Sotnem Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, djkostas20 said: Σκέφτομαι να το γυρίσω και εγώ στο assistant που λογικά το κάνει ακόμα καθώς θεωρώ χαζό το ότι δεν μπορώ να κάνω κλήση ή να στείλω ένα μήνυμα μόνο με φωνή. To τσέκαρα στο P8P μου και παίζουν με κλειδωμένο το τηλέφωνο οι εντολές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Άγνωστο τι σκέφτεται η Google πραγματικά Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krasdimi Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος On 24/10/2024 at 10:59 ΜΜ, djkostas20 said: Σκέφτομαι να το γυρίσω και εγώ στο assistant που λογικά το κάνει ακόμα καθώς θεωρώ χαζό το ότι δεν μπορώ να κάνω κλήση ή να στείλω ένα μήνυμα μόνο με φωνή. Μισό ρε παιδιά... Ποιες εντολές; Έχετε αποθηκευμένες τις επαφές στα αγγλικά; Γιατί εμένα μόνο στα αγγλικά δέχεται εντολές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 12 ώρες πριν, Krasdimi said: Μισό ρε παιδιά... Ποιες εντολές; Έχετε αποθηκευμένες τις επαφές στα αγγλικά; Γιατί εμένα μόνο στα αγγλικά δέχεται εντολές Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά παίζουν και "family contacts", οπότε καλείς συγγενείς ή να βάλεις κάποιο nickname σε επαφές που ξέρεις ότι χρησιμοποιείς περισσότερο. Edited 9 Νοέμβριος by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Ναι επαφές πάντα και μόνο στα αγγλικά για πάρα πολλούς λόγους. Φωνητικές εντολές, T9 dialer κλπ. Φυσικά και nicknames. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpertzi Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Κάτοχος του τηλεφώνου εδω και μια βδομάδα με πάροχο vodafone. Δυστυχώς έχω θέμα με χαμένες κλήσεις. Στην επιλογή 5G με NR/LTE/GSM/WCDMA φαίνεται να έχω τις λιγότερο χαμένες όμως έχω. Λόγω εξοικονόμησης μπαταρίας επιλέγω απο τη διαχέιριση της sim LTE. Αυτομάτως αλλάζει σε GSM/WCDMA/LTE (PRL) όπου εκεί έχω και το μεγαλύτερο θέμα. Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος κάτι ανάλογο? Με κάρτα sim cosmote θα είναι καλύτερα τα πράγματα? Δυστυχώς αν και μου αρέσει πολύ σαν συσκευή έχω χαλαστεί αρκετά. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexphoto Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Τελικά το 6pro έλαβε android 16 beta πράγμα που σημαίνει πως θα πάρουμε ακόμα ένα χρόνο παράταση και θα λάβουμε android 16! On 12/11/2024 at 1:45 ΜΜ, mpertzi said: Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Κάτοχος του τηλεφώνου εδω και μια βδομάδα με πάροχο vodafone. Δυστυχώς έχω θέμα με χαμένες κλήσεις. Στην επιλογή 5G με NR/LTE/GSM/WCDMA φαίνεται να έχω τις λιγότερο χαμένες όμως έχω. Λόγω εξοικονόμησης μπαταρίας επιλέγω απο τη διαχέιριση της sim LTE. Αυτομάτως αλλάζει σε GSM/WCDMA/LTE (PRL) όπου εκεί έχω και το μεγαλύτερο θέμα. Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος κάτι ανάλογο? Με κάρτα sim cosmote θα είναι καλύτερα τα πράγματα? Δυστυχώς αν και μου αρέσει πολύ σαν συσκευή έχω χαλαστεί αρκετά. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Έχεις πειράξει κάτι στην συσκευή ή είναι εργοστασιακό το software που τρέχει; Πολλές φορές φταίει και η κάρτα sim. Δοκίμασε να αλλάξεις κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts