν σημαντικές αναβαθμίσεις.. Μέχρι τότε περιμένουμε να δούμε τι κ πως .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 Και ξαφνικά σε Gt3 pro.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Παιδιά καλησπέρα καινούργιος κ εγώ κ πρώτη φορά smartwatches. Μου έβγαλε την πίστη βασικά να το συνδέσω κ αγχώθηκα, από play store δεν έπαιζε κ αναγκαστικά να κατεβάσω σε apk το app gallery κ το health huawei. Ερώτηση θα πρέπει να κατεβάζω κάθε φορά καινούργια έκδοση σε apk? Η θα ενημερώνετε αυτόματα μόνο του; όταν το συγχρονίσα το ρολόι έκανε 2 μεγάλες ενημερώσεις παραθέτω τις φωτογραφίες να μου πείτε αν έχω τις τελευταίες ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Παιδιά καλησπέρα καινούργιος κ εγώ κ πρώτη φορά smartwatches. Μου έβγαλε την πίστη βασικά να το συνδέσω κ αγχώθηκα, από play store δεν έπαιζε κ αναγκαστικά να κατεβάσω σε apk το app gallery κ το health huawei. Ερώτηση θα πρέπει να κατεβάζω κάθε φορά καινούργια έκδοση σε apk? Η θα ενημερώνετε αυτόματα μόνο του; όταν το συγχρονίσα το ρολόι έκανε 2 μεγάλες ενημερώσεις παραθέτω τις φωτογραφίες να μου πείτε αν έχω τις τελευταίες ενημερώσεις. Καλημέρα. Όταν ανοίγεις το Huawei health αν υπάρχει ενημέρωση της εφαρμογής θα σου πετάει μήνυμα αν θέλεις να την κάνεις. Η έκδοση που έχω σε Gt3 pro είναι η 417. Μου ήρθε πριν 2 ώρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είναι πιστεύω Κ διαφορετικό ρολόι το gt3 pro. Με ενδιαφέρει να μου πεις αν έχουμε την ίδια έκδοση στο Huawei health. Κ αν κάθε λίγο Κ λιγάκι να ψάχνω να κατεβάζω apk για να είναι ενημερωμένη η εφαρμογή η το κάνει αυτόματα μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Σήμερα μου ήρθε κ η 2.10 .405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είναι πιστεύω Κ διαφορετικό ρολόι το gt3 pro. Με ενδιαφέρει να μου πεις αν έχουμε την ίδια έκδοση στο Huawei health. Κ αν κάθε λίγο Κ λιγάκι να ψάχνω να κατεβάζω apk για να είναι ενημερωμένη η εφαρμογή η το κάνει αυτόματα μόνο του. Ίδια έκδοση έχουμε στο Huawei health. Κατεβάζει μόνο του το apk και εσύ απλά πατάς εγκατάσταση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 36 minutes ago, efbill said: 11 ώρες πριν, challenge143 said: Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είναι πιστεύω Κ διαφορετικό ρολόι το gt3 pro. Με ενδιαφέρει να μου πεις αν έχουμε την ίδια έκδοση στο Huawei health. Κ αν κάθε λίγο Κ λιγάκι να ψάχνω να κατεβάζω apk για να είναι ενημερωμένη η εφαρμογή η το κάνει αυτόματα μόνο του. Ίδια έκδοση έχουμε στο Huawei health. Κατεβάζει μόνο του το apk και εσύ απλά πατάς εγκατάσταση. Ευχαριστώ. Το ρολόι πήγα να το βάλω για φορτιστη κλειστό και όταν το βάζω στο μαγνητικό φορτιστη μου ανοίγει το ρολόι. Δεν φορτίζεται κλειστό τελικά; ή κάνω κάποιο λάθος εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Παιδιά μια βοήθεια έχω το gt 3 elite πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα σύντομα μηνύματα; όταν μου έρχεται στο ρολόι αν το σιρω αριστερά μου βγάζει διαγραφή κ το ίδιο όταν το κάνω από κάτω προς απάνω να το σιρω. Όσα μηνύματα κ να έστειλα να δω τι παίζει δεν τα κατάφερα. Καμία ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Εντυπώσεις για gt 3 pro από θέμα gps και καρδιακών παλμών σε άθληση έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Εντυπώσεις για gt 3 pro από θέμα gps και καρδιακών παλμών σε άθληση έχουμε;Gps από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Σε στάδιο η γραμμή είναι σαν να έχεις κάνει έναν γύρο. Παλμοί επίσης από τους καλύτερους. Αν βέβαια θέλεις HIIT τότε η ζώνη είναι μονόδρομος. Ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα σε σύνδεση με polar h9. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Παιδιά μετά από περίπου μήνα το ρολόι μου έκανε το εξής. Ενώ το ρολόι είναι άψογο σε όλα εχθές πρώτη φορά χωρίς να έχει μπει νερό πουθενά ετριζε το ηχείο χωρίς να ακούς καθόλου. Έκανα επανεκκίνηση απόσταξη για νερό που λέει τίποτα. Πέρασαν 3 ώρες έτσι κ παίρνω την αντιπροσωπεία να δω με τι τρόπο να το στείλω και όταν έκλεισα το τηλέφωνο λειτουργεί σωστά μέχρι τώρα. Έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2023 Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται στο apkmirror να έχει έκδοση. 2.300 για το huawei health ενώ ακόμα και στο appgallery έχει την 1.310 που είναι από 7 Δεκεμβρίου ενώ η 2.300 είναι 25 Δεκεμβρίου;; επίσης η έκδοση huawei health wearbeta για που είναι? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts