Jump to content

mpertzi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpertzi

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

mpertzi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. mpertzi

    Huawei P10

    Φίλε μου καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εγώ με Vodafone branded p10 ακόμη δεν έχω λάβει update.
  2. mpertzi

    Huawei P10

    Καλησπέρα σε όλους. Εγώ με vodafone δεν έχω πάρει ακόμη το update.
  3. mpertzi

    Huawei P10

    Καλημέρα και ευχαριστώ. Ακόμη δεν βλέπω κάτι. καλη συνέχεια.
  4. mpertzi

    Huawei P10

    Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ... το update πως το έλαβες? είμαι κάτοχος ενός p10 VTR - L09 και δεν βλέπω κάτι είτε μέσω hicare είτε μέσω Ρυθμίσεων και της ενημέρωσης του συστήματος. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  5. Καλή συνέχεια φίλε και καλοδούλευτο το νέο σου απόκτημα. Σε ευχαριστώ θερμά για το χρόνο που αφιέρωνες για την παρέα μας.
  6. Καλησπέρα akiss. Αυτά τα τροποποιημένα youtube, fb, chrome & play store μήπως υπάρχουν μόνο και σαν apk ; εχω την απο 26/01 rom η οποία μου έκατσε καλύτερα απο κάθε άλλη και απλα θα τα ήθελα σε αυτή. Το play store στην τελευταία rom είναι άψογο. ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε.
  7. Akiss καλησπέρα. Update της 16/1 είδα στο bytheway.gr. Κατεβάζουμε κανονικά γιατί πιο πάνω αναφέρεται Update stopped; ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  8. ευχαριστώ πολύ.... με την ευκαιρία ποια version απο to philz touch recovery χρησιμοποιείς??
  9. akiss Καλησπέρα. Έχω την τελευταία rom σου την full 04/01/2016. Μπορώ να δοκιμάσω αυτή τύπου 5.1.1???? Αν ναι παρακαλώ στείλε το αρχείο ή ανεβάσε το . Εγώ και το note 2 μου σε ευχαριστούμε για το χρόνο σου.
  10. Τα wipes τα εκανα όλα. Οσον αφορα τον kernel αλλαξα covernor. Μονο αυτο. Δεν ξερω αν φταιει αυτό. Εβαλα ξανα την rom του akiss απο 20/11 και ολα καλα. Ευχαριστω παντως.
  11. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλη την ομάδα. Μετά το τελευταίο update (26/12/2015) το κινητό έχει κλείσει από μόνο του αρκετές φορές. Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; ευχαριστώ.
  12. Πάλι καλά που δεν μιλάνε alex. Φαντάσου μετά το 7ο φλασάρισμα στο boot animation να σου έβγαζε υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο; χαχαχα
  13. Billys καλησπέρα. Και εγώ μια απο τα ίδια ώσπου πέρασα την 2.8.7.0 με odin και όλα οκ.
×
×
  • Create New...